ДПС изненадващо защити зам.-министър Орхан Исмаилов

ДПС защити назначението на Орхан Исмаилов за зам.-министър на отбраната, срещу което се обявиха от Патриотичния фронт.

Обратно в новината

Коментари - ДПС изненадващо защити зам.-министър Орхан Исмаилов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво и зненадващо виждате в подкрепата на дпс точно на този министър. Нас ли мислите за малоумни или вие дето сте толкова изненадани сте такива?

Естествено, че Дпс ще дадат своята подкрепа. Не защото е мюсюлманин, не защото избяга от тях като разбра какви са, не защото е професионалист, а просто защото искат да навредят нему и правителството. (Изхождайки от масовото недоволство на хората, че каквото Дпс подкрепя ние трябва да сме против). Та тъй, ако Дпс не го бяха подкрепили щеше да се превърне в "най-после един свестен от малцинството".

Ами значи е момче под прикритие.НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ АКО НАПУСНЕШ ДПС ,КАКТО ТОЙ Е СТОРИЛ ,ПРОШКА НЯМА,ТАКА БЕШЕ С БКП ,НАВРЕМЕТО.

"ДПС изненадващо защити зам.-министър Орхан Исмаилов" Не е изненадващо. Не ви ли се струва, че от известно време най-мръсните ченгесари - "6-таците от 6-то на ДС" са много нервни. Даже Мазния (агент Павел=Местанов) започна "екзактно" да заеква по ТВ-то!

Очевидно е, че се касае до умен и грамотен човек.Не е страшно, че е с турски произход, но страшното е, че през всичките години на прехода такива хора от ДПС заемат длъжности, през които минават парите на държавата.Макар и да не е написано допускам, че като зам.министър ще отговаря за държавната собственост-така, както е било в предходните кабинети да се назначават лица в кръга на ДПС.Я помислете, че министерствата, в които са парите на държавата все са се заемали от хора на ДПС.Така беше в Министерството на извънредните ситуации, на водите и околната среда, в отбраната като зам.министър, в напоителни системи и т.н.Празен ход няма от страна на ДПС.

СПОРЕД МЕН ПРОБЛЕМА НЕ Е В ТОВА, ДАЛИ ТОВА ЛИЦЕ СЕ КАЗВА ОРХАН ИЛИ ОРЛИН! ИСТИНСКИЯТ ПРОБЛЕМ Е, ЧЕ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 Г. СЕ РАЗБИВАХА ДЕЙСТВАЩИТЕ СРУКТУРИ ОТГОВАРЯЩИ ЗА ВЪТРЕШНАТА И ВЪНШНАТА НИ СИГУРНОСТ! ДО ТАМ СМЕ СИ СВАЛИЛИ ГАЩИТЕ ПРЕД "ПАРТНЬОРИТЕ",ЧЕ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С НАС!НЯМАМЕ БОЕСПОСОБНА АРМИЯ,АМОРТИЗИРАНИ ВОЕННИ КОМПЛЕКСИ И ОРЪЖИЕ ВТОРА РЪКА СА НЕЩА КОИТО МОГАТ ДА СЕ ВИДЯТ И С ПРОСТО ОКО! НЕЗАВИСИМО ОТ ПРЕВРАТНОСТИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ,БА ВИНАГИ Е БИЛА СЪС СРАВНИТЕЛНО ВИСОК ЗАСЕГА РЕЙТИНГ!НО АКО РЕШАТ НАШИТЕ СЪЮЗНИЦИ МОГАТ И ТАЛИБАН ДА НИ СЛОЖАТ ЗА МИНИСТЪР! ЕЙ ОТ ТОВА ГО Е СТРАХ НАРОДА!

михню , някой проспериращи държави в европа нямат армии . може би за това са проспериращи . нямат и толкова полиция , затова нямат и такава престъпност . нямат и толкова болници , затова живеят по дълго . нямат и такава администрация , затова са по щастливи . и други работи , дето ние ги имаме те си ги нямат . затова те са там , пък ние .....

МОЖЕ И ДА СИ ПРАВ!НО АЗ МИСЛЯ ,ЧЕ ТИЯ ДЪРЖАВИ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС ПРОСТО СА СЛУЧИЛИ НА "ПОРОБИТЕЛИ" ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ!!!-ФАКТ!!!

този не е турчин ! той е българомохамеданин ! ще рече българин !

Кой казва, че не е българин. Даже и не става въпрос за името, както се казвало в декларацията на ДПС. Въпросът е в партиината принадлежност. Бившата.

