ДПС блокира почетно признание за освободителя на Кърджали

Номинацията за почетен гражданин на Кърджали на ген. Васил Делов не бе приета от общинските съветници по време на тържествената сесия на общинския съвет в Кърджали по повод 100 години от Освобождението.

Обратно в новината

Коментари - ДПС блокира почетно признание за освободителя на Кърджали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До КГБ А бе нещастник,те българите от Кърджали по-добре от теб знаят какво представлява ДПС..........

Нека костов и мартин димитров да вземат отношение, те забраняват Тодор Живков, заклеймяват дейността му! Тодор Живков е национален герой на България, той я пазеше от това, което се случва в момента ПОТУРЧВАНЕ! Чака ни и разцепление на държавата! костов и мартин димитров ще ви оправят, ВЕРВАЙТЕ МИ!

Отидете в САЩ и запалете знамето им пък после не ми се мисли какво ще ви се случи.Направете си майтап с Кралицата на GB.И там ще ви се стъжни.Тука може.Може и подигравка с флага и с национални светини..Няма значение какви са и от коя раса.Аз не съм расист,но за подобно нещо преди през "соца"ставаше много лошо.

Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее? Тоз ли, що спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата, или тоз, що толкоз годин ти пее: "Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли, ил някой негов наместник, син на Лойола и брат на Юда, предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси, нов КЪРДЖАЛИЯ в нова полуда, кой продал брата, убил баща си?! Той ли? - кажи ми. Мълчи народа! Глухо и страшно гърмят окови, не чуй се от тях глас за свобода: намръщен само с глава той сочи на сган избрана - рояк скотове, в сюртуци, в реси и слепци с очи. Сочи народът, и пот от чело кървав се лее над камък гробен; кръстът е забит във живо тело, ръжда разяда глозгани кости, смок е засмукал живот народен, смучат го наши и чужди гости! А бедният роб търпи и ние без срам, без укор, броиме време, откак е в хомот нашата шия, откак окови влачи народа, броим и с вяра в туй скотско племе чакаме и ний ред за свобода!

проза, Христо Ботев няма да види български учебник. А пък ромите ще си правят своето шоу в Добрич.

"Който има уши - ще чуе, който има очи - ще види..."

Не мога да си изясня, как изселническа организация от друга държава ще казва какво да се прави в Нашата? Тука има нещо гнило. Май намирисва от горе! Господин Генерал Борисов влезте си в ролята на генерал и вкарайте малко ред в държавата, по-принцип нямам против и някой друг Генерал да го направи. Трябва да има ред и правила. демокрацията не е беззаконие , а обратното закони , ред и прилагането им спрямо всички .

Всички са възмутени и бързат да се изкажат че в последна сметка винавни за това положение не са ДПС а тези които я създадоха за да я ползват за свои цели.И когато на края тая партия разбра своите сили и значение просто излезе от контрола на тия които я създадоха.Но истината е че не тя е силна а ние сме слаби.Тия мушмороци - политиците в Кърджали уж изглеждат грамотни хора.Толкоз трудно ли е да излязат с една листа на изборите.И защо вместо да обявят ДПС като опасна за етническият мир те обявиха за опасна партия Атака.Това е наистина много опасно.При наличието на партия като ДПС съществуването на българска националистическа партия е жизнено необходиост.Аз предлагам този лозунг за следващите избори.ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И ПОДКРЕПЯМ АТАКА.

Чули сме и сме чели преди дни за новата изцепка на Бойко, Цветанов и сие - съвместни българо-турски патрули да ни пазят границите, а скоро и по националните ни пътища да се появят! Свидетели бяхме и на съвместни заседания на българо-турското правителство и нашият неистов напън да подкрепяме кандидатурата на Турция за ЕС, при все, че почти всички страни в Съюза са против, или се въздържат!!! Няма други такива национални предатели в Европа, като българските "демократични" политици! Обратното броене за българското Косово започна и дойде моментът народът на България да поиска сметката!

Сега като ни спрат АЕЦ Козлодуй - ще разберете, колко паши ще станат герой и посмъртно ще ги наградят с орден Стара планина......

