Местан не изключи ДПС да подкрепи кабинет на ГЕРБ (обновена)

Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви, че са готови да подкрепят кабинет на ГЕРБ, ако има гаранции за демократични условия и евроатлантическа ориентация на страната

Обратно в новината

Коментари - Местан не изключи ДПС да подкрепи кабинет на ГЕРБ (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЕСТАНЕ,РАЗКРИТ СИ.ПРЕСТРУВАШ СЕ БЯЛО ГЪЛАБЧЕ КОЕТО МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ,НИЩО ПОДОБНО,СЛЕД КАТО В ДПС СА МЕНТАТА,БИСЕРОВ И ПЕЕВСКИ ,ЦЕЛТА ТИ Е ДА ЗАТРИЕШ БЪЛГАРИЯ,АНАДЪМ МУ ЕФЕНДИ?

дпс е надежден партниор на герб колкото и да го отричате за разлика от реформаторите

ivo10

За съжаление май е така.

С ДВЕ ДУМИ МЕСТАН ИСКА ДА КАЖЕ 1.НЯМА ДА НИ ЗАКАЧАТЕ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА ГОДИНА! 2.СТАВАМЕ ВСЕ ПО СИЛНИ ЗАТОВА ,НЕ НИ ОБРЪЩАЙТЕ ГРЪБ! 3.АКО СЪСТАВИТЕ АНТИ ДПС ПРАВИТЕЛСТВО,ЩЕ ИЗВАДИМ ЕТНИЧЕСТАТА КАРТА ОТ ДЖОБА СИ,А В ТОЗИ МОМЕНТ ТОВА ЩЕ Е И ГЕОГРАФСКА КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ! 4.ИСЛЯМИЗМА ЧУКА НА ВРАТАТА НИ ,ОТ НАС ЗАВИСИ КОЛКО ШИРОКО ЩЕ Я ОТВОРИМ!!! 5.ИСКАМЕ ЧАСТ ОТ БАНИЦАТА БЕЗ ДА СЕ АНГАЖИРАМЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ПРОБЛЕМИ!!!!

БРАВО,НЕ МОЖЕ ПО ТОЧНО ДА СЕ КАЖЕ,БРАВО

Айде, тия пак обърнаха шайбата! Сигурно ще искат само да обрежат Бойко?

ако се размине само с това е добре :)

Шило

Ашколсун, ефендиляр! Важното е да сте в келепира! Машалла!

Така е, да живеят циганската БСП и турската ДПС! Тъпите българи нямат право да управляват България!

Човекът е точен и ясен - Евроатлантическа България и "тайните" на катебе-то ! Никой от самонареклите се "национал-патриоти" не се е изказал по казуса "катебе", дет изчезнаха депозити почти 10% от БВП на България ? По всички учебници туй си е пряка заплаха за Националната Сигурност на България, но "силовите" институции се спотайват ???

ivo10

Няма как ДПС да е замесено в далавери, защото работите им се вършат от еничари, които на пръв поглед нямат нищо общо с портията. Затова теоретично са чисти.

Двете партии подкрепени от Ердоган, как да не се прегърнат?

Hannibal

Добре бе, може ли някой да ми обясни на прост език като за прост човек защо единствения, който говори правилен литературен БЪЛГАРСКИ език и се държи нормално като политик в БЪЛГАРСКИЯ политически живот се казва Местан????

Боко сложи ФЕС.

от тези хамелеони от дпс,дано не помиришете власт още 500 години

Личните обиди към Местан в един политически спор, показват липса на аргументи. За това, че ДПС ни разиграва като маймуни вече четвърт век, сме си виновни самите ние. Кой я създаде тая партия, кой не ходи да гласува, кои са българските еничари в нея? Нека се уточним най на края- не ДПС е силна, а ние сме слаби. Ако един път гласуваме всичките и не се купуват гласове, тогава ще се разбера какво представлява ДПС.

"Той бе категоричен, че партиите нямат право да кажат на гражданите да се явят на поправителен, защото са сгрешили." - Хахахаха, гражданите ви казват, че вие сте сгрешили и трябва да си разкарате мутрите от политическия пейзаж. С купения, контролиран и вносен вот. барабар. Най-доброто, което направихте е, че мобилизирахте българите в Европа и Америка за гласуване и те без платен транспорт се наредиха пред урните. Браво на тях, все повече ще неутрализират вота в Турция. Феодали ниедни, махайте се!!!

ще ми се да ви вярвам, но как? след 25г. непрекъснати лъжи и купуване на гласове, но не за да се подобри нещо, а за да стигнете до тук. падението ви е пълно. но не вярвам да го осъзнавате. все пак купените гласове не са ви дали доверие. това е.

ромите не осъзнаят, че с 20 и 50 лв.ще живеят само ден, няма да се оправим.

не са виновни циганите. Политиците така ги научиха. Да им плащат за да гласуват.

