Трима от ”Килърите” с доживотни присъди, за останалите трима - от 4 до 17 г.

Шуменският окръжен съд осъди лидера на групата "Килърите" Петър Стоянов - Сумиста на доживотен затвор без право на замяна. Минути по-късно същото наказание получиха и съучастниците му Васил Костов-Кеца и Георги Вълев, съобщиха местните сайтове Шум.бг и Топ Новини.

Обратно в новината

Коментари - Трима от ”Килърите” с доживотни присъди, за останалите трима - от 4 до 17 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво и нека тази новина е за урок на нереализираните комунисти - партия ГЕРБ и да им е ясно какво ги чака след 4-5 месеца.

А защо ли адвоката им беше против съдебния състав-

Цецо и Бойко кога ще влязат в затвора?

Плюсчетат не са за мен.Те са за тези обикновенни провинциални служители на Темида който показаха класи на софииските си колеги затънали в корупция и генерирайки омраза на обезверените в справедливоста хора.За сведение имам все още запазено чувство за справедливост може би защото съм живял в САЩ доста години. Внучката ми е там известен юрист и даже в отпуска не желае да си дойде в България.Каква я получихме тая държава от родителите си и каква я оставяме на наследниците.Ако има въобще какво да оставим.Защото все повече наследници желаят да скъсат с нея ако вече не са го направили.

Истината е друга: Цветанов направи така, че делото да се гледа във Варненския съдебен район, тъй като има пълен контрол над съдиите там - повече от които корумпирани! СГС отказа да изпълни политическата поръчка на Цветанов и той бързо ги прати в Шумен! Рано или късно присъдите ще бъдат отменени от ВКС!

Четейки отново коментарите по това уникално за сега дело с удоволствие забелязвам високият рейтинг на всички подкрепили състава на прокуратурата и съда в Шумен.Това е нещо което за първи път се случва и нека това да е само едно добро начало.Понеже не можем да поднесем честитки с нашите благопожелания давам следното предложение.Тия коментари сигурно се четат от много хора от Шумен.Нека някой ги принтира и ги даде на хората които имат заслуга за тази блага вест която ни подариха в навечерието на Рожденство Христово.И нека те бъдат прочетени пред целият и род за тяхна възхвала.Боже-доживяхме в тая изпълнена с несправедливост страна една справедлива присъда.

кво ти става? да не прегря от плюсчетата?

Късмет извади Сумиста. Други съветници на Първанов ги отстреляха.

Ето че последната бастилия на комунистите постепенно пада - съдът. Имам пред вд съдът, който конституираха с 45 годдини беззаконие. И имам пред вид съда, който Първанов назначи последно. Промените в ържаата ни са добри и след кризата можем да чакаме неподозиран възход. Ето че дори Борисов може повече от БСП. Очевидно повече. Хора, вече има осъдени убийци! До скоро нямаше прецедент дори! БСП спираше възхода на обществото ни. Сега вече има успехи, които радват. Притеснявата се само зомбирани комуняги.

За 3 години едно дело и то за пропаганда преди изборите. Сигурно ще трябва да чакаме 50-100 години за да могат ГЕРБ да се справят с престъпността?

Пич, делата ги водят съдиите, а те са назначавани от Гоце и шайката ну, как да има осъдени?! Сещаш ли се за някой поръчков убиец осъден по време на тройната и преди нея?

rado_7_6@

Още една причина за висока активност на предстоящите парламентарни избори и възможно най-слаб резултат за бесеапашите и разсейките им. Хващането на власт от тея мискини би било катастрофално за нормалните хора.

Къде е сега Гоце да излезе и да обясни как така негов съветник се оказва шеф на престъпна група за поръчкови убйства..

ДО 123 И 456-ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ЗА ТАКИВА, КОМУНЕТА С ЦАЙСИ КАТО ВАС ЗА ДА ВИДЯТ, ЧЕ ХОРАТА НЕ ВИ ЖЕЛАЯТ ВЪВ ВЛАСТА

Прокурорът по делото - Главен прокурор. Съдията по делото - Председател на ВСС. От Шумен умиха срама за Темида. То ако чакаме на софийските магистрати ....

Защо си мисля,че тия герои няма да си излежат присъдите?

ПУСНЕТЕ ГИ ХОРИЦАТА БЕ.СЕГА ТРЯБВА ДА ХВАНЕТЕ ДРУГИ И ПАК РАБОТА.А ПЪК ТЕЗИ ЩЕ СИ ГИ ПУСКАТЕ ЩЕ СИ ГИ ХВАЩАТЕ И ТН..И РАБОТАТА ЩЕ ВИ Е ПО МАЛКО И И ШУМЪТ ЩЕ ВИ МНОГО .......