Атака, ВМРО, НФСБ и пр. националистически партии и движения да проявят благоразумие! Спешно се налага, всички да забравят за разногласия, спорове, лични интереси, ами да се обединяват в един блок, с една идея - оцеляване на България! И поставяне на основите на реална демокрация! Моля, не апелирайте с "излезте на улицата и да ги изметем", защото държавата ще стовари цялата си сила, за да се разправи с протестиращите и да преиначи и обезличи тяхните искания. Опасността е достатъчно сериозна, за да се решава от улицата. Голяма значение има количеството на протестиращите, а очевидно българите са малцинство (особено в някои градове). Гражданите ще подкрепят националната кауза и с излизане на улицата, ако тази кауза води от една сговорна дружина от знаещи, можещи и културни хора. Такива има в България! Помнете: "И всякоя възраст, класа, пол, занятье зимаше участье в това предприятье; богатий с парите, сюрмахът с трудът, момите с иглата, учений с умът..."!

Баста ! Хвърковата/Глобална/Интернетска конница/чета ли ще Е -- но Да Отпочваме, Българ(к)и !!!

Талаш му е майката, секач. На талаш всеки да си направи кривиците, за да се оправи пространството на Лобачевски, в Евклидово. Иначе, време не остана. До Великият парад на планетите има вече, ... само 59 дни 11 часа и 59 минути.

Имате право, Колега/жке ! (Правя каквото мога с гредите у мен-сиромаха, та барем Заработят за Нашата Стряха .) ...Ей-на, вчера Седнах на сладка ( Наистина ! ) раздумка с Добри Приятели как-точно да Осигурим наистина-Прилично/Смислено поведение на Вовката ( Тъй де -- Путин . ) у Нас . Бая пъти си хапах езика и/или юмрука. Комай стигнахме Алиниране на Вижданията .

БЪЛГАРИ оставете спора кой е виновен за създаването на дпс.Вижте реалната опасност.Те пробват ако мине номера ще станат още по нагли.СЪД за измяна.СЪД за прокарване на протурска политика/сами признаха че са подтиквани от хора в турция/.СЪД за насаждане на етницеска вражда.СЪД за обида на БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ.ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ИМ ГРАЖДАНСТВО И ИЗСЕЛВЕНЕ В АНАДОЛА .кой командва в БЪЛГАРИЯ шепа турски подлоги или законите б БГ.осазнайте се БЪЛГАРИ не искаме ислямизация на БЪЛГАРИЯ.СЪД СЪД СЪД за квадратните глави

Отговорът на въпросът:"Кой командва в БЪЛГАРИЯ?" не е персонализиран. Аз бих бил банален, ако заявя, че министерският съвет заседава в София, то "конците" му се държат от Ерусалим-Вашингтон, Анкара-Москва, а сега и от Брюксел-Берлин. "Берлинският договор", "Ньойският договор", "Ангорският договор", "Ялтенският договор", "Малтийският договор", "Лисабонският договор", договорите за ЕВРОТО.../ ДА СИ ВЪРНЕМ ВЛАСТТА, това е начинът да се разсече змийският-рептилският "Гордиев възел". КАК?!!!!! Всеки един от нас е необходимо да се ОСЪЗНАЕ, каква сила-индивидуална сила е. Когато се достигне една критична стойност, тогава ще се задейства и "Синдромът на 100-те маймуни", който ще мултиплицира СИЛАТА. Кой ЩЕ командва в БЪЛГАРИЯ? Отговор: Синдромът на 100-те маймуни, а не сегашните компрадорски /крадливи/ марионетки.

Саво по време на черния Иван, Ахмед Доган и партията му бяха наврени в миша дупка. Без обяснения и без показнаст. Така трябва да стане и сега, ама няма да стане, защото Боко е ДС мекере. Министър на културата е турчин - какво повече да говорим. Жална ни майка. То менестърът, че е пияница и простак да, ама е и турчин и само този факт вече е позорен

С този позорен акт ДПС най-после махна фереджето, с което прикриваше грозното си лице и показа на цяла България, че е протурска шовинистична партия, обединяваща хора от друг, различен от българския, етнически произход, с друга вяра и друга национална принадлежност!!!Но така е по-добре! Защото е време продажните ни политици да се стреснат и да си дадат сметка / или някой да им я потърси/ каква злина направиха на България в последните 20 години с толерирането на противоконституционнатa партия ДПС! Обратното броене за българското Косово започна да тече! Дойде време разделно, но още не е фатално късно за ответни мерки!

