ДПС потвърди: Ще подкрепим кабинет на новите партии, но с определени приоритети

Прекият участник в акциите в Росенец беше г-н Борисов, заяви Мустафа Карадайъ в отговор на премиера в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупаци

Браво

А ти г-н Лидер на ДПС първо се научи са говориш български,защото си в България и искаш да влезнеш в българския парламент!

Боко беше докарал количката със сладоледа, беше се предрешил на сладоледаджия в бели дрешки и бяло шапо и подаваше зад оградата на Доган фунийките със сладолед за омиротворяване на оскотелите протестери. Той е!

Забележете кой ще бори статуквото. Лъжкинята Маяма-знаем всички простотии свършила до момента с изключение на периода и като омбудсман (и кой я предложи там-Боце от съжаление и намери точното място). Гнусния и алчен Бабикян(неофициално притежаващ жълти сайтове,които бълват само лъжи и който сам се предлагал на Боце ,но не му е вързало. Силно мразещия псевдо юрист Хаджигенов,чиято омраза по скоро ще му навлече здравословни проблеми,отколкото да направи нещо добро за българския народ. Забележете следващия герой-Дончева.Каквото и да каже човек ще е малко.Знаем какви ги е вършила,а и видяхме миналия ден как води заседание на парламента-без да спазва законите и разпоредбите.Явно тишината в спалнята наистина води до безумия. Ами Капон?Още една чакала пред вратата на Боце,но била отритната,най -вероятно защото искала нещо противозаконно. По ред на номерата следва Бойкикев (Христо Иванов) .Наследник на комунист,който разнасял финансови средства за да бъде извършвана подривна дейност(разбирай всякакъв вид безчинства)в полза на комунягите. И този бил водач на дясното.Ще модернизира страната най вероятно по руски модел.Чудя се на хора като Иво Инджев, който недолюбва Раша,а подкрепя Бойкикев. ДПС-кърлеж,който се лепи за всяка власт и смуче кръв докога може. БСП- отдавна не трябваше да ги има,заради пораженията които нанесоха и продължават да нанасят на държавата с тяхната криворазбрана тиория за социализъм и крадливи кадри на държавна сигурност. Накрая остана новия политик Слави(привърженик на сатанистити ,осъзнаващ, че без присъствието на Радков около него,би изглеждал много тъпо в парламента)със заобикалящи те го сценаристи които силно мразят.По гостите в Студиото Х при Тошко африкански разбираме политиката(проруска) ,която ще следват.Още от първата седмица разбрахме ,че лъжат своите избиратели и заслужено бяха подиграни от своя колега Сиромахов.

Поставените условия от която и да е партия не означава нищо Или приемаш или нови избори Плачипутки било от ляво било от дясно не означава нищо ако поставят условия

Печиго вариго циганина си остава ЧИГАНИН.

Ще поткрепим който и да е, само да ня се пипа бизнеса на Почетия Председател.

вай вай вай значи е бил бойко маскиран като ристоами този христо защо си приписва заслуги чудя се кой лъже най много

Вас никой не ви иска и това е много добре за България.

омразата която се сее от тези трудно-говорещи български език е в патологични размери!

Целия цирк е ВЛАСТ на всяка цена. Ако, хората още мислят, че изборите са заради народа, са в най-голямата заблуда. При този парламент ще го усетим осезателно.

Абе, говорете каквото искате, но наистина има договорки с ДПС да участват във властта. Борисов ги поряза, и те си търсят друг. То ще си проличи по подкрепата за кабинет. А тоя Цонев не се наяде... Отвратена съм от него, колкото от Дончева, Манолова иТошо.

Борисов ги поряза само за пред хората. На практика дпс контрлира цели сектори от икономиката.

Мазният дебил, който не се научи да говори безакцентен български попривидя Бойко на Росенец! Айде стига гьонсуратлък! Аз видях Христо да прави сценка и Ахмед зад оградата да раздава усмивки, окрилен от хората които точно този дебил дето сега се прави на слунчасал, докара. Без турски уйдурми, моля!

Радев изтъкна, че иска да разбере какви са приоритетите на ДПС за най-важните законопроекти, внесени в новия парламент, както и отношението им по Плана за възстановяване и устойчивост. На ДПС основният приоритет винаги е бил краденето.

Амуджата Кара едикойси направи несполучлива препратка към ГЕРБ. Амуджа си и лъжеш ката дърт тур чин.

тоз се върти около казана

Рублен се разбира с ДПС.

Кириак Стефчов-Цонев, Карагъзъ и прецедента пред портретите на Бенковски, Захари Стоянов и Ботев. Такава карикатура не бях виждал скоро.

ще подкрепите ли анкетната комисия която Ицко искаше да прави за резследване на Росенец?

