Коментари - Каквото каже ДПС | Днес.dir.bg

Каквото каже ДПС

Решенията по всички ключови въпроси в България открай време съвпадат с волята на ДПС. Тоест - каквото иска ДПС, това става.

Обратно в новината

Коментари - Каквото каже ДПС | Днес.dir.bg

Коментари

Ако нямат помощ отвън да плащат за гласове - отдавна да са забравени........... Имат кинти - плащат - печелят.

КАК ТАКА ПИШЕТЕ ЧЕ РЕФОРМАТОРИТЕ ЛАМТЯТ ЗА ВЛАСТ НЕ ОЧАКВАХ ТОВА ОТ ВАС.ЗАЩО БОЙКО ГИ НАТОВАРИ С НАЙ-ОТГОВОРНИТЕ МИНИСТЕРСТВА,КОИТО ИСКАТ ДРАДТИЧНИ РЕФОРМИ.ЗАЩО НЕ ДАДОХА МИНИСТЕРСТВА НА КУЛТУРАТА,НА СПОРТА И ДРУГИ ПО ЛЕСНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ.АМИ МНОГО ПРОСТО ЗА ДА МОЖЕ РЕФОРМИТЕ ДА НЕ МИНАТ И ПОСЛЕ ДА ОБВИНЯВАТ ЕДИНСТВЕНО РЕФОРМАТОРИТЕ.А КОГАТО ИМА УСПЕХИ КАТО НАПРИМЕР НОВОТО МЕДИЦИНСКО ОБОРУДВАНЕ НА ПРЕДЕН ПЛАН ИЗЛИЗА ТАТО Т.Е.БОРИСОВ.А КОГАТО МОСКОВ ГО НАПАДАТ ВСИЧКИ И НАЙ-ВЕЧЕ ДПС,КЪДЕ Е БОЙКО ДА ГО ЗАЩИТИ КАТО НЕГОВ МИНИСТЪР.ЕЙ АНДРЕШКО Е ТОЗИ НАШ БОЙКО УМЕГО ТОЗИ ТРИК.

Много хубава статия! ГЕРБ наистина се заиграха с ДПС, но това ще им коства МНОГО. На практика, излъгаха хората които гласуваха за тях. Аз също съм един от тези хора. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ. МОИТЕ РОДНИНИ СЪЩО..МОИ ПРИЯТЕЛИ И ТЕ СА РАЗОЧАРОВАНИ/ИЗЛЪГАНИ. С ГЕРБ ЩЕ СТАНЕ ТОВА,КОЕТО СТАВА С БСП. ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

ГЕРБ ОТДАВНА СА ЗАИГРАЛИ С ДПС И ТО ЗАТКУЛИСНО ОЩЕ ПРИ ПРЕДИШНИЯ МАНДАТ! НЕ СЛУЧАЙНО ПОДАРИХА НА ДОГАН КЛЮЧОВОТО ПРЕДПРИЯТИЕ "БУЛГАРТАБАК", ОТ КОЙТО В БЮДЖЕТА ВЛИЗАХА НА МЕСЕЦ СТОТИЦИ МИЛИОНИ АКЦИЗ И ДДС - ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ПРЕДИШНИЯ МАНДАТ. ТРЯБВА ДА СИ БЕЗУМЕН ДА СТОРИШ НА ДЪРЖАВАТА ПОДОБНО НЕЩО, ОСВЕН АКО ТИ НЕ СИ В КОМБИНА С ТОЗИ НА КОЙТО ГО ПОДАРЯВАШ! ДА ЛЪЖЕ ГАРГИТЕ ГЕРБ, ЧЕ НЕ СА ДАЛИ "БУЛГАРТАБАК" НА ДОГАН. ГЕРБ ОТДАВНА, ОТДАВНА ИГРАЯТ С ДПС! БЪЛГАРИЯ Е ПОД ТУРСКО РОБСТВО, ЗАЩОТО КАКВОТО КАЖАТ ТУРЦИТЕ - ТОВА СТАВА! ДОБРО УТРО, МИНКЕ!

Нищо няма да им коства на ГЕРБ, ще коства много на България, но...не е луд ,който яде по две баници.........

Със сигурност в статията има голяма доза истина - относно задкулисното управление на ДПС. Но същевременно ми звучи като предизборна агитация за РБ. Същата партия, която преди парламентарните избори искаше България да участва активно с войски в конфликта в Украйна. Съответно на страната на украинското правителство. Няма как да подкрепя такава партия, сори.

Каквото и да се говори против ДПС е добре, че ги има, защото без тях другите партии ще се изпокарат помежду си. ДПС не налага мнението си, а само съветва. А който иска - да слуша или по-точно - да чува.

Кучешки продажник си ти!

БОЙКО НЕ СИ ИГРАЙ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Кафето пито с Местан-Доган и Бойко Борисов в Кърджали осигури на Бойко власта.ДПС е съюзника на Герб в този неисторически момент.РБ,ПФ и АБВ са само парлама за пред твърде късопаметните българи.Вълка козината си мени ,но злият нрав не.

ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЗАТОВА МЕ ИЗБИРАТЕ!

