ДПС в Благоевград номинира Елена Йончева за евродепутат

За водач на листата е издигнат лидерът Делян Пеевски, а местната структура е номинирала още шестима, сред които и сегашните членове на ЕП Искра Михайлова и Илхан Кючюк

Обратно в новината

Коментари - ДПС в Благоевград номинира Елена Йончева за евродепутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей депесари, не си вкарайте такава невестулка в гсщите. Ще съжалявате като БСП.

Сладка е евродупетатската заплата, затова всеки, който се е докоснал до нея е готов да смени род, религия, чест, за да я получи. Ленче, някога момите са се самоубивали, за да не им сменят вярата, сега ти сменяш вяра за пари. Жалко, че толкова години ни заблуждаваше в своя морал, докато не гласува ЗА Истанбулската конвенция, в разрез с решението на БСП. Отвратително!!!

добре мигрира, явно и се е усладило в брюксел и иска още змията

Дано поне по една паца да са й треснали ... Че то бива урвалък бива ама нейното на нищо не мяза ...

Структурата на ДПС в Благоевград номинира евродепутата от ПЕС/БСП в сегашния й мандат - Елена Йончева за член на Европейския парламент на вота на 9 юни. Това съобщиха от партията на страницата си във Фейсбук. Елена Йончева удари дъното, бореца срещу корупцията отиде и стана подлога на на най-корумпираната партия,извинете корпорация.

нищо лично, просто бизнес

тая Продажница за кого е работила като евродепутат.И сега и се отблагодаряват !!!

Колко,,социалисти”използваха БСП и се вредиха в Брюксел за евродепутати ,в България за общински съветници или депутати ,а после преминаха на другия бряг работейки срещу БСП но продължават да се тупат като горили в гърдите ,че са ,,социалисти”. Определена голяма вина има и Корни ,която се е вкопчила в БСП и въпреки неадекватната си вътрешно партйна политика продължава да съсипва партията ,след ударите нанесени от Гоце Първанов и Сергей Станишев.

А тя знае ли?

Най-накрая всички българи разбраха, че единствените, на които могат да имат доверие са Пеевски ДпС! За това ДпС и ГЕРБ ще имат конституционно мнозинство след изборите, което още веднъж показва класата и възможностите на Пеевски Борисов!

Обрязаните маймуни с български И турски паспорти да не се обаждат!

Йончева нали уж водеше епични битки с Баце от Брюксел? Ще се извини ли ?

Боже, пробери си вересиите. Маскарите ни, наречени политици, не знаят ни свян, ни чест, за пари гъзове вирнали....

В ЕП не търсят ли хидроинженери да ДПС опря до комунисти?

Елена не е виновна! Виновен е ……..?!

ДПС е етническа, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА организирана престъпна група и изобщо не трябва да съществува.

Има ли още кой да вярва на тази - крие доходи, лъже, маниполира и какво ли още не ! А бе, социалист !

Депесар бре Глупи! Не четеш ли?! Била е под прикритие до сега, но вече се показа!

Боклук пак гледа да се вреди в чужбина. Жалко. Димитър Йончев беше стойностен анализатор. Как можа да създаде такъв боклук.

Леле мале колко ядове ще имат в ЕС ако Дилянчо отиде там , жална им майка !

Положението е "кучето си лае, керванът си върви"...

А дано Делян да замине за Европа. После Промяната ще търсят нов враг за пропагандата си

за зелена трева. Нито Пеевски, нито Чакъров ще заминат за Брюксел - те са лидерите на ДПС. Турени са в листата за примамка на електората.

Ами те ДПС си ги събират такива. Кой с Магнитски, кой с незаконно пристанище (сигурно и сараи). И ето сега и Йончева, която вччера осъдиха за неплатени данъци.

И тази като Ваня Григорова се самоубива ритуално.

Тая пък с кой не се клеца -БСП, Мая сега и резаните да я оправят

Панахида за България на 9.6.24г , Магнитски и ББ ще я провеждат

!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?...

Сега очаквам нейният бивш възлюбен да бъде предложен от младежките структури на Магнолианците от Банкя. Така де да могат се съберат отново, далече от очите хорски в Брюксел и да си шепнат за Сомалийски пирати и истории за военни копчета.

Тази се спука от нищоправене ! Услади и се да лапа Евраци с кофи ! Боже пачавра си беше и такава си остана !

и тая се бори за пенсия

йончева депутат на дпс борисов ще спира руската газ радев назначава калинките на герб липсва само нинова да рече, че социализъма е едно недоносче

Първо трябва да влезе в затвора за пране на пари и неплатени данъци и тогава да си продава гъзъ на дпс.

Наистина ли в България ДПС остана единствената нормално мислеща и патриотична партия???

Трябва да яде нещо жената...

Ами моделът ГЕРБ / ДПС ? Тя нали беше против него?

Против него след като има осигурено работно място! След като работното място се клати не сме против нищо :)

Ами, нормално за една шантонерка да преминава от един в друг бардак, важното е кинти да изкарва. Няма морал, няма доблест

Парата прави борбата!

И ДПС, и тази кикимора са рубладжии. ГЕРБ, Късите от Бъзраждане и Корни Биволицата - тоже !

Събуди се бре човек! Обърка миналото време със сегашното.

Ееех, всичко се купува, всичко се продава.....

И кое се купува и кое се продава???Това ,че тя преди да си бил роден е била журналист в войната на Кавказ-когато САЩ воюваха с Русия,през Чечня???Сега чеченците са най големите руснаци на украинският фронт!Да не се учудиш ,че след 5 години украинските бойци,ще са най-големите руснаци на европейският фронт:))))

Путин, забрави за Путин да кажеш.

беше журналист (независимо къде ходеше по света) я уважавах, това е достойна професия. Като влезе в политиката и си плю на професията - спрях. А сега си плю и на репутацията, колкото й е останала.

ми жената си работи за ДПС- номинират я, никога не е късно да плюеш на името си, дори факта че ходеше с продажника стани-шефф достатъчно ясно показва че е от соросоидното котило, никога не е работила за интересите на България, правилно бсп я изритват..

Жената на Сергей Станишев е чарбаджийкята на ДИР.РУ Моника Йосиф Станишева Първа Частна Банка. Когато Сергей возеше на Бузлуджа Елена, на предната седалка на мотора си, като Първа пролетарска любовница, майката еврейка на Сергей го беше вече оженила за кураторката на изпраните пари на ПЧБ - Моника Венци Йосифова с трите еврейчета от Венци Йосиф Първа Частна Банка. Не Сорос а Сергей написа дипломна работа в Московския МГУ "униформата на Съветската армия".

Слънчогледи много - винаги гледат в правилната посока. А слънцето преди изгрявало от изток, сега вече - от запад. Живот.

Нещо бъркаш последователността в разказа си!!!Вземи малко въздух,после издишай и пак подреди мислите си,какво искаше да кажеш!Елена Йончева,Сергей Станишев и Първа Частна Банка!!!:))))

Движение за права и свободи ? Начело с Феномена ШИШИ изпраха го и вместо да се свие той напълня …