Дрогираният Любенов с поршето в съда: Не съм убиец, а добър шофьор. Стига с тези арести

Апелативните магистрати обаче не приеха доводите му и го оставиха окончателно в килията

Обратно в новината

Коментари - Дрогираният Любенов с поршето в съда: Не съм убиец, а добър шофьор. Стига с тези арести | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

канфискувайте им колите на тия наглеци

"Плащам си глобите редовно..." Един друг хубавец каза също: "Е какво като съм нарушил Конституцията и съм подал декл. по чл.313 с невярно съдържание, ще си платя глобата , ако трябва..."

Всеки ден гледам "добри шофьори" в "Катастрофи в София" във ФБ

Аааа, егати неглеца ... Този поне 1 извинете да каже ... Тая мърша ... просто смъртно наказание за такива и това е ... С какво е полезен на обществото?

тоя гоуем го вади бе, още верва, че ще отърве кожата с кинти и адвокати....

То може и да излезе прав.

Да му пуснат още хлебарки, плъхове в килията да не е самотен

Де ги специалистите по етноси да уточняват особеностите на българския етнос? Или на Ганю пак циганите са му виновни за ганювщината?!

Дано циганите-съкилийници му се порадват на този добър шофЕр!

Така като гледам новините, повечето му съкилийници ще са българи!

Пиян, надрусан, с двойно превишена скорост в града - убива човек! Не, капут сплескан, няма стига, докато такива като теб не седнат на електрически стол!

Затова 10 години в затвора без право на замяна и обжалване за да стане още по добър шофьор!

А ти какъв си бе боклук че да не ти е мястото при в убийци и престъпници.?

Тоя е убиец ще поиска и орден да му дадат и килия с мурви и бело.

Следващия път емблемата на Поршето в задника и главата върху мантинелата,с тези шофьорски умения.

"Стига с тези арести и задържания", провикна се Любенов в съдебната зала и тропна по банката пред магистратите." Този е безкрайно нагъл

Така е! Наглостта му няма limes

Просто си мисля какви ли други престъпления е вършел този години наред, но защото сега е убил френски гражданин и не му се разминава, както досега е крайно "възмутен и огорчен". Не само няма грам разкаяние, а "мъжкарски" тропа, възмущава се, настоява. Много услужливо се мълчи за поредните полицаи намесени, които са го "ескортирали" , а после изхлузили, като ххххх в тоалетна чиния. Те са не по-малко виновни, защото такива са резултат от слугинаж на хора с власт и на заплата, които ние плащаме,а подобна престъпна измет им дава още толкова, те им слугуват и за двете страни всичко е точно. Най-гадното е, че този е в затвор заради убит чужденец, а има десетки убийци а българи, които с парите си са платили и не са. Сещам се зам. инистър на финансите К.Катев, за "футболния" Ивайло Дражев ... забележете, че сме в кампания, а никоя партия дори не споменава това в дневния си ред. Говорим за стотици убити и хиляди осакатени годишно българи. Утре е петък - гонките из София започват след 16:30 и пак "родната" полиция не ги забелязва, а платените милиони за камери не сработват.

Е от твърдото ядро на ГЕРБ ! Някой от многото им бизнесмени с офис -колата.

тоя е от новите - виде се че е човек на Кире и вече е безсмъртен!

Нагла мутренска утрепка!!! Марш в затвора бе, наркоман!

Друго си е да те убие добър шофьор....

Ако е такава историята,тоя наглец трябва бая да полежи! Ама той дори не осъзнава, че е станал убиец! ,Това по -лошото.Всеки ден ги виждаме такива по улиците, обаче някои имат късмет,че не се случва най-лошото......

Дали те или ние.... Кой знае...

Ами прав е човека. Стига с тия арести, като после ще го пуснете...

Добър шофьор си ако спазваш правилата за движение по пътищата. Точка.

Бе тоя наглец още ли е дрогиран????!!!!

Сега него бай Ставри ще го тропа.

Трябва да лежи поне 10 години, ама реално дори да го осъдят ефективно, като му се приспадне времето в ареста ще си излезе направо навън. И айде пак с коката и следващото порше. Да живее България, още 10 години макс и закриваме тази пародия на държава

с такива като този екземпляр. Но такъв модел се налага и прпмотира като успешен и модерен. Женският пол е преставен от чалгаджийките и полицайката Симона

"Добър шофьор, който си плаща глобите редовно". Колко много глупост и наглост в едно изречение. Пък и тропя по банката, щото не може с краче, няма да го видят. Дано попаднеш на хора в затвора, защото мястото на такива като теб не е в обществото.