Мчи те сичке знаят чи ГЕРБ и ДПС са руски партий

Страхотен сте г-н Ясен Бояджиев. Вашият анализ на колела за формулата на властта и управлението на Борисов през новия сезон МЕ ГЛАВОЗАМАЯ.Той е едва ли не гениален.Г-не и вам подобните,вие НЕ ТРЯБВА ДА СПИРАТЕ ДА БЛАГОДАРИТЕ НА БОРИСОВ,освен за всичко полезно,което прави за нас И ЗА УМЕНИЕТО МУ ДА ВИ ХВЪРЛЯ СЪС ЗАДНА НОЖИЦА ПРИ ВОЛА ДА ТЪРСИТЕ ТЕЛЕ.Опитвали ли сте се да напишете поне една "лъжлива" ДОБРА ДУМА за премиера ни-за стимул и показване на кредитно доверие.Не,разбира се вие сте от яко честните и предпочитате/или приемате задачи/да развивате измишльотени теории на колела ха-ха.Поставили сте си грандиозната цел да работите за дезинформирането и заблудата на българите и то с цел да ги държите в подчинение и зависимост.Баламите умират г-нчо,но вие продължавате да си копаете собствения гроб ЗАЩОТО С ТАЗИ СИ "РАБОТА"започвате много често да удряте на камък.Повече от година интелегентният българин беше на улицата,в нестихващ протест срещу ЛЪЖАТА И ИЗМАМАТА,НЕПОЧЕТЕННОТО И НЕМОРАЛНОТО ЗАД МАСКАТА "КОЙ".

Нещо не разбрах,какво полезно прави за нас,"за вас",природната ГРЕШКА Б.Б. г-н Ибриков?На тази ваша МУТРО-МАРИОНЕТКА основните канапчета се дърпат или от американското посолство,или от едни там ДПС сараи и политиката,която се провежда в тази наша страна е антинародна,антидържавна и като цяло продажно безродна!!!А може би вие смятате,че населението на държавата ни се състои основно от олигофрени,които могат постоянно и винаги да бъдат манипулирани и това да е НОРМА?Не ви харесва образното сравнение на политиката,която провежда това продажно правителство?Съжалявам г-н. Ибриков,но този Бояджиев е много по далновиден,мислещ и човек с поглед и позиция,за сметка на вашето нагаждачество и облизване на аналните области на вашият БОС-Б.Б.!!!!!!!!!

на това му се вика народ от безродници!Намиращи смисъла в прокълнатия си живот и в разделението си на "фили" и "фоби" и в това да се душат за шиите в зверска борба, в угода на чужди интереси!Да продават народностното си съществуване и да служат на вътрешните и външни врагове на българската държава, докато тя бъде унищожена!Накъде ще бягат след това и че, ще мрат заедно с всички други , хич не ги интересува!Ясно ли ти е "аз съм"!

Ей на това, г-н Бояджиев, му се вика чесане на езика. Като нямате конкретно работещо предложение, не разбирам защо ги правите тези изсмукани анализи. Хич не ми се мисли какво ще стане, ако се предизвика парламентарна криза и се върнем на истерията Орешарски. Или вие това целите?

Добре,че медиите не смеят да кажат копче нито на Борисов, нито на ДПС.

Комунисти4еската диктатура е добре??? Нещастни хорица серат по форумите...

Гласувате за ГЕРБ, гласувате за ДПС! Местан и Борисов, невероятно "добра" комбинация!!! :)))

БО-рисов + меСТАН = БОСТАН

67,подадената ви опорна точка е една кръгла,голяма 0.Можете да поставяте Борисов във всевъзможни небивали "компрометиращи"комбинации,но няма да имате желания от вас компроментиращ ефект.Той ви подсказа,че НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ГО КОМБИНИРАТЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН,защото е непредсказуем и самокомбиниращ се.Всъщност И ТОВА ГО Е ДОКАЗАЛ:може да бъде в комбинация при определени от него условия,МОЖЕ ДА БЪДЕ И САМ.Народът/би трябвало/ да определя комбинациите,но ДОКАЗАНО, ВСЯКА КОМБИНАЦИЯ С БОРИСОВ ЩЕ ИМА ЧЕСТНИЯ,ГРАДИВЕН ПОЧЕРК НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ И РАБОТА,ЗА КОЕТО ТОЙ ВИНАГИ Е ПОЕМАЛ ОТКРИТО ОТГОВОРНОСТТА.Та 67,"гласувате за ГЕРБ,гласувате за ДПС"е стар шлагер,дежа вю/"гласувате за Борисов,получавате Костов"/.Нищо вярно не "предвиждате",ЗАЩОТО КОГАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА БОРИСОВ СИ ПОЛУЧАВАТЕ БОРИСОВ И КАКТО И ДА Е КОМБИНИРАН ТОЙ СИ ОСТАВА БОРИСОВ И УПРАВЛЯВА ПО БОРИСОВСКИ.ДОРИ КОГАТО ПРАВИТЕ СЪБОТАЖИ,ОПИТИ ЗА ПРЕВРАТИ ТОЙ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ИЗЛИЗА ДОСТОЙНО ОТ ВЛАСТТА,НО ОБЕКТИВНИЯ ИЗБИРАТЕЛ ОТНОВО СИ ГО ИЗБИРА И ПАК ЩЕ БЪДЕ ТАКА.