прочети на долу и ще видиш

Някои напразно се страхуват, че Орхан е човек на Доган и той ще му дърпа конците. Излишен страх, след като Доган и без това дърпа конците на всички политици. Идеологията на ДПС за защита на някакви мними права и свободи се превърна във втора религия. А мусюлманите са много вярващ и верен народ. За тях всичко в живота се свежда до "Аллах Акбар". Не е ли така? Че как няма да е така?

Tова важи за другите етноси, но не и за тур. Mислиш се че много ги познаваш но не е така , без официални проучвания това което пишеш е лоша политическа пропаганда

личи се тези от патриотичният фронт имат пароноя спрямо турците от бг, браво на герб ако са неотклонни в избора си.

Хм, ако някой е изненадан, че хората в България с турско самосъзнание се подкрепят взаимно, то той не е особено интелигентен :)))

Борбата тук е за пари,а не за някакви военни стратегии и тайни. Зам.министърът ще продава ИМОТИ НА АРМИЯТА,ще урежда търгове за облекло,продоволствие и тем подобни за армията . за партийните каси,а и не само, ще са нужни средства,че не се знае напролет дали няма пак да сме на избори.

Съжалявам, че малко хора ще прочетат моята лекция по съвременна политика на България. Тя е най-точна и оригинална. Закъсняхме с перестройката и кукловодите набързо събират партийният актив. Нареждат ги в редица по височина и се преброяват на едно и две. След това им заповядат-четните номера две крачки напред, вие от утре ще го играете опозиция. А за Доган имаме много специална роля-той ще води резервните играчи-турците. Може да прави каквото си иска, само да няма второ Буново. За Доган няма никакви неприятности до сега, защото той строго спазва правилата. Първото правило е-да краде по малко от чорбаджиите си. Признайте си тогава откровено, кой е най-добрият политик на България. Тия ли еднодневки политици, които една изкарват и един мандат или ВЕЧНИЯТ ДОГАН.

НАТО не вярва на агентите на ДС-КГБ,НАТО вярва на Орхан Исмаилов .Точка по въпроса.

браво , точно така е, защото нато вярва повече на турците от колкото на бг.русофили.

Зависи на кой турци. Не може да се обобщава. Има културни и хуманни хора, както и варвари и убийци, във всички общества. Има различни интереси и разбирания. Хуманизма трябва да е водещ.

Цялата буря в чяша вода е за отвличане на вниманието и канализиране на гнева в грешна посока. Целта е да не се пита защо се емитират нови дългове в такива големи размери,защото досега никой от правителството не е дал смислен отговор на въпроса. Следват интригите с 40-те лв. за пинсионерите и прочие не особено значими интриги.

Ти пък, какво още не си разбрал. Едни хора откраднаха едни пари. Нашите пари. Сега за да има , за болници, пенсии и т. н. Ще се тегли заем. Цацаратурата да вземе и да поработи.

Не си разбрал ти накъде вървят нещата и че от цялата работа полза има ДПС ,защото техният обръч ще придобива на нищожни цени активите на КТБ. А ние ги плащаме .Преди да съставят правителство говореха за кредит от 1.5млрд ,а сега гласуваха 4.5 и казват,че нямало да стигнат.

Пак ли дъвчете "турска" тема бе драскачи... пак ли новините са "турски":)))))

Шило

Това винаги е било най-експлоатираната тема- ДПС и сега хората на Корман Исмаил. Винаги са присъствали във властта, и по тази причина, предполагам, са и в коментарите. Дали е правилно, или не тяхното участие във властта във форматите, в които са, е друга тема.

Тия, които ми знаят коментарите, знаят че аз съм най-големият атакист след Волен. Това съвсем не ми пречи да одобрявам назначението на Орхан. Разликата между мен и останалите националисти е, че аз съм се учил на национализъм в Щатите. Как можаха децата и внуците на Ку-Клукс Клановците да преодолеят предубежденията си срещу черните и да изберат Обама за президент. Защото Обама е наистина добър президент. Отделен въпрос е, че е длъжен да играе по свирката на военно-промишленият комплекс. Тая Орхан би могъл да излезе по голям родолюбец от много националисти, които се бият в гърдите. И НАЙ-ВАЖНОТО, КАКВИ ТАЙНИ МОЖЕ ДА ПРЕДАВА НА ТУРЦИТЕ, СЛЕД КАТО НИЕ СМЕ ПАРТНЬОРИ В НАТО. ВЪПРОСА Е, ДАЛИ ЗАСЛУЖАВА ТОЯ ПОСТ ИЛИ НЕ? МАЙ ГО ЗАСЛУЖАВА. С НАЦИОНАЛИЗМА НЕ БИВА ДА СЕ ПРЕИГРАВА. КОНТРАПРОДУКТИВНО Е. Хев а найс дей.

