”Галъп”: 60% доверие в Радев, най-много след Петър Стоянов

Първите 12 месеца на президента Румен Радев показват устойчиви нива на доверие от около 60% и на недоверие – около и под 30%.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: 60% доверие в Радев, най-много след Петър Стоянов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усещаш ли се на къде бият хората ? Та нали говореше за нарушено чувство на справедливост, морал, правила и т.н. Стига празни приказки и позьорство. Модела човече, кардинална промяна, а не премяна. Няма мърдане вземай се в ръце.

До голяма степен рейтингът му се дължи на Плевнелиев. Като си спомним какво недоразумение ни беше президент, нормално е да харесваме Радев. На фона на орязаните му правомощия, това което прави е максималното. Много е активен във външнополитически план и е единствената работеща опозиция на ББ. Искрено се надявам кратуните от ГЕРБ да го импийчнат за да може да си регистрира партия и да ги издуха от политическата сцена

На тоа паляк сякаш все снимка за паспорт му правят :-)

С просташката си физиономия и глупостите-клишета който ръси на ляво и на дясно, тая руска утрепка, москвич-решетков, изстрелва Боко на президенсткия пост на следващите избори още на първи тур!

60% ???? Че кой вярва на тия дърти, лъжливи москвичи от уж Галъп?

Харесват го 100% от дебилите, тъй като се разпознават в неговата текезесарска чутура и просташки речник. Самият факт, че за "първа дама" минава една откровена селянка с малоумен външен вид и поведение на курва, говори какъв е този до нея...

И за какво му е високото одобрение, като не го използва ??? Той си гледа от президентското място, а Мутропремиерът продължава да си разиграва коня и да съсипва България.....

Тук спамва един единствен трол соросодомит! Пише под най- различни никове, но не е трудно да се разбере, че е само един ахмак!

Как може да се вярва на продажник одобрен и подкрепен финансово от Путин (КГБ). Срам за България и за Българската войска. От мен получава доверие 0%, защото няма как да е по-ниско.

Като чета коментарите, виждам, че бая герберски тролове са полазили ДИРа.

Не може без PR, ама не може и само на PR. Толкова глупави ли изглеждаме ? Там на където се е запътил човека, хората се връщат. Стига думи а дела. Като не можеш или не стиска гледай си пенсийката и далеч от играта. Или да държим кокала до последно ?

... НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА ГОДИНА ...

Народа не вярва на платени агенции.Няма как тоя Радев -поставен от КГБ в държавата и стараейки се непрекъснато да пречи на парламент и правителство да е с това доверие,Иначе излиза че ние сме мазохисти. Не може да си поставен от друга държава- а те си признаха ТРЯБВА ДА МУ СЕ ИСКА ОСТАВКАТА ,КАКТО ТРЪМП ГО ХВАНАХА ЧЕ ПУТИН И НЕГО ГО Е ПОСТАВИЛ. . И понеже не сме мазохисти на тоя измислен президент, реалната подкрепа е около 20 процента ,колкото на БСП, а може би и по малко.Нека си въобразява че е някакъв фактор-АМА НЕ Е НИКАКЪВ.

А АЗ СЪМ ОТ ТИЯ КОИТО СНЕМАМЕ ДОВЕРИЕТО ОТ РАДЕВ ... ЗАЩО ??? .... АМИ ДА КАЖЕ НЕЩО КОЕТО Е НАПРАВИЛ ЗА 12 МЕСЕЦА ??? .... САМО ПРИЕМА ПАРАДА ... И ГЛЕДА КАК МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ КОЛЯТ БЪЛГАРИТЕ ТАКА КАКТО И ТУРЧИН НЕ ГИ Е КОЛИЛ .... НО КВО ЛИ ПУКА НА НЕГО - ЕДНА ФУРАЖКА ПАРИ ПЕНСИЯ , СЕГА ЩЕ ВЗЕМЕ ВТОРАТА С ПРЕЗИДЕНСТВОТО , И КЕФ ТИ ВАРАДЕРО , КЕФ ТИ ИЗМИР КАТО ВОЛЕН ПИДЕРАСТ КАТО МУ СВЪРШИ МАНДАТА :))))

ПРЕЗИДЕНТ-ЛИЧНОСТ-интелигентен,умен,образован,знае три езика-английски,немски,руски, общува свободно, не ни излага пред света. До сега НЕ Е направил грешка-становищата му са разумни,обосновани и най-важното- В ИНТЕРЕС НА ХОРАТА!

