Коментари - Дрегер отчете 1,8 промила на мъж, който доказа с кръвен тест, че не карал пил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тия мошеници полиционерчетата трябва да им се бръкне незнам къде. Един сериозен адвокат и яко плащане на суми. Неприятното е, че после ще излязат по-гладни и ше вземат и наркотици да подхвърлят гадините. Така е като само блеем и не контролираме полицаите. Нали е демокрация - всеки корумпиран полицай трябва да бъде отстраняван незабавно. Ако не се случи - лети главата на шефа му, ако не - на първия полицай в държавата.

Както вземат наркотици, така могат да вземат и оловно хапче или ножче - има начини да се спре злото ...

Не съм против тестването, проверките и контрола - те са необходими и задължителни предвид факта, че масово се кара пили, дрогирани, неправоспособни и какво ли още не "шофьори" които са МЕГА опасни на пътя. Проблема обаче е, че КАТ и всички други униформени на пътя всъщност НЕ СЕ ИНТЕРСУВАТ от безопасността, което в крайна сметка е тяхната ОСНОВНА функция. Те самите си признават, и това лицето на шефа на КАТ, че няй-им е яажно да ВРЪЧВАТ фишове и АКТОВЕ! Те всъщност се явяват един орган за събиране на пари по пътищата, а това, че предпоставките за ПТП-та на страншо много места и по принцип не се контолират и премахват посредством задълежнията и работата на КАТ изобщо не ги интерсува!!! Това е абсурдно и жалко. Дано някой с позиция обърне внимание на този факт!

Полицаите пръскат със спиртен спрей - 80 ст от аптеката - и ти дават да духнеш. После ти дават да видиш резултата и викат, кво прайм ся - арестче, отнемане на МПС, обвинение и уволнение /някои професии са немислими, ако си арестуван за алкохол/ или даваш тука едни 200 лв!?! Този номер, убеден съм, минава в 9,9 от 10 случая! Сега обаче тия униформени к.урви трябва да ги спукат от проверки и дела, да ги покажат по всички медии и да не смеят другите селски михлюзи дори да си помислят нещо подобно да вършат някога отново!

градчета и селата полицията е като мафия, още по-страшна от големите градове. Там, ако ченгето, овластено от поста си, си му крив, ще те нагласи така, както си иска.

Набеждаването в престъпление е инкриминирано деяние! И става дума за длъжностни лица!! Алоууу, има ли прокуратура???

Има , ама тя е бутикова и поръчкова , за гащници няма ....

а кака работи в кръвния център

В такъв случай или да се изчака резултат от кръвната проба , преди да се свалят номера и да се арестува водача , или да се направят бързи денонощни кръвни тестове за алкохол , а не да тероризират хората. Тия селски катаджии сигурно са искали пари на човека , а той не им е дал и ето какво е станало....

Те го правят нарочно -- изчистват тръбичката с алкохолен гел.

Може да е ползвал вода за уста, които често са с алкохол. Без да пие и да му е в кръвта, в устата му остава. Не знам дали някакви лекарства не са същото. Разни за гърло пръскала с 96% етилов алкохол.

Не знам от къде го измисли но си представям какво ще стане да си впръснеш в гърлото 98% спирт.

Не го казах случайно 96%. Толкова пишеше на съдържанието на последното ползвано от мен такова. Тук ако кажа марката, ще излезе реклама. Те са с едни пръчици изтеглящи се напред, къде да пръска. Реално като пръснеш, е толкова фино, че е части от капка. Пияници купували от аптеки етилов спирт да го пият.

Без да казвам име, ето ти съдържанието, като съм сменил където е латиница, че не позволява в коментари Състав: Хлорхексидинов диглюконат 2 мг/мл (като 20 % разтвор) и лидокаинов хидрохлорид (като 20 % разтвор) 0,5 мг/мл. Другите съставки са: лимонена киселина, монохидрат, сукралоза, етанол 96 %, аромат на лимон ... , пропиленгликол, глицерол, пречистена вода.

Е има и вода, което го дават отделно от етанола (алкохола).

Тия полицай които правят тия номера веднага уволнение и в кауша Съсипват здравето и нервите на работещите хора които им изплащат заплатите

Една капка водка, капната в Дрегера, прави чудеса...

И защо се прави от мухата слон? Маса храни, напитки и лекарства могат да провокират грешен резултат на дрегера. Никой никога не е твърдял, че резултата от него е 100% достоверен. Затова и съществува кръвната проба, там няма хън - мън. Или желаете полицаите да ви спират с готова игла и канюла? Кръвен тест на място? Мислете какво си пожелавате, да не вземе да се сбъдне....

Да не арестуват човека и да му вземат колата докато не се докаже с точност. Тези дрегери, както и тестовете за наркотици са страшно дефектни, но се ползват често като последна инстанция

Това не е вярно! Дрегер и кръвна проба дават приблизително еднакви резултати. Ако едното показва 1.8, а другото 0.0, значи някой е пипал някъде.

В 99 % от фалшиво положителните тестове, не е виновен дрегера, а полицаите. И аз съм чувал, че ако искат да натопят някого натъркват със спирт мущука. Причини най-различни, но целта е да се направи мръсно на някого. Ама то щом главния им секретар е трафикант, смятайте надолу по веригата що за стока са.

някое от ченгетата е духнало преди това на дрегера

Аидее,стана тя каквато стана.

Много умници пишат затова катастрофи, катастрофи...

А как се правят пробите срещу пари...

Директно на съд, ама европейски не български!!! Обезщетение от 20-25 000 ми звучи разумно!

На един познат му отчете положителна проба след като бе ял желирани ментови бонбони! На друг му отчете положително след като бе ял круши и пи лимонада, явно се е получила някаква ферментция в стомаха му.

а джанки с кисело мляко , компот и хляб не е ли ял ? :))))))

10% от Аспартамът се превръщал в метилов алкохол в организма. Той е отровен и се ослепява, но се оправдават, че е в малки количества и било нормално за природата.

от Нирофен и излезе име. След това и на още една.

Милиционерчетата са си били приготвили капан за рушвети

На кръв бутваш една сума и с 0,0 промила. Особено по малките населени места. В едно малко населено място един познат го е правил 2 пъти същото. Казусът е субективен.

Като бутнеш под масата за ти оправят теста, ще ходиш ли след туй да съдиш полицайте ?

а ми сега, с добър адвокат, има всички основания да осъди полицията. Няма как при отрицателна кръвна проба дрегерът да дава 1.8 промила...

Нажабури си устата с листерин или аналогична вода за уста, и на втората пряка от вас да те спре полицай с тест.. Виж колко ще ти покаже и се похвали..

На времето във Враца много хора прореваха от "френския полицай"/ходеше цивилен и с бомбе/. Слагал памуче със спиртец в мундщука на дрегера. Докато веднъж спрял някакъв софианец и го нашокал. Е да ,ама се оказал някакъв цивилен ,ама полковник от службите ,та се отърва града от него .

Искали са рушвет, мамицата им.....

Този номер веднъж и на мен ми го направиха - преди да ми дадат дрегера, избърсаха мундщука със спирт и резултатът беше подобен. Не знам дали всички полЮцаи са такива, но сред тях определено има много лайна!

Как ще го бършат брей! Пред теб трябва да разпечатат мунщука !

или дрегера е манипулиран или е китайски боклук