Коментари - ДПС се кани да реши изборите на втория тур | Днес.dir.bg

ДПС се кани да реши изборите на втория тур

Решението на ДПС да не номинира своя кандидатпрезидентска двойка, е резултат от горчивото осъзнаване на факта, че българското общество все още не е готово да понесе представител на партията да бъде държавен глава.

Обратно в новината

Коментари - ДПС се кани да реши изборите на втория тур | Днес.dir.bg

Коментари

ДПС започнаха да натоварват с глупостите си като БСП...

Айде нямаме нужда сега от ДПС и да се стряскаме и така нататака... И не мисля, че ДПС е ключа към успеха, по скоро към провала в слиучай, че те са на власт!

Айде сега пък и ДПС се обадиха да решават и те изборите и кой на кое място ще бъде, ама я да изчезват барабар с Местан!

ДПС ще си останат с желанието. Всички знаем колко купени гласове имат, не искаме такива хора в политиката.

Изпя си лебедовата песен дпс-то, и кучетата вече знаят, само могат да го препикават, ако преценят за нужно...

Прав е КОСТОВ да се сърди на доста задръстените студенти ,като Борисов,слаби в държавните дела,неопитни в политиката,икономиката,финансите,сигурноста и пр.,но никога не би ги лишил от подкрепата си,съвсем безкористно и великодушно,забравил клеветите и обидите им!

.....макар,че Борисов често се сдушва с тях,в нещастните си опити да накърни авторитета на недостижимия за него КОСТОВ КАТО ДЪРЖАВНИК,ПОЛИТИК И ПРЕМИЕР.!

Когато Доган започне да бръщолеви небивалици,естественно е всички,дори и турците,да се съмняват в честността му.На тези избори ,нито БСП,нито ДПС ,нито БСП-ДПС-НДСВ,общо ще достигнат 20-25%.Твърде вероятно е СК да има повече гласове,които на втория тур със сигурност ще подкрепят ГЕРБ,въпреки несъгласието с правителството му.Доган да мълчи защото е най-големия манипулатор на незаконни избори!СК и Костов,никога няма да застанат на страната на БСП/ДПС,макар,че често Борисов се сдушва с тях!

аззз

ехоу мистър стига сте ги решавали така тези неща има си ред, нас гласоподавателите къде ни забравихте?!? тука не ви е Турция, България е европейска държава и резултатите от изборите зависят от нас. Мога да ви кажа, че вашата партиика ще бъде много ама много изненадана от резултатите...

България в Европейския съюз и Демокрация - ЛЪЖА! Драги форумци всичко неудобно за управляващите поголовно се изтрива тук в ДИР по нареждане на ГЕРБ, диктатурата, робството и манипулациите продължават, затова тънем в бедност, нищета и глад!

Местанчо и Доганчо тепърва ще има да правят горчиви констатации. Една етническа партия единствено може да продава вота на избирателите си на тези, на които не им достигат гласове да управляват, но никога не може да стане национална, водеща и управляваща партия. Такава партия е обречена.

Колко ли им липсва на ДПС фонд "Тютюн" и покрай него обещанията за "светло бъдеще"?

Не знаех, че трябва да се връщам при пещерните хора. Ама щом казваш...

Ако ние сме истнски българи,не трябва да позволим отново ДПС да дърпа конците на политическите кукли в дъжавата.Защото има хора,които в злобата си към себеподобните си,са готови на всичко,дори на родоостъпничество.ДПС от години работи по стари списъци,където са вписани хора,които от години не живеят в България или дори са починали,но се водят по адресна регистрация,че живеят в дадено населено място в България.При преброяването на нселението,се оказва че те не живеят на този адрес.Редица години,ДПС е манипулирала изборите с данните от старите списъци,тъй като в смесените райони,почти цялата общинска администрация и състави на изборните комисии са от техни хора. За пръв път ДПС не може да дърпа конците в държавата и това най-много ги боли.

Ами те вече нямат шанс да са 'балансьор', разбирай като циркаджийски. Половината от населението на Бългаиря гласува обикновено. От тази половина те днес имат под 10%. Това означава, че реално са около 5%. Само с помощта на БСП са могли до сега да влияят. Преставете си предателството на комунистие - 5% населиение турци да ги допускат да изберат турски крадци в Бългаиря, в Родината ни. Нямам нищо против всеки мюсюлманин, който е честен, родолюбец и създава блага за себе си и за народа си. Но тези са кофти копелета, зомбирани от малки да кълват Родината по сърцето. Кому е нужно? - на малцината ядачи като ДОган. Представете си колко са прости да си рушат щастието и това на народа, към който принадлежат - заради Шефа. Тка му викат на Доган Осран. Много прости хора, много!

На втори тур ДПС не знаели за кого ще гласуват но щели да гласуват против Плевнелиев. Типично за тях, политиката им е гласуваме против, а не гласуваме за. Само можем да им благодарим, че ще гласуват против Плевнелиев, така българите ще се мобилизират да гласуват против тях.

Доган още не си е казал тежката дума.

А-а, каза я, каза, само че е в друга статия от днес - нещо за "партията, която имала магистрала, широк път към визията за новата държава..." - прочети всичко, че не мога да възпроизведа такъв брътвеж - от неговите думи имам чувството ,че всичко ми се втечнява в главата и почват да плуват бели корабчета ... почти като летящи чинийки в космоса ... Визионер е човекът, трябват му политици с визия, с магистрална политика, с правилен подход към еврофондовете - към неговите сметки очевидно, изобщо - говори той, с което допринася за победата на ГЕРБ на предстоящите избори!

едно от малкото хубави неща, които направи Бойко, е че поряза ДПС с Доган. Царя се опита, но не успя. За това и за магистралите заслужава гласа ми (разбира се, ако Меглена Кунева не отиде на балотаж, все пак тя е с класа над другите кандидати)

Е, как ги поряза с Доган? Като стана с Доган бизнес аркадаш и КС го наказа с 300 лева глоба? Е, вие може ли да мислите с главата си?

Първо,евентоално ако се стигне до балотаж,гласовете на ДПС ще бъдат разделени на три. Така че при балотаж едва ли те ще имат тежест.Ей,чонджум, мюсюлманите не толкова прости.Не си мисли че ще гласуват както искаш ти.Много е лошо когато един /лидер/ с затихващи функции се мъчи да надскочи себе си.Смешно е.