Щом агенцията на голфърите Кънчо и Андрей казва 60% одобрение и 30% неодобрение, значи истината е точно обратното. Тези отдавна са доказани лъжци и манипулатори. Само един факт - два дни преди последните парламентарни избори убедено твърдяха, че БСП печели с 2% разлика пред ГЕРБ, а резултатите бяха 6% преднина за ГЕРБ.

Един човек, когато нищо не върши, нищо не зависи от него и само говори каквото искат да чуят, той не може да прави грешки и да губи доверие.

И как неговия рейтинг променя битието на средния българин ? Той на думи, обещания и титирамби вярва ли ? Какви сме били ? Днес реалността е друга. Каква свобода, какви 5 лева като не мога да вържа двата края ?

Бочко умира от яд. Цв.Цв.също!

Досега не виждам какво е направил за държавата! Освен да слуша номиниралата го партия и нейната Председателка, тоест послушен мъж е! Впрочем, той си слуша жените... Иначе, беше най-пътувалия президент, друго не си спомням за него...Е, как да не достигнеш 60% одобрение!!!

Президентът пътува защото го канят негови колеги в Австрия, Франция, Белгия ... Защото генерал Радев е начетен, владее много теми и има умна и хубава съпруга. При Борисов тези неща липсват

и повече,ако не си беше оставил семейството с подрастващи деца,заради едно дълго,безформено нагло чудо.

заванието - генерал, единият е летец, което изисква:1.отлична инженерна подготовка 2.отлична физическа подготовка 3.устойчива психика 4.бърза реакция 5.аполитичност другият е пожарникар коетоизисква: 1.добра инженерна подготовка 2.добра физическа подготовка 3.устойчива психика 4.бърза реакция 5.аполитичност Кой от двамата е по-близо до тези критерии, решете вие!

5 точки за президента, всичките верни! Има само един проблем, България не е Президентска Република и Президента не решава нищо! Никой не го бръсне да известния кюстендилски плод! Квото с него, това и без него, той е просто кукла на конци, а конците ги дърпат Премиера и Народното събрание! Кой е по-по-най-по го е решила Конституцията!

Генерал Радев има по-голямо одобрение от българите спрямо Бойко, Цецо и Цецка взети заедно. Към тях може да прибавим Делян Добрев и Тома Биков ... Генерал Радев пак има по-голям рейтинг ...

Ако прибавим и Цвета Караянчева може да съберат проценти колкото генерал Радев

И кво като има! Може само да си го завре! Рейтинг не се яде, не се пие!

еи авер не стои цял ден пред компа да си разваляш здравето на очите да убеждаваш хората колко велики политици имат бсепето българина си е патил достатъчно от откритията им радев щом е подкрепян от тях забрави го

Недейте така Годпода! Не може да публикувате такива данни! Сега г-н Плевнелиев ще се разплаче!Ами че той е най-добрия Президент-метеролог!Ей сега НПО-тата ще ви обадят за "фалшива новина"....Все пак съгласувайте преди това данните-например на ул.Козяк!

Радев - това е нашият Президент и нашият ИСТИНСКИ Генерал - на всички българи. Борисов е фалшименто

Кога пък Стоянов е имал такова доверие?

Преди да стане президент Виктор се ползваше с голямо доверие .

Vinetou

Нормално! На фона на изцепките на "генерала"- тиква, Генералът-летец изпъква.

ГАЛЪП-ХАХА КАТО СЛОЖИМ 15%-20% СТАНДАРТНОТО ИМ УВЕЛИЧЕНИЕ ЗА БСП ПРОЕКТИ ТЕЗИ 56% ОТИВАТ ПО-СКОРО КЪМ 30%:)

Нормално е хората да одобряват Радев за разлика от предишния амеро-газо-лизец. Тук на форума 3-те дежурни Козяшки трола се опитват да създадат друго впечатление ама не им се получава.

