Дойдоха още 273 780 дози от "Пфайзер", може да удължат "зелените коридори" (снимки)

Много държа да кажа, че всъщност България не усети как минава третата вълна на COVID-19, заяви министърът на здравеопазването в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олигофрене, само днес са починали 164 човека, ама това не се брои!

спутник няма ли, да ваксинираме русофилата с него?

Страшен ум, каква прозорливост, каква далновидност, възхищавам се на такива идиоти като теб които сънуват руски призраци! Гледай да не ти влезнат в гашите някой деен да те насилят. От кретени като теб сме на това положение за последните 30 години!

"Много държа да кажа, че всъщност България не усети как минава третата вълна на COVID-19". Hахално изказване на Ангелов. Много хора го усетиха и физически, и психически.

95% от България усети само мерките и то много осезаемо!

А останалите 5% само умряха.

България се води към 7 милиона от НСИ. Едни 5% са 350 000 човека. Аз не съм чул 350 000 да са "само умрели", дори и при свирепите мерки като затвориха хората, което им влоши здравето към допълнение на психичното натоварване от мерките и масовата медийна кампания.

За тариката "Абе" до сега 405 хиляди са докладваните случаи. 16 хиляди са умрели. от ковид. В тези пет процента значи се включват и сериозно пострадалите. Като се има предвид че заради местни особености на управлението и населението се докладват само заразени със очевидни симптоми, всъщност заразените (и съответно потенциални разпространители) са много повече. Това също обяснява частично защо е толкова голям процента умрели спрямо заразените.

Много ме интересуват тези 95% от България, нито пък и цялата България. Сбирщина от изроди, от които нищо хубаво не става, единствено страдание, смърт, нещастие. Няма значение дали е огромната маса от малоумни същества, или пък малкото интелигентни и мислещи хора, поне 70- 80 % са с гадни души, с кеф ще ти направят нещо лошо, дори и да нямат никаква изгода от това.

И това, че интересът бил огромен в големите градове, е откровена лъжа. Вчера лично минах през зелен коридор в най-големия град на България и грам опашка нямаше. Имаше двама човека преди мен, които ги ваксинираха в момента, две или три стаи седяха празни. Ама то точно тая шайка ни убеждаваше как мерките се спазвали и давали отлични резултати, а после се оказахме челни по смъртност.

За ваксината чудесно, както се казва по-добре късно, отколкото никога! Здравната система се справи - медиците заслужават уважение за труда и саможертвата! Но да се каже, че не сме я усетили е малко прекалено! Имаше доста починали, а сред тях млади, без заболявания и най-тьжното - бременни жени! Колкото до кампанията срещу АЗ, ако такава има, то тя не е определяща! Има достатъчно надеждна публична информация. Всеки може да прочете листовките, да сравни ваксините и да избере. Говори се за всички ваксини, имаше кампания и срещу рнк ваксините, за полиране 5 g и не знам още какво, но на хората не им повлия! Сами си отговорете защо! Жокер - медицински са причините, а не някакви непредвидими. Иначе и без достатъчно инфо, когато човек е изправен пред такава ситуация избира диверсификацията т.е. при несигурност не залагаш всичко само на едно. Това е общовалидни принцип! Хайде със здраве!

Чипиране исках да кажа, не полиране, но телефонът ме редактира.

Еви си майката лайнар...пукнете ама не пуквате от ковидЛайнари, а ставате по,- богади шибани търговци в търговски дружества на кил геноцидовци и ангел кунчивци....това лайнарска Кунчевско говно докато не го активираха сатаните от Давос все едно не съществуваше

Внимавай ти да не получиш я инфаркт, я инсулт, при това от чиста злоба! Медиците не са ти виновни за нищо о всеки от нас рано или късно опира до тях! Политиците са нещо друго!!!

