Майдън Сакаджиев оглави агенцията по рибарство

Председателят на Общинския съвет в Никопол, избран от листата на ДПС, Майдън Сакаджиев е новият директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури.

Обратно в новината

Коментари - Майдън Сакаджиев оглави агенцията по рибарство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този нема да хване нито една риба, дайте да му турим една рибарска кукичка в газъ

"Университет по библиотекознание и информационни технологии" ... и такаво ли жикворно имало. Че и специалност Мениджър на информационната сигурност произвежда. (аз пък си мислех, че мениджър е само длъжност)

БСП=ДПС

Майдънчо е наше момче библиотекарче.По стечение на обстоятелствата се явява и най-големият експерт по рибовъдство на Балканите. Това в никакъв случай не е политическо назначение,това е експертно такова,както и всичките ни назначения до сега.

Недейте така, Данчо Ментата ви го натърти, че нямат калинки. Те са безобидни бръмбари-рогачи.

Избихте рибата с този Айрън Мейдън в рибарската агенция :)))

Турчин с висше образование да си днес в България. Гарантирана е чудна държавна работа. Всъщност останаха ли турци с дипломи, които да не са министри или шефове на агенции?

Няма коментари от поддръжниците ????

Без бой няма да има оставка

Честито още веднъж на всички НЕ ГЛАСУВАЛИ на последните избори.

YpaBHeHue

Майдъна ли бил прототипа на Нотингам - Фореста на Вешим! Екс-сперти по преварени аква-култури от хъшове произвеждат в безакцийзния институт чрез метода "четене" в "библиотеката". На Орешарски му назначават само от екс-спирт нагоре!

турско робство!

май не са му довършили името МАЙ ДЪН.......ОТО е близо?

Мая Манолова: Какво им се плашите на тия лумпени от улицата, дба и лйнарите!. Супер скандален запис, разпространен от Българското национално радио /БНР/ е на път да взриви бъдещето на кабинета Орешарски.

Ах, мамина сладка тутурутка. Хаиде да се поразходиш малко без 20 заптиета шом не се плаушиш!!!

Идиотщини и упадък , Пълен хаус , Монополисти, Олигарси, Мутри,Турци, Цигани, Пенсионери и Милиционери! с една дума Комунизъм

Майдън?!? Таман си помислих, че е някой от Айрън Мейдън, а то някакъв депесарски олигофрен!

сега излезе, кокошката Мая и обясни- в България ли се случва всичко това или в .......!!!

Малцинството е на помощи, а булгарите работят в чужбина да пулнят хазната , Е нема такава държава !

не сме турска държава , а неофициално?

Юруш турците ни превземат! В миналото, когато е имало българи по тези земи, са ни превземали с рязане на глави и всякакви издевателства! Сега - главния серГЕЙ на републиката я продава за малко лична власт и дребни жълтици! Да грабваме сопите братя до като турския език не е станал официален и в нашата мила Родина и поробена държава!!!!!

Вежди за султана : "..Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар то това ви е нацията на 1300 години, да ви е.а циганската нация."

Този типичен представител на ДПС, освен че разбира от аквакултури, обича много културата и бахура.

Честно да Ви кажа в бързината първо прочетох "Мейдън" и си викам ха металист..., а то било Майдън.

С на този приятел внучето заедно ни правиха сюнета преди два месеца.

Сака Майдън-а е много по-аква и от кМетъла Краварненски!

Институтът по библиотекознание - люпилня на ДПС-кадри и калинки с фесове под ръководството на професор Стоян Денчев-ибрикчи. Байгън от Майдъновци.

АЗ СЪЩО ОБИЧАМ РИБОЛОВА! на реКа Дунав.но и знам че в врачанско и плевенско най-много се ползват токови уреди и няма уловени бракониери! явно "специалист" от класа,ДА БЕ!!!!!!!!!!А и Вежди е турчин но от него до тоя май има светлинни години!

За да има мир ..комунистите в Сибир...не може с 10 процента турците да управляват...БСП ...са национални предатели !!!

От визитката е видно, че се е утепал за поста. Меринджей - експрес....