Според мен ако им мине номера, то турските националисти ще започнат още по-нагли провокации. Но това е само мое мнение. Дано ДАНС вземе мерки. Не трябва да се чака да стане още по-лошо в Кърджали - протести, боеве и т.н., а да се отстранят вредните елементи докато са малко и нямат зъби. Според мен едно мирно привикване в полицията на 22-мата съветници ще реши нещата и ще спре ескалацията. И понеже човек трябва да е реалист, според мен, ГЕРБ няма да направят нищо преди изборите по въпроса. ГЕРБ се надяват на гласовете на местните турци, но няма да получат нищо повече като гласове. Причината е, че на българските турци не им "дреме" за българските партии. И колкото по-рано го разберат от ГЕРБ и от БСП, толкова по-добре. "Дреме" им само за майка Турция. А БСП и ГЕРБ ще останат с пръст в устата.

Много сте ларж към дансиращите, Колега ! ... Ние-Всички им плащаме да Работят по Превенция на таквиз Наглости (и други по-големшки) , а те пустите му дансиращи -- я са след-дъжд-качулка, я -- кат кучето на нивата . Пък и се пънат, че видите-ли -- били били мислели ... Ма Нашата парса я омитат, да им се не видят и москвачите недни !

Областният лидер на БСП Милко Багдасаров определи гласуването на колегите си от ДПС като срам и позор за Кърджали. А питам аз не беше ли срам и позор за цялата БСП дето се коалира с ДПС преди 4-ри 5 години? - и продължават да си флиртуват...

Четете, четете какво са казали Слава Севрюкова и Вангелия Гущерова. Религията : юдаизъм, християнство, ислям е основана на НЕВЯРВАНЕ = АТЕИЗЪМ. Православието, то поне е базирано на вярата в Бога в нас, но кой вярва в себе си?! Кой може да каже, че няма комплекси и чувство за малоценност?! "Кърджалиите" накараха кърджалийци да се чувстват империалисти (наследници на османската империя), а не републиканци. Залъгвайки ги ДПС с "права и свободи", в същност тези наши сънародници там повтарят историята на Баязид - I и отново да се превърнат в ГЯУРИ и ГОИ. Както казва българският народ (до колкото вече е останал след геноцида на "Програмата Ран и Ът"), на бясно куче и 100 тояги са малко. 100-те години от Балканската война, 100 години по-късно си плащаме за последствията от нея. Какво е РЕШЕНИЕТО... БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

Всички са възмутени и бързат да се изкажат че в последна сметка винавни за това положение не са ДПС а тези които я създадоха за да я ползват за свои цели.И когато на края тая партия разбра своите сили и значение просто излезе от контрола на тия които я създадоха.Но истината е че не тя е силна а ние сме слаби.Тия мушмороци - политиците в Кърджали уж изглеждат грамотни хора.Толкоз трудно ли е да излязат с една листа на изборите.И защо вместо да обявят ДПС като опасна за етническият мир те обявиха за опасна партия Атака.Това е наистина много опасно.При наличието на партия като ДПС съществуването на българска националистическа партия е жизнено необходиост.Аз предлагам този лозунг за следващите избори.ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И ПОДКРЕПЯМ АТАКА.

Атака с тинтири минтиросани шменти-капели се не прави, Дон ! Хеле пък у Нас . ...И за да не вадя старата лупара -- ха да Вземем да Подкараме таз Глобално-Интернетската Ода ?! (чрез Работни Групи)

Най-страшният враг е невидим. Невидимо е това което си възприел за даденост. Така за даденост в БГ е прието че християнството е добро за БГ. Да но не. То както и ислямът са ,врейски измишльотини за контрол над духа на целия свят

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ! Ако успееш ли сам да си отговориш и на въпроса:"Защо е така?", цена няма да имаш за Някой. Този някой, дава двама не бити, за един бит.