Въпрос на доверие е. Да му се доверим или да не му се доверим. Смелост и едно на ум. За жалост, за сега поне е така. Вежди, всички го познаваме от телевизията и няма проблем.

Това че е Исмаилов, а не Исмаил показва известна съпричастност към Българския народ, който не се състои само от Българи. Да бъде!

Всеки турчин е свободен да отиде в Турция, било за постоянно, или временно. Ако тук коментиращите имат предвид насилствено изселване на турците от БГ, това вече е депортация!

А всеки българин може да си ходи край Волга доброволно. Изпращането му насила си е депортация.

Само да ти напомня, байно, че тия земи са Българско векове преди турците да се пръкнат като етнос! По поречието на Волга е била Волжка българия, която е била самостоятелна държава от Дунавска България! Ние, българите, не искаме да депортираме "българските турци" - просто искаме на който от вас не му изнася в България - цюрюк в Анадола! Просто е!

Българите сме тук от време оно. 25% от нас са с гени на 8 000 г. Доказано е с взети проби от скелети на над 8 000 г. За българи се пише много по рано, тук на Дунава. Към Болга отиват по късно.

Броят на орките в управлението е обратно пропорционален на дните на управление на това "правителство " : )))) Дано изкарат до Коледа . Не че ми пука за Българофобите , ама да не ни досаждат по празниците ! Със здраве : )

А аз предлагам за зам. министър на образованието бат Сали. Един достоен "българин".

Самоопределящ се турчин, член на радикална турска партия - заместник министър на отбраната на Р. България - глупаво, смешно и опасно! ДПС да си гледат далаверките и да си разтървават имамите, че на Кечмания го обърнаха напоследък...:)

Никъде не видях да искат да бъде уволнен за това че носи името Орхан Исмаилов! ДПС лъже най-нагло!

и защо да е изненадващо?! ДПС също, като БКП си отгледа своя "опозиция" и я командирова в "реформаторския" блок.. Така, както БКП назначи ДПС, СДС, НДСВ, Герб и прочие абревиатури за своя "опозиция" и моделът се оказа работещ, така сега ДПС ползва същия модел изучен от партията-майка!

Нормално е малцинствата в България да се подкрепят, но ненормално е да не се защитават българските интереси. Прикривайки се зад етническата толерантност, ДПС провежда анти българска политика, защото никъде по света няма такава толерантност към малцинствата както в България. Никой държава не е позволила да се излъчват по националните им медии новини на майчиния език от малцинствата. Никоя европейска държава не е позволила толкова много джамии да се строят така както в България. Никоя държава не е позволила да се подменя историята им така както има опити да се направи в България. Естествено е повечето хора от малцинствата да подкрепят етническата си принадлежност, така както джихадистите, които живеят в Лондон отиват да се бият за вярата и идеалите, които Англия не изповядва и след това отново се връщат да си живеят на британските острови като граждани на Европа. Нищо, че Англия изпраща британски войници да убиват джихадисти и точно тези джихадисти отиват да убиват британски войници. Много е криворазбрана тази толерантност, от която хората хем живеят заедно и хем се избиват помежду си и после пак заживяват заедно все едно нищо не се е случило. ДПС не ги сравнявам като джихадисти, а като политическа организация, която работи за интересите на Турция, а не за интересите на България.

"провежда анти българска политика" А тия дето искат да сме васали на Русия те провеждат ли анти българска политика или са най-големите патриоти?..ха..ха

определено имаш мотив да мразиш Русия и да припознаваш българската земя като своя.

Руснаците нямат претенции за територия, докато Турция може да си поиска някаква част от територията на България след правилно изиграване на геополитическите карти. Руснаците искат само бизнес да правят с нас, а Турция е с много по-голям интерес от правене на бизнес само...

"Никой държава не е позволила да се излъчват по националните им медии новини на майчиния език от малцинствата." Дрън-дрън. Това са глупости. В Република Кипър турско малцинство вече почти не живее, но националната телевизия има дежурни програми на турски. И никой не се прави на интересен да ги ограничава!

За какво са им тогава новините на турски като няма кой да ги гледа? Явно това е в интерес на Турция, която да си прокарва своя геополитическа политика.