Щом етнос управлява държавата ,каква ''българска''държава има тогава??? --ТУРСКО-РОМСКА/ЦИГАНСКА.!?!?

браво Ясене, браво момче, все пак оптимистично и радостно е, че все още има журналисти защитаващи името и професията Журналист. Лек ден.

след 26г. плана на Анкара за заграбване на част от България трябва да влезе в последната си фаза. А това че тук има 4 военни бази на САЩ и дава още по голяма сигурност да свърши това което е намислила отдавна. Так да се каже след 130 години Съединение отново ще има княжество България и отново Източна Румелия дори самите тракийски дружества ще помогнат да се възстановят границите. Истината е че българите си останаха роби и роби ще си умрът. По рано имаше лаф роднина милиционер, а сега лафа трябва да е предател роднина предател.

Въпросче: Кой от двамцата на снимката е ПОСЛУШКОТО? За ПОЖАРНИКАРа - отговор в зелено! За Агент ПАВЕЛ отговор в червено!

Българските мъже пръдльовци ли са или за пари са готови но всичко-кое е вярно? Или Турция заедно с Америка си има план за България? и нашите клякат,защото ги е страх да защитят собствените си жени и деца? Значи си заслужаваме съдбата, какво да се жалим?Хайде вече край с тая турска партия, тя е незаконна по съвест, иначе законите може да са така, че формално да е законна. Не им ли е обидно на българските мъже да са подлоги и ида се перчат само в къщи пред жените си???? Крайно време е тази "партия" да изчезне, защото защитава не българските интереси, а се надява да станем Турция. Ето така сме паднали под турско робство-предателство от страна на българите. Не е луд който яде зелника и т.н....От къде накъде ще им разрешавате да ни командват и да ни се подиграват къде тайно, къде явно за това?????????? и ще я има ли България, след много кратко време. Като ме карат все на сълзи по купени телевизионни канали да съчувстваме на бежанците-защо не отидат в съседни арабски богати държави? И не е ли съзнателно насочван този поток от нещастници, който като се осъзнае ще изръфа спасителите си и край с Европа? и по-точно с бедната и част, т.е. ние. Те може сега да са уплашени, но са мюсюлмани и ако не те, то децата им тепърва ще бъдат включвани в мюсюлманизирането на Европа, защото тези неща са генетично заложени. Да не говорим, че са неграмотни и послушни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ха, ха, истина е! Мъже в България няма - алкохолици, мързеливци, които лежат на гърба на жена си.

Сега като регистрират и емигрантите в България ДПС ще стане партията с най-голям електорат.

Че каква е разликата между ДПС и останалите производни на БКП, та чак се коментира едно или друго тяхно искане?! Вождовете Борисов и Местан не са ли от един и същ отбор? Нещо като политик през последните 25г беше само Костов, но не достатъчно решителен, когато трябваше да се изстърже комунизма в България. Навярно не е бил достатъчно решителен, защото и той има греха да е бил в тази партия. Грях, който носят 1 милион българи.

Затова нищо добро не се случи на България за този така дълаг и бленуван за по добър живот период , защото те все да са в управлението и ако не са то измишльотени,закани,сръдни ,убидени,ощипани,немогат място да си намерят.България се управлявала 45 години без нито един мюсолманин в Парламента и те мюсолманите и българите си живееха далеч по добре и по човешки макар и не богато,този период беше тоталитаризма на Т.Живков,така че имаше и по спокойни и по добри времена от тези,тези са времена на властване,на грабеж ,на убииства в това ли е щастието да си на тази Земя ,макар и за кратко да живееш в напрежение ,мизерия ,ограбване и болести.Партии които не желаят закони за корупция,за съдебна сеистема са силно вградени в тези структори и всички българи го знаят ,но търпението няма да е за дълго ако господата не се поправят и не влязат в ритъм,защото са прекали с власт и пари и това няма да се търпи повече,иначе ние ще ги поправим,мечката спи но като се изправи тежко им на тези които паднат в лапите им. Един депутат от ДПС няма да остане,да не злоупотребяват с исканията си ,да си поставят граница на благоприличие и морал ак оискат да не им се стовари беля на главата.Изобщо българите не сме безобидни и кротки и заблудени за тези които се заблуждават че е така.Изобщо нее това което сеи мислят,да доверчиви сме защото си мислим ,че морала е на първо място но когато се пристъпи вече е прекалено и нетърпимо.

