ДПС е готово да вземе третия мандат, ще разговаря и с "Възраждане" за кабинет

Според Рамадан Аталай Движението е единствената формация, която може да сформира правителство

Обратно в новината

Коментари - ДПС е готово да вземе третия мандат, ще разговаря и с "Възраждане" за кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас! Знаем ги ДПС - крадци и нагаждачи. Когато са били във властта, само са се уреждали и са крали. А заедно с некадърниците от Възраждане ще опоскат държавата и ще я фалират. Тия да стоят далече от властта!

Рамадане, ДПС може да е готова да вземе третия мандат, ама дали Делян Пеевски е готов да стане министър - председател А-а ???

продължава... а всъщност Лукановите комуняри отдавна се върнаха на власт и сега правят сценки и панаири .... при комунистите от ГЕРБ беше по добре...

Фантазии

Зеления чорап ще ги мота още две седмици,после НС още две и то дошло март.

вансеремос другари !

Не изключвам тази възможност. След като ще получаваме газ и ток от Турция, защо не и това?

Дали пък ПП е толкова българска формация?! Пепейците се срамуват от българските си корени, българския език се ползва в краен случай и то напълно неразбираемо за околните, искат да променят изцяло българите , за да паснат на интересите на задокеанските спонсори... Българските политици ще си проличават само и единствено по това дали българските интереси ще са на първо място, или интересите на някакви си "партньори", които ни държат с години извън Шенген; все не намират повод да премахнат визовия режим за българи; взимат за умопомрачителни срокове и за смешни суми на концесия българските природни богатства; намират че най-добре е да стоим като портиери на вратите на ЕС и да ги пазим с цената на живота си от тези, които сами са поканили...За момента такива политици са съвсем малко и между тях има и от ДПС! Така че по-спокойно с презрението към ДПС!

по брой гласове ли партия е? Значи, справедливо е тя да получи третия мандат. А иначе, да сте мислили и действали ПРЕДИ тези неща да се случат. Поздрав и от развъжданите и убиваните беззаконно бездомни кучета и котки! Ей, как не разбрахте, че за подлостта ви ТОЧНО към тези животни, ще плащате. Може и хиляда години да са минали от престъпленията ви срещу невинните, нищо, идва ден за справедливост.

Трудноговорящите нискочели доносници на ДС винаги готови за грабеж и измамаквоти,обръчи коалиции само да има кражба .Все пак са се учили от менторите си от Султаната и Путкинская Рус а и все още се водят на работа при тях.

не са ли врагове исторически? Ко си ги отбелязал в един пост, бе?

Русия не но турците са реалния враг

Доган премиер, Костя външен - България на 3 морета

Поредната подигравка! Пъво, ГЕРБ създадоха група "контактьори" начело с Чехльо и Сладкарчето. Сега ДПС ще преговарят с Възраждане. Този парламент май наистина беше мъртвороден още в деня на обявяване на резултатите. А междувременно едни охранени хрантутници изкяриха 4-5 месеца народна пара докато се плюнчеха и спрягаха думата демократичен - демократична, демократично, демократични и т.н. Може би наистина е време да се замислим върху президентска република. Проблемът обаче е, че една президентска република наистина звучи добре. Президентска република начео с Радев. Президентска република начело с Първанов. Това изглежда добре. А сега си представете президентска република с 5 годишен мандат начело с Чехльо Джипката. Ето това е по-зле и от положението, в което се намираме в момента. Едно е ясно - време е да закриваме цирка и да си ходим. Кой от където е. Кой на където го влече. Защото всеки изминал ден този парламент руши и корумпира устоите на иначе хубави неща като парламентаризъм, институции, представителство и (да) демокрация. И няма нищо по лесно в това безвремие, безтегловност и безвластие да се роди чудовище. И това ще е чудовище, което в момента дори не можем да си представим. Хайде, някой да си спомни дали преди година-две някой си представяше Слави Трифонов да реди правителство. Или че една от целите на следващото правителство ще е да изстрелва македонци в космоса. Не, нали! Хайде, сега си представете какво ни очаква само след 2-3 месеца, ако този цирк продължава! Време ни е за нови избори. Време е за нещо ново. Каквото и да е. Ще е по-добре от това.

Това е за загрявка. Да се види кой как ще реагира на новината. А реалността ще я видим след изборите. Мандат на Възраждане – втори и коалиция с БСП и ДПС. Около 125 дупетати.