Действително днес обществото не е готово да избере ДПС и затова гине в нищета и глад. Но бързо наближава денят, в който все пак ДПС ще възтържествува, защото на всяко преброяване гласоподавателите на останалите партии намаляват с близо милион. Освен това основната религия на която се опират останалите партии - християнството е компрометирано и с тежък удар по репутацията с тези еднополови бракове, алкохолизъм, масова проституция и наркомания и позорна педофилия сред свещенниците.

... масова педофилия сред свещенниците. Даже ДИР се засрами и повторно изтри моя коментар.

всеки турчин си живее в някакъв свой измислен свят... уникати сте.

... измислено, това че намалявате с по 600 хиляди, и че ще свършите преди края на века ли. Прочети статистиките и прогнозите : )))

За Плевнелиев - ПРОТИВ ДПС & БСП! Това ще е моят вот ;)

ЗА ВСИЧКИ , НО НИКОГА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ГЕРБ ПОВЕЧЕ . ТОВА Е ВОТЪТ НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО , ПРИЯТЕЛИ , РОДНИНИ ,БЛИЗКИ , КОИТО ХИЧ НЕ СМЕ МАЛКО . СПАСИ БЪЛГАРИЯ . УНИЩОЖИ ГЕРБ .

и кого заблуждаваш бе, червен писарушко????

ПУШАЧИТЕ ВЕЧЕ СА РЕШИЛИ КОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ. ВЪПРОСА Е КОЙ ЩЕ Е?

Отвратителна и изключително манипулативна манерка!!!

защо? нека има балотаж, бсп да си плати на дпс както винаги и въпреки това бсп да загуби, така ще боли повече :)

Прав си братле, напълно съм съгласен с теб. Браво.

Надайте се . герб е вече на бунището на историята и такива мишоци като теб ще се скрият в мишите си дупки .

Всеки друг , но не и Плевнята и антибългарското и българомразко герб . СПАСИ БЪЛГАРИЯ . УНИЩОЖИ ГЕРБ .ПЛЕВНЯТА И ГЕРБ СА БИТА КАРТА .

И какво? Да гласуваме за Калфата и предателите от БКП-БСП, подкрепени от Доганя? Никога!

Правилно - нали тоя е подлога на Цвък и Рапон Режилентов, вторият пък въпреки нападките сега в стил "Разделяй и владей" си върти общи фирмички с Доган!!! НИКАКЪВ ГЕРБ, НИКАКВИ КОМУНИСТИ, НИКАКВИ МАНГАЛИ - СВЕТЛЬО ВИТКОВ ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ! ЦИГАНИТЕ НА ЮПИТЕР ;)

Само Плевнелиев

Доган пак иска да ни каже, че той разпределя порциите в тази държава.

Предният път това наклони везните в полза на ГЕРБ. И пак го прави. Защо ли?

Защото толкова му е акъла и като говори се изпуска. Точно поради тази причина никога не участва в дебати.

Колкото и парадоксално да изглежда с идиотскитъе си изпълнения Доган наистина помага на ГЕРБ. С наглите си приказки ще мобилизира стотици хиляди българи да гласуват. И то против БСП - никой не иска още един президент-комунде, избран с турски и цигански гласове.

Нека всички които са леви в този форум да гласуват за бсп банско в анкетата

никои ама никои не може да ми казва за кого да гласувам!!! това решавам аз! и винаги ще гласувам!!! това е патят '

Ако пак сме го докарали до там ДПС с неориентирания си и не свободно мислещ електорат значи си заслужаваме да си изберем и магаре , ако се кандидатира ! Български граждани не си продавайте гласа , продавате бъдещето си ! Да живее България и успех на всички български граждани !

ДПС просто налива вода в мелницата на ГЕРБ, генерирайки протестен вот, който да бетонира настоящото статукво, като това е тайната договорка на Бойко и Доган!

Какви договорки бе малоумник. Вие с тая световна конспирация не пресанахте. Бойко не понася ДОГАН. Вие в кой свят живеете. И все пак нека не забравят някой от тук пишещите, че Росен Плевенлиев е БЕЗПАРТИЕН. Глупаци. Чудите се какви глупости да бръщолевите по цял ден. Работите ли изобщо. Росен Плевенлиев е един чудесен кандидат. То му личи на човека по физиономията. Няма нужда някой да ми казва какъв е и що е!!!

ДПС налива вода в мелницата на ГЕРБ! Това е тайната договорка на Доган с Бойко и с това се изразява подкрепата му, да има протестен вот, който да бетонира герберите във властта!

Е,ДПС ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ,ПРЕКАЛЯВАТЕ МНОГО, МНОГО ПРЕКАЛЯВАТЕ.БЪДЕТЕ МАЛКО ПО-СКРОМНИ.ВСЕ ПАК ИМА ЗА КАКВО ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ ,ВЗЕЛИ СТЕ СЕ МНОГО НАСЕРИОЗНО .НЕ БИВА ,ОТСТЪПЕТЕ НАЛИ СЕ ПИШЕТЕ "ИНТЕЛИГЕНТНИ".СМИРЕТЕ СЕ

да ви се наложи да помагате на втори тур. ГЕРБ сами се закопаха и втори тур няма да има за тях и онова нагло човече Сидеров. Доверието в ГЕРБ се срива и затова не ми трябват социологически агенций, защото аз виждам настроението на хората по улиците. Тая грешка повече няма да повториме. До края на януари със сигурност и правителството си отива. Дано зимата да е по мека, иначе тежко и горко ни. Какво ли не вдигнаха, ток, парно, газ, цени и услуги. Днес с удивление открих, че и банките са вдигнали драстично техните такси. Ами дори и да не се движа по магистрала, по добре е да ми вдигнат заплатата, а не от сутрин до вечер да въртя геврека и да се чудя на кой свят съм като дайде края на месеца. По добре да дойдат предишните, а най добре да изровиме Тошо и да го сложиме на местото на тая тиква Бойко. Сигурно и като мумия, пак повече работа ще върши от тоя кукуряк.

Дали Бойко дали предишните или по предишните все тая всичките са един дол дренки и с един първоначален източник.

"Гладна кокошка просо сънува" - учете фолклора бе, другари! народът е мъдър, ама вие не го слушате а само четете Ленин Сталин и Т. Живков. А в техните пасквили освен глупости друго не пише. Иска им се на някои ББ да си иде. Иска им се, ама няма. просто няма кой да го свали. ББ има собствени 117 депутати и още 7 - 8 от другите партии. А това означава че с вот на недоверие няма как да го свалят. А и никой, освен ДПС и БСП не иска нови избори. Защото при едни нови избори Яне със сигурност няма да влезе. Много съмнително е и за Синята коалиция. От друга страна шамарът, който ще забие ББ на БСП на 23 октомври ще им подейства отрезвяващо. Така ББ ще си изкара безпроблемно мандата до 2013. После - втори мандат. И след 5 години ще се кандидатира за президент - нали ви го обеща. Ще сложи ЦЦ за Премиер и ще ви стане президент. А БСП-то ще пикае газ.

