Никой няма да подкрепи ДПС за искания вот на недоверие

БСП няма да подкрепи ДПС за вот на недоверие срещу кабинета заради здравния министър. ДПС обаче не се отказват, макар да знаели, че няма да има оставка.

Обратно в новината

Коментари - Никой няма да подкрепи ДПС за искания вот на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Местанчо - Злобанчо, нещо увисваш ( с това предложение ). На генерал без армия ми приличаш. Почват да те изоставят останалите партии в Парламента...Което ми подсказва, че има надежда за нашата държава, ей :)))!

Всъщност не са турска, а мюсюлманска партия. Не съм чул и видял нерелигиозен турчин да се занимава с депесарщини. Понтенциалът за разпространение на ислям е най-силен в циганските махали. Затова и ДПС набляга натам. Това е антиевропейска партия на принципа на религиозно-олигархична схема, чието съществуване само показва каква липса на държавност и върховенство на конституцията цари в България.

В България няма ксенофобия и никога не е имало. Доказателство затова са уважаваните и живеещи в страната арменци и евреи, също и през последните години заселващи се руснаци. Българите се отнасяме много добре с тези хора. В България се зароди туркофобия и циганофобия през последните години. Причините затова са наглата и антибългарска политика на турската партия и дивашките прояви на циганите. Най-голяма вина за тава положение има властта, която в стремежа си да забогатява, дебаркира от отговорностите си да следи за спазването на закона. Ако властта продължава по този начин, много скоро засилващият се ислямския фундаментализъм ще влоши още повече етнически мир в страната. Човешки права в България се изродиха в етническа свободия.

Да се поправи името на ДПС в ГРУПА НА КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ ! Ето това искаме честните данъкоплатци и да се изритат тези разбойници с шутове в гъза от Парламента!!!

Очевидно е, че всички бягат от доносник Сава от дс, доносник Павел от дс, мамин Делянчо и Хр. Бисеров ... Йосич, Пешо сумиста, Брендо , Златко баретата , Маргините - все ортаци с Доганчо и мамин Делянчо ... Какво стана с Пешо сумиста ? Ще търка ли наровете доживотно ?

Hаи страшните еничари са били турските цигани. що ли още еничари газят наща земя и парламент?

......мъстъне знаеш ли че ежеминутно в десетки и стотици БЪЛГАРСКИ села орди от циганки и цигани и сополиви и гурелясали циглета грабят бият и изнасилват нашите бащи и деди а те научили си урока не се и оплакват защото никой няма да ги чуе .....мъстъне на това се вика цигански геноцид над БЪЛГАРИ

Мразеният от всички д-р Москов можеш да го видиш по софийските улици, сам и без охрана.Любимецът на народа Местан го пазят такива бабаити, че страх да те хване само да погледнеш.Дреболия е, но показва кой е по-важния..

.......мъстъне това че си ревнал за мангалите означава ли че заставаш зад техните действия

....мъстъне ДПС от протурска партия стана промангалска

Няма и да се намери подкрепа, понеже това е поредния сценарий на Бостан - тайната коалиция.

''Който се е хванал с ДПС ,все е ял ---дрЪвото.

Сив,сур,шут,дърт,...ПЪРЧ.

Местане, я кажи нещо за проспериращите некадърници: Илхан Кючук и Станислав Анастасов.

ДПС е най-депесарската партия. Вие нищо не разбирате. Само ДПС и просперитет и натОО. Главата ме заболя. Подкрепете ДПС за бъдещето развитие на проевмропейски и културен просперитет на организационно и политическо ниво за по-добра координация и оринтировъчно-ценностна градация на бъдещата ни реализация в мултикултурното единство на проекционно и атракционно ниво.

Е бай Лютфи видя ли сега как се пърди в джамия и се вика на имама пезевенк....

В нормалните партии в тази ситуация в която е сега турската партия се правят конгреси и се сменя ръководството. Очевидно павел не става за тази работа, но всъщност нека си седи докрай, за да изпаднат и извън парламента, не само от властта. Това че турската партия излезе извън властта завинаги е сигурно. На пръв поглед добре замисленото и проработило активно мероприятие вероятно на турските спец.служби, също и неоосманската доктрина, се спукаха като детски балон.

БОЖЕ, ИЗБАВИ БЪЛГАРИЯ от тази напаст проклета!!! Москов, поклон, намери се един да се опълчи на свирепата престъпна сган! Бойко къде мишкуваш, действай с промени в конституцията и забранявай тази проклетия ДПС. Цацаров и ти спиш, не те е срам продажнико.

ще знае, че не трябва да пипа следните гилдии: 1. Медиците; 2. Учителите; 3. Таксиметровите шофьори; 4. Армейците /но тях за съжаление първи премахнаха, защо ли......./ Виж, нека се заяжда с адвокати, енергетици, полицай, митничари, икономисти и най-вече с професионалните политици.

Т'ва с шофьорите ми развали настроението :)

Любовта на БГ към тази незаконна партия може да се види от коментарите! Почти 100 % от тях са против ДПС! Значи е време да изчезват, но не само това, но и в съда трябва да влязат и в затвора също! Ако имаше народен съд щяха да висят по стълбовете!

Гледайте, гледайте снимката. Хубавец. Като ударен с мокър парцал.

Когато "видният" "български" "законотворец" Г-н Пеевски, внесе закона за офшорките в предишният парламент и през ум не ми е минавало какво колосално разграбване на активи на КТБ се задава. Истината е че ако ДПС се държи далеч от властта, България има шанс да се превърне в просперираща държава (правим преположение че електората на БСП намалява всяка година по демографски причини).

