Дрогиран рецидивист преби старица заради 35 лева

Бившият затворник бил заловен, след като продавач видял кръв по дрехата му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все по-ужасна България. Край.

Този при бай ти Тошо вече щеше да е компост още от първото престъпление и сега бабата нямаше да е пребита. Абе колко са жертвите на демокрацията. Кога ще ги почитаме

Що за изверг, ама тия бг закона ги тачи.

Аз не съм чул за нападната " ромка " от българин у дома и да е пребита с жестокост , както и да е ограбена.Не съм чул и българин да е нападнал " ром " и да го е пребил с думите : Оставете ме да го довърша.Колко станаха случаите от години насам на нападнати и пребити или убити българи и докога ще продължава това , както и лайнарските доводи , че не са се интегрирали.Имало е време в средновековна България когато всеки чужденец е бил приеман добре и е уважавана вярата му , но е спазвал всички правила на българската държава и народ.Е , ние по-заспали ли сме ?

Имам един мнооооого тъп въпрос към Цв. Кънчев и КЗД,БХК -знайни и незнайни защитници на ромлянското съсловие. Обикновено Кънчев и активистите казват -НЕ САМО ЦИГАНИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ, БЪЛГАРИТЕ СЪЩО! И тука е тъпият въпрос: -ГОСПОЖИЦИ, НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ТВЪРДЕНИЯТА ВИ! ИМАМ ПРОТИВ СРАВНИМОСТТА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА. ДО СЕГА ДА Е ИМАЛО СЛУЧАЙ БЪЛГАРИН/И ДА СА ВЛЕЗЛИ В КЪЩАТА НА ВЪЗРАСТЕН/И РОМЛЯНИ, ДА СА ГИ БИЛИ, РЯЗАЛИ, ИЗНАСИЛВАЛИ, УБИВАЛИ ДОРИ! ТОГАВА И ТВЪРДЕНИЯТА ВИ ОТНОСНО ПРЕСТЪПНОСТТА ЩЕ Е РЕЗОН; И ЗА БЪЛГАРИ И ЗА ЦИГАНИ. КАК ДА НАРИЧАМЕ ОБАЧА ТОВА КЕТО СЕ СЛУЧВА ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ С ВЪЗРАСТНИ БАЛГАРИ/КИ. ИНАЧЕ, ТВЪРДЕНИЯТА ВИ СЕ НАРИЧАТ ДЕМАГОГИЯ!

Дреме им на гъза че били демагогия, нали има премия за дрънка на глупости + НПО хранилка и черен мерцедес дето да ги вози. Боли ги фара за някви си българи дето били убити или изнасилени

Вече ежедневно четем за пребити и убити възрастни и по-млади хора. От година на година става очевадно за всички ни, че държавата ни я няма. Управниците са дръпнали шалтера и се интересуват само от изборни победи и лични облаги! Абе имах аз някъде... едно дървено сандъче, не бяха останали много в него, но ще стигнат на първо време та ще останат и за по-дълго време.... трябва сериозно да го потърся и намеря, крайно време е!

Поредният пребит от така добре интегриран индо-българин-рецидивист.

Само хулата срещу Св. Дух и мародерството над беззащитни деца, вдовици и стари хора няма да се прости....

Смолян, Асеновград,Бяла,Нова Загора,Дунавци,Садово,Луковит,Баня,Шивачево,Пловдив, София,Русе,Угърчин,Бяла Черква,Войводиново... Сега и в Гурково....... До кога ????До кога цигански терор...??? Щом пърпим - заслужаваме си съдбата..... Управляващите нищо няма да направят освен да пращат жандармерията да пази циганите!!!!!!! Държава НЯМА!!! Спасяваите се САМИ. Поединично....щото не сме единни . Фатална грешка след това изчезване!!!