благодаря, че все пак някож разбра как партията основана на етническа основа от комунистите "повиши ""доверието"" на избирателите с 20%!!!!"" просто се чудя как един юрналист в булгария не посмя да го каже днес?... днешните избори показаха че циганите могат да будат използвани от всжка партия която има нужда от гласове с благословията на бсп. комунистите снеха "ембаргото" от използването на техните гласове. днес, те нямаха нужда от власт. булгария е изтурбушена за кож ли пут, 'лидерите" им имат работа в "чужбина" и са си осигурили няколко години живот на "запад"!!!! така че другарите от дпс могат да се вузползват от циганските гласове вместо да се харчат да вкарват гласоподаватели от турция с автобуси. страхотна счема другари.... колко осте????и докога???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Похода към ЕвроАтлантика на България може да се осъществи само под ръководството на ДПС. ГЕРБ не са дорасли за европейска интеграция.

ivo10

Аман ма Мелиха, как стигна до този гениален извод. Толкова сте се самозабравили, че чак ставате вредни за самите себе си. Недей толкова самоуверено и високомерно. Огледай се, истината е по-различна.

герберастите да обяснят защо самовлюбеният им вожд лъже повече от турците и циганите и алчнее за власт като отново се самоизтъква на фона на ниската избирателна активност. Няма да се учудя ако направи коалиция с местан, даже може и даде орден на доган посредством идиотското ни президентче и после да вдигне кръвно от лощият материал, банските старци, студентите овчари и т.н.

ivo10

И как го разбра това бе урод, като изобщо нямаше симптоми за такова нещо? Аман от опорни точки. Станишев избяга, но Станишевизма остана.

Турците+Мутрите=120 броя ГЕРБ спечелиха избори 2009 развявайки Плашилото ДПС !!! Помните ли ? Сега и се огъ.иха и го поемат юнашки! Поемат го и избирателите им ! ГЕРБ са наказанието за Родината !

Па те ГЕРБ и ДПС, отдавна си душкат дУпетата като разгонени. Едно "турско кафе", после лесно влиза е с малко вазелин ;-)

имат избор за властта, ама да си кажем: "Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви, че са готови да подкрепят кабинет на ГЕРБ, ако има гаранции за демократични условия и евроатлантическа ориентация на страната " Като че ли ще сключват съюз със Северна Корея. Този човек 99% от турското малцинство не го разбират за какво говори :)

...изявлението на прес-конференцията тази вечер,много се чудя,как неговият неграмотен електорат го разбира когато говори така...МАЗНО...МАЗНО И С НЕРАЗБИРАЕМИ НА ПРЪВ ПРОЧИТ СЛОВА,ДОРИ И ЗА ЩО ГОДЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК.... ...Явно говори си по някакъв си свой "Майчин език"...мазно ...мазно ..докато го ...нахака... ....мръсен долен рязан амуджа.... ...в името на Левски ,Ботев и хилядите борци,ще ви обръснем брадите...рано или късно.... ..."Свобода или Смърт"...ще затрие ..."Права и свободи"... ...Ще дойде Нов Април....

браво, много реално изявление

Искам да видя БСП и ДПС в опозиция в този парламент и извън следващият парламент. Дано ГЕРБ, Реформаторите, Патриотите и Без Цензура да направят това действителност. Искаме благоденстваща държава, в която да се завърнем от изгнание.

Връщайте се сега, за да направите благоденстваща бившата си родина. След управлението на посочените от Вас партии ще се срамувате да кажете, че сте българин!

ТУРЧИНО, ЗАБРАВИ ЛИ, ЧЕ ЖИВЕЕШ В НРБ? "Понеже чух, че сме първа политическа сила сред ромите, искам да кажа, че това ме изпълва с гордост" P.S. МЕН ТОВА МЕ ИЗПЪЛВА С ОМЕРЗЕНИЕ КЪМ 5-ВЕКОВНОТО ТУРСКО РОБСТВО ;-)))

вероятно и много етнически турци се омерзиха с това изказване, но ще им мине. Всяко чудо за три дни. ама как ги нареди :)-турчин-ром, турчин-ром........

ДПС е ПРОКЛЯТИЕТО на БЪЛГАРИЯ.

фурнаджииски лопати

пази боже! които се е хванал с дпс добро не е видял! боико бягаи далеч от дпс! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя нагъл фес с цялата шайка около него няма ли кой да ги взриви накрая! Толкова нагъл отвратителен тип с толкова отвратителна етничска противоконституционна партия!!!

ivo10

Местане, алашик шебек, пак хитро изчакваш неразумните гяури да ти паднат на гюме както при султан Мурад през 1393-та. Научил си историята и мурафетите на султаните. Само ние не ги научихме.

Само че синът на Кера Тамара (продадена от брат си Иван Шишман в харема на Мурад) Баязид 1 си е наполовина българин и превзема царството на вуйчо си. Та не казвай големи думи.ДПС е фактор и може да е втора сила ако се преброят гласовете от чужбина.

ivo10

ДПС може да стане и първа сила. Това е най-тревожното. Защото зад фасадата на либерална, проевропейска партия се крие нещо съвсем различно, което не е в подкрепа на единството на нацията. Всички знаем, че сладките приказки залъгват, но делата са истинския показател. Затова ДПС не внася повече доверие, а недоверие, което формира и засилва разделение в обществото, а не единство. Разделена нация не е способна на просперитет и не е в интерес на никой етнос. В крайна сметка е важно как живеем като хора, а не като етнос или религия.

за Кьосем Султан ли говориш?. Цялата ви империя се е управлявала от жени, нищо че ги отричате и не го признавате. И то от чужденки-робини, славянки, които са ви облагородили, та да имате днес да се хвалите със синеоки турски артисти и красавици.