"Гладна кокошка просо сънува" - това КГБ го е изпитал на собствен гръб, макар и за малко. Но той е като птицата-феникс и пак ще възкръсне от пепелта. Как ли? Ами много просто. Той винаги ще е от "каймака", ъъъ... пардон конака. Сега за "държавните дела". Пак Доганя ще трябва да помага на Боко. Няма друг начин! Какво като Калфин казва, че не би отказал помощ! Тоя къде се вре? И после след "победата" пак ще има подаръци - още някой и друг Булгартабак. Доганя си ги заслужава. Абе, нали Боко щеше да "вземе" хонорара на "инженер" Доган? Кво стана? Не можа ли казвате? Защо? А, да, защото те такива "инженери" се подкрепят. Пък после съда бил виновен. А уж бил "независим" и "нищо не зависело от него". Моляяяяяя?????? А пък КГБ нека си говори шменти-капели. Тоя такъв, оня онакъв. Тоя ще влезе, оня ще излезе. Ами нали затова е КГБ - за да дезинформира!!! Има ли още някой да му се връзва?

Вярно е, че доверието в ГЕРБ се срива. Но не съм сигурен, че следващите нови/стари са в състояние да коригират растящите цени, да направят заплатите европейски или да направят по-мека зимата. Истината е, че няма алтернативи за поправянето на грeшката.

Ало, депесето. Единственото, което можете е да решите е, кой от вас днес да остане трезвен, за да направи някакво тъпо и гръмко изказване, като горното.

Всичко може да бъде. Резултатът от изборите ще стане ясен след изборите. Мелиха припява на ДПС, че то решавало съдбата на България. Ами, Мелиха, винаги има първи път. За провала на ДПС също има първи път. Откъде знеш?! Възможно е на българските турци да им писне да гласуват под строй. Възможно е и в ДПС да има схема за купуване на гласове и за изнудване на хората. Аз не правя прогнози за изборите, защото докато не минат, нищо не се знае.

Тези които се определяме с БЪЛГАРСКО самосъзнание не трябва да допускаме етническа партия, прокарваща НЕБЪЛГАРСКА политика да определя Българския Президент (вече си имахме такъв в лицето на агент Гоце)!

Ама ще му приседне. Този кадия пак си прави сметките /без кръчмар този път/.

Колкото и да ненавиждам етническите партии , сега казано честно СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ! ДА ! ДПС ще реши вота на втория президентски тур ! А добрата новина е , че Росенчо няма да е сред подкрепените ! И слава богу ...

Браво другари от ДС(П)! Ние отново разчитаме на Вас за подкрепа на нашата столетница, за властта на ДС(п)! Дерзайте, останалите са гарги заспали!

Ашколсун ефенди, бая курназ е този мохабет, ама е истина, и аз така ги виждам нещата.

Тия заради власт са готови да ни вкарат в гражданска война. НЕ ВИ ИСКАМЕ БЕ, ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН СТЕ МЕРЗАВЦИ! ВСИЧКИ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ! Не си играйте с огъня! Вън всички от парламента и управлението на страната. 80% ще ви съкратим. Ново Велико народно събрание, промяна на обществения строй, нова конституция и Народен съд!

Българското общество никога не се е съгласявало със съществуването на етническа партия, което е в противоречие с конституцията, т. е. е незаконно! Повече няма какво да обсъжда възможността за излъчване на президент на България от турската партия!

ДПС е фактор в политиката и с този факт се съобразяват всички партии.Така че някой дръскачи нека си простеят не пречат на никой.Втория тур ДПС ще подкрепи БСП и президет става Калфин с вице Данаилов.Край на филма.

Както казвала циганката през първата брачна нощ, когато Манго я питал дали е девтсвена:"А дано, ама надали". Калфата няма да стане президент и това е ясно. И Ламбо с алкохолните торбички под очите няма да му помогне. Просто БСП се е компрометирала до такава степерн че освен на твърдото си ядро и на ДПС няма на какво да разчитет. Но как ли ще обясняват в Кърджали, как ще убеждават българите да гласуват за тях когато играят с ДПС-то. И не само в Кърджали - вуъв всички смесени райони. И с какви очи ще се попявят там министрите от правителството на ДПС Калфата и Ламбо.

АМИ ДпС И БСП СА ЕДНО И СЪЩО.ДВЕ КРИЛА НА БКП-КОМУНИСТИ.ЕДНИТЕ ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ,А ДРУГИТЕ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ.А ЗАЕДНО СА АГЕНТИ НА ДС1

глупако, ама изобщо ли не схващаш, че и тия се включват в играта за насъскване! Баси глупака дето си!

Защо си мислите че хората нямат мозък и "чакат" вашите прозрения..Колко години няма ДС, ако не се брои мутризацията" а вие още сънувате.. Лошото е че си вярвате и се мислите за нещо повече от "етническите турци и етническите българи" а то няма нищо общо с реалността.

ДПС е етническа турска партия и е крайно време да се извади от политическия живот на България, защото я руши. Надявам се след сегашните събития мнозинството българи да се осъзнаят и гласуват единно за този, който не приеме подкрепа на ДПС.

+1

ДПС е турска сепаратиска организация. Няма как да е партия. Справка - конституцията на България. Те за това навремето тръгнаха "свенливо" с изразът "движение". Когато ни се качиха на главите се отпуснаха и започнаха да се наричат партия. На по късен етап измислиха и епитета "либерална".

Така си е - българи, Не гласувайте на изборите, за да Ви оправляват турски агенти! За да ви напомнят непрекъснато в какъв разцвет живеете с турско правителство.... А след 1 - 2 управления, няма и да разберете как излизане от това положение повече няма да има....

Ами то и сега няма излизане.

Ами то и сега няма излизане.

Съгласен съм с г.Местан - това управление е пълен провал за ДПС!!!

Аврора абе ти да не си в кома - каква атака,какво дпс. Дпс ще подкрепи БСП защото само с тях могат да краднат на воля.Да започнат залаганията - ДПС ще играе за БСП.

Така е, те са свързави "в бизнес и всякакви интереси" като свинските черва и няма разлитане. ДПС ще бъде ликвидирана само, ако се ликвидира БСП.