Борисов ли беше на лодката с навити крачоли? :-)))

Истина е! Бойко слезе на плажа в Росенец, маскиран като Христо Иванов. С очите си го видях.

Да вярно е . Гн Борисов прати Христо Иванов на росенец и пак той го изкара на улицата . Вярвам на кара Дайър

Орешарски служебен премиер а Румен Гечев министър на финансите.

Турци прости, злобни и крадливи!

Да видим как Дейбъ България ще демонтират модела Пеевски с помощта на Дуписе Пуканки и на първия ред ;)

Този кога ще се научи да говори Български

ти се научиш да пишеш правилно!

да излезем мнозинството което е на герб и да изхвърлим истинските мутри.докага ще гледаме тази озверяла глутница

да ви видиме. Ще избършем пода с вашите нагласени обществени поръчки. Ненаядохте се свини гнусни.

долни метежници

Това е Уникален момент за България от 1989 до Сега ! ДПС са Изхвърлени на вечната си роля на Раздавач на Порциите ! ДПС Не са Решаващи за управлението на България ! ... С ГЕРБ в канализацията и ДПС Извън властта, България е в отлична позиция да стане Нормална, Демократична страна.

Нормална държава с Манолова, Бабикян, Хаджигенов, нинова и Слави Трифонов!? Първо си отговорете какво означава демократична държава? След това е сигурно, че няма да говорите така! А ДПС пак ще е във властт, защото то е силата зад ИТД!

В секундата в която избирателите на ИТН и ДБ усетят някаква близост до проТурската партия ДПС ... ...ИТН и ДБ са приключили ...стават Токсичен отпадък.

Даа, ДПС отново искат да разпределят кражбите на Евросредства. На това ми намирисва, готови са да си легнат и с Христо Иванов, в името на гоямата лапачка!

Това с Росенец беше театър за наивници! Кукловодите доста са се смяли на "плебса", както ни възприемат!

Какъв Борисов те тресе в Росенец, бе? То и на децата стана ясно, че Атака умря и си отгледахте Иванов на Росенец да си събудите гласоподавателите, пък и да му помогнете, че иначе не можа момчето и 4% да вземе.

Сега разбрахте ли ББ как хубаво ги беше затиснал по вратовете и ДПС, и БСП, и олигарсите, стоящи зад тях. Също и олигарсите зад ДБ. Славка изпълнява персонални поръчки на Радев., който пък обслужва Москва по линията Решетников. Сега да се видят всички колко са прости и как дадоха път на цялото задкулисие, което ББ криво-ляво беше поорязал! Доказателство за всичко това е яростта, с която го атакуваха от много страни, яростта, с която продължават да го атакуват и да бълват фалшиви новини срещу него!!

Като например какви фалшиви новини? Че КараТиквун е държал несметни богатства в чЕкмеджето, че крадеше бизнеси на поразия, че ни направи за смях в цяла Европа, че и в света....? Какво ме интересува мен задкулисия, олигарси като пак съм най-беден в ЕС, най-болен и с най-ниско качество на живот? Въпреки или благодарение на 3-те мандата на ГЕРБ

Нй-беден си, щото си прост и мързелив. Никога в България не се е живяло по-добре от колко то при Борисов.

Да, например точно това! Я ми докажи по снимка, че това са истински пари! Истинско злато! Аз съм виждал шоколади, които изглеждат като това кюлче Я, кажи на коя снимка Баце го има заедно с кинтите.. Ай да ми дадеш смислен отговор на тези два въпроса,

КараТиквун загроби идните поколения с десетки милиарди заеми - пари, които той окраде и си поделиха с 'дружките' уж тия, от които ни пазел.

Кво ти е виновен Борисов вие сте партия хамелеон с всеки се нагаждате да управлявате-В министреството на земеделието и фонда само Турска реч се чува- Тоя пък някой му бил виновен добре че Герб не ви събори къщичката на патрона.

Докога ще търпим етническа партия да казва кой ще кара влака в България явно за никакъв чеп не ставаме

"Eтническа и религиозна основа на партията - в разрез с чл.11 ал.4 от Конституцията."

Да живеят всички ОФ-та, по всички земни кълбета!!!

Те вече са се разбрали. Консултациите са пушилка. ДПС, БСП и ИМВ от първия ден след изборите говорят едно и също. И.тъй като никой не дава подкрепа без да иска нещо, ще гледаме още малко панаири. Дано, дай боже да се скарат.

Нямали да се коалират с БСП и Герб. За Герб разбирам, но щом смятате да се коалирате с Изправи се , Мутри вън, че те са си чисти комуниски двете госпожи. Не виждам разлика между тях и БСП. Те и другите го казаха, но явно и те са забравили тая подробност или просто така им изнася, нооо то се знаеше още от началото, че вървим на нови избори, за жалост.

