ДПС застана зад Делян Пеевски, очаква факти и доказателства от САЩ

Корупция по смисъла на този закон има, когато в резултат на заеманата висша публична длъжност лицето злоупотребява с власт, а той не е бил на такава от 2009 година, заявиха от партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неприятно е някой от ДПС-то да застане зад теб особено когато гащите ти са "на букаи" както е при дебелото момченце! Ако ГЕРБевия ДАНЗ, поли-милицията на ГРОБ или Каскетаратурата могат да извъртат истината както те си искат, САЩ имат ресурс да установят истината на всякъде по света. Когато те кажат нещо то това определено е така и не са необходими никакви документи или допълнителна информация за да бъде доказано! Спомнете си каква грама беше пратил бившия посланник на САЩ в България и как в нея точно и ясно беше обрисувал наш Бойко Борисов. Никоя държавна институция тогава не се самосизира от това а мълчаха като "комунист на разпит"!

те си си имат сега доста занимавки - хем от Русия на договорените цени твърди получават , хем станаха любимцие на голямата Америка , пак на ново . А вътре всичкото Брюксел , от Слави-Президента до Бойко - Обвиняем . Въпрос си е такъв : кога ще преодолеем ония комплекс от Татето време ? Кога да не сме подбудители на Али Агча ? Кога сме свободни да ни наричат България ?

Е нищо чудно, обърнете внимание как Карадайъ му отваря и задържа вратата, докато Шиши влиза като генерал....

"ДПС очаква факти и доказателства, мотивирали решението на Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на Министерството на финансите на САЩ" Хо-хо-хо! Има да чакате! Колкото дочакаха руснаците за аферата Скрипал и колкото дочака Тръмп, че не е поставен за президент от Русия. Това не ви е иди-ми-доди-ми, това е Държавен Департамент на САЩ, щом казват, в останалия свят трябва да козируват или пък да падат на колене - това се нарича върховенство на закона (американския де!). Ама ха! Доказателства искали...негодници!

парите на ДПС са във фирмите на Пеевски . Пеевски и нещо като техен финансов министър. Политиците им са бедни и неопетнтни.Сега,като ин бликират парите,Пеевски увисва.Някой помислял ли си е ,че тип с такава визия има финсови заложби и е финансов гений.

Още по-добре се получава. Това означава, че тая цялата противоконституционна тайфа си е дибидюз като уличения. От всичко това, по-добро - здраве.

Нормално е да го защитят , те го създадоха и той работи за тях.

То не може да се очаква и нещо друго..Сигурно някой друг създаде обрачите от фирми , разпределящи порциите.Навремето ги създадоха за да обират трохите под масата.Те нагло се настаниха на масата и даже започнаха да определят менюто.Е , явно трябва да научат кой е кучето и кой -господаря.И ако не стане с добро има камшик за тази работа.

Това го е писал Ментата!

Бушона на почетния олигарх изгоре, и въпреки това ДПС излиза със свойствена репрезентация в медиите за широката публика. Съгласно FOIA Законът за свобода на информацията /САЩ/ всички документи и доказателства по решенията на OFAC са достъпни онлайн. Всеки може да входира заявка, получи отговар и сваля файловете. От публичните лог-файлове всеки може да види дали ДПС е отправило такова искане към OFAC. Лог файловете са достъпни от 2007 година до текуща дата и съдържат: - Описание на исканата информация - Името на лицето и/или организацията, отправило искането - Датата, на която е получено искането - Текущо състояние/краен резултат по искането (предоставено, отказано или частично удовлетворено).

дЪпЪсЪ наистина се се взели насериозно.... САЩ ще ви издухат без да се им се наложи да се напъват... С една мимоходна пръдня просто...

Трябва да обявим война на САЩ за втори път. Как смеят да обвиняват Български нерез тези америкоси?

САЩ да дават доказателства на тази свиня??? В кой свят живеят тези османлии:)))

Гадни фашисти. И аз съм зад Пеевски. НЕ ме виждате, щото е много дебел.

важно е троле, майка ти да прави фелацио нон-стоп, за да има какво да ядеш...

Драги :), не обиждай младото партийно АйТи на трол! Недей така, може да го чака нек'во светло бъдеще.

Абсолютни глупости! ДПС предвидливо издърпа Делян пЕевски в сенките. Не го направи депутат, защото много добре знаеха какви дела се водят в САщ! Точно заради това шиши се скри чак в Дубай. А яде бой от чеченци зарада далаверата с тръбите, които бяха стоварени на пристанището във Варна (собственост на Доган). Корпулентния предприемач си мислеше, че може да мине метър с руснаците. Резултатът - взеха му Виваком, а боят е за да му напомнят,ч е дължи още много. Това е и причината да е още жив - дължи много на неподходящи хора, които не прощават и не се занимават със... санкции.

Човека спестявал от закуски, нищо че изглежда като шишко, той от нерви пълнее

Гешев веднага да скалъпи някакво обвинение и да извика Херо да даде показания в прокуратурата, за да ѝ обясни как стоят нещата в тази територия.

