Коментари - Дрескодът на ЕС за срещата в Украйна: Носете костюм, а не зелено като Зеленски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Носете кафява за да ви ходи, лайнета гнусни.

Политиците от ЕС пристигнаха с влак в Киев а не със воиенен самолет, както пристигат обикновенно високопоставените гости от САЩ. От уважение към Зеленски и Украйна трябваше на срещата да не са с костюми и вратовръски а с комуфлажни дрехи и зелени тениски като Зеленски.

когато се съберат всички в О крайна Путин да им изпрати един искандер в сградата в която ще творят пъклени дела! Мачкай Вова врага...за да те уважава!

А ние българите сме на страната на Русия, руския народ и руския президент.

СЛАВА ПУТИНА....ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!

Дрескодът е ясен - с бели знамена. Крайно време е укро-нацистите да се предадат и да спре тази месомелачка!

А Путьо сигурно ходи по пижама. За какво са му дрехи като дори нос не подава от бункера?

Въй пуснах сълза. Едно време ходехме на цирк и плаштахме за да гледаме. Сега цирка е безплатен. Гледаме комедииното шоу как Зеленото вмирисано човече което и един патрон не е изстреляло се изживява като барета и продаде държавата си на частни компании като JP MORGAN и Black rock. Всичко това оцветено от гейвропейските му приятели които доволно потриват ръце надушвайки голямата лапачка в много близко бъдеще. Щеше да е смешно ако не беше тъжно. Жалко за народа който е хванат в политическия капан на президента си и трябва да плати сметката със живота си. И всичката тази бюрокрация показност и пиар на фона на неспиращите корупционни скандали( които нищо чудно да са просто разчистване на пътя за целите на Зеления)

28 декември 2022 Зеленски: Възстановяването на Украйна ще бъде най-големият икономически проект в Европа "Той съобщи, че е обсъдил чрез видеоконферентна връзка възстановяването на Украйна с главния изпълнителен директор на американската инвестиционна компания "Блекрок" (Blackrock) Лари Финк." BlackRock, Inc. е американска мултинационална корпорация за управление на инвестиции, базирана в Ню Йорк. BlackRock е най-големият мениджър на активи в света с управлявани активи на стойност 8,67 трилиона долара към януари 2021 г. BlackRock е най-големият инвеститор в производители на оръжия чрез своя iShares U.S. Aerospace and Defense ETF. BlackRock беше наречена най-голямата банка в сянка в света. BlackRock беше внимателно проучен за това, че се е възползвал от тесните си връзки със системата на Федералния резерв по време на усилията за отговор на пандемията от коронавирус. Фирмата беше критикувана за бездействието във връзка с изменението на климата и обезлесяването на Амазонка. Китайската биологична лаборатория в Ухан е собственост на Glaxo, които притежават Pfizer! Pfizer се управлява от финансите на Black Rock, който управлява финансите на компанията Open Foundation (SOROS FOUNDATION), която обслужва френската AXA!По стечение на обстоятелствата Сорос е собственик на германската компания Winterthur, която случайно е построила китайската лаборатория в Ухан, закупена от германския Allianz. Което има Vanguard като акционер, който е и акционер на Black Rock. Black Rock контролира централните банки и управлява около една трета от глобалния инвестиционен капитал и е основен акционер в MICROSOFT. Microsoft е собственост на BILL GATES, който е акционер на PFIZER и в момента е първият спонсор на WHO или СЗО !!!

Имам чуденка към уважаемата публика - на ЕС и НАТО кой собствено им е Главнокомандващия? Щото, ако не е Зелката чии го дървят там?

Предполагам поради шумната реклама отиват, за да направят инсцениран атентат, за да въвлекат еврогейския съюз военно в конфликта.

Тоя плешивия явно не е много въодушевен от мириса на запъсналата тениска на зеления, по физиономията му си личи!

Защо му гледат задника на зеленски двамата най-отстрани? Да не би да извършва услуги подобно на новата украинска посланничка в България, която е сексолог? За това ли му плащаме?

То и в най-демократичната държава КНДР нямат право да ходят с перчем като на вожда. Та Зелената гнида има откъде да копира

Хахахахахах колко сте жалки русофилите! Жал ме е за вас!