То и затова нищо не върви в България,тези хора нямат интерес България да се развива ,защото не я чувстват за Родина,ако беше обратното за този загубен за българите период от 25 г.щеше държавата да изглежда по друг начин и то далеч по добре от много др.западни.Кой има интерес ДПС да е във власта и нещата да не изглеждат добре,това са предатели,отмъстители,мразещи всичко българско и родно,а кой прави всичките тези золуми за да се гърчим естествено че ДПС ако беше чисто българска партия да бяхме забравили преход,мизерия и болести.Тези хора не обичат България и правят котра на всико и на всеки който им промени плановете,а те имат планове в главите си ,не да остане древна и ,красива и могъща а мизерна,безсилна и тънеща в нищета България,постигат го то се вижда ,пак в управлението се намърдват,пак мътят водата,пак котра ,пак тяхното мнение е важно.Толкова ли не си обясняваме че като ни докарат до мизерия и ни обезсилват,по лесно ще ни мониполират и налагат техните си възгледи и предпочитание за да си нагласят живота така както те искат да изглежда.Гласувайте за най голямата и работеща партия ако искате нещата да са подобрят и развиват нормално.

Румънците отчаяно се опитват да ни догонят с показни акции, след като разбраха, че под вещото ръководство на "Ало, Ваньо" сме отишли толкова напред, че не ни трябва антикорупционен закон!

турците които имат блгарски паспорти мозе да си загубят правото да го притезават. цузденците вув западна европа полуцат ли паспорт од дрзава която те зивеят мозе да буде взет од дрзавата ако нарусис законите на тази дрзава.цел сам го лицно така си писе на последната страница.и тук ако турците не спазват блгаските закони.да им се вземат паспортите и да полуцат времмени турски паспорти.не мозе да си блгарин по паспорт а да говорис на турски и всиките да са турци.когато има избори да гласувас само за дпс.партя която няма никаде освен вув блгаря.засто вув австря няма дпс или америка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вуйчо Ваньо стори хиляди пакости на България, но има две неща, които няма как да не му се признаят?! Първо, категорично, ясно и твърдо отказа да приюти 50 000 разбойници-косовари, които сега щяха да наброяват...не повече от 200-250 000, защото те са напаст 1 за Европа - размножават се като зайци, където минат, трева не расте и умеят да гонят собствениците от домовете им!!!! И още, и още, и още... Така България щеше постепенно да премине в ръцете на радикалните ислямисти, което е цел на Турция, но тази цел се осъществява последователно и неотстъпно от Големия брат-владетелят на света-САЩ!!!! Второ, Иван Костов има смелостта и откровението да заяви, че ДПС, разбирай Доган, са проклятие за България! Та това го знаят дори и червените баби и прабаби от провинцията! От провинцията, разбира се, защото бабите от София са интелигентни, та няма как да бъдат заблуждавани.......Те просто знаят азбучната истина! Българио, Българио, накъде вървиш, докъде ще стигнеш, докога в глухите Балкански коловози на историята???? Няма ли кой да поведе българите в "бой последен"-няма ли?

Но плюсовете няма спасят България и българите! Къде е истинският втори Левски? Къде са българските мъже? А има и много "мъжки" момичета.

Когато през 1990год. се надигна вълна от възмущение против регистрацията на ДПС като партия, а познайте от кои посолства натиснаха това да се случи? Познахте! Всички натовски и особено нагли бяха от американското.

А ДПС зависи от американците ... Ето, изграждането на газопровода Южен Поток в България струваше примерно около 1 млрд., но БСП и ДПС си надписаха по 1 млрд. лв., и общата сума стана 3 милиарда лева. Когато САЩ се опитаха да спрат проекта, ДПС се възпротиви и "случайно" западни служби разбраха, че Х. Бисеров пере парите на ДПС ... ДПС клекнаха, тука дойдоха трима сенаторчета, и БСП клекна ...

Спасението на България е турската партия ДуПиСе ръководена от спец.службите на Анкара, по план за възстановяване на границите на османсклата империя, трябва да излязат от властта завинаги. Това може да започне с нов избирателен закон според който да се въведе пропорционално-мажоритарна система на гласуване при която избирателите да гласуват едновременно за една партия и конкретно посочен кандидат от нея. Кандидатите да могат да кандидатстват само в един избирателен район. В бюлетините да имат 4 празни квадратчета, като гласоподавателите ръчно запишат в първите две кутийки номера на партията и във вторите две кутийки номера на кандидата. Който е неграмотен и не може да се оправи как да гласува с такава бюлетина, сам ще си отнеме правото да определя бъдещето на държавата.

Какво още ги чакате тия????

дотам я докарахме. Щото в конституцинния съд, когато имаше официално запитване каква партия е ДПС имаше само ченгета заедно и този с дантелените пелени - те отсякоха - ДПС не е етническа партия, тя е кристално българска, независимо, че в нея членуват 99.9% турци. И лошото е, че след това отсъждане не може повече да се постави въпросът Тази партия ни управлява. Ние отдавна сме се ислямизирали - където е тя - там е управлението и по-лошо ще става - нали виждате как се размножават и циганята са там..

Ясен Бояджиев е комуне. Всички знаят че Бойко мачка ДПС където ги срещне.

странно ," дпс "изобщо не изглеждат смачкани , а точно обратното !!!!

Напиши в търса4ката проф. Людмил Георгиев и ще видиш кой го е готвил.

НЕ НАПРАЗНО МОСАД СТРЕЛЯ ПО ДОГАН С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ! ...А ПЪК В ДОМА НА КОСТОВ НАХЛУ "КРАДЕЦ" :)

Явната "нова формула".