А и какво правим, ако на следващите избори ДПС и партиите участвали в корупцията и участвали в държавна измяна не попаднат в парламента?

Споко момчета.Каскета ще нахлуе в белия дом и ще ги разпертушини. Умее го.

+

Имаме новина! Етническа партия, която не би трябвало да съществува по конституция застава зад корумпе номер 1 в държавата.

Квиченето започна от ДПС.

Питайте Румен Радев за Васил Божков, за ДПС и милиардерът Ахмед Доган дето го избраха за президент, за връзките му с генерал Решетников, Москва и КГБ дето го предложиха за президент на България. Питайте го за връзките на БСП с ДПС назначили Пеевски за директор на ДАНС, за Мая Манолова! Питайте го! Христо Иванов и Атанас Атанасов къде се скрихте? Няма ли да протестирате пред централата на БСП? Пред президентството? Няма ли записи за БСП, за Радев, за ДПС? 1. ДПС ИЗБРА РУМЕН РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ Четин Казак 23 Ноември 2016 "ДПС допринесе осезаемо за победата на ген. Румен Радев на втория тур на президентските избори. Това обяви в предаването „Тази сутрин” на Би Ти Ви депутатът и зам.-председател на ДПС Четин Казак.Той припомни, че на първия тур партията застана зад независимя кандидат Пламен Орешарски, а на втория тур призова избирателите си да гласуват за Радев. По думите на депутата генералът е получил „огромна” подкрепа от избирателите на ДПС" 2. БСП НАЗНАЧИ ПЕЕВСКИ ЗА ДИРЕКТОР НА ДАНС Мaя Мaнoлoвa 08 януари 2021 ''Пeeвcки гo прeдлoжихa Cтaнишeв и Дoгaн - прeдceдaтeлитe нa двeтe пaрлaмeнтaрни групи нa мнoзинcтвoтo тoгaвa''. Тoвa кaзa прeдceдaтeлят нa "Изпрaви ce.БГ" Мaя Мaнoлoвa Сергей Станишев БСП. 14 Юни 2013 "За мен е абсолютно ясно, и съм убеден, че Делян Пеевски има волята, решимостта да работи за държавата и за хората, да се противопостави на всякакви икономически интереси, източване на държавата, корупция, независимо към коя политическа сила принадлежат. Призовавам да съдите по действията" Сергей Станишев БСП. 14 Юни 2013 "трудните ситуации изискват нестандартни решения" Сергей Станишев БСП 03 май 2014 "Делян Пеевски има нужната квалификация, за да бъде евродепутат" Сергей Станишев БСП. 14 Юни 2013 "Вярвам му! Той поема тежък кръст. България в момента се нуждае от стабилност.“ Сергей Станишев БСП. 05 Юли 2014 "Стана очевидно, че господин Пеевски има качествата и волята да участва в този процес на възстановяване на държавността. Аз съм абсолютно убеден, че ако имаше шанс да покаже действия в следващите месец-два, господин Пеевски щеше да докаже, че работи за държавата" 3. ДПС ИЗЛИЧИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ МИНИСТИТЕ НА БСП- ПРАВИТЕЛСТВОТО ОРЕШАРСКИ Имамов, Ниязи, Ибрямов, Адемов, Тасим, Абазов, Налбант, C. Анастасов, М. Георгиева, В. Кръстева, И. Данов, С. Дянкова, А. Клисарова, Налбант, Сапунджиева, Йовчев, Греков, Папазов, десетки областни и заместник областни управители.

с една дума - Корумпирайте се Депутати! Вие не носите отговорност по СМИСЪЛА НО ТОЗИ закон! FU!!

"Ояла се въшка, па на чело изпълзяла!" Мили, родни борци за "права и свободи"!... Никой не ви е длъжен с каквото и да било обяснение или посочване на доказателства! Това не е решение на съдебен орган, а на правителството на САЩ! И не дължат доказателства, така, както не дължат доказателства при обявяване на "нежелано присъствие" на дипломати, обвинени в шпионаж! Това е решение на правителството на САЩ, отнасящо се само да САЩ, а вие, поради глупост, се опитвате да се намесвате във вътрешните работи на САЩ! Сях на буци!

А бе, проблема е, че отекоха парите в банките :)

Може и да не сте съгласни,но са прави.Айде малко размисъл.Ясно е,че 99% от чиновниците в САЩ,които издават тези забрани не са и чували за България.Подхвърлят се опорки и те гласуват.Така се прави външна политика.Колкото с оръжията на Садам.

Явно не ти се удава много мисленето. Садам, а и всичките арабски пролети са за петрола и кой ще сложи ръка върху него. При посочването на нашите мутри и тук подхода е избирателен, но е все пак крачка в правилната посока. Въпроса е защо до сега си мълчаха, но отговора е сходен с частта за петрола.

T.e. ако не си на държавна служба не си корумпиран и може да безчинстваш. Не знам какво е по лошо - местни бабаити или американизирани ....