Всички са възмутени и бързат да се изкажат че в последна сметка винавни за това положение не са ДПС а тези които я създадоха за да я ползват за свои цели.И когато на края тая партия разбра своите сили и значение просто излезе от контрола на тия които я създадоха.Но истината е че не тя е силна а ние сме слаби.Тия мушмороци - политиците в Кърджали уж изглеждат грамотни хора.Толкоз трудно ли е да излязат с една листа на изборите.И защо вместо да обявят ДПС като опасна за етническият мир те обявиха за опасна партия Атака.Това е наистина много опасно.При наличието на партия като ДПС съществуването на българска националистическа партия е жизнено необходиост.Аз предлагам този лозунг за следващите избори.ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И ПОДКРЕПЯМ АТАКА.

Ама, бесепари и гербери хич да не ми се правят на ощипани! Щом, най-после изговориха на глас, че има предпоставка за етническо напрежение и "директно обявяване на противопоставяне" да се включват ДАНС, прокуратура, съд! Ще имаме ли цялост на българската държава или само ще си говорим и ще се "чудим" кое и защо!

Най-големият срам и позор носят БСП, защото въдвориха етническата партия ДПС в управлението на държавата. Всички "демократични" правителства имат своя дял в този позор! Правят се, че не виждат, как се етнизира мюсюлманската религия. Заради геостратегически интереси на Турция, някои забъркват една манджа от религия, образование, политика, икономика и права и свободи. ГЕРБ продължават антибългарската политика с намерението си да отварят партийни офиси в Турция. Управляващите, защо не попитат тези изселници в Одрин, по причина на Освобождението ли се изселиха? Ген. Васил Делов ли ги изсели преди 100 години? Управляващите да попитат ДПС турска, реваншистка партия ли е? Управляващите да се замислят, нямаше ли основание, Т. Живков да им разреши да се изселят в родината им!

а знаите ли си ние който работим в турски фирми на какви унижения сме подложени Бойко да беше спасил поне един българин от турска фирма тогава да говори

Нали чухте, какво каза най-добрия ни експерт по ислям?- толерантност за нетолерантни малцинства не бива да се допуска. Докога в собствената ми държава някои ще отказват да говорят български, ще се гаврят със светините ни и ще управляват?

Грешка беше че Луканов раздаде 4 милиарда на турците да правят бизнес да има етнически мир а не ги даде на българи нито пари има нито държава

За всичо това ние от Кърджали предупреждавехме още в навечерието на демокрацията с митингите на Йордановден и блокадата на града с лъчовете които направихме за да обиколят сраната за да ни подкрепи България, с протестите в София. Тогава ни наричаха фашисти и националисти и ни плюеха от прозорците. Ние живем в Кърджали и ги познава ме много добре какво преставляват така наречените български граждани които неговорат български език, то друго не се очакваше. Но генерал Делов и след още 100г ще бъде освободител на Кърджали и ще се пише за него и ще се помни дори и от малкото българи останали да пазят българщината в този край на България. А за Боико да си помисле дали ще прави клубове в Турция. Нали се ежеше много в началото то какво стана почна да им лиже задниците.Политиката ни трябва да бъде твърда и дори националистическа ако е небходимо .Политиците да вземат пример с Гърция тя няма да допусне такова отношение към национален герой.

Че, предварителните изказванията на ДПС и мюфтийството относно съдебния процес в Пазарджик, не са ли "директно обявяване на противопоставяне"?! Медиите услужливо "забравиха" да ни информират, какво се случва там. Обвинени са няколко души в антидържавна дейност, но това че са ислямисти, автоматично ги прави невинни от политическа и религиозна гледна точка! Това не е ли позор за БСП и ГЕРБ?!

Съвсем логично е че генерали, които са избивали жителите на същия този град не могат да бъдат негови почетни граждани. В случая е срам и позор за БСП и ГЕРБ и аплодисменти за напълно законната и конституционна партия ДПС.

Късно е за констатации, нужни са действия от страна на държавата когато местното самоуправление се е самозабравило. Как си представяте чуждо малцинство в Турция да блокира почитането на паметта на техен паша? Никак.

Време е да се организира цялото ни общество! Какво ще кажете за един национален протест?