Чета и ми е тъжно! Няма разум в писанията на повечето драскачи тук. Прозира неграмотност (така последователно планирана) и низки страсти, което е много жалко. Това е бъдещето на България! Родолюбието, драги българи, не се измерва с това колко голяма е омразата ти към различните от теб, а с това какво можеш да допринесеш за родината си. Какво можеш да правиш най-добре, коя идея да подкрепиш, коя позиция да защитиш, с единствената цел - да живееш по-добре. Знам, че няма да ме разберете и е много жалко. Да рушиш и плюеш е лесно, но да градиш и да бъдеш градивен е адски трудна работа. С позицията си вие водите сами ДПС на власт. Колкото по-бързо го разберете, толкова по-добре. Знам, обаче, че това е обречена кауза. Ще го разберете, но ще е късно.

Вече етническите българи са малцинство. Така, че обръщението ти е към турското местно население. То е много толерантно, защото, виждаш ли - Цялото правителство е от малцинството, а мнозинството почти няма представители. Твоите притеснения са неоснователни. Така че, дремни спокойно. Всичко е ОК.

Ханко Братко,твоите думи могат да се използват за поука,но не в тези времена.Когато ДПС проявяват вече 25 г. реваншизъм заради смяната на имената тези твой думи олекват.Злоупотребява се с доверието,толерантността и добрата на нас българите.Сполай ти братко.

А кога ще се подменят военните униформи и как ли ще изглеждат!

КОЙ вижда нещо нелогично във факта, че етнически турчин, членуващ в една от управляващите партии, е предложен за заместник министър. За недоумяващите един факт: В Румъния етнически германец спечели президентските избори. Разбира се, като член на дадена румънска партия.

Проблема не е в етническите турци, а в това че има етнически партии - в нарушение на Конституцията!

Как е стал член ДКСИ на 24 години? С препоръката на ДПС естествено.

да не ви обичам генетично и не може да бъде друго,защото съм българин а вие ако наистина сте чисти турци сте наследници на ония колячи -не човеци,които са набучвали на кол човешки същества.

Добре де тоя бил дискриминиран,а защо нищо не говорят,а селата по южна България детоако не говориш турски не ти дават и хляб,или да се спомене а турските боклучиви фирми дето не приемат Българоговорящи?Трябва да се сложи край на тоя депесарски цирк!Който не говори Български вън от България!

Изненадващо, изненадващо, колко да е изненадващо?!? Той нали затова Симеонов казва, че са една партия :-)

Вижте до къде доведоха майка България управницитени.Да назначат човек който има друго самсъзнание във Военота Министерство.Вижте от тази страна на нещата.Тук няма никакво значение от коя партия е.

Защити за да насъска още повече националистите, да развали коалицията и така да пречи на правителството

Да разбирам, че приемаш една "про турска" партия изповядваща "краен ислямизъм", да участва в изпълнителната власт на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, така ли?

Пичове, оставете ДС на страна. Нито сте виждали доносник, нито знаете как донася. Проблемът е, че ДПС не иска да напусне властта. Това е! Другото е плява.

Пак питам всички "протестиращи", цяла една година - Това ли искахте? И понеже знам отговора и поставените "-" Ви поздравявам - АЙДЕ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО!

А при Орешарски и тогавашната тройна коалиция да не беше по-добре с назначенията - тогава ДПС държеше България.

Чакай, че не разбрах. Ако Орешарски ни е критерий, защо го махнахме?

За всички не разбрали, пак повтарям - ЧЕСТИТО!

НЕ НА ТУРСКИТЕ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ! КОЙТО Е ТУРЧИН ДА ХОДИ ДА СИ УПРАВЛЯВА В ТУРЦИЯ, ТУК НЯМА РАБОТА!

Така е! В това правителство едни получават директивите си от Брюксел, други - от Белия дом, а трети - от Анкара! На нас остава единствено задължението да духаме супата и час по-скоро да гушнем босилека за да тежим на бюджета!

Стига с тези турци, бре! Толкова ли не го разбрахте?! Дори Кубрат Пулев се би за България. Да не си мисли, че е бил на ринга, за да представя Орхан или Доган или Местан. Стига вече!

По правилно звучи така: Кубрат Пулев отиде да го бият за едни евра -около милион и четиристотин хиляди, от които България едва ли ще види нещо. А ти си се гордей с Орханя

Защо точно на отбраната го сложиха,ние и без това нямаме армия. Да го сложат на друго министерство.Сигурно от любов към южната съседка или по-бързо да влезе нейната армия и отцепи наша територия? Къде е завъшил образованието си - в Турция по линия на ДПС?Това трябва да е ясно,за да се знае кой кой е.

Така няма и български турци. Има - българи, от турски произход. ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ.

