Местан призна, че назначението на Ибрямов е политическо

Лидерът на ДПС Лютви Местан призна пред журналисти в парламента, че назначението на Джейхан Ибрямов като зам.-министър на инвестиционното проектиране е политическо и е по предложение на централното ръководство на движението.

Обратно в новината

Коментари - Местан призна, че назначението на Ибрямов е политическо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е социалната политика на правителството.Ето започнаха да си назначават и масажисти.Министъра и работещите в министерството като се изморят от простутиите и щурутиите които са свършили за деня идва масажиста и действа.Един отпускаш масаж.Обаче да му мислят мъжете ,че да не стане като в турска баня.

Родопите пак се напълниха с талибани проповедници радикалния ислям. Г-н Местан, нещо по въпроса?

ДПС-антибългарска организация създадена под натиска на САЩ в интерес на турция. ГГлавна цел -подготовка за ъсвояване на българската територия от ТР. пръв съюзник - циганите. дпс съществува благодарение на бездействието на българите неразбрали, неразбрали същността на живота- управлява силата независимо как е облечена. Всички българи в дпс са предатели и ако бе жив Ванче Мих биха представлявали интерес за него. а всички, които слушат чалга са цигани.

Пука му на Местан. Ко иска може магаре да назначи за зам министър.

Г-н Местан явно изпитва голямо удоволствие да говори пред публика, знаейки, че добре премерените му думи са достатъчно убедителни за неговия електорат, а другите, които разбират думите му нищо не могат да направят освен да се издразнят. Аз мисля, че той е един щастлив човек, особено като знае, че от хаоса, който съзнателно забърква, удоволствието ще е изцяло негово.

забележете колко са промили мозъка на сидеров(не че там имаше много) че да излиза и да казва че иска да се въведе мораториум на чужденци да копуват земя, абе ахмак кого правиш на глупав, ако искаше това то трябваше да го поискаш отпреди 1 година поне и на края сидеров ти си този които позволи на чужденци(анадолци) да ни управляват....наглец такъв.

герб е единствената партия доказала се против това бандит ско образование дпс-бсп-атака, ето че батко и братко се връща с пълна сила, не очакваите добро от европа след като пред очите на всички се уволняват доказани експерти и се назначават братовчеди, но българина е доказано мазохист, и ще търпи още, един мазен гаден анадолец да се прави на шев на цяла нация....халал да ви е сега.

аман от политически парашутисти.

КЪДЕ е пламения ГЛАШАТАЙ НА БЪЛГАРЩИНАТА СИДЕРОГЛУ да каже нещо СМИСЛЕНО!

Е!? Нали беше експертно това правителство, а те са се наредили все роднини и шуробаджанаци без капка грамотност за постовете, които са заели.

тези "управляващи" загубиха всякаква мярка! на площада, балгари, да ги махнем тези продажнизи, двуличнизи и оцеубиизи! анатема!

САМО НЕ РАЗБРАХ МЕМЕД САМО СЕКРЕТАРКАТА ЛИ ОПРАВЯ ИЛИ И НОВИЯ ЗАМ. МИНИСТЪР

Местан призна, че назначението на Джейхан Ибрямов е политическо. Жалката кукла на конци Орешарски ще признае ли, че целият му кабинет и администрация са такива. В тях няма нищо експертно. Комунисти и турци навсякъде.

Г-н Местан, "политическо назначение" у нас означава слагане на партиен кадър, без оглед на неговите способности и образование. Разумно назначение е ако се слага специалист на даден пост. Всички политически назначения на ДПС са неразумни по подразбиране, защото ДПС и разум са две несъвместими неща.

БСП-то изглежда са пълни ненормалници! И до кога мислите, че ще изкарате и до къде ще го докарате с миризливият продажен съсел?

Бре, Серж, много се нагъзи бе, чак на мен ми стана неприятно!

АЛОООООООООООО ! ! ! ! ЧЕРВЕНИТЕ ИДИОТИ 1 ! ! ! УЛЯХТЕ СЕ !! ! ! АМА ЩЕ ВИ Е КАТО ЗА ПОСЛЕДНО !!