Коментари - Каквото каже ДПС | Днес.dir.bg

Каквото каже ДПС

Решенията по всички ключови въпроси в България открай време съвпадат с волята на ДПС. Тоест - каквото иска ДПС, това става.

Обратно в новината

Коментари - Каквото каже ДПС | Днес.dir.bg

Коментари

Ако нямат помощ отвън да плащат за гласове - отдавна да са забравени........... Имат кинти - плащат - печелят.

КАК ТАКА ПИШЕТЕ ЧЕ РЕФОРМАТОРИТЕ ЛАМТЯТ ЗА ВЛАСТ НЕ ОЧАКВАХ ТОВА ОТ ВАС.ЗАЩО БОЙКО ГИ НАТОВАРИ С НАЙ-ОТГОВОРНИТЕ МИНИСТЕРСТВА,КОИТО ИСКАТ ДРАДТИЧНИ РЕФОРМИ.ЗАЩО НЕ ДАДОХА МИНИСТЕРСТВА НА КУЛТУРАТА,НА СПОРТА И ДРУГИ ПО ЛЕСНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ.АМИ МНОГО ПРОСТО ЗА ДА МОЖЕ РЕФОРМИТЕ ДА НЕ МИНАТ И ПОСЛЕ ДА ОБВИНЯВАТ ЕДИНСТВЕНО РЕФОРМАТОРИТЕ.А КОГАТО ИМА УСПЕХИ КАТО НАПРИМЕР НОВОТО МЕДИЦИНСКО ОБОРУДВАНЕ НА ПРЕДЕН ПЛАН ИЗЛИЗА ТАТО Т.Е.БОРИСОВ.А КОГАТО МОСКОВ ГО НАПАДАТ ВСИЧКИ И НАЙ-ВЕЧЕ ДПС,КЪДЕ Е БОЙКО ДА ГО ЗАЩИТИ КАТО НЕГОВ МИНИСТЪР.ЕЙ АНДРЕШКО Е ТОЗИ НАШ БОЙКО УМЕГО ТОЗИ ТРИК.

Много хубава статия! ГЕРБ наистина се заиграха с ДПС, но това ще им коства МНОГО. На практика, излъгаха хората които гласуваха за тях. Аз също съм един от тези хора. ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ. МОИТЕ РОДНИНИ СЪЩО..МОИ ПРИЯТЕЛИ И ТЕ СА РАЗОЧАРОВАНИ/ИЗЛЪГАНИ. С ГЕРБ ЩЕ СТАНЕ ТОВА,КОЕТО СТАВА С БСП. ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

ГЕРБ ОТДАВНА СА ЗАИГРАЛИ С ДПС И ТО ЗАТКУЛИСНО ОЩЕ ПРИ ПРЕДИШНИЯ МАНДАТ! НЕ СЛУЧАЙНО ПОДАРИХА НА ДОГАН КЛЮЧОВОТО ПРЕДПРИЯТИЕ "БУЛГАРТАБАК", ОТ КОЙТО В БЮДЖЕТА ВЛИЗАХА НА МЕСЕЦ СТОТИЦИ МИЛИОНИ АКЦИЗ И ДДС - ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ПРЕДИШНИЯ МАНДАТ. ТРЯБВА ДА СИ БЕЗУМЕН ДА СТОРИШ НА ДЪРЖАВАТА ПОДОБНО НЕЩО, ОСВЕН АКО ТИ НЕ СИ В КОМБИНА С ТОЗИ НА КОЙТО ГО ПОДАРЯВАШ! ДА ЛЪЖЕ ГАРГИТЕ ГЕРБ, ЧЕ НЕ СА ДАЛИ "БУЛГАРТАБАК" НА ДОГАН. ГЕРБ ОТДАВНА, ОТДАВНА ИГРАЯТ С ДПС! БЪЛГАРИЯ Е ПОД ТУРСКО РОБСТВО, ЗАЩОТО КАКВОТО КАЖАТ ТУРЦИТЕ - ТОВА СТАВА! ДОБРО УТРО, МИНКЕ!

Нищо няма да им коства на ГЕРБ, ще коства много на България, но...не е луд ,който яде по две баници.........

Със сигурност в статията има голяма доза истина - относно задкулисното управление на ДПС. Но същевременно ми звучи като предизборна агитация за РБ. Същата партия, която преди парламентарните избори искаше България да участва активно с войски в конфликта в Украйна. Съответно на страната на украинското правителство. Няма как да подкрепя такава партия, сори.

Каквото и да се говори против ДПС е добре, че ги има, защото без тях другите партии ще се изпокарат помежду си. ДПС не налага мнението си, а само съветва. А който иска - да слуша или по-точно - да чува.

Кучешки продажник си ти!

БОЙКО НЕ СИ ИГРАЙ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Кафето пито с Местан-Доган и Бойко Борисов в Кърджали осигури на Бойко власта.ДПС е съюзника на Герб в този неисторически момент.РБ,ПФ и АБВ са само парлама за пред твърде късопаметните българи.Вълка козината си мени ,но злият нрав не.

ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЗАТОВА МЕ ИЗБИРАТЕ!