Всичко иде от меките закони и нищожни наказания!И навремето имаше цигани, ставаха и кражби по селата, но я нещо от инвентара, я кокошка изчезнала, никога не е било бабите ми да се оключват или да се е чуло да влезе някой да посяга на хората, а и двете ми баби си живееха сами в различни села.Законотворци и съдии, те са за здрав кютек и България набързо ще се оправи!

ДИРниците са от малкото медии ,отразили новината и май единствените намекващи за етноса на мръсника! ....конграчулейшънс, значи---ама туй не ви оправдава , че триете като бесни!;))

Ей какъв глупав народ сте, за това ще страдате! Циганите по свое желание в затвора няма да влязат, а Съда и Прокуратурата ги осавят на свобода! под командването на Боко и тайфа! Циганите... циганите... не се спряхте ! а миришете от към главата!

ДА ти еба майката на теб педал смешен зад компютъра коментираш да ти изсъхнат ръцете.

Да знаете на изборите не гласувайте за тиквата диктатор .Видяхте 10 години диктатура до какво ви доведе.

Не коментирам сексуалността ти! Тя е ОЧЕВАДНА! Питам 1994 година БОКО ли беше министър председател, когато ромляни се опитаха да убият полски пазач в Елховско! Когато на бетаците тълпи претискаха хората и ги ограбваха!? Що така до 1998 година във Филибе много рядко се виждаше ПРОФЕСИОНАЛНО БЕЗРАБОТЕН ромлянин, и веднага след 90 година тълпи търговци на парцали, на валута, на дрога! Нещо да кажеш за фамилията Парашкови -известни са още далече преди демокрацията -вероятно Боко не е ходил на училище.

Подкрепям с 2 ръце изказването на мин. Каракачанов за циганите ! Всеки ден излизат нови доказателства за това колко е прав !

ДА И АЗ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМ КЪМ ВАС !

тоя народ е търпял 500 турско робство, пардон мирно съжителство и българско присъствие по османските земи, сего ще търпи 5 000 години циганско робство, оти нема веч балъци да го спасят!

Вече се изсра тук 3 пъти, колко ти платиха за това?

Има. Но поробителите му няма да има кой да спаси.

Призовавам всички българи..... и гербери, нека всички дружно, единни, като стоманен юмрук смажем циганската престъпност.............. чрез простест във фейсбук!

Не мисля че тук шегите са уместни.

Един идиот, френски дипломат-ни беше посаветвал да си направим министерство за циганите.... Може пък да не е лоша идеята , а и Свинетка е свободна...;)))))

Рецидивистите си ходят на свобода, правят /разбира се/ нови престъпления, а властта ни припява: Всичко е прекрасно!

За притежаване на лично ОГНЕСТРЕЛНО оръжие всеки БГ-гражданин който спазва ЗАКОНИТЕ, ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ, НЕ УБИВА, НЕ СЕ САМОЗАСЕЛВА, СПАЗВЗА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И НЕ ВРЕДИ НА ОКОЛНИТЕ! НОВИ ЗАКОНИ СРЕЩУ ПОСЕГАТЕЛСТВОТО НАД ЛИЧНАТА И ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ и ОСОБЕНО ТЕЖКИ ПРИСЪДИ НАД МАРОДЕРСТВАЩИТЕ НАД ЖЕНИ И ДЕЦА! ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО на военен, полицай, лекар, учител системно се поругава. Този УРОД трябва да го тикнат в ТУХЛАРНА ИЛИ КАМЕНОЛОМНА за 2х80 години на колкото е жертвата.

ЩЕ БЪДЕТЕ БИТИ , ИЗНАСИЛВАНИ, ОГРАБВАНИ И УНИЖАВАНИ КАКТО Е КЕФ НА ЦИГАНИНА ! НАМАЛЯВАТЕ, АБЕ ИЗЧЕЗВАТЕ ОТ ЗЕМЯТА! КАКВО СЕ РЪБИТЕ ПО САЙТОВЕТЕ !!!! ПЪТНИЦИ ! ДАНО ИМАТЕ КЪСМЕТ ДА СИ ОТИДЕТЕ НЕОПРАВЕНИ ИЛИ НЕБИТИ !