глупости бе! Как ще избиеш половин България бе! Я стой си в чужбината, работи и плащай данъци на чужди народи и не ни се бъркай! Зер не знаеш кои натресоха ДПС на България от Запада, та си седнал да виеш като отровен вълк. Аре, целувай ръка на господарите ти, преди да се те пратили тук да те наритаме!

,,защото за нарушаване на конституционно право се носи много тежка политическа и наказателна отговорност, подчерта депутатът от ДПС. " Тоя е смешник българските съдии всеки ден нарушават конституцията и осъждат хиляди невинни като длъжници на топлофикация без никакви доказателства и в нарушение на куп действащи закони жонглирайки със законодателството ,а тоя тъп и нагъл турчин ще ми говори за търсене на права от един марионетен съд.......

Бъди сигурен, че към думите му ще се отнесат най-сериозно и ще "вземат мерки", защото цялата съдебна система и прокуратура е под диригетската палка на БСП( ГЕРБ).

Ами то това е ясно и на малките деца ,че театъра е с един и същи колектив ,но различни имена ,никой от тях няма партийна идеология нито имат членска маса , издържат се от грабеж на държавата и народа.

Поредния разиграл се спектакъл на политическата сцена с ориенталска закваска.. ДПС се загрижил за живеещите вън, но само за своите- демек в Турция и смесените райони. А защо не казвате, че има над 2 милиона западна емиграция оставена бе право да гласува не само в местните , но и това положение важи за следващите парламентарни избори( законът бе оформен като кодекс затваря обаче, че работи открито за пъклените планове на Турция към нас. На последното преброяване се отчете, че турците в България са 360 000 или това прави само 5%. Защо трябва да съществува тяхна етническа партия и то пряко управляваща държавата. ? За да се репчат тези от ДПС така смело, вината е в останалия продажен политически елит на България, който позволява да съществува ДПС и то в най високите етажи на властта . Цялото ръководство на ДПС са олигарси или обслужват най- големия олигарх Доган. Такива са партиите на Станишев, Костов, дядо цар, новия цар ББ- всички управлявали до сега партии са бизнес картели, не идейни партии и извор на огромна политическа и всяка корупция, не смеят да си отворят устата и да искат ликвидиране на ДПС, защото ще се отвори кутията на Пандора за тях.

с какво право точно някой дето е емигрирал преди не знам си колко време ще може да гласува за местни избори в България? Комунизма го докара в България един друг емигрант.. само дето той беше в Москва. Нямам нищо против хората, които са отишли да живеят и работят другаде, но нека не се бъркат в управлението на страната.

Тя страната не се управлява а граби от мафиотска структора в която влизат всички политически партии участващи в изборите.

"Нямам нищо против хората, които са отишли да живеят и работят другаде, но нека не се бъркат в управлението на страната. " Ми що да не се бъркат в управлението? Да не би да са отишли доброволно да работят навън? Държава Българи насила ги принуди да напуснат, след като политическата мафия унищожи икономиката, работните места и хляба хората и ги принуди да напуснат страната и си търсят хляба навън, да обогатяват БВП на други страни. Тази година бях в България и видях- 80% от българите са безработни, няма икономика, няма нищо.Повечето наши емигранти са сами навън, семействата им са в България, те ги издържат, плащат данъците ,внасят инвестиции Най големите инвеститори са емигрантите.И всички са български граждани.Няма друга страна в Европа така да игнорира гражданите си и да ги дели, това е престъпление. Само такива като тебе реагират, от българската политическа мафия както ти каза "наблюдател", тази дето краде и държи едновременно властта. Те не желаят да се завърнат в страната емигрантите ни, защото те ще донесат със себе си правилата на правовата държава и ще искат да ги въведат в България, да направят и България правова държава . А ако стане правова държава, ще отнеме властта от мафията си и ще я натири в кучи гъз. Май ти си един от нея , а? Международното право ще разбие този измислен кодекс, отнел правата на българската емиграция да гласува. Бъди сигурен!

Абе какво ще решат? Те са в такаваизолация, че просто нямам думи. Този Доган е толкова безочлив човек, хората които му дават глас 20 години нищо не получават в замяна. Те живеят в страх, несигурност, мизерия. Нямат препитание, нямат доходна работа. Виждат го само по време на избори.

Що да не е готов българския народ? Нали ДПС-то избраха дониосник Гоце са президент. После същият този доносник Гоце беше главнбият вдъхновител на съставянето на правителство на ДПС-то, начело със Станишката. То в България национални предатели - бол. И все мераклии. Но този път ББ ще ги навре на Мурджо в ауспуха.

Б.Борисов вече е бита карта, щом Доган го е казал.

Като ти же Доган, наведи се, какво правим? Май се навеждаш!!!

Наистина е бита карата, защото много хора го избраха заради обещанието да се бори с монополистите и престъпниците в държавата ,но той като царски възпитаник повтори грешката на царя и ще отиде при него в историята.

Вие, от хората на Костов сте ми ясни. Уж демократи, а се качихте на каляската на БСП-то. За да гласувате заедно с ДПС и бившите комундета. Срещу една партия член на ЕНП. Но той народът види и утре има да се чудите защо никой не гласува за вас.

Грешката в списъците е целенасочена за да може да се манипулира.Преди няколко дни казаха че право на глас имат 6 900 000 а знаем колко бяхме преброени........А това че може от тях да зависи на балотажа е самата истина колкото и да не ни харесва...

Ха-ха-ха! Значи, на втория тур от прездентските избори Росен Плевнелиев ще бъде избран за президент с гласовете на ДПСарските електорати! Какъв смях! Защото, след последните изцепки на Доаня и събитията в Катуница, най-вероятното развитие на нещата на първия тур е за втория да се класират двойките на ГЕРБ и Атака! Тъй като много се съмнявам Доган да призовава хората си да гласуват за Волен Сидеров, значи остава другият кандидат - Плевнелиев! Така ли да разбираме дълбокомислените наукообразни и адски претенциозни празнословия на тоя таласъм от снимката?! Хи-хи-хи! Ще паднат май в собствения си капан!?

Ще му се на мангала Доган да е пак първа свирка! ГЕРБ му извадиха кирливите ризи и сега се чуди как да им отмъсти! Ама сега няма как да купи гласовете на циганите, щото и те го разбраха що за цвете е. А ГЕРБ ще си управлява!

За втория тур ще се класират г-н Калфин и г-жа Кунева. Мекерето Плевнелиев вече при последните издънки на Б.Борисов и Ц.Цветанов е без никакви шансове. Нека да видим тогава кой ще подкрепи Доган, след като и двамата са достойни за прездент.