Отивам в уърлдометър и веднага виждам как българия е "пропуснала" третата вълна. Също виждам как третата вълна е почнала точно две седмици след като правителството отпусна мерките и отвори ресторантите предизборно. Очаквания резултат беше едновременно подмазване на избирателите и в същото време достигане на нови висоти в разпространяване на заразата точно за деня на изборите така че да гласуват само предварително организираните и платени избиратели. А тези които биха могли да изразят свободен избор да се откажат да гласуват. Схемата сработи, но не достатъчно за герб и депесе. И сега ще има нови избори. Сега излизаме от фактически предизвиканата трета вълна но това е благодарение най вече на слънчевото време. По задълбочено разглеждане на числата показва всъщност пълен провал на гербавото правителство в управлението на пандемията.

Да ти сера в устата, рАК да хванеш да видиш че не са сами настинки шибано лайно гнусно умри бе лайнар

Ти гербав ли си или си ковид-динаел? Или обикновен боклук?

Абе Дира, що не пишете НИЩО за Китай, как се справиха с вируса. Или от запад не ви дават? Няма нищо срамно. Напротив! И вместо да се правите на велики се поучете от тях. Нищо че там е комунизъм антихуманен. А вашата хуманност и грижа за човека КЪДЕ Е? Дано не е в стотиците хиляди избити в Ирак, Афганистан, Виетнам, Лаос, Камбоджа, Сирия, Либия, Югославия, Гвинея и пр убити НЕВИННИ ХОРА.

А защо Китай даваш за пример, а не Северна Корея? Там най-успешно се справиха с вируса! Направо върви там да си на сигурно, но внимавай на границата! Един от Южна Корея се опита да влезе, за да е и той на сигурно, а онея отдалече го застреляха, поляха го с бензин и го запалиха. Противоепидемични мерки са това!

В китай бяха въведени стриктни ограничения за придвижване, изолация на заразени и контактни, яка пропаганда, намаляване на социалния рейтинг за непослушните, отвличания, затвор и убийства за медицински лица допуснали теч на информация. Китай очевидно лъже в данните. Според официалните данни единствените нови случаи са внесени. А в северна корея - директен разстрел за евентуално контактните. И там нямаше нито един заразен дълго време до сега когато се оказа че всъщност короната е излязла от контрол. Началото на пандемията също беше скрито независимо от това дали вируса е изпустан от лаборатория или самопоявил се на пазара за прилепи. Разпространението на китайската кашлица започва още от началото на септември, разбира се само по косвени данни като сателитни снимки например. Започнаха да се появяват случайни съобщения по социални мрежи, не им се обръщаше много внимание, а след това авторите им изчезваха. Или падаха от високо. Пандемията беше скрита и така разпространена по целия свят, нарочно или не, чисто по комунистически. Същото беше и с чернобил. В целия съветски блок информацията за инцидента стигна само до най-отговорните лица.

"Пандемията беше скрита и така разпространена по целия свят, нарочно или не, чисто по комунистически. " ПЛАНДЕМИЯТА БЕШЕ ИЗКУСТВЕНО РАЗДУТА!!!!! Направиха от мухата, слон! Толкова им се иска да е сериозно, че сега като гледаш как са тръгнали масово да ваксинират с експериментални ваксини по време на епидемия, може и да успеят да го направят.

И тука е пълно с черепарски тролчета :) Скачат от тема на тема като мухи на лайно :)

Смени плочата, или тъпата ти ТИКВА не може да роди друго освен това коетп са ти написали на употребена тоалетна хартия.

Нали щяха да ваксинират Копойте си. Защо бе ги ваксинират. Защото ще останат без кучета .долна зган. Вземете по една от тези така наречени ваксини и ваксинирайте тоя боклук Ангелов,Борисов всички от НоЩ и семействата им

А тебе ще те ваксинираме с дузина курове, знам че го желаеш!