Мчи те сичке знаят чи ГЕРБ и ДПС са руски партий

Страхотен сте г-н Ясен Бояджиев. Вашият анализ на колела за формулата на властта и управлението на Борисов през новия сезон МЕ ГЛАВОЗАМАЯ.Той е едва ли не гениален.Г-не и вам подобните,вие НЕ ТРЯБВА ДА СПИРАТЕ ДА БЛАГОДАРИТЕ НА БОРИСОВ,освен за всичко полезно,което прави за нас И ЗА УМЕНИЕТО МУ ДА ВИ ХВЪРЛЯ СЪС ЗАДНА НОЖИЦА ПРИ ВОЛА ДА ТЪРСИТЕ ТЕЛЕ.Опитвали ли сте се да напишете поне една "лъжлива" ДОБРА ДУМА за премиера ни-за стимул и показване на кредитно доверие.Не,разбира се вие сте от яко честните и предпочитате/или приемате задачи/да развивате измишльотени теории на колела ха-ха.Поставили сте си грандиозната цел да работите за дезинформирането и заблудата на българите и то с цел да ги държите в подчинение и зависимост.Баламите умират г-нчо,но вие продължавате да си копаете собствения гроб ЗАЩОТО С ТАЗИ СИ "РАБОТА"започвате много често да удряте на камък.Повече от година интелегентният българин беше на улицата,в нестихващ протест срещу ЛЪЖАТА И ИЗМАМАТА,НЕПОЧЕТЕННОТО И НЕМОРАЛНОТО ЗАД МАСКАТА "КОЙ".

Нещо не разбрах,какво полезно прави за нас,"за вас",природната ГРЕШКА Б.Б. г-н Ибриков?На тази ваша МУТРО-МАРИОНЕТКА основните канапчета се дърпат или от американското посолство,или от едни там ДПС сараи и политиката,която се провежда в тази наша страна е антинародна,антидържавна и като цяло продажно безродна!!!А може би вие смятате,че населението на държавата ни се състои основно от олигофрени,които могат постоянно и винаги да бъдат манипулирани и това да е НОРМА?Не ви харесва образното сравнение на политиката,която провежда това продажно правителство?Съжалявам г-н. Ибриков,но този Бояджиев е много по далновиден,мислещ и човек с поглед и позиция,за сметка на вашето нагаждачество и облизване на аналните области на вашият БОС-Б.Б.!!!!!!!!!

на това му се вика народ от безродници!Намиращи смисъла в прокълнатия си живот и в разделението си на "фили" и "фоби" и в това да се душат за шиите в зверска борба, в угода на чужди интереси!Да продават народностното си съществуване и да служат на вътрешните и външни врагове на българската държава, докато тя бъде унищожена!Накъде ще бягат след това и че, ще мрат заедно с всички други , хич не ги интересува!Ясно ли ти е "аз съм"!

Ей на това, г-н Бояджиев, му се вика чесане на езика. Като нямате конкретно работещо предложение, не разбирам защо ги правите тези изсмукани анализи. Хич не ми се мисли какво ще стане, ако се предизвика парламентарна криза и се върнем на истерията Орешарски. Или вие това целите?

Добре,че медиите не смеят да кажат копче нито на Борисов, нито на ДПС.

Комунисти4еската диктатура е добре??? Нещастни хорица серат по форумите...

Гласувате за ГЕРБ, гласувате за ДПС! Местан и Борисов, невероятно "добра" комбинация!!! :)))

БО-рисов + меСТАН = БОСТАН

67,подадената ви опорна точка е една кръгла,голяма 0.Можете да поставяте Борисов във всевъзможни небивали "компрометиращи"комбинации,но няма да имате желания от вас компроментиращ ефект.Той ви подсказа,че НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ГО КОМБИНИРАТЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН,защото е непредсказуем и самокомбиниращ се.Всъщност И ТОВА ГО Е ДОКАЗАЛ:може да бъде в комбинация при определени от него условия,МОЖЕ ДА БЪДЕ И САМ.Народът/би трябвало/ да определя комбинациите,но ДОКАЗАНО, ВСЯКА КОМБИНАЦИЯ С БОРИСОВ ЩЕ ИМА ЧЕСТНИЯ,ГРАДИВЕН ПОЧЕРК НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ И РАБОТА,ЗА КОЕТО ТОЙ ВИНАГИ Е ПОЕМАЛ ОТКРИТО ОТГОВОРНОСТТА.Та 67,"гласувате за ГЕРБ,гласувате за ДПС"е стар шлагер,дежа вю/"гласувате за Борисов,получавате Костов"/.Нищо вярно не "предвиждате",ЗАЩОТО КОГАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА БОРИСОВ СИ ПОЛУЧАВАТЕ БОРИСОВ И КАКТО И ДА Е КОМБИНИРАН ТОЙ СИ ОСТАВА БОРИСОВ И УПРАВЛЯВА ПО БОРИСОВСКИ.ДОРИ КОГАТО ПРАВИТЕ СЪБОТАЖИ,ОПИТИ ЗА ПРЕВРАТИ ТОЙ СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ИЗЛИЗА ДОСТОЙНО ОТ ВЛАСТТА,НО ОБЕКТИВНИЯ ИЗБИРАТЕЛ ОТНОВО СИ ГО ИЗБИРА И ПАК ЩЕ БЪДЕ ТАКА.