Коментари - ДПС се кани да реши изборите на втория тур | Днес.dir.bg

ДПС се кани да реши изборите на втория тур

Решението на ДПС да не номинира своя кандидатпрезидентска двойка, е резултат от горчивото осъзнаване на факта, че българското общество все още не е готово да понесе представител на партията да бъде държавен глава.

Обратно в новината

Коментари - ДПС се кани да реши изборите на втория тур | Днес.dir.bg

Коментари

ДПС започнаха да натоварват с глупостите си като БСП...

Айде нямаме нужда сега от ДПС и да се стряскаме и така нататака... И не мисля, че ДПС е ключа към успеха, по скоро към провала в слиучай, че те са на власт!

Айде сега пък и ДПС се обадиха да решават и те изборите и кой на кое място ще бъде, ама я да изчезват барабар с Местан!

ДПС ще си останат с желанието. Всички знаем колко купени гласове имат, не искаме такива хора в политиката.

Изпя си лебедовата песен дпс-то, и кучетата вече знаят, само могат да го препикават, ако преценят за нужно...

Прав е КОСТОВ да се сърди на доста задръстените студенти ,като Борисов,слаби в държавните дела,неопитни в политиката,икономиката,финансите,сигурноста и пр.,но никога не би ги лишил от подкрепата си,съвсем безкористно и великодушно,забравил клеветите и обидите им!

.....макар,че Борисов често се сдушва с тях,в нещастните си опити да накърни авторитета на недостижимия за него КОСТОВ КАТО ДЪРЖАВНИК,ПОЛИТИК И ПРЕМИЕР.!

Когато Доган започне да бръщолеви небивалици,естественно е всички,дори и турците,да се съмняват в честността му.На тези избори ,нито БСП,нито ДПС ,нито БСП-ДПС-НДСВ,общо ще достигнат 20-25%.Твърде вероятно е СК да има повече гласове,които на втория тур със сигурност ще подкрепят ГЕРБ,въпреки несъгласието с правителството му.Доган да мълчи защото е най-големия манипулатор на незаконни избори!СК и Костов,никога няма да застанат на страната на БСП/ДПС,макар,че често Борисов се сдушва с тях!

аззз

ехоу мистър стига сте ги решавали така тези неща има си ред, нас гласоподавателите къде ни забравихте?!? тука не ви е Турция, България е европейска държава и резултатите от изборите зависят от нас. Мога да ви кажа, че вашата партиика ще бъде много ама много изненадана от резултатите...

България в Европейския съюз и Демокрация - ЛЪЖА! Драги форумци всичко неудобно за управляващите поголовно се изтрива тук в ДИР по нареждане на ГЕРБ, диктатурата, робството и манипулациите продължават, затова тънем в бедност, нищета и глад!

Местанчо и Доганчо тепърва ще има да правят горчиви констатации. Една етническа партия единствено може да продава вота на избирателите си на тези, на които не им достигат гласове да управляват, но никога не може да стане национална, водеща и управляваща партия. Такава партия е обречена.

Колко ли им липсва на ДПС фонд "Тютюн" и покрай него обещанията за "светло бъдеще"?

Не знаех, че трябва да се връщам при пещерните хора. Ама щом казваш...

Ако ние сме истнски българи,не трябва да позволим отново ДПС да дърпа конците на политическите кукли в дъжавата.Защото има хора,които в злобата си към себеподобните си,са готови на всичко,дори на родоостъпничество.ДПС от години работи по стари списъци,където са вписани хора,които от години не живеят в България или дори са починали,но се водят по адресна регистрация,че живеят в дадено населено място в България.При преброяването на нселението,се оказва че те не живеят на този адрес.Редица години,ДПС е манипулирала изборите с данните от старите списъци,тъй като в смесените райони,почти цялата общинска администрация и състави на изборните комисии са от техни хора. За пръв път ДПС не може да дърпа конците в държавата и това най-много ги боли.

Ами те вече нямат шанс да са 'балансьор', разбирай като циркаджийски. Половината от населението на Бългаиря гласува обикновено. От тази половина те днес имат под 10%. Това означава, че реално са около 5%. Само с помощта на БСП са могли до сега да влияят. Преставете си предателството на комунистие - 5% населиение турци да ги допускат да изберат турски крадци в Бългаиря, в Родината ни. Нямам нищо против всеки мюсюлманин, който е честен, родолюбец и създава блага за себе си и за народа си. Но тези са кофти копелета, зомбирани от малки да кълват Родината по сърцето. Кому е нужно? - на малцината ядачи като ДОган. Представете си колко са прости да си рушат щастието и това на народа, към който принадлежат - заради Шефа. Тка му викат на Доган Осран. Много прости хора, много!

На втори тур ДПС не знаели за кого ще гласуват но щели да гласуват против Плевнелиев. Типично за тях, политиката им е гласуваме против, а не гласуваме за. Само можем да им благодарим, че ще гласуват против Плевнелиев, така българите ще се мобилизират да гласуват против тях.

Доган още не си е казал тежката дума.

А-а, каза я, каза, само че е в друга статия от днес - нещо за "партията, която имала магистрала, широк път към визията за новата държава..." - прочети всичко, че не мога да възпроизведа такъв брътвеж - от неговите думи имам чувството ,че всичко ми се втечнява в главата и почват да плуват бели корабчета ... почти като летящи чинийки в космоса ... Визионер е човекът, трябват му политици с визия, с магистрална политика, с правилен подход към еврофондовете - към неговите сметки очевидно, изобщо - говори той, с което допринася за победата на ГЕРБ на предстоящите избори!

едно от малкото хубави неща, които направи Бойко, е че поряза ДПС с Доган. Царя се опита, но не успя. За това и за магистралите заслужава гласа ми (разбира се, ако Меглена Кунева не отиде на балотаж, все пак тя е с класа над другите кандидати)

Е, как ги поряза с Доган? Като стана с Доган бизнес аркадаш и КС го наказа с 300 лева глоба? Е, вие може ли да мислите с главата си?

Първо,евентоално ако се стигне до балотаж,гласовете на ДПС ще бъдат разделени на три. Така че при балотаж едва ли те ще имат тежест.Ей,чонджум, мюсюлманите не толкова прости.Не си мисли че ще гласуват както искаш ти.Много е лошо когато един /лидер/ с затихващи функции се мъчи да надскочи себе си.Смешно е.