16. Mай 2013 Ако мандатът дойде при БСП, Орешарски ще предложи кабинет с експерти и по-малко политически фигури, твърдят източници от "Позитано" 20: - Джейхан Ибрямов ДПС (завършил кинезитерапия- дипломиран масажист) заместник-министър на инвестиционното проектиране - Искра Михайловa ДПС- министър на Околната среда и водитe - Марияна Георгиева ДПС- министър на Младежта и спорта - Хасан Адемов ДПС- министър на Трудa и социалната политика - Али Неджми Ниязи ДПС- заместник министър на отбраната - Юнал Тасим ДПС, замесен в конфликт на интереси по времето на кабинета "Станишев", е петият заместник-министър на икономиката в правителството на Пламен Орешарски. - Бюрхан Илиязов Абазов ДПС заместник-министър на земеделието и храните - Велислава Кръстева ДПС заместник-министър на културата ръководител звено Връзки с обществеността и пресцентър на ПП ДПС - Иван Данов- Министерството на инвестиционното проектиране- ДПС - ДПС праща пак Светлана Дянкова като зам.-министър в социалното ведомство - Мукаддес Налбант ДПС- заместник-министър на образованиeто - Емил Иванов от ДПС- областен управител на София - Нусуф Нусуф ДПС- областен управител на Силистра - Емел Расимова ДПС областен управител на Търговище - Кенан Ашиков от ДПС областен управител на Габрово- коленичи само пред турското знаме и се кълне единствено в него - Руслан Каймаканов ДПС- областен управител на Пловдив - Муса Палев ДПС- областен управител на Благоевград - Делян Пеевски от ДПС за шеф на ДАНС!

Някой и друг турчин да искате работливото Олигархче да ви назначи с мандата на БСП!

"Новият заместник-министър на инвестиционното проектиране Джейхан Ибрямов и съпругата му Биршен Яхова (личната секретарка на Ахмед Доган) са купили нов апартамент от 188 кв.м. в София през 2009 г. С какви средства е платен скъпият апартамент дали с кредит или със заплати, спестени от фондациите и партийния пост, засега не е известно. Все още в Сметната палата не е подадена имотната декларация на новия зам.-министър." Не е луд този който яде баницата...... И този като останалите!!!

Явно са го назначили за да започне да получава поне някаква официална заплата та да може да си изплати апартаментчето з анад 200 000 лева.

Експерт до експерта мила моя майно льо ......

Ще назначат нов турски теляк с диплом за Аюрдева.

Вие не разбрахте ли, че БСП е лява партия. Левите партии обичат малцинствата, левите партии нямат национално самосъзнание. Продължавайте да гласувате за БСП, и ще получавате ДПС. Все още в България има кретени, които си мислят че БСП=Бай Тошо. Не, новото ляво няма нищо общо със светлите ви спомени от миналото, другари.

Петима цигани от печално известното село Мечка, обвинени за двойно убийство, бяха оправдани след три години и 13 съдебни заседания. Срещу заподозрените Юсеин Раимов, Мемиш Мемишев, Рамадан Шерифов, Мемиш Асанов и техен помагач няма преки доказателства, смята разширен състав на плевенския окръжен съд. Съсед откри труповете на 85-годишната Милка Ивановска и 84-годишната Радка Митева от село Стежерово на 13 юли 2010 година. Бабите бяха удушени след изтезания, ден след като взели пенсии. Садистите им вързали ръцете и краката, и напъхали забрадките им в устата. Едната старица скрила парите в буркан в мазата и те останали непокътнати. Плячката от другата са 120 лева. Бандитите преди това убили кучето на една от жените, които живееха в съседни къщи накрая на селото. Ще протестираме незабавно", заяви окръжният прокурор Иво Радев. Според прокурауртата има достатъчно доказателства за вината им, макар и косвени. Циганите не принават, а твърдят, че крали жица в района на селота, пише link. Прихванат е техен телефонен разговор в нощта на убийството. Гласът на един от тях иска негов близък да го вземе с кола от Стежерово. Джиесемът на друг обвиняеми също е засечен тази нощ в селото. Престъпниците действали с ръкавици, не оставили отпечатъци или други следи

Изроди! Изродска държава!!! Дано душите на горките убити бабички намерят покой.

Казвам ви, ако съм на мястото на близките на измъчваните и убити възрастни жени, подпалвам циганската махала. Това не са хора! Не заслужават да живеят.

Броят на коментарите стремително расте. Дали ще се повтори "ефекта Пеевски"?

АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ С ТАЗИ ОМРАЗА. ТЪЖНО ЗА ЕДНА НАЦИЯ, АКО ЗА ВСИЧКИ БЕДИ Й ПРЕЧИ ЕДНО МАЛЦИНСТВО, КОЕТО ДОКАРВА ОКОЛО 7 % НА ЕДНИ ИЗБОРИ. ИМА ЕДНА ПРИКАЗКА :"НА КРИВ К.Р ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ".

