Доживотна присъда за медицинската сестра Луси Летби, убила седем бебета

Никакви угризения у убийцата, но и никакви смекчаващи вината обстоятелства - няма изгледи тя някога да бъде пусната на свобода

Обратно в новината

Коментари - Доживотна присъда за медицинската сестра Луси Летби, убила седем бебета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кво ми пука за наглоскаса даже и атом да гръмне там ще им е малко !

Демократични ценности. Не знам как центаджийските тролове са пропуснали да я обявят за рускиня.

ЛЕТБИ В ЗАТВОРА ХОРА ПО-ЛОШИ. ДА АРЕСТУВАНА ЛУСИ ЛЕТБИ В ЗАТВОРА!!!!! Отвратителни

ако всички медицински сестри в България убият по седем ромскициганчета то ще има надежда за българския етнос!

Като му казват "израждане", то не значи да го правят изроди ... Ама на - случило се, за беда ...

Имам идея за мюзикъл ...вместо Jesus Christ Superstar щсе се казва Zaleski Junkie Superstar ....отворил съм вече startup акаунт за набиране на средства...търсят се и подходящи актьори.... P.S. Зеленски отказа да играе в главната роля (себе си) парите били малко

Фенка на Бойко- за 12 години на власт няма 600 000 души. Просто той е по префинен!

Като и гледам цвета на косата в предишната статия, прогресивен либерал демократ ще е. Нищо чудно да е в сатанистки култ.

Така се получава като се женят първи братовчеди. Имам познат в Обединен Пакистан и Индия, чийто колега е женен за първата си братовчедка и майка му е омъжена за първия си братовчед. Генетични отпадъци като чифутите и цялата мюсулманска клоака където са необратимо увредени за послените 600 години.

Тва кво общо има. Тая не е пакистанка, а сие типична потомствена туземка - бозава англичанка с двама бозави родители англичани

Много по-зле от българския се еквивалент.Онази само ги биеше и налагаше с шишета и шамари,а този урод е еволюирал до инжектиране на въздух,инсулин и повреждане на обурудването.И тази ли се е оправдала,че много плали децата,а тя била уморена?

Тази й е правило кеф. Тя е работила в отделението запреждевременно родни и недоносените деца в кувиози и е настояваа да работи там и с е целила предимно в близнаци , тризнаци и тн..Даже е следила родителите във фейсбук и другите социалки, за да следи реакциите на опечалениет роднини..

'няма изгледи тя някога да бъде пусната на свобода' - присъдата в този случай ('whole life sentence') по дефиниция не дава такава възможност.

Не и в този конкретен случай! В затвора обичат особено много убийците на деца, а в случая на бебета! Цял живот зад решетките е перфектното наказание! Многократно ще и се иска да е мъртва!

Аз съм с две ръце за смъртното наказание!!!!

Не и в този конкретен случай! В затвора обичат особено много убийците на деца, а в случая на бебета! Цял живот зад решетките е перфектното наказание! Многократно ще и се иска да е мъртва!

За 22 дена я осъдиха Тука за 22 месеца още ще връщат делото заради пропусната запется

22 дена са заседавали след като е минал целият процес със всичките му доказателства, изслушване на свидетели и пледоарии.

не са 22 дена... за около година...започнаха да я съдят миналия октомври

"Граничеща със садизъм" Хич не граничи, направо си е!

И пак сте пропуснали да напишете най-важното - какво е казала като оправдание. Има го в предишната ви статия.

Какво е казала, че трудно им е трсенето?

В една от статиите, която четох по случая, изказването на това изчадие беше, че не е била достатъчно добря за да се грижи за децата и за това ги е убила. Изрод!

Нищо не е казала като оправдание. Не се е оправдалава. До последно твърди , че е невинна и нищо лошо не е направила.

Бахти урода !