Действително днес обществото не е готово да избере ДПС и затова гине в нищета и глад. Но бързо наближава денят, в който все пак ДПС ще възтържествува, защото на всяко преброяване гласоподавателите на останалите партии намаляват с близо милион. Освен това основната религия на която се опират останалите партии - християнството е компрометирано и с тежък удар по репутацията с тези еднополови бракове, алкохолизъм, масова проституция и наркомания и позорна педофилия сред свещенниците.

... масова педофилия сред свещенниците. Даже ДИР се засрами и повторно изтри моя коментар.

всеки турчин си живее в някакъв свой измислен свят... уникати сте.

... измислено, това че намалявате с по 600 хиляди, и че ще свършите преди края на века ли. Прочети статистиките и прогнозите : )))

За Плевнелиев - ПРОТИВ ДПС & БСП! Това ще е моят вот ;)

ЗА ВСИЧКИ , НО НИКОГА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ГЕРБ ПОВЕЧЕ . ТОВА Е ВОТЪТ НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО , ПРИЯТЕЛИ , РОДНИНИ ,БЛИЗКИ , КОИТО ХИЧ НЕ СМЕ МАЛКО . СПАСИ БЪЛГАРИЯ . УНИЩОЖИ ГЕРБ .

и кого заблуждаваш бе, червен писарушко????

ПУШАЧИТЕ ВЕЧЕ СА РЕШИЛИ КОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ. ВЪПРОСА Е КОЙ ЩЕ Е?

Отвратителна и изключително манипулативна манерка!!!

защо? нека има балотаж, бсп да си плати на дпс както винаги и въпреки това бсп да загуби, така ще боли повече :)

Прав си братле, напълно съм съгласен с теб. Браво.

Надайте се . герб е вече на бунището на историята и такива мишоци като теб ще се скрият в мишите си дупки .

Всеки друг , но не и Плевнята и антибългарското и българомразко герб . СПАСИ БЪЛГАРИЯ . УНИЩОЖИ ГЕРБ .ПЛЕВНЯТА И ГЕРБ СА БИТА КАРТА .

И какво? Да гласуваме за Калфата и предателите от БКП-БСП, подкрепени от Доганя? Никога!

Правилно - нали тоя е подлога на Цвък и Рапон Режилентов, вторият пък въпреки нападките сега в стил "Разделяй и владей" си върти общи фирмички с Доган!!! НИКАКЪВ ГЕРБ, НИКАКВИ КОМУНИСТИ, НИКАКВИ МАНГАЛИ - СВЕТЛЬО ВИТКОВ ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ! ЦИГАНИТЕ НА ЮПИТЕР ;)

Само Плевнелиев

Доган пак иска да ни каже, че той разпределя порциите в тази държава.

Предният път това наклони везните в полза на ГЕРБ. И пак го прави. Защо ли?

Защото толкова му е акъла и като говори се изпуска. Точно поради тази причина никога не участва в дебати.

Колкото и парадоксално да изглежда с идиотскитъе си изпълнения Доган наистина помага на ГЕРБ. С наглите си приказки ще мобилизира стотици хиляди българи да гласуват. И то против БСП - никой не иска още един президент-комунде, избран с турски и цигански гласове.

Нека всички които са леви в този форум да гласуват за бсп банско в анкетата

никои ама никои не може да ми казва за кого да гласувам!!! това решавам аз! и винаги ще гласувам!!! това е патят '

Ако пак сме го докарали до там ДПС с неориентирания си и не свободно мислещ електорат значи си заслужаваме да си изберем и магаре , ако се кандидатира ! Български граждани не си продавайте гласа , продавате бъдещето си ! Да живее България и успех на всички български граждани !

ДПС просто налива вода в мелницата на ГЕРБ, генерирайки протестен вот, който да бетонира настоящото статукво, като това е тайната договорка на Бойко и Доган!

Какви договорки бе малоумник. Вие с тая световна конспирация не пресанахте. Бойко не понася ДОГАН. Вие в кой свят живеете. И все пак нека не забравят някой от тук пишещите, че Росен Плевенлиев е БЕЗПАРТИЕН. Глупаци. Чудите се какви глупости да бръщолевите по цял ден. Работите ли изобщо. Росен Плевенлиев е един чудесен кандидат. То му личи на човека по физиономията. Няма нужда някой да ми казва какъв е и що е!!!

ДПС налива вода в мелницата на ГЕРБ! Това е тайната договорка на Доган с Бойко и с това се изразява подкрепата му, да има протестен вот, който да бетонира герберите във властта!

Е,ДПС ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ,ПРЕКАЛЯВАТЕ МНОГО, МНОГО ПРЕКАЛЯВАТЕ.БЪДЕТЕ МАЛКО ПО-СКРОМНИ.ВСЕ ПАК ИМА ЗА КАКВО ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ ,ВЗЕЛИ СТЕ СЕ МНОГО НАСЕРИОЗНО .НЕ БИВА ,ОТСТЪПЕТЕ НАЛИ СЕ ПИШЕТЕ "ИНТЕЛИГЕНТНИ".СМИРЕТЕ СЕ

да ви се наложи да помагате на втори тур. ГЕРБ сами се закопаха и втори тур няма да има за тях и онова нагло човече Сидеров. Доверието в ГЕРБ се срива и затова не ми трябват социологически агенций, защото аз виждам настроението на хората по улиците. Тая грешка повече няма да повториме. До края на януари със сигурност и правителството си отива. Дано зимата да е по мека, иначе тежко и горко ни. Какво ли не вдигнаха, ток, парно, газ, цени и услуги. Днес с удивление открих, че и банките са вдигнали драстично техните такси. Ами дори и да не се движа по магистрала, по добре е да ми вдигнат заплатата, а не от сутрин до вечер да въртя геврека и да се чудя на кой свят съм като дайде края на месеца. По добре да дойдат предишните, а най добре да изровиме Тошо и да го сложиме на местото на тая тиква Бойко. Сигурно и като мумия, пак повече работа ще върши от тоя кукуряк.

Дали Бойко дали предишните или по предишните все тая всичките са един дол дренки и с един първоначален източник.

"Гладна кокошка просо сънува" - учете фолклора бе, другари! народът е мъдър, ама вие не го слушате а само четете Ленин Сталин и Т. Живков. А в техните пасквили освен глупости друго не пише. Иска им се на някои ББ да си иде. Иска им се, ама няма. просто няма кой да го свали. ББ има собствени 117 депутати и още 7 - 8 от другите партии. А това означава че с вот на недоверие няма как да го свалят. А и никой, освен ДПС и БСП не иска нови избори. Защото при едни нови избори Яне със сигурност няма да влезе. Много съмнително е и за Синята коалиция. От друга страна шамарът, който ще забие ББ на БСП на 23 октомври ще им подейства отрезвяващо. Така ББ ще си изкара безпроблемно мандата до 2013. После - втори мандат. И след 5 години ще се кандидатира за президент - нали ви го обеща. Ще сложи ЦЦ за Премиер и ще ви стане президент. А БСП-то ще пикае газ.