Що слагаш минус бе Боклук. Нали са Манна Небесна ваксините на Пипи Гейц,Сорос,Фичо,Рокфелер. Що не искаш да ги сложим на твоите Идоли,Ангелов,Борисов,Кантарджиев и техните близки. За тяхно добро ще им ги сложим.

Юначе ;)

Мунчо е номинирал за министър на задравеопазването Маямата. Тя много ги разбира болестите, най-вече трипера :)

Aaaa верно ли бе, лизачо на Бойко?

Черепарски куросмукачо!

Навретесоя тази Отрова Отзад,Фашисти . Трябва да има нов Народен съд. И да ви избесим до крак по жълтите павета продажби подлоги и убийци.

Смърт за черепарските подлоги!

Дори в кочини като Индия, Турция и Бразилия има повече ваксинирани. За сравнение с нормалните държави не говорим, за смъртност и спазване на мерки - също! Ние сме в лигата на Третия свят. БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-МАЛКО ВАКСИНИРАНИ В ЕС!

Във килограм шпеков салам има поне 5 грама химии които са много по опасни и вредни от ваксината. Ваксината е 0,3 мл което е по-малко от една таблетка парацетамол. Няма как ваксината да ни увреди повече от това което поемаме всеки ден с храна и всякакви лекарства без рецепта които си купуваме. Ако дадеш на 1 милион души каквото и да е лекарство ще има поне 20 човека с алергични и други странични ефекти и дори умрели. Всяка химия и лекарство са вредни, реално се гледа ползата а и който не иска да не се ваксинира но да не ни натрапват мнението си.

Вземи 0.3 мг цианид и после ми обяснявай, че от толкова малко количество няма нищо да ти стане.

Има статистика, но е само за грамотните

И Коритаров, като се беше ваксинирал, какво последва ?!?

И тука е пълно с черепарски тролчета :) Скачат от тема на тема като мухи на лайно :)

Добра новина!

Тези ваксини на Файзер не трябваше ли да ги транспортират на -70 градуса? Гледам на снимката кашончетата, като банани на борсата.

Да те еба у разбирачо :)

-70, +20 ...все толкова работи :)

5000 умрели. Това за гея е леко прекарване. Съд и затвор за цялата гербаджийска шайка.

И тука е пълно с черепарски тролчета :) Скачат от тема на тема като мухи на лайно :)

:: Ваксинална корупция в ЕС?! Не може да бъде!

Боклука от ЕК подписал за опасните инжекции е получил 4 милиона европодкуп от фармацевтичната мафия... Нека го гледат овцете, дето си мислят че ги "лекуват от ковид с нЕкви препарати дето трепат и мишките" ...лекуват ги за оня свят

Мъртвите от Ковид19 в България бяха: 1 Март 2021 ......10 320 1 Май 2021 .....16 230 ... ГЕРБ Отвориха Всичко в Началото на 3 вълна от Ковид19 на 1 Март . Целта ...да Намалят гласуващите. Донякъде успяха. Но !!! Така ГЕРБ убиха 6000 българи, за Два месеца ! Трябва да бъдат Наказани!

Според Ганю вирус няма.

Вирус има, вид по-агресивен грип. Пандемия - НЯМА! Може и всички умрели да ги пишат Ковид - тогава стъкмистиката ще е още по-убедителна!

Са Мунчо ше те оправи :)

"Ангелов обърна плочата: COVID-19 не е особено опасно инфекция, никога не сме действали така" (1:34:00 ->) тубата:: Министър Ангелов обърна плочата?