Що, те ли козируват на Зелката?

Днес се навършват 80 години от решителната битка при Сталинград, която полага основите за обрат във Втората световна война. И тъй като никъде в "демократична Европа" не се споменава това победонодно събитие в руската и съвременната история, напомням на Шойгу, че днес: Може да бъде решителен ден за освобождаването на Европа от неонацистките и ръководители, с нанасянето на решителен и безпощаден ракетен удар по Киев !

Я сега помисли и кажи, от какви народности са били войниците в тази битка и какви точно оръжия са използвали. Както и колко ли успешна щеше да е битката, ако едни други хора не бяха захапали и Хитлер и Япония от другата им страна. Хайде стига с това самохвалство!

Те ги захапаха, защото бяха захапани, дотогава си траеха така, дори сащ спонсорираха хитлер чрез фамилията буш и други, че стига с това самохвалство. Русия обърна всичко, без нея нямаше да я има великобритания, а по някое време и сащ.

С тия черни сакенца изглеждат като погребални агенти край зелената дрога. ха-ха...

от ония дето свършват, че да ги сеали украинското ПВО над брюкселските зелки?

Тия боклуци да си вземат памперси защото Путин ще им разкаже играта

С бомби може. На друго не е способен.

Обувките, раниците, баните и тоалетните са НАЙ-ВАЖНИТЕ... ПАРАД на евро мунки...

Gugnelid

Не са им изпратили "дрес"-код, а "дрИс"-код.

С тези аналени и лайнени, къв дръг код да имат!

Дрехите в Зелено , ама гащичките оцапани в жълто..или кафяво ! Така е НАРЕДЕНО !!;)

Отпред жълто, отзад - кафяво....

Втората седмица е обратното!

Сборище на давоските, фашистки курви на концесия...Альошки думннете ги тия е тъй както са пакет, да се куртулисаме от тях...

Още малко и с автомат на рамо ще отиде.

Незнам ма аз гледах как на фронта се тестват новите роботи на Руснаците, модулни, с лайдар камери в ъглите. Нали Америка искаха състезание по въоражаване, та да точат държавните бюджети на ЕССР и собственият си. Е получха си го. Ма тук соросдришнята да спи спокойно, те руснаците една лека кола не могат да направят, камо ли роботизирано оръжие. Са като дойдат Преподобний Леопард, Св. Леклерк, Св. Абрамс, перемогата е гарантирана. А ако се включи безаналоговият супер невидим, мега маневрен и мощен Ф35, направо край.

Аз, K², всъщност съм обикновен идиот, ама на квадрат. Ми такъв съм си. ИДИОТ²

:)

тия капути от снимката са карикатурна фондация розови гащички за Усрайна която вече практически не същества. Следващите са синьо зелените гащи от т.н. ЕСЕС джудже.

- Дрескодът вътре е в официални костюми, а вън пак в официални костюми, но целите омазани с лайна. - А лайна откъде ще намерим? - о, ще има, ще има. Спокойно.

няма ли и той да намине, или вече се отчете?

Шило

Някой по-долу е сравнил Зеленски с Фидел Кастро. Правилно. Но списъкът можеше да бъде продължен със сочените като диктатори Кадафи и Саддам Хюсеин

Сравнението с Кастро е заради зелените дрехи дето носеше цял живот...и заради логореята дето го тресе перманентно.

Само за чорапите не видях инструкции - бели, на розови сърчица или зелени да са? ДИР, не се плъзгайте по наклонената плоскост!!!!!

Вийте, вийте срещу светлината, черни орки!

ИДИОт е риба !!! По точно КОСАТКА!!! И е черна!!! Де ви копат такива малоумници а!!!!

Gugnelid

Всъщност това е вид косатка и е бозайник, което веднага означава, че не е риба. Та кой е идиотът сега?

До Gugnelid: Кой е идиота? - не си ли чел Достоевски или ти е забранено?

Ха, ха, косатката била риба... А, тюленът сигурно е скарида...

Вече ръководството издава нареждания как да се облича "независим" политик, представител на "независима" държава? Аре униформите от някогашен Китай.

