Сотир Цацаров поиска имунитета на депутат от ДПС

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе в Народното събрание искане за снемане имунитета на депутата от ДПС и лидер на ромската партия ДРОМ Илия Илиев.

Обратно в новината

Коментари - Сотир Цацаров поиска имунитета на депутат от ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На такива утрепки някога им искаха главата и скоро след това тя се търкаляше като изпусната зелка... ееех времена незабравими!

скоро ще има ето такъв за президент най късно до 10г.

То тогава с такъв президент ще има ли държава и нещо останало от нея?

се е "интегрирал" у Европата. За няколко милиона се знае, а колко ли са в действителност?Но да не обиждаме такива мазни гадини до доказване на вината, какво да правиш - демокрация! Вече от тази "демокрация" не можеш да си кажеш и мнението, а благодарение на криворазбраното ни чувство за толерантност може да влезат и да онодят дъжерите и жените ни, и ние какво - ще ги изчакаме и почерпим блага ракийка на изпроводяк и ще ги поканим пак да ни "гостуват" с "присъствието" си, за да не им нарушим правата и рахата.

Къде спаха 7 години ?!

Главният прокурор Сотир Цацаров внесе в Народното събрание искане за снемане имунитета на депутата от ДПС и лидер на ромската партия ДРОМ Илия Илиев. Оставете др.Илиев на мира.Ами точно по този начин той се е борил за правата и свободите на циганите в България, както и бат Сали с частното Енерго.

Само му вижте физиономията!

Мангала да се обеси веднага...

Цаца стига с пиара защото всеки профедионалист и честен човек НИКОГА не вика ''хоп'' преди да е скочил:((( При мтолкоз противозаконни действия на управляващите пръста си не мръдна ама сега се перчиш с един имунитете ама видите ли на ''човек на дпс'' а в същото време не ти пука как местан се набута в турското посолство вместо да се обърне макар и без нужда към българските власти

ИЛИЙЧО БЕ, ЧИЧО, МНОГО НЕГРАМОТНО! ЦИГАНЧЕ СИ, АМА СЪВСЕМ СИ ЗАГОРИЛ БОБА! Я ВИЖ КАК БАТКО СИ ОПРАВИ БРАТЯТА, РОДАТА....120 МИЛИОНА ЛАПНАХА! Е, ПРОТОЧИ СЕ МАЛКО ПЪТНОТО ИХ..У..УУУ, НО ПЪК 120 МИЛИОНА ПРЕМИНАХА ПРЕЗ ТЪРБУХА НА КОЙТО ТРЯБВА... КАТО СИ НЯМАШ БАТКО, СЕГА И ЗА 1/ЕДИН/ МИЛИОН ЩЕ РЕНДОСВАШ НАРОВЕТЕ В "ПОЧИВНАТА СТАНЦИЯ"!

Цацпров да започне от Бойко рибата от каде миррише А .

Ако Цацаров си ВЪРШЕШЕ работата съвестно -- Народното събрание щеше да е празно!!!!!

отдавна трябваше да гние в затвора. Като е навън - така ще е. Ще мами и краде докато е жив и свободен. Че и дупетат на всичкото отгоре.

Далаверите му се знаят отдавна ,но нищо не се прави по въпроса.С търсачката "Ромски палати превърнаха Костинброд в 'квартала на богатите"-Там е показан и двореца на въпросната личност.Друго заглавие"10 цигански клана въртят милиони в България"-По данни на полицията у нас ромските кланове развиват дейност, която докарва приходи в размер на няколко стотици милиона лева. Тя обхваща почти целия Наказателен кодекс, шегуват се криминалисти. Дейността на циганските кланове обхваща целия престъпен спектър от джепчийството до продажбата на органи зад граница.....Техните палати са пръснати из покрайнините на София, Пловдив, Костинброд, Червен бряг, Плевен, Пазарджик, Левски и Перник. Калдарашите отговарят за джебчийството, просията и проституцията у нас и в чужбина. Най-често добрите професионалисти се изпращат да заработват зад граница в Австрия, Италия, Гърция и Великобритания.После защо светът има лошо мнение за българите.

Аз моля някой по компетентен коментатор да ми каже поне едно нещо, свършено от циганите в полза на обществото? Това са абсолютни паразити и асоциални типове. И така е от векове и във всички страни по света, където ги има. Най после трябва да им се отдели парче земя, да си направят държава като евреите и в своята държава да си живеят по тихните правила. Мързел, кражба, малолетни майки, битки с брадви, много неполноцени деца. А около тяхната държава-санитарен кордон. Нещо като границата между САЩ и Мексико. Защото ако ние не направим това, те ще ни унищожат.

Тук все още понякога ни дават думата Докато при ПИКльовците Цензурата е ОГРОМНА

Защо изобщо ги четеш тия пикливи жълто-кафяви сайтове!?

Лошото е че и руснаците и затворено общество си падат по циганите че и аз вече искам да съм циганин в българия че да заживея като бял човек..

Този мяза на Яне Янев - информаторът. Онзи , дето жена му направи 1 точка на изпита. По бемката най-вече.

