Патриотичният фронт не е против с ДПС да подкрепят кабинет

Патриотичният фронт би подкрепил правителство, зад чиято програма ще застане и ДПС. Неотдавна ПФ се обяви за "заличаване на ДПС".

Обратно в новината

Коментари - Патриотичният фронт не е против с ДПС да подкрепят кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

Всичко ще си кажат стига да налапат кокала власт и с ДПС първи дружки ще станат както беше с Атака.

и плюете по Радан Кънев, единствения нормален сред Боко -Балон , този господин с много неприятна физиономия и ББ-подлизурковци и нагаждачи

Господин Симеонов се държи като държавник загрижен за страната си... от това печели и България и партията му....

Не те зная що за дедо си,но си много заблуден!Със своето красноречие,винкелът беще заблудил доста хора,но в последните 6-7 месеца,80 % ОТ СОФИЙСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ПАРТИЯТА МУ,защото той е едноличен собственик на НФСБ с марионетния му поддръжник Данчо Хаджиев напуснаха тази партия,след като разбраха кой всъщност е бандита и мошеника Валери Симеонов!Който се интересуна от тази особа вече има много публикации за него в интернет!Около него останаха само неграмотни и наивни старци,които не ползват интернет и няма от къде да разберат кой е той всъщност!Ето някои лингчета за този мафиот! -link -link -link -Има още много публикации за този мошеник!Трябва да си или много наивен или много неграмотен,че да поддържаш този мошеник!

За съжаление заличават информацията за линковете,които съм качил, но като напишеш в Гугъл за В.Симеонов -Винкела,излиза доста информация за тази противна особа!Може човек да напише в гугъл и този ред и да научи някои истини за Винкела! -"Дончо Градинаров: Хванаха Валери Симеонов в опит за кражба"

що се пенявите всички тук ? Така ли не проумяхте жестоката истина - всички ваши избранници са партиини и комсомолски секретари подчиняващи се на упрявляващата вече 25 год ДС ? Агенти сътрудници подлизурковци и най- вече алчни типове . Важно е сега - докога ще ги търпим и кога ще се обединим и станем наистина НАРОД ?

фурнаджийска лопата! Въртят се, премятат се и си променят възгледите и позициите точно като фурнаджийска лопата в пещ, но разликата им е тази, че фурнаджийската лопата се пече в огъня, но върши нещо полезно - мята или вади хляба ни, а от тия полза никаква, само шумотевица, демагогски изказвания и стремеж за докопване до властта на всяка цена. От такива като тях не чакай нещо добро, полезно или отстояване на национално значими интереси.

Добре де, цяла година не знам си колко дни протести, то медии, то облъчване, то к'во ли не беше и какво сега?? За това ли беше всичко ???? Народе, събуди се, че ще е късно после!

г-н Симеонов, стана жалък с промяна на мнението си през 24 часа.Не се появявай по медиите ,защото лъсва голият ти политически задник.Бях твой симпатизант, но вече се убедих ,че ти си заместника на измикяра на Борисов сл.м-р п-л Близалков след съставянето на правителството от новият парламент.Слугите никой не обича и цени ,а най-вече господарите им.

Изгладнелите лидери на Патриотичния фронт /война ли има?!/ са нетърпеливи. Дъщерята на видния крадец Стефан Софиянски кара частен хеликоптер, жена му - самолет, купуват обекти за минимум 7 000 000лева, със заплатки на чиновници, а Фронта лапа мухи... Няма време, трябва нови милионери да доразсипят страната и да духнат на Женевското езеро при Василев - честен мошенник със сини очи. Тази държава е вредна за Европа.

Няма ли как в есеннобагрената коялиция да влезе с уайлд кард и г-н Яне Янев ! Картината ще бъде по пълна , а пък циркът истински !