"Гладна кокошка просо сънува" - това КГБ го е изпитал на собствен гръб, макар и за малко. Но той е като птицата-феникс и пак ще възкръсне от пепелта. Как ли? Ами много просто. Той винаги ще е от "каймака", ъъъ... пардон конака. Сега за "държавните дела". Пак Доганя ще трябва да помага на Боко. Няма друг начин! Какво като Калфин казва, че не би отказал помощ! Тоя къде се вре? И после след "победата" пак ще има подаръци - още някой и друг Булгартабак. Доганя си ги заслужава. Абе, нали Боко щеше да "вземе" хонорара на "инженер" Доган? Кво стана? Не можа ли казвате? Защо? А, да, защото те такива "инженери" се подкрепят. Пък после съда бил виновен. А уж бил "независим" и "нищо не зависело от него". Моляяяяяя?????? А пък КГБ нека си говори шменти-капели. Тоя такъв, оня онакъв. Тоя ще влезе, оня ще излезе. Ами нали затова е КГБ - за да дезинформира!!! Има ли още някой да му се връзва?

Вярно е, че доверието в ГЕРБ се срива. Но не съм сигурен, че следващите нови/стари са в състояние да коригират растящите цени, да направят заплатите европейски или да направят по-мека зимата. Истината е, че няма алтернативи за поправянето на грeшката.

Ало, депесето. Единственото, което можете е да решите е, кой от вас днес да остане трезвен, за да направи някакво тъпо и гръмко изказване, като горното.

Всичко може да бъде. Резултатът от изборите ще стане ясен след изборите. Мелиха припява на ДПС, че то решавало съдбата на България. Ами, Мелиха, винаги има първи път. За провала на ДПС също има първи път. Откъде знеш?! Възможно е на българските турци да им писне да гласуват под строй. Възможно е и в ДПС да има схема за купуване на гласове и за изнудване на хората. Аз не правя прогнози за изборите, защото докато не минат, нищо не се знае.

Тези които се определяме с БЪЛГАРСКО самосъзнание не трябва да допускаме етническа партия, прокарваща НЕБЪЛГАРСКА политика да определя Българския Президент (вече си имахме такъв в лицето на агент Гоце)!

Ама ще му приседне. Този кадия пак си прави сметките /без кръчмар този път/.

Колкото и да ненавиждам етническите партии , сега казано честно СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН ! ДА ! ДПС ще реши вота на втория президентски тур ! А добрата новина е , че Росенчо няма да е сред подкрепените ! И слава богу ...

Браво другари от ДС(П)! Ние отново разчитаме на Вас за подкрепа на нашата столетница, за властта на ДС(п)! Дерзайте, останалите са гарги заспали!

Ашколсун ефенди, бая курназ е този мохабет, ама е истина, и аз така ги виждам нещата.

Тия заради власт са готови да ни вкарат в гражданска война. НЕ ВИ ИСКАМЕ БЕ, ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СГАН СТЕ МЕРЗАВЦИ! ВСИЧКИ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ! Не си играйте с огъня! Вън всички от парламента и управлението на страната. 80% ще ви съкратим. Ново Велико народно събрание, промяна на обществения строй, нова конституция и Народен съд!

Българското общество никога не се е съгласявало със съществуването на етническа партия, което е в противоречие с конституцията, т. е. е незаконно! Повече няма какво да обсъжда възможността за излъчване на президент на България от турската партия!

ДПС е фактор в политиката и с този факт се съобразяват всички партии.Така че някой дръскачи нека си простеят не пречат на никой.Втория тур ДПС ще подкрепи БСП и президет става Калфин с вице Данаилов.Край на филма.

Както казвала циганката през първата брачна нощ, когато Манго я питал дали е девтсвена:"А дано, ама надали". Калфата няма да стане президент и това е ясно. И Ламбо с алкохолните торбички под очите няма да му помогне. Просто БСП се е компрометирала до такава степерн че освен на твърдото си ядро и на ДПС няма на какво да разчитет. Но как ли ще обясняват в Кърджали, как ще убеждават българите да гласуват за тях когато играят с ДПС-то. И не само в Кърджали - вуъв всички смесени райони. И с какви очи ще се попявят там министрите от правителството на ДПС Калфата и Ламбо.

АМИ ДпС И БСП СА ЕДНО И СЪЩО.ДВЕ КРИЛА НА БКП-КОМУНИСТИ.ЕДНИТЕ ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ,А ДРУГИТЕ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ.А ЗАЕДНО СА АГЕНТИ НА ДС1

глупако, ама изобщо ли не схващаш, че и тия се включват в играта за насъскване! Баси глупака дето си!

Защо си мислите че хората нямат мозък и "чакат" вашите прозрения..Колко години няма ДС, ако не се брои мутризацията" а вие още сънувате.. Лошото е че си вярвате и се мислите за нещо повече от "етническите турци и етническите българи" а то няма нищо общо с реалността.

ДПС е етническа турска партия и е крайно време да се извади от политическия живот на България, защото я руши. Надявам се след сегашните събития мнозинството българи да се осъзнаят и гласуват единно за този, който не приеме подкрепа на ДПС.

+1

ДПС е турска сепаратиска организация. Няма как да е партия. Справка - конституцията на България. Те за това навремето тръгнаха "свенливо" с изразът "движение". Когато ни се качиха на главите се отпуснаха и започнаха да се наричат партия. На по късен етап измислиха и епитета "либерална".

Така си е - българи, Не гласувайте на изборите, за да Ви оправляват турски агенти! За да ви напомнят непрекъснато в какъв разцвет живеете с турско правителство.... А след 1 - 2 управления, няма и да разберете как излизане от това положение повече няма да има....

Ами то и сега няма излизане.

Ами то и сега няма излизане.

Съгласен съм с г.Местан - това управление е пълен провал за ДПС!!!

Аврора абе ти да не си в кома - каква атака,какво дпс. Дпс ще подкрепи БСП защото само с тях могат да краднат на воля.Да започнат залаганията - ДПС ще играе за БСП.

Така е, те са свързави "в бизнес и всякакви интереси" като свинските черва и няма разлитане. ДПС ще бъде ликвидирана само, ако се ликвидира БСП.