Каскет, що не вземеш пример от тоя мръсник и не удариш по масата и да изревеш "Стига вече". Вместо властта да извика "Стига вече", гнусната отрепка си позволява. Защо всичко е наопаки в тази държава?

Детенце на "промяната" - самочувствие и претенции на макс, възможности и чувство за отговорност нула.

Само дето не е детенце на "промяната", а на 12 години ГЕРБ!

На 39? А първите 27?

Кво?

Като искаш да си мъж бъди такъв навсякъде! Едно е да си ,друго е да се правиш на такъв. Всеки трябва да е готов да си плаща за постъпките!

Докъде я докарахме с псевдо политиците?Вместо да приемат законодателни промени за такива екземпляри-шоьор в това състояние причинява смърт,автоматично да е УМИШЛЕНО престъпление,ни е сме свидетели на арогантността на дрогиран човек, каращ с 200км/ч и убива хора, да твърди че е добър шофьор и да го пускат да си гледа "болната майка".А какво ще правят близките на убитите от него хора-боли го Шпека......

Имам и френски паспорт.Всеки път на българската граница ми казват,че трябвало да влизам с български документи.Никога няма да го направя точно по тази причина.

За съжаление е задължително. Аз използвам лична карта. Да не се натрапвам...

5 години условно е достатъчно

Те това е проблема на 90 процента на обитателите на територията - знаене и можене близко до нулата, а претенциите са у небесата! Никакъв самоконтрол, никаква самокритичност. Та и тоя обитател така - решил си е той, че е по-добър от Шумахер, а това, че има човешка жертва - ми случва се чат-пат, дребна работа, подробности.

Тоя май няма достатъчно 'връзки' . Така е, гадно е да се правиш на голям ат, а да се окаже, че си просто селския пъдарин. Ще опере пешкира и за другите двама безполезни същества - набедения за футболист с поуицайката и убиеца на Милен Цветков.

И двамата все едно една майка е родила-пропадналата ни държава.

Самият Димитър Любенов настоя да бъде пуснат, за да си види семейството, като беше категоричен, че не е убиец, а е станало ПТП, в което един е починал. Мъжът заяви още, че е добър шофьор, плащал си е глобите и мястото му не е в ареста с всякакви убийци и престъпници Тоя явно няма връзка с главния мозък. 20 години ще му помогнат.

и тоя ако не лежи , вече се стягам и започвам да събирам информация за емигриране

Да се кандидатира за дупетат щом е добър човек.

Няма да се учудя! Все пак... депутатски имунитет... За другите "благини" няма да коментираме сега.

Май се друса и в ареста, та е толкова нагъл.

Отношението “един” към убития от него човек е показателно.

Ако беше циганин щяха да го пуснат ! Затова циганите правят каквото си искат !

с каква скорост кара бе мама ти брадата ? Убийство с превишена скорост може да се приравни на предумишлено. Закона ти е казал карай с 90 щото повече е опасно, ти караш със 140. Демек наясно си какъв риск поемаш.

Всъщност на този път законът му казва, карай с 80, а той кара със 195км/ч. 115 км превишение, под въздействието на наркотици.

Кара със 195 при разрешение 80 = 244 процента превишение на скоростта, близо 2 пъти и половина. Такива трябва по бързата процедура и минимум 20 години.

ujabg

Добър шофьор не означава ли да умееш и да спазваш правилата???

Да продължава да си мисли това, дори след стореното означава, че е поне социопат, може дори шизофреник.

Тоя всеки ден трябва да се радва, че не е в ръцете на френското правосъдие и не лежи във френски затвор. До сега да се е прекръстил на Лорена и да е приел исляма.

Простак! В затвора до живот..убиец!

Па и нагъл деба и наркомана грозен плешив.

с тоя другия откаченяк? Дето размаза двете момичета? А с убиеца на Милен Цветков. И тримата - все от една кофа л@йна са.

Да го наградят за шофьор на годината и да го обезщетят за лошите условия в ареста. И да му дадат златен талон и полицейска карта, да си кара на воля човечеца. Някакво ПТП се случило и вече го изкараха по-черен от дявола.

боклук имало хлебарки да си хапва ... 20 години там не по малко после още 20 във френски затвор„ при негрите

Този е много опасен луд, мисли се добър шофьор и не съзнава, че добрите шофьори не убиват хора по пътищата и спазват правилата. Трябва да бъде изолиран от обществото до живот.