г-н СИМЕОНОВ , срам ме е че дадох гласът си за вас.....явно ще се обазличите без време преди да сте изживяли и една секунда от това да се докоснете до властта....с това Ви изказване , че не сет против ДПС ДА ПОДКРЕПИ ГЕРБ при новото правителство , се изплюхте гнусно върху всичко свято в което ни накархте да повярваме....от днес сте с един по-малко...жалки дупедавци....СРААААААААААААААААМ

Да видим как Валери симеонов ще обясни въпроса на Сидеров: Лидерът на АТАКА попита кога Валери Симеонов говори истината, когато през 2009г плюе по АТАКА, заради кратката й подкрепата за ГЕРБ, или сега, когато подкрепя ГЕРБ? Сидеров припомни, че АТАКА е оттеглила подкрепата си към ГЕРБ, защото Борисов се заиграва с Ердоган, а турското посолство започва да диктува на Борисов какво да става в България. ГЕРБ отказват да свалят и новините на турски по БНТ. Сидеров припомни изказвания на Валери Симеонов, в които той казва, че основната причина да се раздели с АТАКА е подкрепата им към ГЕРБ. Лидерът на националистите беше категоричен, че избирателите на Патриотичния фронт са излъгани, защото сега т.нар. патриоти подкрепят ГЕРБ. Патриотичният фронт са готови на всичко само и само да са във властта. Защо излъгахте своите избиратели, господа Симеонов и Каракачанов? Трябва да отговорите на този въпрос и ще отговаряте оттук нататък всеки ден, всеки месец, всяка седмица. Непрекъснато ще отговаряте, защото те ще ви питат, защо ги излъгахте? Защо получиха Бойко Борисов гласувайки за Валери Симеонов и Красимир Каракачанов

Ей и аз ще турим едно плюсче на вероятен атакист.Правото си е право.

Най-точното определение за тез индивиди е "НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БАРИСОВ". Вече видяхме, че са готови на всичко но ще подкрепят Борисов. Ако ще и с ДПС.

псевдо патриоти срам те като волен и тях купиха ужасно.

Снощи гледах телевизия СКАТ. Много се забавлявах как избирателите на ПФ започнаха да търсят отговорност за позицията на псевдопатриотите.

Ех Симеонов Семеонов ''тежко се лиже там дето си плюл''.Ма що напиняте така,тя и проститутка би предпочела да я поканят за по-висока тарифа.Пълзете,пълзете така втори шанс няма да имате.

Ето ви нагледно Братя и Сестри защо повечето Българи не гласуват: Щот след изборите всички са едни и същи. Нема принципи нема обещания и пакт с Дявола ше сключат само да са във власта!

Избирателната активност ще е още по-ниска, защото хората са тотално отвратени от политиката. Е, както писах и по-рано нищо чудно ДПС да е първа парламентарна сила следващият път. Уви!

Поредните писаници, които нямат нищо общо с истината. Вчера на пресконференцията след преговорите между ГЕРБ и ПФ, Валери Симеонов кеатко и ясно каза, че иска да заличат ДПС от управлението на страната.

И КАК ЩЕ ГО НАПРАВИ? КАТО СЕ СЪГЛАСИ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И С ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА ДА СПАСИ ИЗТОЧЕНАТА ДПС БАНКА!!!!!!!! Нали се сещаш закоя банка става въпрос! Чрез КТБ Доган разпределяше порциите в държавата и захранваше обръчите от фирми на ДПС!! Мургавелкото от снимката трябва да е бил в редицата н захранваните от Доган щом сега е скочил да подкрепя идеята на ДПС и ГЕРБ държавата да тегли заем и да спасява източената им банка! Защо държавата спасява банката на ДПС , а не енергетиката бе патриоте?

Apollony

Хахахаха, е тея ми оправиха настроението. Много обичам вицове от смешници.

СЪВРЕМЕННИТЕ "СПАСИТЕЛИ"НА БЪЛГАРИЯ. Има ли кой да ни спаси ОТ ТЯХ??