На всички са криви,само твоя на Местан и на Станишев са прави. Тя тази нация е на този хал още от времето на "образования " Тато.

Какво да кажа за теб ?! Четейки коментарът ти виждам ,че освен неграмотен си и прост.

Не на крив, а на калпав . Нямаме нищо против "малцинството", ма "експертите" му ни идват в повече!

Пак "експерт" :-)

БСП+ДПС+АТАКА=ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ

И К'ВО? НАЗНАЧИХА МАСАЖИСТ ЗА ЗАМ. МИНИСТЪР НА ИНВЕСТИЦИОННОТО ПРОЕКТИРАНЕ. ДА НЕ ПОМИСЛИТЕ, ЧЕ ЩОТО Е МЪЖ НА СЕКРЕТАРКАТА НА ДОГАНЯ? НЕЕЕЕ! ЧОВЕКЪТ ОТ ГОДИНИ СЕ ЗАНИМАВА СЪС СТРОИТЕЛСТВО. И ТОЙ КАТО ДОГАН СИ ПРАВИ МАКЕТИ В БАНЯТА. А ПО СТЕНИТЕ Е НАДРАСКАЛ ГЕНИАЛНИ ПРОЕКТИ ОТ ТИПА НА ЦАНКОВ КАМЪК... ТРЯБВА ДА СЕ ДАВА ПЪТ НА КАДЪРНИТЕ МЛАДИ ХОРА. ДОГАН ВЗЕ САМО МИЛИОН И ПОЛОВИНА ПО ОНЗИ ПРОЕКТ. ТОЗИ БИЛ ГОТОВ ДА ВЗЕМЕ ПОНЕ 15 МИЛИОНА. БРАВО, ДРУГАРИ! СТАНАХТЕ ЗА РЕЗИЛ, ЗА СМЯХ И ЗА .... СЪД!

Пишете ,братя,да пишем,че скоро ще приемат промените в закона за полицията с доброволните сътрудници . Тогава само ще викаме "да живей!"

ДПС=EТНИЧЕСКИ РЕКЕТ

ДПС+ПОКОРЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД=ПОЛИТИЧЕСКИ РЕКЕТ

Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.

ко речи

П.Р. Славейков

Волен Сидеров яко мълчи напоследък. Защо така ?! Не го ли дразнят все повечето турци във властта. Явно вече не ...

Явно е започнал да си пие хапчетата от сушени жаби!!!

ДПС не ме кефи вече .ОСТАВКА!

Абе каквото и да си говорим АТАКА ги вкара във властта тия душмани..

догана кради до сега....за да плати на болен да е пак султан....а болен твърди че го е направил за родината....ко да праим порно-реалност

Няма страшно Местан! Правителството е експертно по принцип, а тези изключения не са много. Още повече, че те са само на няколко десетки ключови позиции. Жалко че назначението на Пеевски не мина. Успокоява ме обаче това, че го компенсирахте с назначения подобни на това. Абе СидерОглу къде е? Надявам се и той да го е подкрепил. Браво момчета страхотни сте!

Всичките ви назначения са политически и целта е една - да се открадне колкото се може повече. Това е! Какви турци сте вие, каква вяра изповядвате? Нямате нищо общо с исляма - вие сте едни хибриди, забъркани с комунистическа закваска! Нещастници, надявам се скоро да се махнете!

Границата отдавна е премината, нещата са необратими! Българския народ е обезкървен, обезсилен и неспособен да се организира и съпротивлява! Всеки може да си прави каквото поиска, всякаква алчна и безскрупулна паплач се настанява на държавни постовве с цел да граби! Няма достатъчно кадърни, можещи и морални хора, които да дърпат държавата напред! Малкото опитали се да протестират, бяха удавени в провокации, разработки, машинации и омаскаряване! Много се отчаяха и поеха пътя навън! Останалата маса гледа овчо, замезва и цъка с дистанционното! Вегетация и полуживуркане - който може да се спасява!

