Съдът пусна биячите от автобус 88 в столичния кв. ”Дружба”

Софийският районен съд освободи от ареста двамата ученици, които бяха задържани за побоя над ромско семейство в автобус 88 в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна биячите от автобус 88 в столичния кв. ”Дружба” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заради такива лайнари навремето ме уволниха от полицията.пак скинари разбиха кола.бащата на единя се оказа от мо 2 военен.яд ме е и до ден днешен.такива да лежат в затвора за не пълнолетни.

Една добра новина.Аз харесвам това.

Не разбирам част от коментарите по-долу - какви хора сте вие? За мен няма значение кой е бил бит - бял, кафяв, зелен, лилав... Когато някой си търси повод да гаменства, то оправдания бол. Моля се да дойде ден, в който ще бъдат наказвани виновните, а не белите/кафявите и т.н. За съжаление нашите закони + съдилища правят всичко възможно да не вкарват виновните на топло

Хулиганчетата трябваше да си останат в ареста и да им хвърлят един хубав бой, който родителите са пропуснали някога. Имам въпрос: А циганите имали ли са перфорирани билети за въпросния автобус 88??? Много ми е интересен отговорът!

Двете неща - побоя и билета - нямат нищо общо.

зада останат в ареста случая трябва да е изключителен... а този случай не е ли ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН!!! или всеки може да бие и наръгва хора по автобусите!! ако някой от битите умре сега? как ще ги спрете тези гамени..... с тези мерки!!

зада останат в ареста случая трябва да е изключителен... а този случай не е ли ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН!!! или всеки може да бие и наръгва хора по автобусите!! ако някой от битите умре сега? как ще ги спрете тези гамени..... с тези мерки!!

Божидар Калчев е изключително арогантен, пъпчив гамен. Изключително кротки и възпитани родители.....Вече е регистриран в системата на МВР, това ще го топли цял живот. Да му е честито. А за ромите 90% си заслужават боя, но тези яли бой от Божидар изглеждат добри момчета.

ОК не подкрепям принципно подобни прояви и не толерирам, но .... никъде не прочетох новина, какво стана с циганите, които са нападали българи и са ги заплашвали, а напоследък имаше доста такива случая. Единственото, което видях е цигани, които поставят ултиматум!

И какво толкова, порадвали се момчетата на ромейците! Вместо да ги поздравим за уважителното отношение към тези паразити, чета само глупости! На всичко отгоре ромейците са живи...

Можеше леля Боряна да им удари, А не да ги праща в "Детската стая", Аха ха ха хааа ... бълха ги ухапала ! Строга баба

Можеше леля Боряна да им удари, не публично де, в "Детската стая"? една строга бабичка

МИНИСТРИ ! Ми то така се почва, първо в училището: Другарко, Гойко ми БИЕ, НО, другарката си трае, и така, после през Милицията, и все по, по-нагоре! БИЕ ни деет пъти потрет, НО, всеки, си трае ? Г-жа Кривата Чофка

Цацарови работи. Няма отърване от социализъма.

след "жестокия побой..." причинил ЛЕКА телесна повреда??!!?? айде, драскачите, а вас като ви набарат мургавите, вие какво, ще им цитирате женевската конвенция ли??? или ще си подавате и другата долна буза, да ви дооправят братята? м?

Когато циганите бият българи, свидетели няма, когато българите бият цигани се намират многобройни свидетели, е няма как да оцелеят българите като нация.

тия биячи що се крият? Стах ли ги е? от какво? Нали са многУ силни.

Гледам от грасовете по каментарите,някои се радват изключително много,когато "цигани" бъдат бити без причина-нещо което заклеймяват,когато се случи на бели.... Само,да ви обърна внимание на факта,че тези от ромите които са примерни граждани,с такова отношение към тях,колко мислите,че ще "стискат" още,за да станат като другите?? И нещо друго... Помнете думите на Великия Брехт!! "Когато дойдоха за еврейте,не се обадих...Не съм еврейн.... Когато дойдоха за комунистите,не се обадих!!Не съм комунист.... Когато дойдоха за циганите,не се обадих!!Не съм циганин.... Когато дойдоха за мен,не беше останал никой друг,за да се обади........ П.П. Превърнете тези келешчета в герои и когато свършат с "циганите" и стигнат до вас,почнете да "ревете"........

Само да питам ..кога, че дойдат за либерастите ? ;)

Това не са деца, а силни, млади маймуни.

какви са тези биячи бе? що са толкова страхливи че се крият?