50% + 1

Путин ще помогне малко. Като врътне кранчето на Лукойл и ще видите тогава кой кого.

sawo

време е ГЕРП+ДПС+ВГЗРаждане

+ ДБ и заверата Росенец. не забравяй Доган семеен приятел на Иванов.

Интригант - соросоид.

ДПС ВИНАГИ Е БИЛО ГОТОВО ДА ВИ ОБСЛУЖИ ОТЗАД. ДА СТ3 ЧУЛИ ТЕ ДА НЕ ГОТОВИ ЗА НЕЩО?

Има си хас, тези са всеядни, само да им падне властта.

Машала ефенди, а едно министерско кресло за мене ще има ли ? Трябва да правим съдебна рИформа, ша я пишем на коленце на кея в Росенец.

Никво ДПС!Дръьте се за Козяк!Там поне като боли дават долари.

Ето Ви го,дами и господа,освобождението на България от кърваво турско робство.!Така ни освободиха,че ни доосвободиха преди около тридесет и пет години,подарявайки ни за 'секви нужди на османските цингари.Защото ако ни освободиха,то как така клалите ни,бесилите ни,изнасилвалите и търгували с децата ни останаха да си живеят необезпокоявани дори от мангалите Сакскобургота? Ети Ви ги дзурлите турски,които превзеха всички градове и села,които управляват не без участието и на руско-украинската крайбрежна черноморска мафия земеделието ни,търговията ни,банките ни,телевизията ни,радиото ни,печата ни,индустрията ни..Парламентът ни(Вежди Рашидов пияницата!!!)Пред ултранаглото антибългарско поредно настоятелство на ДПС(порасналите гамени на Детска Педагогическа Стая!!! не ми остава друго,освен да призова Моят Изстрадал ,но и оглупял Народ да потърсим Свято и Неунищожимо политическо и военно съюзничество с две държави-Гърция и Израел. И трите Наши Народа знаят що е робия и що е борба срещу пообителя! Намирам за крайно гадно турците дс продължавст да дишат Светият Въздух на Светите ни Отечества! И трите народа сме Цивилизационни и днес Светът има култура благодарение на нас! ДА СЕ ОЗЪБИМ НА ТИРАНА И ГО ЕЛИМИНИРАМЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ОТ ЖИВОТИТЕ СИ ТВОРЧЕСКИ! ДС ЖИВЕЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЕ ГЪРЦИЯ! ДА ЖИВЕЕ ИЗРАЕЛ БЕЗСМЪРТЕН !

Да се обединим с.викинги, славяни, моржове, индианци и народите в Южния ледовит океан. По-светла ще стане групировката ни!

Стане ли това,българин и окончателно признава своята яловост да се самоупревлява.

Машаала !

До кога тези в парламента ще се подиграват с българския народ?

Докато същия народ ги праща там

Мисли ли че народа ги праща там. Всички са турски подлоги.

ДОКАТО САМО ПИШЕТЕ !

Така е! С писане не става! Когато тоя парламент се налага да строят за втори път, тогава има шанс да се оправят нещата. Кой идва? Или има само мишки?

Само това остава

За руската агентура е ясно. Лоша е. Но за турската малко се говори.

Няма да се изненадам и ако кака КОрни се присъедини за тройка…

Рядко според мен ДПС се откриват така мисля ,че Президента ако е пич трябва да им ковне един като им даде мандата и да видим кой ще ги подкрепи.

За момента президентът се изявява като пyтka, а не като пич

да сме готпови да приемем турския като официален езиок и арабската писменост! Аллах Акбар!

най-после ще ни докарат истинско турско робство щото петвековното е фалшиво! вместо магистрали ще строим джамии и ще си викаме за здрасти Салам А;лейкиум и Аллах Абгар! може и Гутен Таг от време на време!

Така както правят в твоята русия дето иначе я защитаваш със зъби и нокти? Абе интересно твоя путин изпълнява всяко желание на ердоган. Пък руските тролове като тебе непрекъснато ни плашат как без русия Турция щяла още утре да ни завладее.

Руските тролове са хахави. Пишат без да мислят и постоянно си противоречат защото и гноме не знае кой е правилният изход..

И така Левски и Ботев се обръщат в гроба. Отново ще ни управляват турците...

Навсякъде цари посрудственост, униние или безразличие или примирение. Не можем да имаме държава и това си е. Сами я затрихме.