Я се гръмни, мишок.

1. Цар Киро - Капут 2. Гърмен - бутна къщите 3. Пловдив, Зарата, Воеводино - бутнаха къщите 4. Раднево - голям зор 5. Асеновград и още и още

Плъха в Пловдив - дератизация Воеводино - хигиенизация и цивилизация

От това държава повече НЕ СТАВА !!!!

Щом вие българите им разрешавате да ви бият, грабят и еат без да ги наказвате - що да не го правят. Може да не ви харесва, да не сте съгласни ... обаче на тях властта и политиците, които са българи а не роми, им разрешава! За това не плюйте братята роми, те правят само каквото им се разрешава от вас българите*.

ИДЕЯ СИ НЯМАШ КОЛКО СИ ПРАВ И КОЛКО СТРАХЛИВ И МИЖИТУРКА Е БЪЛГАРИНЪТ !!! ОВЦАТА СВИКВА ДА Я СТРИЖАТ И ДОЯТ ! НО СВИКВА И ДА Я КОЛЯТ ПО ГЕРГЬОВДЕН !!! ОВЧЕДУШЦИ СА БЪЛГАРИТЕ !!!!

Зарад пискливи путки като теб е така.

Съгласен съм, че трябва циганите да бъдат навряни в резервати с контролиран достъп и да бъдат кастрирани !

Га шъ почва мирния протест? Немам търпение да се рагневя мирно и тихо. И карамфил за джандарите съм приготвил гат си свалят каските за съпричастност.....

... и къде ще им го втъкнеш карамфилчето? ... само питам :)

Шивиков и снайперистите да отидат да й тропнат едно хорце, за утеха.

Нима никой не вижда и не надига глас ,че в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,столипиново,Максуда,БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...българското село-живеенето на село вече е геройство,,Финансирана от западни НПО,комитети и т.н.една прослойка от населението дерибейства,взема социални помощи,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция .ДОКОГА?Българино събуди се!Ножът опря у кокъла!

Абе, виждаме ние, ама кво да правим, като дойдат изборите и бюлетините вече попълнени :)

Те агнетата виждат, ама от 4млн пълнолетни 1млн са в системата на МВР, директно под контрола и на заплата към тези дето организират хибридната гражданска война ... Така в губернията има 1млн кучета да пазят стадото от 3млн овце да не вдигат шум в кошарата!

Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте “ромите“ вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани?? Боко,учи се от бай Тошо ,а не от баба си Меркелица -чумата да я тръшне>

Булгария-страната на свободата: всеки може да бие лекари,учители,просто така някой ,който не му е харесал на спирката или в парка,можете да биете със сопи даже полицаи особенно ако сте циганин с нищо няма да ви ограничат правата и свободите,особенно се толерира биенето придружено с псувни на пътя и магистралите-някой ако ви пречи да карате свободно и пречи на вашите правила, също се дава голяма свобода да крадете и мамите-така ,че статуята на свободата скоро трябва да я преместят в София,мисля ,че Тръмп няма да има нищо против!

Нека танковете да дойдат! Тази баба е преживяла ужаса на ВСВ и последствията след това, а сега какво се случва, в мирно време да я ограбят и пребият почти до смърт в собствения им дом. Всички там Бат Салита, малита, Цв. Кънчев и други в панделата, където им е мястото. Дали май единият не го разследваха!

Внуците навършили 18г. вместо на смартфоните, всеки месец в едноседмично военно обучение в патрули и да защитават бабите и дядовците си като в Ивицата Газа. То се е видяло, че натам отива.