Проблема е, че нашето общество дели криминалните прояви все още на етнос, а не на зло деяние, което трябва да бъде наказано. Аз искам справедливост без значение кой от къде е и какъв е. Като краде цигана, да заминава в затвора. Като има такива побойници българи и те да заминават в затвора. Няма тук да седя и да слушам глупости кой какъв цвят на кожата имал... Като погазваш закона, заминаваш. Това е. Всички други коментари са безмислени и неаргументирани

Ако трябва да натикаме всички престъпници в тази държава в затвора, няма да ни стигнат затворите, а и ние данъкоплатците нама да смогваме да ги изхранваме.

Ако всички престъпници си понасят заслуженото наказание, с времето доста ще намалеят, знаейки, че няма да им се размине.

Когато има събитие с мургави се изписват само инициали, а сега целите имена. Да бяхте им написали адресите и ЕГН-то.

дължиш ми ..много голямо извинение ..лично

Кой ще съдите бе, момчетата за България го правят. Някой ден децата ви от цигани ли искате да ви родят внуци ??????

Следващият път могат да решат, че и ти им мургавееш, пък да ти дръпнат и на теб един пердах. Няма значение кого са били. Тези рецидивистчета трябва да ги бутнат за месец-два в истински затвор, да им опънат дебелото черво и да се кротнат, щом родителите им на се справят.

Ако вземе че им хареса да им опъват туй-онуй, какво правим тогава:)

Да бе,за България го правят.... Бият на случаен принцип, боклуците!!И то,когато им е сигурна работата... Ако искат да направят нещо за България и са толкова големи герои,да отидат да се разправят с наркопласъорите бе!!Мургави и бели!!Оттам да почнат!!Ама,как да стане това,след като там ще им радпорят задниците,а и вероятно са и техни клиенти тези две келешчета??

Ооо, я стига! Сигурно пак за България едни подобни на тях пребиха в трамвай любимия на поколения деца разказвач на приказки Асен Кисимов. Защото им бил приличал на турчин! Мислете с главите си, а не с телевизора, и не се подавайте на евтини манипулации!

За съжаление такива индивиди мислят дори не с телевизора, а с перхидрола си....

Срамота !!!

Кое е срамота бре кафяв ?

Случаят не е за детска педагогическа стая. Това не са деца, а млади бандити. Проблемът е в съда.

Проблема е в главата ти, глупав пенсионер.

Но да приберат Герберастите, И, като начало със следнитее : 1. баба Цеца, дърта развратница 2. доня Искра, шеф на тефтерчета З. дон Цвъки, пристанал на тъщата 4. Миро Найденов прякор Мършата и, Боряна Кацарова, на ББ лелката

Кмета на Балчик с кола за 150,000 - на свобода. Ахмед Доган - на свобода. Цветан Василев и Иван Искров - на свобода. Двама тинейджъри - голям проблем.

Хм, по тази логика, в България осъдени не трябва да има.

Логиката му е точно обратната, драги.

защо крият лицата си, искам да ги видя, и сигурно не само аз. Правораздаващите, вземете се насериозно и вие сте хора, на вас и близките ви (не го пожелавам) също може да се случат подобни преживявания.

- Според прокуратурата, срещу двете момчета има достатъчно свидетелски показания от хора, които са се возели в автобуса и са станали свидетели на побоя - Да свидетелстваш срещу българи, които бият цигани трябва да си много просто копеле, честно..

Защо реши, че са българи, а не кошаревски свидетели от маалата? Същите, дето за минути са се събрали със брадви и ножове за да убиват децата?

Да напишеш минус на този пост си е предателство!

Май в нещастна България най-виновен е съдът.

Не само съда, цялата уядена, корумпирана магистратска пасмина

бъдещите добри хора . нямам думи , какво поколение израства !!! Браво на съдиите , и те са за панделата .

Съдът, като иска да ги пуска бързо тези връзкари, да вземе да сезира законотвореца за промени в НК и НПК, та да излизат осъдени, а не скрили се за пореден път от правосъдието. Защо съдиите стоят безучастни, защо трябва лично на гърба си да усетят несправедливостта, та да се сетят и за други начини за прилагане на законодателството? Вижте случая с убитите трима младежи и избягалия неправоспособен шофьор и още, и още.

какво плюеш, бе, циганин. нашамарили са двама-трима 'пастори', и ги арестуваха, а вас, циганите, като утрепете някой, и ви пускат, защото не е ясно кой е нанесъл 'фаталния удар', като сте пребивали с тухли професора. това си беше ваша, мангалска, сценка, без жертви, но с големи писъци...