17-11-2017 20-11-2018

Коментари

които не се боят от реални дронове;)

Добре де, само от преминаването на изтребителя, на този дрон би трябвало, така да му се е "завил свят", че да не може да лети повече?

Този дрон много високо е летял. :)

А;)

А! Британците що не са с американски самолети?! Не са ли им казали, че са найдобрите?!

Дронът е управляван лично от Путин и е пренасял.овичок.

"...пилотът на изтребителя ... го видял едва, след като двете машини се разминали..." Със заника си ще да го е видял. Явно пилота и журналиСТА работят с основния си орган - задника!!!

При тая скорост пилотът трудно ще забележи изобщо да е имало нещо, а камо ли да го идентифицираш като дрон на фермер. По-скоро са слухтели из ефира, за още изненади, като онзи в Гетуик, от преди няколко дена.

се опъват на руснаците,смех баце

трябва към комплексите ОСА да си прибавят няколко хиляди дрона по границите ..

А ако изтребителя е кацал или излитал? Все пак поясняват, че "инцидентът е станал близо до базата Уотисхем"

Не знам какво е пренасял, ама сигурно е ръсил с полоний, докато е водил хибридна война по местната радиоточка.

Един дрон за 12 лева може да неутрализира цялата ни бъдеща авиация от цели 8 ефки, които ще струват над 2.5 милиарда.

Кацал или излитал с 830 км./час !!!

....а този дето водеше хибридна война го управляваше лично Лавров. Два три хакерски дрона сваляха филми от изтребителя. един нещо душеше около соплото.

и кво?

ще се изправят срещу рашъните?!?!!?!!! Буахахахаха! Майко мила!

Фермер с дрон, крави с електропастир, мравка с умен часовник, куче с гпс. Това е модерно. Реактивен самлет е вече демоде, времето е на новите неща и прогреса.

По-добре да си бяхме купили дронове ;)

Интересна ти е антилогиката? 830 км./час е доста ниска скорост за тези изтребители, това доказва моето предположение, затова е летял и ниско.

хайде да оставим майтапа настрани и да вземем поука от поредния инцидент с дрон!!! Защото вече доста често ставаме свидетели на всякакви изгъзици с тези нови играчки. А последиците от тежък инцидент с тях биха могли да струват стотици животи... Крайно време е да се забрани изолзването им в обществени места, въздушно пространство над населени територии, както и близо до летища, пристанища и гари. Иначе ще имаме огромни проблеми заради детинското желание да си играем с дрончета...

Защото британците са част от консорциума Panavia Aircraft GmbH заедно с Италия и Германия , който произвежда тези самолети. И хайде друг път преди да се правиш на интересен размърдай мозъка първо и си направи рисърча.

При кацане с 830 км/час Аллах да го е призовал!!!

Питам се, за 2 милиарда Евро колко ли дрона може да закупи България ? Щом било толкова лесно да се свалят изтребители.

рашъните немат пари за дронове :)

ЗАШО да забраним, напротив! Колкото повече, толкова повече, каза МЕЧО ПУХ! ЖАЛКО ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ВДИГАТ НА ПОВЕЧЕ ОТ 2000 М ЗА ДА ЗАТАПИМ ГНУСНИТЕ ГАДОВЕ, ПРЪСКАЩИ НИ ОТГОРЕ СЪС ВСЯКАКВИ ГАДОСТИ!

И мене един на центтална гара ме сваляше ама не му запомних името .......

Малко по-друг тип дронове. Нещо като модел на изтребител 1:16 цена под 20000$. Електрически двигател с перки, фотоволтаична повърност абсорбираща слънчева радиация и радиовълни. Реактивен двигател за последната фаза -таран на вражеския самилет. 10 ядрен gsm с изкуствен интелект. Възможност за две ракети под крилата. Производство на фабрика "детски свят"

Ти ли си бе ?

ТОЧНО В ДЕСЕТКАТА! Това са новите оръжия, а не тъпите самолети, със пилоти!

Какъв фермер? Не е ли руски шпионин изпратен от Путин?!

НО ТЪПИТЕ ЗОМБИТА, ВСЕ ОЩЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ!

Не гара!

Те тук не позна! Не само имат , но са ги въвели масово на въоръжение, при това и стрелят, а не просто летят!

ОБИКНОВЕНО КИТАЙЧЕ СЪМ!

Ще пусне някой ято гълъби и ще неутрализира цялата ни авиация.

Като видим жена пушач, Яко бой! Какво е това ?

МАЛКО КИТАЙЧЕ СЪМ!

Дроновете ще станат чумата на самолетите, рано или късно, отърване няма, това са новите технологии, развиват се и са непридвидими къде ще избият нещата. Кой мислеше за дрон преди 20 години, а?

явно английските радари в самолетите са им нефелни да видим нашите като дойдат ще засичатли

От Ми-6 имат "неопровержими" доказателства, че дрона е пуснат от Руска подводница маскирана като английски фермер. Ако не ми вярвате на мен, питайте колежката баба Мергел или пък Балканския Бунак - ББ и светилото по всички въпроси - ЦЦ. Затова сега - нови санкции и гонене на дипломати и бармани от лондонското Сити !

От изтребител на минимална скорост МОЖЕ ДА ВИДИШ ДАМО ДЕД..ВИЯ, още повече със управляващ непроницаем шлем! Ако не го види бордовия компютър , може да ми цунат фурналята по онова място дето слънце не го огрява ! То бива неграмотност , ама чак толкова!

Толкова много словоблудство, за да покажеш на всички колко си проЗд!

И не само, в Сирия джихадистите ги използват за бомбардировки над военни обекти. В бъдеще предполагам, че ще се осъществяват и терористични нападения с дронове.

само с 800км/ч и да не види дрона... Тоя пилот е за пенсия бре

straiki

дроновете ще станат като интернета.....не знаеш какво ще се получи след години.....

ВЕРНО ФАНТОМНИ, при ТОВА НИКОГА няма да ги видим на живо, освен на видеоклипове!

шок и ъхъ - то пък тук си имане боко Ода за Генерала Роди се във България водачът ни велик Достоен генерал и дипломат и политик Работещ неуморно за роден интерес Пред никого за нищо не клатещ своя фес Борисов е икона Борисов е светец изгря на небосклона дори не е летец Без трон и без корона е нашият отец Пазител на закона окичен със венец Обича го народа Защото той строи Радетел за свобода И доходите утрои Така през бъднините Със тебе ще вървим И ще катерим планините И комунистите ще победим Анде Ажъл

Той голям сваляч щеше да излезе този дрон! На български се казва- дрон щеше да глътне британски изтребител

Въх, дрон за 100 долара сваля изтребител за 100 милиона долара