Защо в статията се употребява думата "освободител" От какво всъщност ни е освобождавал въпросния генерал. Моля журналистите да не изкривяват историята!!!

От такива,като теб,разбира се!

Освободител, ами как да го наречем?!? Кой с молба, кой с оръжие, просто изспращаме по живо по здраво гостите! Как ще се чувстваш ако някой ти дойде на гости и не иска да си иде? А тук става дума за 500години!

Ех глупава жено. Пак тъпо и необмислено изказване. Писането не ти е силната страна, гледай си турските сериали те по ти прилягат. Мястото си го знаеш, държавата също. Марш веднага...

това е открито антибългарско действие срам и позор за политиците в БГ 300 неграмотници направили подписка абе еееей тене знаят да четат на познават буквите подписват се със пръста.това е чиста 100 процентова акция на протурското ДПС. да се сизира съда .да се забрани ДПС.ПЪЛНА БЕЗОТГОВОРНОСТ НА БГ.ПОЛИТИЦИТЕ. СРАМ И ПОЗОР

Прав си брат....за жалост :S

всички турци на сирийско турската граница какво искат те да го дадат званието на ахмет дуган те даже нямат думата природно са тъпи майката природа се е постарала вън цялото дпс от политицеския живот в страната това е ПРОТИВОБЪЛГАРСКА политика турците ще казват какво ще става в БЪЛГАРИЯ да се смени името на кърджали с рещение на НС и дпс вън от политиката

Мен пък ме възмущава, че БСП и ГЕРБ в случая се правят на изненадани и потресени. От 23г. цяла България е свидетел на последователна и неотменна турцизация на цели области и градове. Всички парламентарни партии си играят на толерантност и демокрация, въртят си далаверите с незаконната етническа партия и се кланят на ислямисткото правителство на Ердоган. То не бяха извинения и декларации за възродителния процес, не бяха новини, вестници и телевизии на турски, не бяха джамии и ислямски училища, не беше продажба на земи турски граждани, не бяха турски фирми, дърпащи еврофондове, не беше толерантност към български граждани неупотребяващи български език, не беше изборен туризъм, то не беше чудесия в продължение на 23 г.! Утре изселническите организации в Турция ще поискат корекция на държавната граница и управляващите, пак ще се "изненадат и възмутят". Няма как - ще гласувам за Атака и ВМРО, пък каквото искат да правят в ЕС и САЩ! И без нова, България е погубена!

Съгласна съм с написаното от Болд. Всички виждат какво става, но нали идват избори си затварят очите. Като прибавим и гаврата с националните герои в Добрич, вече никак, ама никак не съм горда с прословутата българска толерантност. Къде е държавата, питам ви, г-да управляващи българи????

Ами то някой може да каже ,че и Левски не е обединителна фигура! Тези мръсни боклуци,от дпс променят историята ни и трябва да бъдат линчувани! Стига ви "демокрация" протурски мекерета! Линч!

всички турци на сирийско турската граница какво искат те да го дадат званието на ахмет дуган те даже нямат думата природно са тъпи майката природа се е постарала вън цялото дпс от политицеския живот в страната това е ПРОТИВОБЪЛГАРСКА политика турците ще казват какво ще става в БЪЛГАРИЯ да се смени името на кърджали с рещение на НС и дпс вън от политиката

Другари, не може град носещ името на османски пълководец да номинира български генерал. "Народовластието" е доста по различно от така наречения от вас мръсен комунизъм. Нещо да сте чували за "ислямската дъга"- Турция -......-Албания или пък за предсказанията на леля Слава.

Ами тогава да сменим и името на града. Да го наречем например Вазовград на името на ген. Владомир Вазов. И защо пък не?

Да се разпусне общинския съвет; Президента да преименува града ,напр.Генерал Деловград" Да се забрани ДПС,както бе забранена Кюрдската партия в Турция.