Много точно изказване - кратко и ясно! хахаха

В България отдавна няма двуполюсен модел в политиката. Вече има двуполов модел и всеки политик може да се възползва от него според ситуацията от коя старана трабва да бъде.

Вгледайте се в образа на тоя и ще разберете че е лукав.

А това , че е крадлив! НАБЕРИ В ТЪРСАЧКАТА СТАТИЯТА : "Дончо Градинаров: Хванаха Валери Симеонов в опит за кражба!" ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАК ЛУКАВИЯ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАШ НА КТ "ПОДКРЕПА" В КОМБИНАТА "ПРОМЕТ" СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С КРАЖБА НА МЕТАЛИ И ТО НЕ В КАКВИ ДА Е КОЛИЧЕСТВА , А С ВАГНИ! НЯМА ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ, ЧЕ БИЗНЕСА С КРАЖБАТА НА МЕТАЛИ Е РОМСКИ ПАТЕНТ ЗА ДЕ НЕ ТИ ВНУШАВАМ, ЧЕ ТОЗИ ОТ СНИМКАТА Е ЦИГАНИН, НО СТРАННОТО, В СЛУЧИЛОТО СЕ Е , ЧЕ СЛЕД КАТО СИМЕОНОВ Е БИЛ ИЗЛОВЕН ВМЕСТО В ЗАТВОРА Е ПОПАДНАЛ НА ХОРА И СТАНАЛ ЧОВЕК!! Кои са хората ли? Ами същите на които служи другия съпредседател на ПФ - агента от шесто управление на ДС "Иванов" познат ни като Каракачанов! Тези два опитомени от МИТЬО ГЕСТАПОТО индивида го гледат в очите като добре обучени кучета!

Айде-е, герберчета, мамини, писани! Довчера плюхте и грачехте срещу "патриотите" (националистите) и най-вече срещу рязаните чалми, днес, обаче, по заръката на Винету, ще им целувате подметките и задниците, само да може уж да "съставите" правителство на националното (не)съгласие! Къде се изпокрихте като мишоци бе, протестъри? Сега Симеонов (ака Сидероглу) и Местан (ака (Ер) Доган) ще се гушнат с Борисов (ака агент Буда) и Б-я ще поеме по светлия магистрален път към Евро...,пардон...Босфора! Дерзайте герберчета, ислямисти и лъжепатриоти, ботевското време ще настъпи много скоро!

Това с плюенето против ДПС е само парлама. Ще използват случая Бат Сали за да върнат старата избирателна система, която облагодетелства големите партии и в следващият парламент ще си останат пак старата "света троица". Малките вече няма да са им нужни.

Каквито ни бяха партизаните, такива са ни сега и демократите и национлистите и социалистите..все с ромска жилка ;)

Този от снимката прилича по скоро на ром, отколкото на българин! И още нещо в поткрепа на тезата ти - лъже като циганин

Теза, теза, колко да е теза :) Дядо ми по време на войната, понеже е бил млад за армията е искал да го вземат партизанин. Ама нейсе, всичките по-бедничките, по- черноочките( той така казваше, никога не е употребявал "циганин") вече били станали партизани и не го искали( имал бил земя, богат бил).

Много смешни забележки, които не са по темата.

Според теб ,който е служил в българските служби ,не е патриот ли????

Чувал ли се с какво се е занимавал агента от шесто управление на ДС "Иванов" ?? Пишел е доноси срещу неблагонадежните на партийната линия колеги! Това му е борбата за България!

Току що си предадоха електората. На новите избори НЯМА ДА СА В ПАРЛАМЕНТА.

От вчерашното изказване на Симеонов разбрах, че той и фронта му се борели за налагането на европейските ценности и натовския модел на управление! Къде остана България , къде отиде националният интерес господа патриоти? Всичко свърши до момента в който се оказахте в парламента! Да свърши, но утре и вие като Сидеров ще изпаднете в състоянието на лъжливото овчарче! Ще викате , но няма кой да ви чуе! Умряхте още преди да сте се родили!