Майдън Сакаджиев оглави агенцията по рибарство Там ,където "мирише на много пари ", там се появяват и "МАРОКАНСКИТЕ СКАКАЛЦИ" на ДПС. Тези са истински башибузук в кражбата на държавни средства.

Да наеме сега хидроинженера Доган за консултант, че той е вещ и в яхтсменските дела! Да му плати и на него за нова яхта и поне един милион евро (той толкова взима за консултация)! Добре, че гласуваха за милиард заем - поне да не им спираме ...работата

Ебати му и експерта.... информационни технологии и рибарство и аквакултури...наистина имат много общо. Сигурно ще кандидатстваме по Програма за пускане на wi-fi на рибоците в РБългария. Насраха се управляващите да назначават експерти от ДПС. Това си е чиста гавра с народа.

Гласуваш за БСП получаваш ДПС! ...или кръга който стои зад тях! Каквото и да ви говорят става въпрос за пари другари(за вашите пари)!

Личи цял живот е ашладисвал водорасли и то без да плаши рибите!

Не мога да разбера какъв е тоя зор за пуста власт . Хазната празна , кадрите некадърни , електората гладен а ще се изтрепят за нея .

Тоя специалист библиотечен по "информационни технологии" и със завършена специализация (спестено къде, но като нищо пак в ''библиотечния") е личи изтъкнат екперт в рибарството и аквакултурите. Личи избран е, защото обича да яде риба ... същински експерт, който слага край на безумните назначения на правителството на Орешарски. Както каза Премиерът - само експерти, било то от тази или онази квота. Позор!

Ееее, човекът не само обича риба да хапва, а дори имал и аквариум вкъщи с риби и водорасли! Хайде, с повече уважение и респект към професионалистите в държавата. Ще ни цъфне планктона с него! Да благодарим и на Атака, че без тях тия кандидатури са немислими! Големи са ... п...патриоти!

Е к-во излезе - калинка с потури...

Правилно ...по-тури, по-тури

Ей, злобни хора. Оценете поне, че е от Никопол, там край Дунав вродено ги разбират тия неща. Умно са го избрали - не е от някоя община, където дори режим на водата да имат. Специалист е - акварист, аквапланетист, аквадукт ...все от същия световно признат институт за аквабиблиотекознание!

Аз съм рибар и за това ли си плащам такстата, за да храня тоз мазен шопар? ДПС владее България нека се подкрепят на контрапротеста. Трябваше Дилянчо да го оставите така власта им щеше да е пълна, то не че Писаната не мърка в скута на Доган!

къде са червените бабчета дето гласуваха за БСП. хахаха завършил за компютърджия с един курс станал професионалист в рибата и водните култури, хахаха. Те БСП и ДПС не калинки а направо БРЪМБАРИ МИРИЗЛИВКИ ВЗЕХА ДА НАЗНАЧАВАТ.

това (Iron) Maiden на австралийски ли е?

оппаааа... админа.... майнещо се обърка... спам няма, доста си е по темата.... че не ти изнася това е друг вапрос... човек не може да нахъса българскиа дух заради тебе. 100% си турче

Другари комунисти, продължавате ли да твърдите, че всичко е наред???!!! Че това е нужното на България управление!!! Че протестиращите са лумпени!!! Господин Сидеров, продължаваш ли още да твърдиш, че не си от новата тройна коалиция-най-безпринципното творение на алчните за власт в тази нещастна държава!!! Повдига ми се !!! А на вас българи??????

За 7% спечелени на избори получават несъразмерно много постове от ДПС. Ще преядъд с власт пак. За компетентността на кадрите ... повръща ми се, но това не е само проблем на ДПС, на "експертното управление" на Орешарски, на ДПС, на ГЕРБ ... На всеки партиен глупак - работа или по комунистически "работа за Човека"

Нека позная - баща му слуша метал.

jingiby

От Калинка Малинка до Iron Maiden и от Вежди Рашидов до Хасан Адемов все експерти ще ми дойдат...

ХАХА БРЪМБЪР МИРИЗЛИВКА

дпс69атака- вечна дружба

не не атака99дпс

Ахааа.... имаме си турчин в ДИР-а за администратор.... това беше целта на предното от мене