САМОЗАБРВИ ЛИ СЕ ИЗМИСЛЕНИ ТУРЦИ В ЧИЙТО ВЕНИ ТЕЧЕ БЪЛГАРСКА КРЪВ!!! СРАМОТА!!1 ЧАКАМЕ ОТГОВОР ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ - ГЕРБ, НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ГЛАВЕН ПРОКУРОР, МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ И ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА ДРУГИТЕ ПАРТИЙ!!! ВСИЧКИ ТЕЗИ ДА НЕ СЕ КРИЯТ КАТО МИШОЦИ А КАКТО ВСЕКИ ДРУК ПЪТ С ПОВОД О БЕЗ ПОВОД СЕ ПОКАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЙТЕ И СЕГА ЧАКАМЕ ТЯХНИЯТ ОТГОВОР!!!!

Срам и позор! Нима това не е доказателство, че ДПС е етническа партия с всичките възможни последствия от този факт ? Имаме ли държавни институции, които да защитават националния ни суверинитет и интереси? - въпроси, на които чакаме отговорите, г-да управляващи!

Сега къде са разните държавни комисии да се произнесат дали етническата ДПС всява етническа омраза. Няма ли български прокурор да повдигне обвинение и да започне разследване срещу ДПС за насаждане на етническа омраза. Защо не се прилага Наказателния кодекс. Къде е държавата България? Къде са ВМРО, Атака и тен подобни? Що е тази тишина?

Защо сега па търсите Атака, след като толкова години обвинявахте Волен Сидеров в насаждане на етническа омраза. Едва сега ли прозряхте за това, което ни предупреждаваше той? Даже го изкарвахте и едва ли не луд. Ето Ви сега плодовете на толкова години безхаберие. И това не е всичко, не сте живели сред тези хора за да имате предства, какво ни очаква ако политиката на някои хора продължава така. Не искам и да си помислям за бъдещето на страната. Ще ни колят, както в Батак, ама какво говоря - нали не беше имало и Баташко клане. Срам и позор за всички политици, тласкащи България някъде към Анадола.

прав си друже, само в едно не си - Волен определено е Болен - факт! А, че трябва да се вземат мерки и да се премахне етническата партия ДПС си прав.

А къде са нашите избраници?????.ДПС трябва да се забрани,що както отива, утре от всички градове ще пее ходжа

Вашите "избраници" заети да извращават идеята за референдом. В същото време ставаме Босна.

Тъпако. не четеш ли статията: 22 избраници се въздържаха. Къде са "вашите" избраници - това незнам. впрочем занм, но това е друга тема

комуноидите признаха дпс за законна партия по време на зан виденовото управление, за да имат заедно с циганите саюзници в разтурването на балгария.

Ти научи ли английски!?

Да видим Бойко и плевнелиев как ще отреагират

Абе бай хуй, какво има да ти отреагирват Бойко, Мойко и който и да е. Не чететеш ли брях: "22 избраници се въздържаха" Или не разбираш. Айде за теб ще го преведа: Това е гласа на народа в региона.

+1 Утре е понеделник и трябва да си заслужат дажбата! Не мога да повярвам как се мълчи и никой не взима мерки!Ако се случи нещо с този регион и не е БГ вече,ние българите ще сме си виновни.Стадо!

Нека се обединим срещу новия и много опасен враг, с когот Империята воюва вече 20 г....". Царят обаче отклонил поканата (такива покани отклонили и кралете на Сърбия, Босна и т.н).Резултатите са известни.Дано не преживеем историята отново... ЗА СВЕДЕНИЕ НА НЕСВЕДУЩИТЕ: Битката за България започна (вече и официално)!!

Кво!?

Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години.... то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. Леля Слава беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка. Слава Севрюкова дори не казваше Турция, то е ясно.,

Тези предсказания може да ги направи и всеки по-грамотен човиек, запознат с историята на Балканският полуостров.Прочети малко и ти! През годините тук са ставали толкова преразпределения на територии (почнете от Б-я при Симеон, на 3 морета, и къде сме сега).Така че, едно такова предвиждане за нови промени, сьвсем не толкова стойностно.Сърбия и Косово са пресен пример.

Подобна новина и само 8 коментара?!?!?!?!?! А според мен това трябваше да взриви България. Българи, има ли ни? Мислете за изборите, за кого да гласувате! Къде ни е държавата?!?!? Има ли я?

в каква дарява продаляваме да живеем.с политици които не си дарят на исторята трагедя голяма е наща страна. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.