Финансовите министри от Г-7 обсъждали Гърция, но в кулоарите

Финансовите ръководители на седемте водещи страни в света (Г-7) обсъдиха в Дрезден начини за съживяване на вялото възстановяване на глобалната икономика.

Обратно в новината

Коментари - Финансовите министри от Г-7 обсъждали Гърция, но в кулоарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до 10-тина години

Гръцките цигани са като ЦСКА и Левски, затънали до шия, безпаричие, дългове, подпиране от държава и съдебна система и нищо и половина , но все още в играта. Един път завинаги трябва да се реши проблема, радикално. Изхвърляне на Гърция от Евро зоната, заплати по 100 евро и до 1--тина години ще са стъпили на крака без да ощетяват другите държави в ЕС. Еврогейците обаче не са съгласни с този здравословен вариант.

Очкавайте скоро рестарт на фалшивата и раздута световната икономика в която 3% от хората притежават парите на 95% от капиталите като ги придобиват чрез измами и машинации. Докато не се разкарат англичаните,американцте, изрелците и техните супер машинации с валутата и стойността на парите и металите, докато хората не придобият истинска социална и финансова култура лишена от сегашните разбирания за икономика базирани на заплетени финансови понятия с които се прикрива истински пладнешки обири то няма да има никаква оправия за бедните!!! богатите просто ще рестартират и пак ще са на върха на следващата пирамида построена на същия принцип но в изменена среда(среда без 6 милярда хора и 1 милярд чипирани лесноуправляеми от сателити роби)

Явно щом Гърция вече мина на заден план, в кулоарите, значи съдбата й вече е решена - аут от еврозоната,но в Евросъюза с драхма и с всичките си дългове! Ципрас ще върне 4000 учители,както е обещал,ама как ще им плаща е много интересен въпрос!пък и да бяха само учителите и само 4000 души!.....

Долна Американо Гейска работа и то от най-гнусната - ама иначе Човките им големи и от тези трябва да Очакваме ЧЕСТНОСТ и Отношение "" представители на всички страни от групата - Германия, САЩ, Япония, Великобритания, Франция, Италия и Канада - "през цялото време" са разговаряли за Гърция в кулоарите на срещата. На официалната сесия обаче темата не е била засегната.""

И що тогава се събрахте ? От Г-8 станахте Г-7 ама щом нямате алтернативни виждания може да се наречете и само Г или за по-балагозвучно Проамерикански Джи . Като онази Докторка Джи от сериала - патологоанатома !

"Финансовите министри не са изненадани от рязкото намаление на цени на световните пазари на облигации." И защо Лъжете така ? ЦИТИРАМ : Bloomberg: Русия изненадващо се възстановява, въпреки санкциите .Ценните книжа в Русия носят по-голяма печалба, отколкото другаде . Световните инвеститори считат, че за изненада руските корпорации продължават уверено да вървят по пътя на възстановяването, пише Bloomberg. Нанесените санкции по отношение на Русия наистина са нанесли удар по руския бизнес през 2014 г. Картината обаче сега се променя. През 2015 г. световните инвеститори започнаха да се отнасят към Русия значително по-благосклонно, отколкото преди година. Ситуацията с рублата, подчертава Bloomberg, постепенно се подобрява. Колебанията в нейния курс намаляха и то в по-голяма степен, отколкото от курсовете на всяка от 30 най-търгувани валути. През тази година инвеститорите, вложили средства в рублеви държавни ценни книжа, получиха печалба, еквивалентна на 7% в долари, докато вложените пари в държавни облигации в други развиващи се пазари през 2015 г. са загубили 1,1%.

Само да те светна,че облигациите са с толкова по-голяма лихва (т.е доходност) колкото по-рискови са.За справка тези на Гърция за две години са с доходност от 23%,докато на Германия са с много нисък процент.С други думи,когато държавата се нуждае от пари,тя емитира облигации,и колкото по-малко рискови са тези ценни книжа (т.е по-малък риск държавата да фалира),толкова по-нисък е анюитета.Така че това което си написал за Русия с цел да покажеш,колко са добре,всъщност показва,колко малко доверие имат инвеститорите в Русия и кредитния и рейтинг.

"Финансистите от Г-7 не виждат алтернатива на въвеждането на структурни реформи". Щом няма Алтернатива значи сме на САМОТЕК а ЩОМ ни Командват от САЩ ще получим и един Тек ! "нарастващите цени на петрола" защо бе нали САЩ произвеждаха свъх много та и цените щяха да станат като по Живково време ! И каква стана ТЯ ?Какви Рефрорми какви Реформаторски мисли ви гонят , Полските Ябълки в България а Българските в Полша и това било търговия ? Тъговия на Дръндарици ! Така ще стане и с Газа когато Путин нареди да спре Износа през Украйна и Байдън и Маккейин и Сорос ще пият една Ледено Студена вода а ние ще Бием Клинци до 2020 ГОДИНА И правим Хъб с Европейски пари за да даваме на Украйна а пари ще видим ОТ ТЯХ ама на Кукуво лято . И ТЕТАКА ....

Елементарно, Колега ! - Двустъпковата ! ...Първо - у Нас. А След Успеха-Ни - Глобално.

А бе просто дрънкане без полза! Кодекс за банкера??!!!! Не кодекс трябва законодателство и дългогодишен затвор за нарушилите го, като за най-тежки престъпления. Защото да окрадеш парите на хората това за едни е загуба, за други фалит, за трети катастрофа, а и за съжаление и най-лошото.

ЗА ! ...всъщност - отвъдАтлантика Е Вече Факт.

И аз невиждам начини за съживяване на вялото възстановяване на глобалната икономика.

съживяване на вялото възстановяване ??! СТИГА БЕ !!!