Щом етнос управлява държавата ,каква ''българска''държава има тогава??? --ТУРСКО-РОМСКА/ЦИГАНСКА.!?!?

браво Ясене, браво момче, все пак оптимистично и радостно е, че все още има журналисти защитаващи името и професията Журналист. Лек ден.

след 26г. плана на Анкара за заграбване на част от България трябва да влезе в последната си фаза. А това че тук има 4 военни бази на САЩ и дава още по голяма сигурност да свърши това което е намислила отдавна. Так да се каже след 130 години Съединение отново ще има княжество България и отново Източна Румелия дори самите тракийски дружества ще помогнат да се възстановят границите. Истината е че българите си останаха роби и роби ще си умрът. По рано имаше лаф роднина милиционер, а сега лафа трябва да е предател роднина предател.

Въпросче: Кой от двамцата на снимката е ПОСЛУШКОТО? За ПОЖАРНИКАРа - отговор в зелено! За Агент ПАВЕЛ отговор в червено!

Българските мъже пръдльовци ли са или за пари са готови но всичко-кое е вярно? Или Турция заедно с Америка си има план за България? и нашите клякат,защото ги е страх да защитят собствените си жени и деца? Значи си заслужаваме съдбата, какво да се жалим?Хайде вече край с тая турска партия, тя е незаконна по съвест, иначе законите може да са така, че формално да е законна. Не им ли е обидно на българските мъже да са подлоги и ида се перчат само в къщи пред жените си???? Крайно време е тази "партия" да изчезне, защото защитава не българските интереси, а се надява да станем Турция. Ето така сме паднали под турско робство-предателство от страна на българите. Не е луд който яде зелника и т.н....От къде накъде ще им разрешавате да ни командват и да ни се подиграват къде тайно, къде явно за това?????????? и ще я има ли България, след много кратко време. Като ме карат все на сълзи по купени телевизионни канали да съчувстваме на бежанците-защо не отидат в съседни арабски богати държави? И не е ли съзнателно насочван този поток от нещастници, който като се осъзнае ще изръфа спасителите си и край с Европа? и по-точно с бедната и част, т.е. ние. Те може сега да са уплашени, но са мюсюлмани и ако не те, то децата им тепърва ще бъдат включвани в мюсюлманизирането на Европа, защото тези неща са генетично заложени. Да не говорим, че са неграмотни и послушни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ха, ха, истина е! Мъже в България няма - алкохолици, мързеливци, които лежат на гърба на жена си.

Сега като регистрират и емигрантите в България ДПС ще стане партията с най-голям електорат.

Че каква е разликата между ДПС и останалите производни на БКП, та чак се коментира едно или друго тяхно искане?! Вождовете Борисов и Местан не са ли от един и същ отбор? Нещо като политик през последните 25г беше само Костов, но не достатъчно решителен, когато трябваше да се изстърже комунизма в България. Навярно не е бил достатъчно решителен, защото и той има греха да е бил в тази партия. Грях, който носят 1 милион българи.

Затова нищо добро не се случи на България за този така дълаг и бленуван за по добър живот период , защото те все да са в управлението и ако не са то измишльотени,закани,сръдни ,убидени,ощипани,немогат място да си намерят.България се управлявала 45 години без нито един мюсолманин в Парламента и те мюсолманите и българите си живееха далеч по добре и по човешки макар и не богато,този период беше тоталитаризма на Т.Живков,така че имаше и по спокойни и по добри времена от тези,тези са времена на властване,на грабеж ,на убииства в това ли е щастието да си на тази Земя ,макар и за кратко да живееш в напрежение ,мизерия ,ограбване и болести.Партии които не желаят закони за корупция,за съдебна сеистема са силно вградени в тези структори и всички българи го знаят ,но търпението няма да е за дълго ако господата не се поправят и не влязат в ритъм,защото са прекали с власт и пари и това няма да се търпи повече,иначе ние ще ги поправим,мечката спи но като се изправи тежко им на тези които паднат в лапите им. Един депутат от ДПС няма да остане,да не злоупотребяват с исканията си ,да си поставят граница на благоприличие и морал ак оискат да не им се стовари беля на главата.Изобщо българите не сме безобидни и кротки и заблудени за тези които се заблуждават че е така.Изобщо нее това което сеи мислят,да доверчиви сме защото си мислим ,че морала е на първо място но когато се пристъпи вече е прекалено и нетърпимо.