Този още не е влязъл в действената политика и вече шикалкави, увърта и лицемерничи ! Сега разбирам тези, които си спестиха времето и усилията да отидат до урните ! Скапан политически матрял !

Българските политици изглежда не осъзнават едн простичко нещо - унижават ни, мачкат ти, буквално ни изтребват - те и техните "приятели" в ЕС, а това няма да мине просто така. Сами натикват българския народ в "обятията" на Путин и компания. Къде сте сега, протестъри, чада мои? Къде сте, ръкоблудни студенти? Къде, в чие легло, е онази гологръда застаряваща Свобода, която ви водеше пред Народното събрание? Къде го видният демократор Найо Тицин? Що я няма Галя Прокопиева да удари едно рамо (пардон - пачка) на желаещите да протестират? Къде сте, вие, които заявявахте, че никога, за нищо на света, няма да предадете идеалите си и Демокрацията? Ще излезете ли пак да викате - срещу ДПС и всички останали, от които се омерзявахте?! Няма, нъл тъй?! В л...айното може и да ви мирише, но ви е топло и уютно и в крайна сметка - приятно!

Браво! Браво! Брависимо! Чудесен пост, поздравления! Идеологията на "протестърите" е: No money - no funny! Ние си имаме поговорката: Гладна (дресирана) мечка хоро не играе! Герберите пипнаха с измами и пари властта и "забравиха" за тези, които им вадиха кестените от жарта! Къде сте вувузели, лумпени и "красиви ЕнтелЕгенти"? Къде скрихте тъпаните, тъпанари? Или така ви е наредено, или вече не ви плащат? Преди отричахте, че сте платени и купени, сега какво ще измислите? Ще кажете, със сигурност, че ДПС и НФСБ (АТАКА) са първи приятели и ортаци на "демократичната дясна" партия ГЕРБ, нали?

АНТРОПОЛОГИЧНИТЕ ЧЕРТИ НА ЛИЦЕТО НА ЛИЦЕТО ОТ СНИМКАТА ГОВОРЯТ ЗА НЕЗДРАВИ БЪЛГАРСКИ КОРЕНИ, А ПОВЕДЕНИЕТО МУ ПОДКРЕПЯ ТЕЗАТА, ЧЕ СИМЕОНОВ Е МНОГО ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ И ТЕХНИТЕ ЦЕЛИ! От едната страна на Борисов ще стоят осраните от страх турци от ДПС, а от другата предателите от "ПАТРИОТИЧНИЯ" ФРОНТ! Ще наблюдаваме с интерес как Симеонов ще се включи в акцията по актуализация на бюджета предвиждаща теглене на държавногарантирани заеми за милиарди евра с които ще бъде спасявана КТБ - банката на Доган и ДПС!

Лесно ще стане - всъщност, има една вярна грешка. Не е правилно да се пише ПАТРИОТИЧЕН Фронт. По-точното е ПАРИотичен Фронт.

Ако вий сте ...патриоти, значи ние сме...идиоти!

УЖАС-гласувах за тях

Съчувствам Ви!

Сериозно ли!....хахахаха

БЪЛГАРИЯ Е ПОГРЕБАНА С ТАКИВА ПОЛИТИЦИ 1.ЕДНО ГОВОРЯ 2. ВТОРО ВЪРША 3. ТРЕТО СТАВА ЕГАТИ ПРОПАДНАЛИТЕ ЛИЧНОСТИ. АКО БОЙКО ТЪРСИ ПОДКРЕПА ОТ ТАКИВА ТО ОТСЕГА МУ ПРЕДРИЧАМ КРАЯ НА ПАРТИЯТА МУ. И ЩЕ ЗАГУБИ ЗАРАДИ ТЯХ. НЕ ПАДАЙ В КАПАНА ИМ КОЙТО ТИ ГОТВЯТ.