Не се наемам да съдя, но все пак е добре че родителите на Георги и Танко Вълеви не са между живите да им гледат резилите и да се срамят пред хората. Всеки от двамата доста работи свърши, и покрай тях доста хора по различни начини спечелиха, но който кон се хване, той ще тегли на хармана ......

Най-после светлинка в тунела,наречен българско провосъдие. Браво на шуменския Съд. Евала!

ПОМНИТЕ ЛИ? ПОМНИТЕ ЛИ, ЧЕ СУМИСТЪТ БЕШЕ СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА ПЪРВАНОВ? ТОВА СА ТЕ КОМУНДЕТАТА - ОРГАНИЗАТОРИ И ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА УБИЙСТВА. ТЕЗИ МИЗЕРНИЦИ СМЯТАТ МНОГО, МНОГО ОТДАВНА, ЧЕ ИМАТ ПРАВО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ С ЖИВОТА И СЪДБИТЕ НА ХОРАТА. НЕКА ТАЗИ ПРИСЪДА БЪДЕ ЕДНО ДОБРО НАЧАЛО НА НОРМАЛИЗАЦИЯ НА ЦЕННОСТИТЕ И ПРАВИЛАТА В ОБЩЕСТВОТО НИ! НЕКА ИЗГНИЯТ В ЗАТВОРА УБИЙЦИТЕ! НЕКА ВСЕКИ, КОЙТО ПОНЕЧИ ДА ОТНЕМЕ ЖИВОТ, ДА БЪДЕ ПРЕЗРЯН ОТ ХОРАТА И ПРЕСЛЕДВАН ОТ ЗАКОНА ДО ДУПКА!

..ти си голям наивник.. за сугелание..мислиш ли че това ще стане? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разбира се ще стане! И ще бъде много добре! Такова като комунистическото няма гадно по света. Вече отминава смрадта. Доста трая, но с времето...

Тук говорим за пост комунизма на Станишев и компания. Преди 50 год е било друго. Преди 100 писоарите в немките барове са били прикрепени към самия бар, на който се сервира бирата

По Коледа се случват Чудеса!!!

Макар и да са за 3 дни...

Само отявлен злодей или калитко може да защитава присъда без доказателства,а кой е за сапун бъдещето ще покаже.

Какви доказателства искаш, "клиентите" им да излязат от гробовте и да ги посочат с пръст ли? Това е организирана банда, която знае какво прави и как да се предпазва, не са хлапета. А и има покрив отгоре си... или имаше по-точно.

браво на съда, така им се пада на тези кървопиици. Даже им е малко. Да им поспаднат шкембаците . Бяха се много уяли.Престъпници. Мошенници.Убийци.Присъдата трябваше да е СМЪРТ и само СМЪРТ. Такива изверги не трябва да дишат дори въздуха. Бяха се самозабравили.

АПЕЛАТИВНИЯ червен коруптен ЦИРК, който някой без право наричат още съд, със сигурност ще намали присъдите на другарите си до условни или гаранция от 100 червени рубли! Все пак това са били съветници на президент Първанов от БКП, а БКП не оставя другарите си на всеки километър! НО БРЮКСЕЛ ВИЖДА другари! Не го забравяйте това!

.

Какво иска да кажеш? За кой Бойко пишеш?

Тия там по провинцията да си раздават присъди, нали после всички дела си отиват в София при големите акули на правораздаването, дето прибират колосални суми от бандитите, но за сметка на това нито един не е влязъл още в затвора.

Осъдиха ги по политическа поръчка, а доказателства нямат! Съдиите- послушници на Цвъко един ден ще си понесат заслуженото!

Нямат правилно. Те нали ги погребаха мъртвите

Скоро комунистите на сапун, но от тебе може и шампоан да излей

А от тебе и ракия не може да стане, галфон с галфон.

МНОГО ПОКАЗАТЕЛНО МНЕНИЕ! Избирателите на ОПОЗИЦИЯТА ЗАЩИТАВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И УБИИЦИТЕ! А после ходете избирайте пак БКП, Пръмова или Костов...