НАИСТИНА УНИЩОЖАВАТ ЕКСТРЕМНО БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА,НО ЩОМ КАТО НАРОДА СПИ ТАКА ЩЕ Е БЪЛГАРИТЕ ИЗНЕСЛИ СЕ ОТ СТРАНАТА СИ ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ПРИБИРАТ ЯВНО ТАЗИ СТРАНА Е ОБРЕЧЕНА НА ЗАЛИЧАВАНЕ И ИЗЧЕЗВАНЕ ЖАЛКО ЧЕ НЕ ОЦЕНИХМЕ ИДЕИТЕ НА ГЕРОИТЕ СИ КАТО ЛЕВСИ,КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА,БОТЕВ,ХАЙТОВ И ХИЛЯДИ ДРУГИ ДОСТОЙНИ ХОРА-БЪЛГАРИ

В рамките на 20 години тази държава ще изчезна завинаги.

Преди 14-15 години един от ротшилдовите уроди е казал на своя приятелка, българка, че до 2030г държавата България няма да я има на световната карта. Май процесите са заложени доста по-отдавна... Но, Бог може да има други планове.

Нещо сте пообъркали фактите , колега : ) Годината е 1925г. Българката Вяра Стоянова , пианистка , родом от Русе , напуска съпруга си барон леополд ротшийлд. Бесен , той й пише писмо , в което споменава , че до 2000г. България и Българите ще бъдат унищожени. Такъв бил вековният план на евреите . С турското робство не успели , щели да пробват по нов метод.Преди време попаднах случайно на копие на това писмо.Няколко пъти е било публикувано в пресата. След което следите му се губят... Както виждате нещата изобщо не им се получават.Древният Български ген винаги оцелява : )

"Той отбеляза, че в последно време се разгръща кампания срещу политическото и то се противопоставя на разумното, което значи, че политическото не е разумно." ееее най-накрая някой да каже истината!!!!!!

Бат Сали - министър на спорта

Много те моля, бат' Сали е експерт-енергетик!

То ВСИЧКИТЕ ви назначения без изключение са политически. Нямате НИТО ЕДИН екперт. Всичките са скакалци, плъхове и всякакви паразити.

Всичко изговорено от трите партии, съставляващи управленското мнозинство в момента, преди изборите се оказа една огромна лъжа. 1000 лв мин заплата, 500 лв. мин пенсия, 200 000 работни места, "да върнем българия на хората" лъжи, лъжи и само лъжи... манипулации, купен вот, етнически вот, мъртви души в списъците и хоп, взехме властта... дано ви приседне!

Добър ден!!! Ти какво очакваше? Да се случат ли?!?!?!?

Дали ще може този дс-келеш, със сложния си изказ да обясни - каква точно е задачката на кинезитерапевта в Министерството, след като е политическо назначение? Защо не изпрати дс-келешът някоя мед.сетра в Ръководство въздушно движение - да могат олигарсите, свързани с етническото му образувание /дпс/ спокойно да се качват по самолетите си и да отлитат /при путя, да речем/! ДС-келешите са си дс-келеши, но къде се е покрил чужденецът дмитриевич, който управлява правителството на плужека олигархски? а къде е, за да дава обяснения, самият олигархски???

Ето им на Лумпените нов повод да скачат и свиркат.

Сядай да те изтърка телякът, инак все едно не си къпан", подвиква възрастен мъж, довел внучето си в обществената къпалня на Старозагорските минерални бани. За чистотата на телата на заралии се грижи ИБРЯМОВ. Мъжът е потомствен теляк. Съдбата е отредила да поеме занаята от баща си. Още дядо му, брат му, майка му и дори двете му сестри също били майстори с кесията. Сега останал само той. Не позволил на децата си да вземат този занаят въпреки настояването от ДПС и БСП

Не е толкова политическо, колкото е етническо назначение. И виждате ли как полека-лека ДПС си вкарва своите мюсюлмани в светското християнско управление на България, която по Конституция си е светска християнска държава. Този плъх ще поиска турски език като втори официален, ислям като втора основна религия, нови джамии на мястото на църкви, ислямисти за нови кметове и областни управители, и така нататък докато България се ислямизира тотално. Не се ли вижда това от СерГей или просто така ми е изгодно. А къде е Болен, къде е този герой на националното самосъзнание??? Продаде се за грошове... Хора, опомнете се, България загива пред очите ни!

другарят гейчино се отрепа да разяснява, че назначенията и уволненията не били политически, а сега този тук пак му бръкна в прашките и то пред всички... цц..цц.ц..

Местан, ходи пали коли на журналисти. Кво обясняваш на мишките. Ясно е че сме мухльовци и ще те оставим да си правиш каквото ти скимне. Аре прай кинти и стига си се изказвал.

БСП раздели народа в Бг! Назначава лица на работа от ---ДПС ..................., за сметка на собствения си ЕЛЕКТОРАТ!