Ми не дрескод винаги е имало, ама всеки го знае и се съобразява. Сега демонстрират, че знаят какви тъпаци изпращат, та всичко трябва да им е нарисувано

Да де ама дрескод и това. Наистина на делова среща е хубаво да си с костюм. Но това заприличва на макен бал.

Дрес код не е нареждане бе папагал!

Шило

сериозно?

Ти отиди на прием с твоят официален анцунг да видим дали ще те пуснат на входа.

ама като искаш да си там, изпълняваш. Горе главата, нищо че е празна!

Айдееее... Фидел Кастро II. Да ни е честит!

За какво да си хаби арсенала, като тия ще си ги избесят собствените им граждани. Кво става в Англия, Франция? Цветя и рози ли? А Русия се изтупва бавно и сигурно от пепеляка на петата колона. В момента, в който има атака срещу Крим, Русия ще мине изцяло на военна икономика и мобилизацията на още половин милион резервисти ще стане за нула време. Дупе да им е яко на НАТО шмиргелите. Нито оръжията им са създадени за такъв тип война, нито икономиките им са в състояние да произвеждат оръжие бързо и без огромна спекула и печалби. Само наивните идиоти останаха да вярват в "перемогата" на Укронацистите.

Сънуваш, папагал! Каква военна икономика, каква мобилизация, какви 5 лева бе? Путин едва го търпят в Русия вече.

Ти от там ли идваш? Украинец ли си? Бандеровец?

Ха, ха един влак европейци пътува към украйна, а украинците с милиони бягат на запад, кво излиза украинците не им е мила украйната, но на една тумба европейски крокодили за два дена им е много ценна територията украйна и после бегом обратно, а нещастните укри не успели да избягат умират за чуждите интереси.

пълно е с "Митрохванки" надолу... или пък с "Малинки" , кафяви де.. ех мужици, каква ще я папате скора, Жижи не е вечен бе...

Тази война не може да бъде спечелена. От никой! Нито украйнците ще изтласкат руската армия обратно в Русия. Нито руската армия ще марширува в Киев. След една година това би трябвало да е ясно на всеки здравомислещ човек. Изходът от тази ситуация ще е труден. Вече. Но не и невъзможен. Русия не веднъж е заявявала, че нпма нищо против Украйна да се присъединява към всякакви икономически съюзи и общности. Но не и НАТО. Особенно пък да разполагат ракети със среден и далечен обсег ма действие на 5 минути полет от Москва. Така че, ако тези на снимката искат да направят нещо полезно за милионите украйнци, които вече една година живеят под руските ракети, могат да се убедят Киев в няколко неща. Например, Зеленски се отегля под формата на почетен председател и военен герой. Луганск и Донецк остават в Украйна, но с локален суверенитет. Щом с Косово може да стане, може да стане и с Донецк и Луганск. Русия се съгласява да изплаща двойни транзитни такси (примерно) за срок от 10 години с цел възстановяване на Украйна. Донецк и Луганск започват да се възстановяват от Русия, а останалата част от Украйна от ЕС. Разполагат се наблюдатели в Донецк и Луганск както от Русия, так и от ЕС. Не звучи много зле. Но има един момент. САЩ си искат войната. САЩ имат нужда от враг. САЩ имат нужда от война. А отношението на САЩ към ЕС може да се обобщи с думите на един от техните собствени дипломати - "F0ck EU". Така, че ти я там освен да се снимат и да похарчат още 50 млрд. европейска пара, друго няма да направят. А всички други да си приготвят бомбите и да си слагат каските.

Това може беше да стане в началото. Късно е. А за войната не си прав. Украйна ще колене след бунтовете и падане на правителства в Европа. Най късно пролет 2024.Русия ще се съгласи на мир само при присъединяването на Донетска и Луганска област към Русия и пълна демилитаризацив на Украйна поне за 50г.

ДонеЦка

Може да не довиждам, но не ги виждам тези бунтове, които ще свалят правителства. Вярно, бунтове има, но зад правителствата в т.нар. "демократичен свят" стоят едни елити, които нямат намерение да отстъпват от властта под натиска на улицата. Освен това ЕС имат пари. Поне това имат. И нямат нищо против да налеят част от тях в Украйна. Това се очертава като окопна война. От едната страна са ЕС и НАТО, от другата са Русия и негласната подкрепа на някои страни от близкия изток. А окопите минават през Украйна. Зеленски също няма да го свалят, защото е под личната охрана на ЦРУ. Само Шон Пен може да стигне до него и то след като му са му претопили оскара и са му ги изляли отново.