НАГРАДЕТЕ ГИ ВСИЧКИТЕ! Шуменския прокурор Ася... (забравих и името) Петрова (?) направете ГЛАВЕН ПРОКУРОР! Заслужава го момичето! Такъв кошмар изживя с тези съветници от БКП! Бял ден не видя от началото на процеса до сега, НО не се огъна пред престъпноста! ТЯ Е ПЕРФЕКТНИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР! Съдията Димчо Луков дето поизнесе присъдите го направете ако не конституци онен съдия, то поне окръжен прокурор на Шумен! А и всички които изнесоха това дело на раменете си ги повешете с 2 стъпала на горе и увеличете заплатите им допълнително с 50%! Заслужават го хората! Евала! Респект и дълбок поклон! Дайте им на всички ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА!

Кажете при червените кхмери кога са осъдили. Кажете, когато Гоце беше Президент - никого. Та как ще съдят като най - големия престъпник е държавен глава

А шефа на убийците - негов СЪВЕТНИК!!!

Ти не непразно си си сложил франкенщаинска физиономия.

много си мълчалива ма мутро...

РИВЕТИ БЕ червени кратуни! РИВЕТИ! Що ни ривети ся по правителството! Айеде! Защитавайте престъпниците и убииците и ревете срещу ГЕРБ! Простотията искам да ви видя! Плююуууууйте по ЦвЦв и Тиквата, дето вкараха съведника на Първанов от БКП в панделата! Очаквам БКП да пита ся Брюксел, какво прави съветник на президент от БКП в кауша! Гласувайте после пак за БКП! Дано не 18%, а 70% да спечелят на изборите, та да ви уврът тиквите дано!

Интеpесно ми е в кpайна сметка колко ще излежат?

ами при нормално правитлество всичко, но ако дойдат червените боклуци на власт ще бъдат помилвани, комунягите така са правили в цялата си история....

Безспорно това е отлична новина! "Гювендиите" да ги назначат за главнерокурор, а съдията за главен съдия! А тези мутри нека са за пример и назидания на останалите отрепки!

Цецо, тежката престъпност я бориш. Ти си най - успешния вътрешен министър...то май други сме нямали...Цецо, време е да слезеш надолу...ниската престъпност е много и е неразкриваема...полицията само статика прави

Уважаеми съфорумци!Безпрецедентно високият рейтинг на моят коментар ме ласкае че аз съм разбрал кое е най важното в тоя изключителен процес.Той е и само една от наградите на тия смели хора от Шумен.Съда направи каквото трябва пък после да става каквото ще.Предлагам още в следващите коментари непременно да присъства една от думите:благодаря.поздравления.започна се.най-после.И един път народа да предложи са съда-НАЙ ГОЛЕМИТЕ БОНУСИ.

Този съдебен състав заслужава бонуси. Тия от София - сопата

Ами ако сега се намеси вицепрезидента и ги помилва, защото доживотна присъда според нея е много нехуманно.

Ако беше бившия - Ангел Марин, гарантирано! Все пак човека съветник им е бил!

Ама това нищо не значи, не разбирате ли? Има още няколко обжалвания, години ще се точат... Когато влязат в затвора тогава ще го повярвам...

d4

Не забравяйте кои са адвокати на "килърите"... И че апелативния съд не е в Шумен, а в София. Така че, не се радвайте много на присъдите. Макар, че са най-тежките за момента.

апелативния съд в във варна - пише го и в статията!

Да, бе, верно...ама от Варна ще го препратят в Пловдив, оттам в Русе, от Русе ще го върнат в Шумен, от Шумен в София... Докато се заметат следите, свидетелите измрат, доказателствата изчезнат и делото се прекрати по "давност" срещу "неизвестен" извършител...Айде, със здраве!!!

Апелативния съд си е отново в Шумен, разбирачо!

Пардон, Варна.. грешка!

ЕТО ВИ ГО И НОВИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ- Съдия Димчо Луков от Шумен от 01.01.2013. По голямо доказателство това за качествата му и съвеста му, здраве му кажи!

Лазар Груев - мафиота на Гоце да се изхвърли от системата. Позор за институцията Върховен касационен съд! Правете реформата в София. Провинцията не са такива мафиоти - тука са бандитите...еля оная Тодорова...лелеее, панделата плачи за нея

защо трябва да тарсят неподкупни и честни сади и прокуропи има и то в гр. шумен ето хората които трябва да работят в софя защото сега като обялват убиизите в софя ще им намалят присадите защото у софето всичко е корумпирано *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Видял съм всякакви простаци,като дете помня как бащите на сегашните управляващи викаха "смърт" 'смърт" за Трайчо Костов,като студент слушах как готино е бил убит Горуня и как после са го хвърлили от балкона за да инсценират самоубийство.Винаги са близани задниците на управляващите,и сега не е изключение ,тълпата иска сеир и лошо за комшията.Ако са виновни -добре,ами ако е поръчка на кратунките какво праим тогава,така че нека всички инстанции си кажат думата ,пък по малко се кефете видяхме какви бяха бащите ви и колко прокопсаха от близнето на комунистическия гъз и виковете "смърт" по площадите.

