Дрогиран шофьор засече пътя на автобус във Варна, шестима пострадаха

Сред ранените са 16-годишно момче с прорезна рана и 61-годишна жена с фрактура

Обратно в новината

Коментари - Дрогиран шофьор засече пътя на автобус във Варна, шестима пострадаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да предполагаме ли дали ще го осъдят?!

Със сигурност ще го осъдят

При положение че тестовете са несигурни и светват при всеки медикамент за грип е малко пресилено да се лепят етикети като "дрогиран шофьор". Нека поне да се изчаква кръвната проба преди гръмките заглавия по масмедиите . Друг важен факт е, че МВР нямат стандартизирана референтна лаборатория за оценка на тестовете с които ощавиха половин България. Това си е немалко престъпление прикрито зад пагонът.

Много дрОгарчета се навъдиха в последно време ,така е след като сме колония на най-големите наркомани - щатите !

Освен да влезе в затвора, да плати лечението на пострадалите..и да работи като санитар в ортопедията

Когото хванат да кара дрогиран -1 година затвор, ефективно. Който дрогиран причини пътен инцидент без жертви - 5 години затвор, ефективно. Ако има и жертва/жертви -минимум 10 години затвор, ефективно. За една година този проблем ще изчезне.

Ако мислиш, че алкохолът не е наркотик, явно си палав

Учудващо, и дори шокиращо е, че според тази статистика наркотиците са по-достъпни и по-разпространени от алкохола? Или полевите тестове за наркотици са бошлав. Като тези за ковид. Има нещо гнило в Дания..

тоя е извадил късмет да не попадне на няколко луди в рейса, да види тогава. Единпът така в трамвая един се дръвчеше, че трамвая видиш ли бързо бил завил и то на прав участък. Като слезе половината трамвай да го бие да видиш как избяга набързо, ама това във Варна май не може да стане.

А някой взе ли проби за наркотици от полицаите били на произшествието?

Паплач и отрепки расте, нищо добро не ни чака с дебилни родители и деца.

При бай Тошо нямаше такива отрепки, или ако имаше бързо изчезваха. Да ви пикая на демокрацията и евроатлантическите ценности.

Тези дето дават минуси... Един такъв изрод ако блъсне майка му или детето му, може и да му светне нещо в празната кратуна. Иначе ако пометат него, няма да е голяма загуба.

Минусите са за бай тошо

Наркотици нямаше, вярно е. Даже каптагон, който тогава произвеждахме легално и изнасяхме. Обаче пияни си караха масово. И полицаи и прокурори и партийци. За военните, да не говорим. Колко пъти сме били на събор в селето на пра-пра дядо ми, да видим роднини... на връщане вечно някой помагаше на шофьора на автобуса да се качи и да седне зад волана, че веднъж паднал, разцепил си главата и после два дена нямало връзка с областния град. И въпреки че беше кьор-кютук пиян, нямаше нито едно регистрирано нарушение, не само по негова вина, но и в което да е участвал, за последните 8г от както работеше в ДАП.

Чудно ми е дали може да си го обясниш защо е било така!

Имаше не, ами имаше. Само че не случайни, а на партийните величия наследниците, високопоставени в МВР и МНО и т.н.

Диктатура ли искаш Хващай влака за Москва Ако и това ти е малко продължавай до КНДР, лично Ким ще те посрещне като невероятен случай.

Друсан/пиян да кара кола в България!? Това не може да бъде!!! Истинският проблем са нарушенията на скоростта по Черни връх! Ето с какво трябва да се борим най-вече!

Ше го найбът ше го пуснат.

Такова чудо не е бивало. Откакто оня вдигна юмрука и народа е все дрогиран

От предхождащите /по- долните коментари се разбира, че няколко наркомани, платени от хора, които ненавиждат България седят и дебнат за всеки повод , за да прокарват наркотиците като нещо допустимо. А в същината на спомената случка е поредната агресия на пътя от тези, които ежедневно ни заобикалят. И за тази агресия на пътя в огромната част от инцидентите са виновни наркомани.

След като алкохолът, който е в челната десятка на причините за смърт по света е разрешен не виждам защо да не са разрешени и наркотиците. Все пак всеки сам си е господар на съдбата. Легализацията няма да превърне всички в друсалници. Ето цигарите и алкохолът са не само разрешени, а имат и традиции в производството и консумацията и пак далеч не всеки пие или пуши. Всъщност аз нямам познати наркомани, но познавам няколко алкохолика, останали без семейство, без работа, без дом, че и двама вече отидоха да си допиват на небето. Като сте загрижени за хората що не забраните алкохол и тютюн?

Нормални неща за варна....

От няколко месеца Варна влиза в новините за първи път. До тогава, все София... И за нормалното не съм съгласен! Шофьорът, за това е професионалист с категория "D", че да е учен, че вози правостоящи и необезопасени пътници и не трябва да натиска рязко спирачка, за да пази тенекии. Надявам се сега, пострадалите, до един, да заведат граждански дела срещу виновния. Предвид това, че при доказана употреба на упойващи ГО не важи, да го спукат от обезщетения, че поне за известно време да няма пари да се друса.

Не може ВСЕКИ водач на пътя да е дрогиран. Няма как да стане това.

Разбира се, че не всеки е дрогиран. Провечето са само пияни.

И как се разбра че е дрогиран? Бързите тестове са менте а кръвния излиза след приблизително половин година!!

Тезата ми че Списаревски е бил фиркан до козирката когато се е врязал в Американската летяща крепост се потвърждава от този случай и другите онзи с Милен Цветков и оня дето помете французите.Аналогичен е случаят с японските камикадзета удряли се в Американските кораби след чаша Саке.Трябва да си друсан за да се мислишмза безсмъртен и да притъпиш страхът си че при удар можеш да умреш самият ти