дпс са цигани, затова защитават циганите.

Докога ще наричате езика на истината - "език на омразата", лицемери?!

Гаджалът направо е освирепял и изгубил човешкия си вид. Не само, защото не е на власт, а и затова, че Москов го превъзхожда като политик, като професионалист и като интелект. Бита карта си, Павле и трябва да свикваш с това, че и по-лошо ще става.

ДПС са партията,която разделя хората на цигани,турци и българи!!! ДПС трябва да се разследва,не знам,защо не го правят,но вътре в тази престъпна организация се перат милиардите на България!!!

Сив,сур,шут,дърт,...ПЪРЧ.

НЕ ЗАКАЧАЙ МОСКОВИЯТА, ОПТИМИСТЕ! /РЕЖАТ ИМ ГИ, ПРЕДИ ДА ЗНАЯТ КОЛКО ЩЕ ПОРАСНАТ/

Никога другите руски партий БСП АТАКА и АБВ няма да са против ДПС защото и четирите се командват от Москва макар че се използват за различни задачи но целта е една- разбиване на държавноста

Къде видя "държавност"?

Че как да видим след 70 години комунистически зулуми??? Нали това е целта на здравите сили - хората да кажат, че няма държава и е време някой нов бащица да въведе "ред"!!!

Местан ефенди нещо преигра...

Явно всички здравомислещи бягат от отровната ДПС:)

ДПС---престъпната банда, на Местан .

В крайна сметка колко феса събраха? Още 1-2 разтърсващи напъна и ДПСто ще роди следващия пророк...

че в циганските, извинете, ромските махали фаворити са ДПС, БСП и напоследък ББЦ. Това е опит да се 'измъкнат' повече ромски гласове от останалите партии (от толкова много избори, парите за кебапчета и бира явно са намалели). Но на мен министър Москов ми харесва все повече-смел, умен и решителен човек. Ей, вие там, останалите министри - равнис по Петър Москов и по-бързо, какво се мотаете!

Цигани ортаци нямат... а, и пари искат! Местаня да плаща, ама КТБ затвори!

Местане,Ицата Бисеров те чака ...

На Местан брадичката взе да потреперва все едно е ял сланина! Много взе да се плюнчи от яд нещо! Да си ходи там от дето е изпълзял и да се скрие!

АБЕ, ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ТУРЦИТЕ ЩЕ НИ КОМАНДВАТ?! КРАЛИ БОЙКО СТИГА СИ СТРОИЛ МАГИСТРАЛИ ЗА ТУРСКИТЕ ТИРОВЕ, АМИ ОЗАПТИСАЙ ДОГАН, ЧЕ КОМАЙ ЗАВЛАДЯ БЪЛГАРИЯ. НИКАК НЕ МИ БЕШЕ ДРАГО ДА ТЕ НАРИЧА "МУХЛЬО", НО МАЙ ИЗЛЕЗЕ ПРАВ. ДУМАТ, ЧЕ И ДАНС Е В НЕГОВИ РЪЦЕ. ЧУДА СЪ НА КОГО ДА ВИКАМ "АШКОЛСУН": НА НЕГО ЛИ, НА ТЕБЕ ЛИ. ЩО НЕ ВИ ПРИБЕРАТ ГОСПОД И АЛЛАХ, ТА ДА ВИДИМ И НИЕ МИРЛИК!

МОЩНО ИЗРИТАЙТЕ Турската ЕТНИЧЕСКА партия, ВЪН от България!

То никой не ги ИСКА ,а те и подкрапа очакват ???

На Местан му се прияло свински крачета с боб

Ха ха, ДПС = Мултигруп = Луканов = 25 години бандитизъм = нещастници годни за пандиза!

Няма подкрепа гн.Местан.Курвите всички ги обичат,но номерата им не.А вашите дойдоха малко в повече.

Само хора, които не оценяват евроатлантическата ориентация на България не могат да подкрепят баш бандита на ДПС-шайката Владимир Зидаров, по-известен сред широките народни маси като доносник Павел!

Марш към турция! Видя ви се края!

Що ги пращаш у турция те ДПС са руски кавали и от Москва им дърпат конците

ей хора,я си представете че и скапаната цацаратура в комплект с продажните съдии започнат да се държат като министър Москов?Тогава е без значение дали червеногъзите павиани от посрано гласуват срещу правителството ей така по принцип,въпреки че сега с нежелание няма да гласуват,няма да има значение дали Местанчо се държи като труженичка от Дунав мост и са опитва да клати лодката ,няма смърдящите ,безпросветни бацили наричани от превъртелия от злоба Местан електорат да тероризират цяла България а ще знаят че всяка изродска постъпка ще им набият канчето.Ех мечти,мечти....

Местан Ага, предлагам да му ударят на Москов 100 пръчки на голо и да върви да си ходи.

На тебе да ти ударят 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 тояги на гол г-з. Тебе май са те удряли много и по главата!

Хайде тръгвайте си,към Турция границата е отворена като не ви харесва ТАМ ЗНАЯТ!

Чакаме Бат'Сали да се изкаже по въпроса за Бързата Помощ или той е експерт само по енергетика!?

ДПС е проклятието на България и е крайно време да си намерят майстора. Не стига, че 500 години ни клаха, а и сега тръгнали да ни потурчват.

Този човек поръчки ли изпълнява?

Абе, къде е Христо Бисеров?

На него му връчиха обвинения и човекът се оттегли от политиката. А какво стана с Цоки?!