Значи вече е ясно, че Атака 2 на Валери Симеонов ще влезне в каквото и да е правителство, стига да са във властта и да има техни хора тук и там, друго не им трябва. "Патриоти".

Може би, сега вече ще ви стане ясно, защо още вчера сутринта написах, че се нарича Национален Фронт за Спасение на Борисов и е дружески протегната ръка от страна на ТИМ - естествено, срещу "скромно" заплащане...

На мен това ми беше ясно още преди изборите. По една и съща схема ги прекарват телетата вече не знам колко избори под ред. За следващите избори ще има Атака 3.

да, Борисов и Цветанов ги пропуснах. Сори. Грешка. Ама, мозъка ми така завря от тоя татарин-въртиопашка В. Симеонов, че "видните" герои ги пропуснах. Така ще бъде докато ходим като овце до урните, а не ги изметем с голямата метла всичките. Жалко! И най-ми е жал за ония млади хора, които стоят тук и им показваме само примери на цинизъм и нисък морал.

Формализираната и Отдавана-предложена на Всички-Ни СвръхКратка визия ЗА Изправяне на България и Нас-Всички Българ(к)ите (т.е. Двустъпковата) - Бе създадена Именно с Помощта на по-младите-Ни Поколения и на база Най-Съвременни методи.

Освен да викаме "Горчиво!" - за всички ГЕРБерасти, които сега ще трябва да се целуват (и не само :-)))) с такива като Местан, Данчо Ментата, Пеевски, Валерката Симеонов, Каракачанов и Бареков! На групата младоженци в модерния брачен съюз - Честито и "хубава поредна брачна нощ"! Ако все още си спомняте, някога Клуб НЛО пееха: ...Ах мили мои, партии любими! Аз ще бъда с таз, която е на власт!

Нощта отива на Валпургиева...

Ако не искаме Валпургиева, може би трябва да си направим нещо като политическа Вартоломеева нощ...

Вчера - аре с банкянскио... Днес - аре И депесариата. ----- ---> ВЪН ! просто - всички ВЪН !! Двустъпковата !!!

Ние не сме анти никога! Ние сме ВИНАГИ ЗА далаверката Ние сме готови на всичко, само и само да се докопаме до кокала, а после ... жална ви майка! Да сте мислили, когато сте гласували! Програми, обещания... я сиктир! Имате ли черно на бяло, че нещо сме обещали на някой друг, освен на нашите спонсори?

Ако Путин го подкрепя, пак сме ЗА.:)))

Народе ,вие си гласувайте за идеи ,принципи , партии и програми,пък ние ще се разберем в парламента как да делим ,важното е да ви накараме да гласувате за нас и да вярвате. Вече 25 години го правим, сега ли ще ни се опъвате

Бури подир бури, айляк след айляк... ----- Вашето мнение ЗА Двустъпковата, Колега ?

Трябва ВНС и държавници експерти, които да работят за БГ ,промяна на конституцията незабавни реформи и изкореняване на мафията

Ей, народе защо гласува пак за муцуни като: Каракачанов, Сидеров, Дъбов, Румен Гечев, тоя В. Симеонов, Бареков, Мареков и още една дузина гадна сган???? Защо бе, народе??? Те всички са идиоти, лапачи и интересчии. Пет пари не дават за тоя народ. Ама, то се иска мислене!!!! Видяхте ли какви хамелеони са? Дано изкарат само година. Лапачи, хиени....

Борисов и Цветанов случайно ли ги пропусна?

Пропусна ги, но си има причини.....Единият е вече затворник , а другият - кандидат за панделата!

Браво ! ---- Вашето мнение ЗА Двустъпковата, Колега ?

Словестни пируети. Май Волен Сидеров ще се окаже прав....