Да де,нещо като дървено желязо. Така сме се омесили на Балканите че никой не знае какъв е,затова моето определение е българи-мюсюлмани. Само циганина си е циганин.По вид и манталитет.

Относно нашите турци, генетическите изследвания показаха, че са българи по произход. Така, че нещата са сложни. Просто някой се има за такъв, какъвто в същност не е там е проблема. Но на сила нищо не става.

Вчера лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че е възможно да оттеглят подкрепата си за кабинета, защото Орхан Исмаилов е "турски агент" Това не е зле да се провери. Но, че авторът на мъдрите слова е агент на злокобната ДС, заедно със Сава и Павел, е несъмнено.

Според конституцията, върховен главнокомандващ на РБ е президентът. Нека президентът Плевнелиев каже дали има доверие на този зам.-министър на отбраната. Преди година, той заяви, че снема доверието си от тогавашното правителство. Тогава обаче беше лесно да се пее в хора, дирижиран от посланиците на САЩ, Германия, Франция и Холандия. Въпросът е дали сега президентът ще има кураж да заеме позиция?

Доган>Костов!

И каква стана тя? Боко и той като Станишката се продаде на турците, за да може да краде. Ай честито!

Пропуснах малка подробност. Орхан носи обувки Номер 49, а неговият Чичо или по-точно Чича, който ще му дойде на гости при нужда, носи Номер 94.

Толкова иненадващо, че чак ми се струва невероятно! Ха-ха-ха

Орхан Исмаилов станал магистър по право за четири години Кандидатът на ДПС за комисията по досиетата - 27-годишният Орхан Исмаилов, вероятно притежава фалшива диплома по право. Това съобщиха пред "Новинар" членове на парламентарната вътрешна комисия. В сряда депутатите изслушали Исмаилов като кандидат-член за разсекретяването на архивите на бившата Държавна сигурност. Съмненията се подхранили от обясненията му, че е магистър по право във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий", но се е дипломирал за четири години. Юристите се дипломират за пет години и една година трябва да специализират. "Не стига, че на 24 години е станал зам.-шеф на Държавната комисия за сигурност на информацията, ами ще ми кандидатства за комисията по досиетата с фалшива диплома", ядосват се избраниците. Самият Исмаилов коментира, че е "взел на заем" дипломата, без да уточни какво има предвид. Има си компетентни органи, които могат да проверят достоверността на дипломата ми, заяви още той. Кандидатът на ДПС дори предложи да донесе документа, за да го видят всички депутати. Исмаилов е и зам.-шеф на ДКСИ. "Разберете ме чисто човешки - не искам да коментирам нищо, свързано с Орхан Исмаилов, защото ние сме колеги", заяви пред "Новинар" шефката на ДКСИ Цвета Маркова. Тя уточни единствено, че Исмаилов не е бил дипломиран юрист при назначаването му като нейн зам.-шеф. Маркова отказа да коментира и факта, че кандидатът на ДПС е на такава висока позиция в държавната администрация от 24-годишна възраст. "Откъде бих могъл аз да знам на кого дипломата е истинска и на кого е фалшива? Има си университети. Там може да се провери", заяви Камен Костадинов от ДПС. Познавам Орхан Исмаилов достатъчно добре, за да се интересувам от дипломите му, допълни депутатът. Според него става въпрос за инсинуация. "Доколкото познавам човека, знам, че той не може да си позволи такива неща", аргументира се Костадинов.

В България няма турци, тези които твърдят, че са такива имат това право но те са етнически Българи потурчени през различни периоди от нашата история и приели турския език и исляма едни доброволно други принудително за да спасят живота си, за което не трябва да се упрекват. Но ако имаме служби за сигурност, те трябва да докажат, въпреки че очевидно ДПС и НПСД се държат, като Турски етнически партии са такива и кой ислямизира Българското население? Демократичните принципи не допускат назначения на отговорни за сигурността на държавата длъжности на хора, за които има съмнения, че са лоялни или агенти на друга държава. Такива назначения се наричат ПРЕДАТЕЛСТВО към България!

Ти как ни определи така на бързо..ха..ха в гащите ли ни си гледал..ха..ха

един въпрос? какво прави ,,партията,, на касим дал в ,,реформаторският блок,,??? явно работят на ,,принципът,,: ако с едните не сме на власт ще сме с другите,,!!!

Това е номер на ДПС да забие клин в управляващото мнозинство и изходът от ситуацията зависи от интелекта на хората в него...

.

съм аз. Нали ДПС не влиза в никоя от тези коалиции? Какво общо има с Исмаилов, тогава. Ега ти наглостта! Нема оттърване от тия, бе!