глупости бе! Как ще избиеш половин България бе! Я стой си в чужбината, работи и плащай данъци на чужди народи и не ни се бъркай! Зер не знаеш кои натресоха ДПС на България от Запада, та си седнал да виеш като отровен вълк. Аре, целувай ръка на господарите ти, преди да се те пратили тук да те наритаме!

,,защото за нарушаване на конституционно право се носи много тежка политическа и наказателна отговорност, подчерта депутатът от ДПС. " Тоя е смешник българските съдии всеки ден нарушават конституцията и осъждат хиляди невинни като длъжници на топлофикация без никакви доказателства и в нарушение на куп действащи закони жонглирайки със законодателството ,а тоя тъп и нагъл турчин ще ми говори за търсене на права от един марионетен съд.......

Бъди сигурен, че към думите му ще се отнесат най-сериозно и ще "вземат мерки", защото цялата съдебна система и прокуратура е под диригетската палка на БСП( ГЕРБ).

Ами то това е ясно и на малките деца ,че театъра е с един и същи колектив ,но различни имена ,никой от тях няма партийна идеология нито имат членска маса , издържат се от грабеж на държавата и народа.

Поредния разиграл се спектакъл на политическата сцена с ориенталска закваска.. ДПС се загрижил за живеещите вън, но само за своите- демек в Турция и смесените райони. А защо не казвате, че има над 2 милиона западна емиграция оставена бе право да гласува не само в местните , но и това положение важи за следващите парламентарни избори( законът бе оформен като кодекс затваря обаче, че работи открито за пъклените планове на Турция към нас. На последното преброяване се отчете, че турците в България са 360 000 или това прави само 5%. Защо трябва да съществува тяхна етническа партия и то пряко управляваща държавата. ? За да се репчат тези от ДПС така смело, вината е в останалия продажен политически елит на България, който позволява да съществува ДПС и то в най високите етажи на властта . Цялото ръководство на ДПС са олигарси или обслужват най- големия олигарх Доган. Такива са партиите на Станишев, Костов, дядо цар, новия цар ББ- всички управлявали до сега партии са бизнес картели, не идейни партии и извор на огромна политическа и всяка корупция, не смеят да си отворят устата и да искат ликвидиране на ДПС, защото ще се отвори кутията на Пандора за тях.

с какво право точно някой дето е емигрирал преди не знам си колко време ще може да гласува за местни избори в България? Комунизма го докара в България един друг емигрант.. само дето той беше в Москва. Нямам нищо против хората, които са отишли да живеят и работят другаде, но нека не се бъркат в управлението на страната.

Тя страната не се управлява а граби от мафиотска структора в която влизат всички политически партии участващи в изборите.

"Нямам нищо против хората, които са отишли да живеят и работят другаде, но нека не се бъркат в управлението на страната. " Ми що да не се бъркат в управлението? Да не би да са отишли доброволно да работят навън? Държава Българи насила ги принуди да напуснат, след като политическата мафия унищожи икономиката, работните места и хляба хората и ги принуди да напуснат страната и си търсят хляба навън, да обогатяват БВП на други страни. Тази година бях в България и видях- 80% от българите са безработни, няма икономика, няма нищо.Повечето наши емигранти са сами навън, семействата им са в България, те ги издържат, плащат данъците ,внасят инвестиции Най големите инвеститори са емигрантите.И всички са български граждани.Няма друга страна в Европа така да игнорира гражданите си и да ги дели, това е престъпление. Само такива като тебе реагират, от българската политическа мафия както ти каза "наблюдател", тази дето краде и държи едновременно властта. Те не желаят да се завърнат в страната емигрантите ни, защото те ще донесат със себе си правилата на правовата държава и ще искат да ги въведат в България, да направят и България правова държава . А ако стане правова държава, ще отнеме властта от мафията си и ще я натири в кучи гъз. Май ти си един от нея , а? Международното право ще разбие този измислен кодекс, отнел правата на българската емиграция да гласува. Бъди сигурен!

Абе какво ще решат? Те са в такаваизолация, че просто нямам думи. Този Доган е толкова безочлив човек, хората които му дават глас 20 години нищо не получават в замяна. Те живеят в страх, несигурност, мизерия. Нямат препитание, нямат доходна работа. Виждат го само по време на избори.

Що да не е готов българския народ? Нали ДПС-то избраха дониосник Гоце са президент. После същият този доносник Гоце беше главнбият вдъхновител на съставянето на правителство на ДПС-то, начело със Станишката. То в България национални предатели - бол. И все мераклии. Но този път ББ ще ги навре на Мурджо в ауспуха.

Б.Борисов вече е бита карта, щом Доган го е казал.

Като ти же Доган, наведи се, какво правим? Май се навеждаш!!!

Наистина е бита карата, защото много хора го избраха заради обещанието да се бори с монополистите и престъпниците в държавата ,но той като царски възпитаник повтори грешката на царя и ще отиде при него в историята.

Вие, от хората на Костов сте ми ясни. Уж демократи, а се качихте на каляската на БСП-то. За да гласувате заедно с ДПС и бившите комундета. Срещу една партия член на ЕНП. Но той народът види и утре има да се чудите защо никой не гласува за вас.

Грешката в списъците е целенасочена за да може да се манипулира.Преди няколко дни казаха че право на глас имат 6 900 000 а знаем колко бяхме преброени........А това че може от тях да зависи на балотажа е самата истина колкото и да не ни харесва...

Ха-ха-ха! Значи, на втория тур от прездентските избори Росен Плевнелиев ще бъде избран за президент с гласовете на ДПСарските електорати! Какъв смях! Защото, след последните изцепки на Доаня и събитията в Катуница, най-вероятното развитие на нещата на първия тур е за втория да се класират двойките на ГЕРБ и Атака! Тъй като много се съмнявам Доган да призовава хората си да гласуват за Волен Сидеров, значи остава другият кандидат - Плевнелиев! Така ли да разбираме дълбокомислените наукообразни и адски претенциозни празнословия на тоя таласъм от снимката?! Хи-хи-хи! Ще паднат май в собствения си капан!?

Ще му се на мангала Доган да е пак първа свирка! ГЕРБ му извадиха кирливите ризи и сега се чуди как да им отмъсти! Ама сега няма как да купи гласовете на циганите, щото и те го разбраха що за цвете е. А ГЕРБ ще си управлява!

За втория тур ще се класират г-н Калфин и г-жа Кунева. Мекерето Плевнелиев вече при последните издънки на Б.Борисов и Ц.Цветанов е без никакви шансове. Нека да видим тогава кой ще подкрепи Доган, след като и двамата са достойни за прездент.