Никога не е късно човек да стане за срам.А ние..... отново във въртележката.На печелившите-Честито!Останалите- участвайте във тотото другари,другарки,госпожи и господа!!!

заглавието е повдеждащо и извадено от контекста на думите на г-н симеонов.не позволявайте да ви заблуждават.ще видите делата след като се състави парламента,а сега статии и думи от кръговете на деформаторите нещем.

браво това е отговорна позиция.

Извинете, но не мога да не се сдържа и да цитирам класиката: "Все по-силно ставаше просветлението в главата на Чакъра. Той разсъждаваше бавно, тромаво, но мисълта му, почвайки от конкретни факти, стигаше до общи изводи. Имаше някаква мафия, която управляваше невидимо държавата. Имаше някакъв съюз от много богати хора, от търговци, индустриалци и банкери, който беше подчинил правителството, полицията, войската, който решаваше и направляваше всичко, който нямаше милост и не се спираше пред никакви средства, за да запази властта и грабителството си." - Тютюн, Димитър Димов

+++++++++++

Е, те на това, му се вика демокрация! Нали за това скачаха по шосетата на България, зимата на 1996 година, една камара пишлемета? За демокрацията, за свободата, за еврогейски ... пардон, европейски ценности? Нна ви ги ценностите. Защо сега говорите за "някаква мафия"? Мафията не е "някаква", а точно конкретна: Световните монополи, Банки и Организации като НАТО, ООН, МВФ и др. с невероятно алчните, бездарни и безсъвестни същества, които ги управляват. Може да си чешем езиците до посиняване, но това е истината.

Тръгвам из 'наште' 'банки' --> коя-от-коя по-'световна' по Доказани ИЗМАМИ/КРАЖБИ ! Тръгвам по 'управлението' ---> Същото ! Тръгвам по 'наште' фондо-'усвоители' ---> Хептен ! .... И да ! - Навсякъде Единствено-и-Само от 'наште' 'хора'. (Извинете !)

Ех, Демон, голям си комуняга. Нищо ново не си научил и нищо старо не си забравил!Сега, ако вземеш да напишеш и че американските войници се напиват с кока-кола, ще запълниш съвсем картинката! Нали на това ви учеха от едно време! Май си над 60! Аз също, но чета много , информирана съм от всякъде и подобни глупости никога няма да издрънкам

Онемях ! (Върхът Сте !!!)

Естествено че е така,ПФ също е част от мафията има достатъчно снимки в нета.Просто напишете кръга Монтерей и разгледайте снимките-повечето членове на НФСБ са от кръга Монтерей заради които хора сме на тоя хал.

fixxxer@mail.bg

Много неща има, но хората предпочитат да не четат и най-вече са късопаметни. След 3 месеца, всичко им се изтрива от флашката.

Като чета тая кретениада която се вихри във форума си мисля че отговорността на Радан е много голяма. 25 години една групичка от хора се носи по течението на омразата сред собствените хора. Докарахме я до пълно отрицание на всякакъв позитивизъм, до омаскаряване всяка личност и идея. Време е вече да се спрем защото ще се продъни и подът под краката ни. Последен шанс и за РБ, и за ГЕРБ, и за България.

мутри, милюционери, "воеводи", кабелари, турци, дудуци и кака Меги за разкош

Dimi

С подобни изказвания ПФ наливат вода в мелницата на Атака... Да не се окаже, че на следващите избори да са зад Болен...

ПФ явно е поредния проект на ДПС (след Атака)...

Без Атака, Ивчо.

Писах в този форум нееднократно. От Бургас съм. Скапаната телевизия Скат през 2005 вкара в парламента Волен, а сега Валери. "Кавгата" между тях е проформа, за да се набутат и двамата в парламента. Няма да се учудя, ако вътре се прегърнат. Ченгета! Този Симеонов е милионер ( питайте как стана)! Не знам този народ има ли акъл два грама за равновесие дето се казва за да гласува за подобни "личности"