На всякъде е така в България, само ние обикновените хора се мъчим да оцелеем работейки. Един скромен пример, от работното си място гледам отсреща на улицата до Джамията на центъра в Силистра един отвори обменно бюро, по цял ден никой не влиза. А той го гледам има супер коли за над 500 000 лв. оставете новата му S-класа има си дори Нисан ГТР с готин номер СС-70-07-АТ. Поразпитах ами той бил от тия богоизбраните дето не може да ги пипнеш с дебели връзки на обувките и голям чадър над главата. Жалко за нас обикновените и спящата държава мащеха, такива няма кой да ги пита от къде пари

И ти май си като повечето от нас, за които корупцията е далавера, в която не участваме ...

Цялото ДПС може да застане зад него и пак ще има свобдно място

С децата пуснахме фърчило. Задуха вятър и то улете :)

Амо то цялото ДПС си е за забрана

Отдавна беше ясно, че ДПС е руско прокси.Също като ДБ. Какъв театър само спретнаха около сараите...

Къде е учиндолският михлюзин?! Още ли ковидува?

Питай жена ти.

Кажи нещо по въпроса, не се ошмулвай :)

Извинение и обезщетение не искат ли?!?

Ама как, не може да бъде! Това е долна манипулация и клевета. Ние .. заставаме и сме чисти, чисти.....

Дъпъсъ- яжте топла супа, свърши се! САЩ срещу Русия, рубли срещу гущери, мухахах!

Американците пък като се трогнат от вашите изявления и както обичат някой да ги поучава и да им се противопоставя...По-скоро със замах ще ви ударят секирата. Човек трябва да знае какво и пред кого говори и да не се мисли за велик

Адмирации за САЩ! Да го духат ДПС, Чери и техните подлоги!

Господа и дами от ДПС-позицията народен представител колкото и да ви е странно е най-висшата държавна длъжност в парламентарна република, каквато е РБ.Това че във ваща партия има култ към личността на г-н Ахмед Доган,който не е депутат,но всеки ваш народен представител му е подчинен и му се кланя не означава,че Пеевски не е заемал най-висшия държавен пост в България.

Няма нищо изненадващо в решението на ДПС. Делян Пеевски е аватарът на Ахмет Доган, а Доган е собственик на ДПС. Нормално е подчинените на собственика да го защитават.

Супер! Санкции и за ДПС!

Бойко си е тук и няма имунитет. Не е избягал в Сърбия или ОАЕ. Тук си е. Ако има нещо срещу него - има Прокуратура и Съд. Бойко не се крие, ЗАЩОТО НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ КРИЕ. Сега "Ало Маджо" много ще трябва да обяснява и на САЩ и в Европейския Парламент. ЗАЩОТО КЛЕВЕТИТЕ И ХЕЙТА НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНАТ БАВНО И СИГУРНО ИСТИНАТА ЩЕ ДОЙДЕ И НА РУСКАТА ХУНТА ЩЕ Й СЕ СТОРИ МАЛКА ЗЕМЯТА Разузнавателните служби на САЩ и ЕС не се водят по Бабукянския хейт. Не се водят по хейта във Фейса, най-малкото защото руските червени хейтъри НЯМАТ "ПРИЯТЕЛИ" В РЕГИСТРАЦИИТЕ СИ, което е знак че са фалшиви ! Разузнавателните служби на САЩ и ЕС изобщо не ги интересуват дирижираните сайтове и руските им безродни модератори ! ЩЕ ВИ МАЧКАТ и ЩЕ ВИ МАЧКАТ ДЪЛГО В ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ И ЩЕ ПРЕМАЖАТ ЦЯЛАТА ВИ РОДА ДА СИ ГО ЗНАЕТЕ защото в този свят има за всичко мярка А ВИЕ СТЕ ЕДНИ ВЪШКИ ПО РАЗЛАГАЩОТО СЕ ТЯЛО НА КОМУНИЗМА СВЪРЗАНИ С РУСКИТЕ, СРЪБСКИТЕ и МАКЕДОНСКИТЕ АНТИ-БЪЛГАРСКИ СЛУЖБИ сега може да плувате до Крим ХУНТАТА ХУБАВО ДА ГЛЕДА защото тук не е БЕЛАРУС

С удоволствие бих ти сложил въжето

Някоя от българските медии ще потърси ли Пеевски за коментар?

Крие се повече и от СтРашков :)

Обръчите май ще се късат И рахатлъка на Дуган бей май ще се развали

Трябва е ние да застанем зад лидера си! Всички, не само от Симитли!

А може ли зад майка ти?

ДПС да обявят бойкот и санкции на САЩ. Там повече няма да купуват американско свинско и няма да пият американско уиски.

Тръгнали ДПС да обясняват какво е корупция :))))))

АРЕЕЕЕ, на ДПС им литна "каскета"

Литна им фърчилото :)

Много им пука на САЩ за вас. Начукаха ви го, сега ходи съди филанкишията.

Българи, ДПС застава зад Пеевски основно заради списъка от фирми, които ще търпят санкции заради Пеевски. А това вероятно са фирми разбира се не на Пеевски, а фирми които вероятно обслужват ДПС. Затова реват сега. Но американците са прекалено деликатни и за съжаление избирателни. Трябваше да отсъдят подобни решения за поне 20 имена.