Чашата май е преляла за някой хора. Но за други това вече си е една нормална новина. Все едно да кажат по новините че е станала катастрофа и има леко ранени. Според вас това нормално ли е? Ако не вкарват виновните в затвора за по дълъг период от време. Самите хора ще почнат да се саморазправят и скоро ще настане пълна омраза между двата етноса. Това трябва да има край, възможно най бързо. Никой няма да търпи и да допусне такова безхаберие. Някои ще работят по 40 години за да бъдат бити и ограбени от хора които не могат да си напишат името.

А честит ви 9 май.

PEYTSCH

Този е роднина на Цветелин Кънчев...

НЕ вярно, Къчно се представя за циганин, а не е такъв. ощте по лошЕ

Къде са двамата Кънчев и онзи другия далавераджия, дето беше депутат от ДПС да обяснят по телевизията на народа за поведението на поредния цигански изверг и да се извинят. Абе докато не почнем да ги трепем на място като хлебарки няма да се отървем от тях.

Глад, бой и стригане!!!

това е гражданска война на сиганите и герберите за пълно унищожение на етническите българи

Или да бутат гетата и да им спрат помощите, или бодлива тел и вишки с колеги на тях.... или ще стане голяма смрад съвсем скоро...

разстрел и след разстрела червей какво значи някаква си БИОЛОГИЧНА ЕДЕНИЦА. как хубаво го е казал поета

Не се раждат мъже на тази територия, а само дрънкала колко са локали снощи. Това е истината.

Какъв ужас преживяват всичките безпомощни старци - наши баби и дядовци пребивани/убивани от орките. Скапана, тъпа "държава", която не прави абсолютно нищо за българите.

Гледах Сутрешният блок по БТВ - кой мислите там? Цецо Въпросът от водещия - Какво правите за тази вилнееща престъпност по селата Отговора - Създаваме работни места по селата и така ч ограничаваме ......... Иначе като стане проблем, пращат 50 коли жандармерия да пазят циганите. Ценни са им. Гласувай после. Отново заа тях :((

Евророма ли!?

Циганин е!!! Просто това е поредното тяхно издевателство! Циганите нямат и капчица морал,влизат в дома ти и те убиват със злоба за да те оберат,изобщо не мислят,какво причиняват! Провинцията гъмжи от цигани убийци...

Каракачанов, кога ще предприемете мерки?!?

Чакай ти, Каракачанов да "предприеме мерки" и мога да ти позная какво ще дочакаш- един цигански по здрав.

Младите българи бягат в чужбина, старите ги пребиват и убиват циганите... Тотално се унищожава България!

До кога ще се позволява това!? Всички отрепки( негодни да допринасят към обществото) трябва да бъдат изчистени. Бил рецидивист, е какво прави навън, трябва да е зад решетките, да упражнява труд, а не навън да пребива и убива.

Докато има идиоти, които празнуват "Деня на Победата", дотогава.

Що, победителите да не би да имат проблем с циганята?

А на бас че е тъмно зелен.

Само за 3 минути насаме с него. Повече няма да ми трябват. Преди няколко месеца един напомпан "батка" ревя и се въргаляше като саранска мечка за по-малко от 3 минути.

Ало, чужденците от Хелзинки, нали е ясно какъв е скотът?

Не разбирам защо се търпи това?! Има едно единствено що-годе логично обяснение: Цели се гражданска война! Другото е, като при президентските избори: герберската върхушка се накраде и сега прави всичко възможно да бъде свалена от бесепарите... Един вид - амо народът вече ни гласува за нас... А милионите и милиардите вече отдавна са прибрани на сигурно. ГЕРБ сдава властта! Това е обяснението...

Погребахте възрастните ,даже и младите.Никой не иска да има деца.Хора не останаха,те предизборни ЛЪЖИ ръсят.Дано сте проклети и вие и челядта ви.Такива изверги не е имало по тези земи никога.

Пак циганин . ....

Тази сутрин питаха по тв Цветанов за битовата престъпност, особено по селата и той рече: "Ние създаваме работни места и така вземаме мерки против тази престъпност." Това е политиката на ГЕРБ.

ХаХаХА