КАТО ЗНАЕМ ЧЕ ПРОУЧВАНИЯТА НА ГАЛЪП СЕ ПРАВЯТ В ПЕНСЙОНЕРСКИ БСП КЛУБОВЕ С 10%ДОСТОВЕРНОСТ......

Вярно съм ви сметнал бройката. Три трола = три минуса. Питайте на следващата оперативка в Козяк, може да ви научат на някой трик та да изглеждате повече..

Не зяпай, ЛАПАЙ!

Тези 60% са от енерцията на изборите , какво е направил за тази година??? Борисов лети, Радев пълзи!

"енерцията" те води право към простотията. Пиши поне малко що- годе грамотно.

Всички се надяваме Борисов не само да лети ,но да излети веднъж завинаги и да не го видим и чуем за него. :)

Че кои сте вие "всички"? Един файтон мурзилки, това всички ли е?

се пише с "И", не с "Е".... От неграмотен човек какъв коментар може да се очаква...

Този и жена му ако се скрият в селото му ще имат 100% одобрение!!!

При всички положения е в пъти по-добър избор от предишната плюнка. Така и не щяха/не се разбраха/ "десните" да сложат избираем кандидат,а?

Че какво не и харесваш на мамата на нацията, е малко изглежда като трето половите но се след като прием Истанбулската конвенция всичко ще е наред. :)

дебилите да не са намалели от 80 на 60%,е,наистина няма толкова прост народ

Прост, ама разбира. Ти като си ного акълен точиш плюнки в нета.

Троле, имам само един въпрос към теб. По какво се различават заплатените тролове от магистралките и изобщо има ли някаква разлика? Поне да ви избираха по някакви критерии, а то само да си тъп. Е, не стига....

ама как всички 65+ годишни дебили си приличат като правени от един идиот.......тъпи и неприемащи нищо от други освен от тоя идиот,черендалести зомбита

Твоите родители и тях ли слагате в групата на "65+" дебили?

Всички знаем какъв рейтинг, какви оценки и какви преценки правят комунистическите Кънчовци, на които диагнозата е отдавна поставена. Да се скрият дълбоко някъде, за да не дразнят хората.

При 80 % е нормално да има рейтинг 60 %.

На мен не ми направи добро впечатление, че на Ханука влезе в синагога, но на Коледа го нямаше в "Александър Невски".

kirchevo

Е ти като отиде на т.нар."Коледа" в Ал. Невски какво.За един път ходене годишно файда нема мой човек.

Не знам защо му е висок рейтига. Ако избирателят му види и чуе пак предизборните обещания, какво говореше и какво прави сега ще се хване за главата. За мен един въздух под налягане и нищо друго!!!

така им се иска на тези комуняги дето нямат нищо общо с галъп чудя се как не са ги осъдили до сега за името

Една година нищоправене и имитация. паразитна, синекурна, харчеща, високопарна институция. Че и с вице и с антураж към него ? ведомство обслужващо 28 год. олигархичен, комбрадорски "преход" на едно изчезващо население. Слаб, конюнктурен и уплашен. Не смее да пипне в батака. Гласувах за него, вече не. Не оправда очакванията ми. Посредствен платен екип.

Това ли е днешната сводка от Козяк?

човека казва истината! Звънни сега на телфоните дето ги има в сайта на тоя лешпер и ще чуеш Дондуков 2 така се говореше и пир онова влечухо чехъла и при оня агент гоце!

Президента не се нуждае от твоят глас.Заври си го отзат.

А ти отзаД

Разбира се, че ще има високо доверие. Всяко сурвакарче по Коледа се ползва с високо доверие, защото ви казва само хубави неща. Въпросът е в това, че няма реални действия. "Има гладни, трябва да ги нахраним. Има безработни трябва да им намерим работа". Ама не става с приказки! Ще кажете, че няма правомощия. Има едно - външната политика. Но и там не прави нищо. Харесвам Радев като човек, но като политик просто не работи.

Той е независим!