Скоро чалгар ще е министър, той ще ви опави :)

На някои тук им се струва шега вируст и Ковид, което е жалко. Аз лично го изкарах сравнително леко, но имам доста познати, все млади хора под 40 години, които си отидоха. Имам и такива, които дори не разбраха, че го изкараха - както им бяха отрицателни бързите тестове, така се оказаха с прекарана инфекция. Честно казано и аз се шегувах, докато почина мой състудент, после ми спрях, после аз го изкарах, после, като ми падна титърът на антителата, се ваксинирах. Защото, след като го изкарах, започнаха един куп проблеми и се лекувах 2 месеца за белия дроб, после още 2 месеца си лекувах паник атаките... да ви кажа, че всяко едно от лекарствата, които съм пил, има доста повече сериозни нежелани реакции от ваксината - предпочитам да си слагам ваксина всяка година ако трябва, отколкото пак да изкарам ковид и пак да се тровя с лекарства. Жалко, че се води подобна кампания - на тия, които я водят, и на всички продажници, най-искрено им пожелавам да го изкарат, леко да го изкарат, ама да го изкарат... ако бях темерут, щех да им пожелая някой техен близък да гушне букета от ковид, но просто не мога дори на най-големия си врах да го пожелая... ай със здраве и се ваксинирайте - парацетамолът, който жулите през ден зимата има повече нежелани реакции...

Щеше да си по- убедителен...пукнете шибани фашисти Господ да ви погребе в гробовете които изкопахте на здрави хора с тия ГМО препарати да пукнете дано

"предпочитам да си слагам ваксина всяка година ако трябва, отколкото пак да изкарам ковид и пак да се тровя с лекарства" Не щеш да се тровиш, ама ще си слагаш ваксина всяка година. Не знам колко ти плащат за пропагандата - извинете, пояснителната кампания - ама поне да се беше постарал повече. Това което трябва да разберете, е че свободата и неприкосновенността на тялото са свещени, ако ще и звездите да падат на земята! Ако хоратя нямат идеали и престъпват граници, за щяло и нещяло, когато на управляващите им скимне да обяват "криза", тогава няма принципи и всичко е едно тотално лицемерство! На знамето е пишело "Свобода или Смърт". Защо? Защото идалът за свободата на българина е неприкосновен и по-ценен дори от живота!

... и докато тролиш, са ти паднали антителата пак, така че ходи се боцкай още. Все пак това дето се боцкаш с него не са лекарства, нали така?

Евреите "изпуснаха" от американската лаборатория в Ухан най печелившият вирус до сега. Маски Антигенни ПСР Антителни Ваксини И така ще бъде всяка година Този път без бомби и тероризъм удариха джак пота...

Защо спряха доставките с бусовете на гербаджийските кренвирши?

Напишете ми поне един спортист с поставена ваксина. Само един. Няма нали

Ти да не си спортист бе, алкохолик! Алкохолиците също не ги лови Ковид, нали!

Ваксините имат защита само 6 месеца. После пак ще се редите за две дози. Това да 4 надника годишно и две седмици вкъщи заради страничните ефекти. Уж безплатни са .

май е по-добре ваксина на 6 месеца отколкото ковчег веднъж

Това е грип ,не е корона вирус.

Тази ваксина не може да бъде задължителна. Вируса е като грипа, мутира постоянно… Просто ще остане като фон.. Абсолютно безумие е да се слага на всеки. Ще изтрепят хората. А и няма смисул. Не е като доста от ваксинитв за новородени, които се слагат и важат до живот….

Безплатен обяд няма ,ще ги давате за лекари, лекарства и траурни агенции. Напред народе,аванта има. Налазвай .

Като изтече срока на смъртоносното им клинично проучване през 2023 , същите мръсници фашискри говна ще отрекат и скрият всичките убити и уредени от ваксините и ще направят ГМО екзекуциите с тези препарати задължително за новородени, пременни , деца ...за всичко и ще ви изтепат говеда прости вие още блейте

Как така, не сме усетили третата вълна, а по 200човека умрели на ден какво е?

Според Ганю вирус няма.

А пресконференция ще има ли?

В нормалните държави са ваксинирани 30+% от населението, в България процентите са 5-6... Поредният успех! Отново България се справя най-зле в цял ЕС !!!!! Работа, работа, работа :)

цял свят говори за българския модел ...