17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпа, безочлива мутра.Комплексар и сега юдейска подлога. То се навежда на еврогейци, то на американци......сега и на евреите. Банкянски селендур.

Първо"нареди" на Папата да се помоли за него, сега ще отиде на стената на плача, да реве, че е неразбран от народа, за когото толкова много се старае да го направи насила щастлив...Откакво е евро -председател, не си е седнал на стола да види какво става в държавата. А проблемите един след друг се трупат - парно, ток, вода, бензин, сигурност, вандалщини по влаковете и т.н. Реципрочно на проблемите се натрупва и огромното напрежение у хората , кога ли ще .......

Екскурзиантът от западните Балкани що ползва Български правителствен самолет ???!!!! Нали е парче милиардер , явно е и безработен , да си закупи един аероплан и да си хвърчи по Света :)))) А кой е начело на Държавата , щото с тоя ежечасен цигански терор направо си вървим към .. логичната развръзка .

Бойко след като стана православен комунист и ,,генерал" ,май се готви да стане и Хаджиборисов.Безцелни разходки вече месец на един объркан човек,страдащ от комплекса за малоценост.

Каква е целта на това посещение? Като гледам кой го посреща и става ясно, че е по Негово желание.

Мож да иска да удари една глава в стената.