Лошото е, че от старите партии единствено ДПС си увеличи депутатите ... в случаят те смукаха от герП, а не обратното ! Нормално е, като се знае, че мутрата борисов управляваше благодарение на пеевски и доган ... та виждаме колко ни струва реално управлението на простака с чекмеджетата - увеличаване на депутатите на дпс, опоскана хазна и "някакви си" 33 милиарда дългове ...

Още ли баба Кян ви залъгва с тия лъжи ПО ФБ? И вие да деминстрирате плиткоумие - вяяяярвааате и вярвате

Слушайте института за младежта на бай Тошо, сага "Иван Хаджийски. И Първан Симеонов, и Райчев се препъват да венцехвалят Слави. Което следва да се чете, че и БКП, и ДС са преляли гласове към ИТН... БКП и ДС - разбирай БСП и ДПС.

Мнеее - основно от герП ! дпс не е преляла бе катил - тя си увеличи гласовете и депутатите ! Повечето гласове към ИТН дойдоха от герП - елементарно е дори за средно интелигентен, но за гербераст с чекмеджета е непостижимо !

Даа, видяхме я вашата инеУигентност,! Мая Манолова го облича в облик интеУекта ви. С нейното поведение се изчерпва

Верно ли готвят Орешарски за служебен премиер? Тук тъй се чува...

Ама този бил голям боклук.

Слави Мажоритарния и Христо Конституционната Реформа "бягат" от БСП и ДПС точно както кокошката "бяга" от петела. Чуди се дали не бяга много бързо. :)

Какъв приоритет ти е Европа бе......., я си бегай в Анадола, да ти правят шарапат !

Еееех, то ако акъл се на биваше като Х..!! Ама то акъл! Сега като отрезнее на народа от поредното пиянство, като се огледа какви хиени и олигарси зад тях ще ни оправят..... Сега, кой ще плаща да протестират, а? Кой ще дава пари на такива като Отровените, за да ви организират, да дойдат с бус, уредби...? Сега сами трябва да станем и да поискаме от новото 45то НС да си отива с добро, за да не идва белия автобус.... ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА АКЪЛ МОРЕ, ГЛАВА ШАМАНДУРА

Ох, ка ще шибам мазни турски гъзове! Ще пищите от кеф, както и досега!

Само към Симитли не ходи! Оня ти е взел мярката още на времето!

Смешко, до вчера въртя голия си мазен задник пред Борисов, а сега го плюеш . Кюпек !!!

ДПС не са по вкуса на Радев. "Мустафа Карадайъ, ДПС: Важен приоритет за нас е достойното ни членство в евроатлантическите структури"

Другарю Карадайъ, ще се съставя ли правителство или отиваме на втори избори? Питам понеже, ако ще е първото, да знам, да си тегля парите докато е време.

Тегли ги! И да не забравиш кюлчетата!!!! Но в Барселона не те съветвам да ходиш. Страна без екстрадиране избери и с два пищова под възглавницата. Сещаш се защо!

И как да ги тегли, нали бяха в чекмеджето, ве Смешко? Прости кауни, вярващи на реквизит

И така , ако трябва да обобщим изказванията, особено в частта "подкрепа за новите партии, ако решат да съставят правителство" -, бих казала, че с такива "крепители" врагове не им трябват!;) Първо Корни и БСП "стреляха" по тях - БСП внесли мораториум, ама "новите партии" не ги подкрепили - нито дума за това дали "старите" пък са им оказали подкрепа;) Сега и другите "крепители" от ДПС - и те огън по "прекия участник в акциите в "Росенец" - Борисов бил, ти да видиш?!;) Ако съм на мястото на "новите партии" с тази "подкрепа" няма да съставя правителство! Тогава на ред е служебното на Радев - на него безспорно всяка една от "старите системни партии" ще му се зарадва!;)

Пипи, Слави и Христо "бягат" от БСП и ДПС точно както кокошката "бяга" от петела. Чуби се дали не бяга много бързо. :)

Ще ти отговоря така: можеш да излъжеш много хора за малко време, малко хора за много време, но не можеш да излъжеш много хора за много време!;) Скоро истината ще блесне - и тежко им и горко на някои, ако са решили, че могат да излъжат много хора за много време!

Пипи, не им трябва много време. Въвеждат гласуване по пощата, изпращат ЦИК в подчинение на Радев и толкоз. Извинявай, но след това ще можеш само "да си гризеш ноктите".

Уви, усмихнатия е много прав.!

Хе, всеки бяга от тия като дявол от тамян, а те се натискат да подкрепят тоя или онзи !? Ситуацията засега отива към предсрочни избори ! Но стигне ли се дотам, бих желал да видя едно много силно служебно правителство, което да подготви честни избори без купен и корпоративен вот , с 100% машинно гласуване и без фалшификация на резултатите !