може да напуснат страна. но браво и пак браво лично аз бих приложил смъртно наказание да и то е малко по-скоро набучване на кол

Как може такова безобразие! Този съд си е за съд! Призовам Лазарчо Груев, моя Лазар да назначи нашта съдийка - Мирослава Тодорова тя да гледа делото. Тия от провинцията ко си мислят...следващата поръчка е тяхната

За съжаление чак когато измрат всички престъпници и лайняри чак тогава ще си отдъхнем...

Тъжно е, когато зависим съд решава дело, па макар и за убийства. И още по-тъжното е, че народа сляпо и угоднически се радва на този фарс като кученце на гумен кокал, подхвърлен от господаря, който всеки ден го смила от бой. Както някой писа по-долу - радвайте се, но и се молете пътищата ви да не се кръстосат с някой от интересите на ББ. ЦвЦв и с-ие. Тогава ще разберете как този "отличен съд" решава дела, и чия истина взима под внимание. Хайде Весела Коледа веселушковци-послушковци.

Абе галфон, вкарай си един чадър отзад свит и го изкарай разтворен. Как се раждате такива помияри вее...банда убийци ги осъждат и ти...тъп комунист

Само това ли успя да измъти гладкото ти мозъче, УМНЬО ахахахахаха. Гениален си колкото шефа ти с физкултурното образование и милиционерско мислене.

Кажи ве простак, какво наказание трябва за тия. Да са утрепали някой твой близък - жена, деца, родители...и да ги оправдаят тогава

И не ни пожелавай весела коледа...марш на Позитано, мърша такава

Абе много ти е тъжно нещо на тебе бе? Да не би да ти се е стъжнило от присъдата? А бе Пешо (Стоянов), ти ли си бе, така кажи бе?

На трета инстанция като го оправдаят поради пропуски и нарушения в събирането на доказателствата може на теб да ти се стъжни. Дотогава дишай и трепери в черупката си.

Аман от тъпанари,не е работа на дрънкачи да раздават присъди,само съдиите могат да определят икой е виновен,тези дето се радват на чуждото нещастие да знаят че и техния ред идва ,този отгоре ще ги намери,дали сега ближат герберски задници не е вжно,скоро на власт ще дойдат други и пак ще им трябват езиците ,така че по полечка с кефенето и близането.

Да бе, само съдиите като раздаваха индулгенции на отявлени разбойници, крадци, политици и тн, виж до къде я докарахме - криминален преход към провалена демокрация.... Така става винаги, когато престъпността е легализирана и институционализирана .

Стартира кампания "Да Спасим Нашите Момчета" - Гласувайте за БСП

" Ледът се пропуква ,господа съдебни заседатели."

А дали съвсем случайно е пропуснато да се отбележи, че тези обвиняеми са получили най-тежките възможни наказания по българския НК предимно и най-вече, защото единият от тях - В. К. разкри връзката на Хелоуинския зеленчук със СИК, и това че той пряко е отговарял за трафика на амфети? Удобно средство да бъде дискредитиран, и да бъдат запушени устите на тези, които са наясно с миналото на "селския" ни "цар". След 7 месеца ще стане ясно. Който може да мисли, отсега знае отговора. Дано тези, които скалъпиха това обвинение получат тогава полагащото им се. И пудела Цв. не случайно заведе съдийката по делото на инструктаж в САЩ за надлежно промиване на мозъка по стар милиционерски обичай.

Шуменския съд си гледа добре работата.

Ако си я гледаше добре нямаше да има само едно контролирано от изпълнителната власт дело с осъдителни присъди, а стотици други за кражби от селски имоти и ниви да се влачат с години, и накрая да бъдат прекратени с дежурното "поради липса на доказателства". Като си гражданин, поне да имаше и мозък да мислиш. Жалко!

Иска ти се но няма да стане

Знайте ли, почвам да се чувствам горд, че съм българин. Полека, лека България се изправя. Поклон пред този съдебен състав!

Внимавай докато се кланяш да не те заболи дупето

Няма. Той ми е свикнал.