То и затова нищо не върви в България,тези хора нямат интерес България да се развива ,защото не я чувстват за Родина,ако беше обратното за този загубен за българите период от 25 г.щеше държавата да изглежда по друг начин и то далеч по добре от много др.западни.Кой има интерес ДПС да е във власта и нещата да не изглеждат добре,това са предатели,отмъстители,мразещи всичко българско и родно,а кой прави всичките тези золуми за да се гърчим естествено че ДПС ако беше чисто българска партия да бяхме забравили преход,мизерия и болести.Тези хора не обичат България и правят котра на всико и на всеки който им промени плановете,а те имат планове в главите си ,не да остане древна и ,красива и могъща а мизерна,безсилна и тънеща в нищета България,постигат го то се вижда ,пак в управлението се намърдват,пак мътят водата,пак котра ,пак тяхното мнение е важно.Толкова ли не си обясняваме че като ни докарат до мизерия и ни обезсилват,по лесно ще ни мониполират и налагат техните си възгледи и предпочитание за да си нагласят живота така както те искат да изглежда.Гласувайте за най голямата и работеща партия ако искате нещата да са подобрят и развиват нормално.

Румънците отчаяно се опитват да ни догонят с показни акции, след като разбраха, че под вещото ръководство на "Ало, Ваньо" сме отишли толкова напред, че не ни трябва антикорупционен закон!

турците които имат блгарски паспорти мозе да си загубят правото да го притезават. цузденците вув западна европа полуцат ли паспорт од дрзава която те зивеят мозе да буде взет од дрзавата ако нарусис законите на тази дрзава.цел сам го лицно така си писе на последната страница.и тук ако турците не спазват блгаските закони.да им се вземат паспортите и да полуцат времмени турски паспорти.не мозе да си блгарин по паспорт а да говорис на турски и всиките да са турци.когато има избори да гласувас само за дпс.партя която няма никаде освен вув блгаря.засто вув австря няма дпс или америка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вуйчо Ваньо стори хиляди пакости на България, но има две неща, които няма как да не му се признаят?! Първо, категорично, ясно и твърдо отказа да приюти 50 000 разбойници-косовари, които сега щяха да наброяват...не повече от 200-250 000, защото те са напаст 1 за Европа - размножават се като зайци, където минат, трева не расте и умеят да гонят собствениците от домовете им!!!! И още, и още, и още... Така България щеше постепенно да премине в ръцете на радикалните ислямисти, което е цел на Турция, но тази цел се осъществява последователно и неотстъпно от Големия брат-владетелят на света-САЩ!!!! Второ, Иван Костов има смелостта и откровението да заяви, че ДПС, разбирай Доган, са проклятие за България! Та това го знаят дори и червените баби и прабаби от провинцията! От провинцията, разбира се, защото бабите от София са интелигентни, та няма как да бъдат заблуждавани.......Те просто знаят азбучната истина! Българио, Българио, накъде вървиш, докъде ще стигнеш, докога в глухите Балкански коловози на историята???? Няма ли кой да поведе българите в "бой последен"-няма ли?

Но плюсовете няма спасят България и българите! Къде е истинският втори Левски? Къде са българските мъже? А има и много "мъжки" момичета.

Когато през 1990год. се надигна вълна от възмущение против регистрацията на ДПС като партия, а познайте от кои посолства натиснаха това да се случи? Познахте! Всички натовски и особено нагли бяха от американското.

А ДПС зависи от американците ... Ето, изграждането на газопровода Южен Поток в България струваше примерно около 1 млрд., но БСП и ДПС си надписаха по 1 млрд. лв., и общата сума стана 3 милиарда лева. Когато САЩ се опитаха да спрат проекта, ДПС се възпротиви и "случайно" западни служби разбраха, че Х. Бисеров пере парите на ДПС ... ДПС клекнаха, тука дойдоха трима сенаторчета, и БСП клекна ...

Спасението на България е турската партия ДуПиСе ръководена от спец.службите на Анкара, по план за възстановяване на границите на османсклата империя, трябва да излязат от властта завинаги. Това може да започне с нов избирателен закон според който да се въведе пропорционално-мажоритарна система на гласуване при която избирателите да гласуват едновременно за една партия и конкретно посочен кандидат от нея. Кандидатите да могат да кандидатстват само в един избирателен район. В бюлетините да имат 4 празни квадратчета, като гласоподавателите ръчно запишат в първите две кутийки номера на партията и във вторите две кутийки номера на кандидата. Който е неграмотен и не може да се оправи как да гласува с такава бюлетина, сам ще си отнеме правото да определя бъдещето на държавата.

Какво още ги чакате тия????

дотам я докарахме. Щото в конституцинния съд, когато имаше официално запитване каква партия е ДПС имаше само ченгета заедно и този с дантелените пелени - те отсякоха - ДПС не е етническа партия, тя е кристално българска, независимо, че в нея членуват 99.9% турци. И лошото е, че след това отсъждане не може повече да се постави въпросът Тази партия ни управлява. Ние отдавна сме се ислямизирали - където е тя - там е управлението и по-лошо ще става - нали виждате как се размножават и циганята са там..

Ясен Бояджиев е комуне. Всички знаят че Бойко мачка ДПС където ги срещне.

странно ," дпс "изобщо не изглеждат смачкани , а точно обратното !!!!

Напиши в търса4ката проф. Людмил Георгиев и ще видиш кой го е готвил.

НЕ НАПРАЗНО МОСАД СТРЕЛЯ ПО ДОГАН С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ! ...А ПЪК В ДОМА НА КОСТОВ НАХЛУ "КРАДЕЦ" :)

Явната "нова формула".