Дължим тази и от две години кризите на Р Радев.Точка.Няма да сме живи да идем по магистрала до Варна а и дали ще има смисъл?Кое ще е България и кое-не.

Сега нещастниците ,които сте гласували за изхождане,разбрахте ли на какво се нахендрихте? Кукловодите са на североизток ,в един бункер отвъд Урал...

Гледам, посолството вече е започнало да наема фунционално неграмотни. Тоест не владеят четене с разбиране. ДПС казали че ще разговарят с ВСИЧКИ. Повтарвм - ВСИЧКИ партии. ДОРИ и с Възраждане. А ти къде прочете, че Възраждане ще разговаря с ДПС? Дебил до дебила мила моя майнольо!

Мандат на ДПС - пробвайте ....дали няма да има пак пълни улици с протестиращи-просто се пробвайте!

Последно улиците бяха с пълни с протестиращи когато управляваше тройната коалиция дпс бсп и ндсв.

ДПС винаги е готова да ви обслужи, когато се наведете.Тихи, подмолни, лукави,изчакващи своя момент. Точно както ловува леопалда.

Ужас:копейкин и хидроинжинера..и двамата са руски слуги.

Se taia

Има ли учудени от това, при условие, че се знае със сигурност, че хидроинженера е агент на ДС, а заплатата на копейкин си идва директно от руското посолство?

Радев не трябва да прави тази фатална грешка.По-добре Избори до дупка.

ДПС и Възраждане...е това ще е вече топ наглост. Но едно е ясно, в България няма истински партии и политици, всички са там за краденето.

Що? Две партии командвани от Москва.

Копейки колкото и да се напъвате България е член на ЕС и НАТО. Келепира за хидроинженерите свърши! Хидроинженера да не се прави на европеец, че вече никой не му вярва!

Turkiye e NATO!

Исляма пълзящио завзема света, ДПС в бг, Кадиров в РФ.Антихриста (Последния халиф ще е мюсулманин).

Баце, халиф християнин няма бе.

Според ислямската есхатология (Имам Махди и пророк Иса).В книгата Апокалипсис глава 13 са наречени (Звяра и Лъжепророка).

Това чака България с тия мишоци Ердоган ще вземе властта в България

Най-доволен ще бъде Ердоган.

Не Путин!

Събраха се руските агенти, хидроинженери и копейки…

Турчин е председател на българския парламент, резонно и турска партия да успее да направи кабинет. Българите са обречени на разпокъсаност, кавги и ежби още от падането под османско владичество. Те затова и паднаха

В Хърватия има 35 процента увеличение на стоки ,услуги и храни .Това ви чака след 11 месеца. Реално заплатите и пенсиите ще намалеят с 35 процента.

Я кажи след като стойността на лева се определя към днешна дата от стойността на еврото заради валутния борд, като как ще се повишат цените?

Само ДПС ще оправи България, Турция ще опази границата от мигрантите и ще ни пази от Русия като разположи войски .Така Путин няма да ни нападне .

Много плоско. Хидроинженера е човек на ботокса…

Само Възраждане остана като последна надежда в тази държава - мислят за България и народа и искат да ни махнат от ЕС. Но като знам историите на всички останали подобни партии съвсем скоро ще се окажат негодници и те.

Каква надежда са възраждане бе Мунчо... Всека сутрин требе да палиш свещ, че България е член на ЕС...

Член е но не трябва да бъде. И това е неуспорим факт

Se taia

Много Успорвам мнението ти мунчо, поне да беше научил български преди да сереш мнение. Няма кой да те вземе насериозно.

си куха,че чак кънтиш!

Щом българите не могат да се обединят, нека тъпите, но единни турци го направят.Така ще се легитимират окончателно в българската политика и никой оттук нататък няма да може да им каже нищо.

Що да не управляват заедно те и двете са творения на КГБ...

ДПС ,ако управлява ще обяви война на Турция и така България ще падне под турско робство.

Вижте Англия. Руши Сунак е чист англичанин, а? Кой не харесва Вежди Рашидов? Май 99% го харесват, и знаете ли защо ? Защото само той говори на езика на народа. Или изкарва мини партийни, тотално заринати в какви ли не далавери ?

Ама в грешната партия.

Че той и МбаЦе говори с езика на народа,ама виж до къде ни докара!

До преди две години бяхме много по-добре отколкото сега. Пак до тука ни докараха радев и вашите почтени.

Кой харесва тоя турчин в БГ парламент - само вие турците. Ще дойде видов ден