Тази война я започна Русия. Войната е на Русия. Разбра ли най-сетне бе непоръбен.

Защо не ги повозим с вагоните на бдж???? После може хепатит, диария,.....

После да няма ред сълзи, ред сополи. Сами ще са си виновни.

Ако някоя ракета случайно се заблуди и улучи този препълнен влак ще направи услуга на цяла Европа!

Нещата в Украйна не вървят, пораде една проста причина. Правят се сметките без кръчмаря. Който може да мисли, разбира.

Дойде време тия с костюмите да работят за тия с анцузите!

При нас е дошло отдавна.

Е така де! В ЕС и НАТО е така - мутри им викат на тия с анцузите... А на тия с костюмите - отрепчици...

Дошли да изразят подкрепа разбирате ли...? Ама то има много начини за подкрепа и аз бих подкрепил на Зеленски жена му по един определен начин, но и това е един вид подкрепа. Като искат да ги подкрепят реално, да отидат при тях, на бойното поле, как присъствието им на някаква гара, ще им подсили бойния дух? Абе хора, там куршуми свистят, снаряди гърмят тези дошли на гости , да се наядат и напият на аванта и да си ходят после и това разбираш ли, трябвало да мотивира някого, хахаха.

И си запушвайте носовете когато сте близо до Зеленски

Парадокс: - как така уж съм от ЕС и НАТО, пък въобще не ми дреме за хохлите?

Титаник (Окрайна)потъва, обаче оркестъра (ЕС) продължава да свири ободряващо... хахахааа

"Ще има индивидуални спални кушетки с една обща тоалетна във всеки вагон, без бани". Трябва да им дарим един БДЖ вагон на тия евро плужеци, че да видят за какви тоалетни става въпрос

Кой ги е пратил тия? Европарламент има ли? Ква работа търси ЕК в държава дето не е член? Всички бакии на ЕС ли оправиха?

Те не оправят бакии, а ги създават.

Тия пудели в костюмите законна цел ли са на руските ракети? Питам за един приятел просто.

Путин се излага, къде са кинжалите? Защо не летят към Киев? С един удар, можеш да направи чудеса сега, да помогне на себе си, на нас на целия свят, ако ни отърве от тези хора, които докараха Европа до просешка тояга. Осен, ако срещите не са им в някой бункер. :) Гледам че нещо на гарата има посрещане, май са пътували с влакове, чак не е за вярване.

И аз това се питам как? Нали телевизора говори колко е страшно , ракети летят а те отиват на среща там в нападната страна и явно проблема им е дрехи , цветове, парфюми и т.н а не страха и възможността лошия Путин да ги отвее от един път. Що ли??

Е да , ама на Путин целта е не да убие един влак с подлоги, а да сложи на колене целия ЕС, за да има мир.

Тия са луди, щом дори дрехи съобразяват с украйна. Въобще, защо ходят нтам, щом страната е във война? Явно не е чак толкова опасно за да изразят повкрепа, нестихваща и абсолютна. И все едни и същи бръщолевения, клишета и смешки.

Един т.п евреин заповядва на големите косюмари какво да правят, по-указания получени от Вашингтон разбира се! И си мислят, че руснаците ще им търпят глупостите.Тотални неадекватници, готови заради алчните си задници да затрият света!

Дрескода е - дървен костюм !

В хоризонтално положение.

Егати войната дето е братче , всичкото лидер на ЕС отива в столицата на нападната страна , в други градове на Украйна уж Руснаците бомбели блокове с цивилни , ракети хвърчали безцелно ,рев голям Руснаците не били хора а чудовища. Сега за тази среща явно всички са сигурни,че лошия Путин няма да прати ракети. Ма нали е нацист,луд бил ,агресор, но за тази среща няма грижи всичко е ок даже мислим и за външния си вид,грим парфюми и т.н. Усетете се какви лъжи се бълват и се сетете за ВСВ дали виждате в бойните действия прилика от сега и тогава.