ДПС: Около 20 души от българската изселническа общност в Адана са загинали при труса

Представители на партията заминават за Турция, за да направят анализ на нуждите на българската общност там

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Около 20 души от българската изселническа общност в Адана са загинали при труса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДПС какво даде и колко в помощ на пострадалите си сънародници? Даде ли изобщо нещо?

Прави ми впечатление, че украинците злорадстват и даже се кефят на жервтите в Турция и Сирия, защото последната е държава-приятелка на Русия, а пък Турция не се обяви срещу СВО и не санкционира Русия. Отделно Путин и Ердоган за последната година се видяха поне 3 пъти, а се чуват по телефона редовно. Аз като убеден демократ и член на ДБ смятам, че позицията на Турция е неприемвлива и това разделя обединения Запад във войната му срещу Раша.

Само напукани мазилки. Новото строителство.

Земетресението е наказание за турските зверства на Балканския полуостров.

Бъдете хора! Другото е политика.

Говорим за истинските турци тези да екскутзианти

Защо не си останаха в България, а се изселиха в турско да гонят михаля. Имах комшии, с които се разбирахме, но и те натовариха багажа и тръгнаха след кервана. Оставиха обзаведено общинско жилище, което малко по късно щеше да имат право да купят на ниски тогава цени. И двамата работеха в Лукойл, децата им учиха и спортуваха борба в Нефтохивик. Тръгнаха за никъде, това направиха. После ми писаха, че там не им харесва и ако не съм им взели жилището да се върнат. Амо късно мале, мандалото лопна.

Глупак. Какво общо има това със земетресението. Не пишете глупости. Това е огромна човешка трагедия. Господ гледа и слуша всичко.

според украинците така им се падало ...

И на теб да ти сменят насишствено името от Иван на Али, и ти би си тръгнал. Не става въпрос за имот, а за чест.

И тези как го разбрах това ?! Още са излезли изборните листи !

Забранете етническото дпс

Какви българи са,те не знаят български език .Това са си чисти турци

Само да не ги наричат българи, те са турци живеещи в Турция.

Не, Българи са! Живееха в България и бяха по-добри и от Българите. Аме БКП реши, че щом Сталин е направил Българите от поволжието "Татари" и Комунистите от БКП ще направят от турците - "българи'. Затвориха им джамиите, смениха им с милиционеи,ката бате Бойко, насила в кметството нмената. Георги Джагаров беше написал един лист с 100 "български" имена, които да ползват, а накрая ги изгониха от България. Някои гои изгониха в Австрия, Румъния, ГДР и т.н. Тогава Турцуя си отвори границата и около 180 хиляди турци избягаха от комунистическия режим в НРБ. Я питайте Нинов - тя ще ви обясни! Ама вие май 1987-1988 г. сте били в течно състояние?

Дочо не лъжи, пише че са заминали 50-те години, т.н. Възродит. процес започва 25г по късно.

Аз не лъжа, просо вие сте тъпи неграмотници! Питайте Бате Бойко колко човека е убил в Якоруда през 1988 година!

Дочо, тенденцизно смесваш събития и личности. Когато в Якоруда е имало трагични събития Бойко Борисов е бил на 4 години. Когато е била последната фаза на Възродителния процес като курсант Бойко Борисов е бил в Северозападна България. Това са лесно проверими факти. Съобразявай се с интелекта на аудиторията.

Всичко беше схема в синхрон с Турция, на която в ония години й трябваше добре квалифицирана работна ръка. Обаче както и днес, така и тогава - на подобни договорки не може да се вярва и турците затвориха границата, за да стане хуманитарна криза и за да могат от НАТО (тогава наш враг) да разптрострянят антибългарска пропаганда по света и най-вече в мюсюлманския свят. А иначе Турция на Кемал Паша сменя имената на всички християни още миналия век. Там български/славянски имена няма, макар че след войните, кланетата и гоненията там продължаваха да живеят българи.

Не са турци, а турчеещи се български мюсюлмани! Накараха ги да се възприемат и чувстват като турци.

ДПС имат предостатъчно натрупано и от хорската мъка.Нека върнат поне малко на страдащи хора!

"някой от тях" - ще рече един /неизвестно кой/ от тях.

Такива, онакива - всички са хора, спрете с жълтините, сигурно има начин и за по-достойна журналистика!

Надявам се е техническа грешка. ДПС няма как да го каже това. ДПС по-скоро ще каже, че са загубили 20 гл;аса, останалото за тях са подробности...

именно!

Съжалявам за мъката на хората в Турция...но да се даравят пари за тези, които гласуват за най-курумпираната партия в България е все едно храним еничари! Ако спрат да гласуват за ДПС, може и да си променя мнението за тях, пак казвам: съжалявам за мъката и нещастието им.

Кажи коя не е корумпирана, та за нея да гласувам! А тъпотията ще си я носиш до гроба! Значи, ако утре паднеш на улицата, да те питам за кого си гласувал, преди да ти помагам да станеш! Така ли бе тъпак?

Така според "православнити" КГБ ценности. И ако го видиш, че е паднал го ритни в главата и го обери.

Но ГЕРБ и БСП не ви пречат или тия дето искат да ни правят руска провинция Израждане? Май в политиката не останаха нормални хора.

Въобразяващ си нещо, което не съм написал. Както и тези преди теб.

Да си бяха останали в България!

20 джонгала гласуващи за антибългарската партийка ДПС по-малко! Очакваме бройката да се увеличи!

Ти си фашист.