Дори да приемем, че е независим от БСП, което няма как да стане - БСП не биха заложили главата си на независим човек, пак остава въпросът - защо Радев не направи договорът с Македония? Напълно е в правомощията му да го инициира. Спира закона за корупцията, който трябва да замени закона за корупцията, писан от БСП и с който Станишев в последния ден на управлението си сам се оневини.

В президентските избори участваха по-малко избиратели,но одобрението му било 60%?! И какво е направил,че има такова високо одобрение?!

абе ти очавадно нямаш логика! Човекът е направил необходимото за да има толкова високо одобрение!

най-важното,слуша безпрекословно Москва,какво повече трябва

Ето заради такива "проучвания", президенти и най-вече гласуващи бягат можещите хора от България.

Граданино, ти граданинли си или граЖданин? Та кои президенти според твоето несвързано писание бягат от България? Ти прочете ли изобщо каква щуротия си написал?

Отношението му към Закона Антикорупция го доказа, играе по свираката на Йотова та чак подскача... БСП са Маскари!

Само като чуя Галъп и се сещам за едрите земевладетели и псевдо-социолози Кънчо и Райчев. Винаги намалям с 10-12% от социологията им!!!

Туй ней вярну! Народът най-много цени ББ, Цецка, Цецко, Цацката, Шкембе Войвода, ве-це премиерот, Захариевото Кате, а софиянци - и кметичката.

Както гледаш народа ги избира трети път. И то последните два едни след друг, което го няма до сега в новата ни история и е доста трудно!!

Много голяма част от гласовете дойдоха от чужбина (това стана ясно още след изборите, когато съобщаваха гласове и проценти). Ама не видях гласувалите за горепосочените лица да си строшиха краката да се връщат тук, че да се радват на управлението на избраниците си.

Повторената 1000 пъти лъжа няма да стане истина! НАРОДА НЕ Е ИЗБРАЛ ГЕРБ И БОЙКО ДА ГО УПРАВЛЯВАТ! Бойко е печелил избори само един път, като кмет на София! Това, че ГЕРБ печели най- много гласове, не значи, че са спечелили изборите! Правителствата се формират коалиционно с далавери, подкупи и мафиотски заплахи!

Достойна битка на президента и Корнелия срещу перверзията. А ГЕРБ се самоубива 18 Януари 2018, 9:30 Борисов пратил Екатерина Захариева и Цецка Цачева да защитават Истанбулската конвенция на специален брифинг. Конвенция, известна сред народа като конвенцията за третия пол. Кауза пердута. Все едно Цачева да спечели президентските избори. И точно тя да адвокатства на документа от името на ГЕРБЧиста антиреклама, самоубийствен пиар. Борисов май не си взе поука. Захариева същата работа. Един от най-несъстоятелните външни министри в историята на България. Големанов в пола, пълним дупки всякакви. Каквато каузата, такива и адвокатките. Жалко за нормалните хора в ГЕРБ като Георги Марков, които сега трябва да се червят пред съвестта и избирателите си и да се чудят как да обясняват защо партията им ще парафира перверзията. В същото време Корнелия Нинова набра точки покрай битката си със Станишев срещу третия пол (Доживяхме Цецка Цачева да дава за пример Станишев бравос!) И президентът се държи достойно по темата. Да, разбира се, националните ценности са над европейските. Над еврогейските впрочем, защото добрата, стара Европа няма общо с неолибералната толерастия, която шества из чиновническите коридори на оядения Брюксел. И не, не става дума за насилието над жени. Това е благовидната маска, зад която се е спотаило злото. Борисов оглушително мълчи, създава усещане, че е сплашен от шефовете или поне е в плен на женичките около себе си. Еснафки-домакинки, които панически се стараят да минат за модерни. Криворазбраната цивилизация. Нямало в конвенцията понятие трети пол. Е да де, предпочели са евфемизма социален пол. Ще въвеждат и джендър обучение в детските градини и училищата. Съмнява ли се някой това е просто репетиция. Следващата крачка е да легализираме гейбраковете и осиновяването на деца от обратни. Няма да стане така. Иска ли Борисов да остане в историята като държавника, узаконил извращенията по българските земи? Това е вододел. Следете кой как мисли и действа по този въпрос и си вадете изводи колко струва като човек и българин.

С удоволствие слагам един +