Ами останалите 239 и предишните и сегашните министри и депутати КОГА Те ни докараха до тоя хал А те самите тънат в лукс а НИЕ народеца в МИЗЕРИЯ

Тройната коалиция.....Масларова, хидроинженер Доган, и прочие

Най-сетне. Дано му разровят "бизнеса" надълбоко, защото тоя убавец още през 2000-2001 имаше офис в огромен апартамент над 200 квадрата в сградата над Макдоналдс на площад Славейков на пъпа на София. Една от фирмите му тогава беше с име нещо от сорта на "Триумф". Вътре всичко беше зелени гранити, бук, махагон и злато. Масивини мебели, статуи и друго лъскаво и супер скъпо обзавеждане. Страшен лукс, немислим за циганин. Караше мерцедес 600 SL. Тънеше в пари още тогава. Половината Костинброд е негов и на фамилията му цигани. Занимаваше се с ремонти и строителство по общини, министерства и агенции в София и страната. А тогава още не беше нито депутат нито общински съветник. Ако има прокуратура на място трябва да му направят пълна данъчна проверка за 15-20 години назад. Ще лъснат много измами и кражби. Циганска му работа.

Поредни ялови, но пък шумно отразени ПР действия на прокуратурата. За пред Европа стягат пореден цирк, а този може и да се е съгласил да го осъдят, ако той си мълчи ще си запази и окраденото. Защо Цацаров не сподели за фрапиращия случай на Марио Николов? Та кой ДПС депутат не е замесен в подобни схеми?

Обикновените мангали са джебчии, а ние им даваме власт, та да крадат на едро! ЗАТВОР по бързата процедура! И не само за него, а за всички крадливи дупетати, министри, кметове, общински съветници, данъчни, прокурори... Ваш'та кожа!

Този циганин от години ми прави впечатление, че е изключително нагъ. Помня, разни фондации управляваше едно време...

А тези от ДОСТ са чисти като сълза, а Цацаров? Какво значи тука някаква си конституция?

А Милчо Ламбрев дали ще разследват ? В НКЖИ нищо не става без негова "благословия " .

През периода от 16.11.2006 г. до 10.06.2009 г. генерален директор на НКЖИ е Антон Гинев (който в момента е заместник - министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията), а членове на управителния съвет са Александър Петров (шеф на кабинета на тогавашния вътрешен министър Румен Петков), Атанас Тонев (баща на бившия общинския съветник в София от ГЕРБ Иво Тонев), Свилен Димитров (бивш депутат от БСП) и Цветан Танев.

Добрият стар, добре смазан "механизъм".... циганин, фирма, ГЕРБ, депутат, държавни пари, неистински документи, усвояване, разпределяне на кинтите, отлюспване, членство в опозиционна партия, сваляне на имунитет.... Само Бай Ставри го няма никъде в картинката.

... погледнете и други... костинбродски фирми...

... погледнете и други... костинбродски фирми...

Вълк в кошара. Това е начин на живот. И не само той.

Грамотни житани, неграмотни директори!

профила на Българският политик и депутат. И искаме промяна....

Нищо ново под слънцето. Още един крадлив мангасар, който един ден ще бъде оправдан и ще съди държавата в Страсбург. Така де, намираме се в Булгаристан.

През 2007 година е избран за общински съветник в Столичния общински съвет от групата на ГЕРБ, където е Председател на постоянната комисия по демографска политика и превенция на социалните рискове. Хахах и след това на следващите избори е от ДПС. Хахах значи по времето 2007 -2011г. е бил от ГЕРБ. И сега щото е преминал в другата банда и му се търси цаката. Ако беше останал в ГЕРБ едвали щяха да му търсят авантата.

Хубава работа, ама циг...а...нска! Представяте ли си какво ще стане, когато първобитните хора станат мнозинство и заемат всички важни постове в държавата ни. То не че ние, българите сме цвете за мирисане, ама все още има някакви остатъци от морал и възпитание. Освен това държавата си е наша, българска!

Илийчо, светецо, и на теб ли посегнаха мръсните соросоиди?!?!?!?

Не е достатъчен имунитета, на тоя мангал, искаме цялата партия - ДПС, да се махне от парламента, защото е противоконституционна! Какво търси тази про-турска, етническа партия в парламента на РБ?!

На доган КОГА ще повдигнеш обвинение, а, Цацаров? Да разкаже КАКВИ ПОРЦИИ е раздавал, КОГА и на КОИ обръчи от фирми? И КАК? С нагласени обществени поръчки ли, как точно???

НЕ, НЕ, НЕЕЕЕЕЕЕ!!! Само Иличо не!!! Илийчо е светец!!! Всички кардъраши сме зад Илийчо, je suis kardarash!!!

Давай , цаца :)))) Да не забравиш и бат сали - ощетил е държавата с милиони. Оня фен на турските терористи , кафез - афез ли беше , също ! Както и ислямските шпиони местан и шайката му и зам.мимистъра на мо. Не на последно място разкарай оня/оная солак от мон. Това е като начало ! И гледай да не проспиш регистрацията на терористичната клетка дост :)))) Размърдай се , че работата те чака ! П.С. Тоя али алиев не беше ли избран с гласове на някакви орки от .... бурса ?!!!

От пръв поглед се вижда, че заслужава 10г затвор. Причини все ще има.

Между 2007 и 2009 гнусляра крал и с гъ.а си, но видите ли почти 10 г. по-късно прокуратурата му повдига обвинение?! Айде - прокурорите са го "проспали" срещу съответното заплащане, ами останалите "отговорни институции" - това МВР, НАП и разните му контролни и не знам си какви още комисийки, агенцийки и т.н. безполезни хрантутници - и те всичките ли бяха на софрата или просто си ги мързеше да гледат по подразбиране?!

Не стига, че са мошеници, ами и обидно глупави мошеници!