”Галъп”: Покачва се доверието в кабинета

Само за месец одобрението към кабинета "Борисов" 2 се е увеличило с 2%, показва изследване на социологическа агенция "Галъп".

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: Покачва се доверието в кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пък имам 100% доверие на Москов и 99% на Радан, а другите някак си ще ги търпя до края на мандата.

Не сме народ а мърша!Щом гласувате такова голямо доверие на човек който провали 3 енергийни проекта който открадна парите за пенсии който се мъчи с тази политика да ни вкара във война...еееее,заслужаваме си дереджето тогава и никой не може да ни помогне.

Сега ще му сърбаме попарата всички, но тя ще ни излезе много солена. Явно сме пасмина, а не нация!!!

Няма друг народ, който изритал с шутове този, и пак него да сложи на власт. Просто такъв филм нема!!!

Какво доверие бе, към тази пасмина начело с този продажен малоумник???

Ще се разбере като дойдат пак изборите !

Т'ва верно ли е, ве? Ей гооолеми сте, Ве! Как ли си го вервате, не ми е ясно???!!!

Защо льжете хората!!!!!

Всички знаят, че Андрей Райчев е върл гербаджия.

пукнете комуняги

Кои по точно имаш предвид. Тези дето са в бсп, тези в абв или пребоядисаните насточщи гербери и реформатори, или пък агентите от дпс.

асолютно точно, всички останали коментари само го потвърждават. Конграчулейшън!!!

От галъп на какво са. На некачествен алкохол или на зелено.

Явно и тия от Галъп са на соросоидната хранилка.

Рейтингите се менят,но паричките на партийките-не!

Да видим какво казва математиката. Ще приложим към тези данни методът на линейна интерполация. За два месеца рейтингът е нарастнал с 2%. Един мандат от 4 години има 48 месеца. От тях 2 са минали, остават 46. Това означава, че към края на мандата правителството ще добави 46% към своя рейтинг. Събрани със сегашните 28, това прави 74%. Ето ви и резултатите от следващите избори: 76% за ГЕРБ. Няма нужда да ги провеждаме, защото аз винаги познавам с точност по-добра от 1%! Останалите места в парламента можем да ги разиграем на открит търг с явно наддаване: който даде повече - той ще е депутат. Обаче! В търга не трябва да участват представители на победилата партия! Така е честно! По-интересен е резултатът какво ще стане след още един мандат. Тогава рейтингът ще достигне невижданите 76 + 48 = 124%! Ясно е, че българите ще са 100% за ГЕРБ. Останалите 24% идват от Европа - Меркел и други европейски гласоподаватели. Нали се сещате... Как да не се сещате, бре! Горе-долу тогава са изборите за Европейска комисия! Юнкер му пази мястото на Бойко!

Михаиле ! - ха Изкажете ако обичате Вашето-Лично мнение ЗА Двустъпковата, Колега !

Срещу факти не може да има аргументи. Срещу фактите има форумни алабализми. Борисов няма загубени избори, независимо дали ги е спечели с 28, 15 или 76%. И знаеш ли защо ГЕРБ печелят винаги изборите - защото нямат алтернатива. Факти не се оспорват, трябва да се изживеят

Позволете да Ви задам същия въпрос като към Колегата проф. Константинов, Колега ! - какво Е Вашето-Лично мнение ЗА Двустъпковата ?

Колега 'morskivalk73' - Базирайки-се на Вашия Подход, позволете - Въпрос-Предложение към Всички-Ни : - Ха да ги Ррразмажем тия Всичките 'наште' ? Веднъж-Завинаги.

Интересно - минусосването Е слабоватичко... => ДоИзяснение : - Срок за Реално Завършване месец-два ?

Бивш негър и бивш комунист няма./Велчев от Герб в 2014 от парламентарната трибуна/Вижте ТВ архив в ,,Новини".

Момент ! - та тоя банкянскио - Е какъв, Колега ?!

Ами попитай Волен, какъв е банкяскио? Турската чалма стенеше, че Борисов е изнесъл милиони с правителствения самолет, а се оказа, че Сидер ефенди е длъжник на банкяскио с 50 000лв. Поне такова е заключението на Българския съд. За това казвам, че хубавото на демокрацията е възможността народът да не се влияе от простотиите на изперкали дъртаци.

А ! - ето Това - Е Вече Воистине-Истината относно 'наште' Всичките. (Браво !)

След всичките 26-годишни тарикатлъци и маймунджулуци на "управляващите= забогатяващите", няма как да има кабинет на който да му се повишава рейтингът!!! Ей, ГълЪБ ли сте, кво сте...... Хората се събудиха! Стига сте опитвали да ни успивате, че то гладно не се спинка!! Ние да не сме тъпи хахахахахамериканци, че да кулвем на празна кука, а ? Нещо сте объркали географските ширини, май!

Доверие!!!!!????? Ебати вица ...................

Вервайте ми!

Ще ти се да си вълк, но не можеш да напуснеш съществуването си на жалка, безформена медуза!

Незнам от къде ги вадат тия данни и статистики, но само се разходете по улиците и сондирайте мнение. Няма нищо общо с драсканиците. Вече хората са по-склонни да дадат вота си на Сидеров от която и да е друга партия.

Абе къде се разхождате вие? И не ви ли е страх да ходите там, където нормалните не смеят да стъпят?

Дали си нормален от мнението ти личи.

По Коледа и Нова Година имах Честта да Разговарям лично с Много Българ(к)и. И мъже и жени, и млади и несъвсем. - Всички - СА Бесни. ...т.е. Сме Длъжни да Се Ррразмърдаме. (А на Сидероващинката у Думата в Кремъл - просто се кръстят и плюят-в-пазви Против уроки.)

Божеее,колко слепи и глухи имало в тази България.

През предишния си "мандат" ББ беше казал, че по времето на неговото управление средната продължителност на живота се е увеличила с 1 година. Сега се очаква двойно и тройно! Да не мрънкат тия, дето ще се пенсионират на 65+ години!

Тъй де ! РЕКЕТ+Данъци... Данъци+РЕКЕТ ---> Мамицатаим задунайскогубернистическа ! (Браво !)

Не ги пЦувай, защото те се размножават по-този начин. Просто, ОБИЧАЙ! Всяко зло, за добро. Колкото по-бързо се влошават нещата, толкова и по-бързо ще приключат. А и времето Му, дойде. Това което става, Демиургът вече го е планирал. А то е, БЛЯСКАВО БЪДЕЩЕ за носителите на български ген.

Само червената пропагандна фирма Галъп може да съчини подобна глупост. Всъщност те никога не са произвели нищо друго освен глупави лъжи, които нямат нищо общо с реалността. Как привържениците на упраляващите партии са против собственото си правителство? Некадърни агитатори.

Колега ! - ама тоя Е Баш-МУТРА ! ... Необразована, Нагло-Арогантна. ПЛЮС - Доказан СИЛОВАК на 'наште' !!! Да Ви разбирам че Трябва да ги пуцаме ли ?

На този "морския" НЕ отговарям, при него, медицината е вдигнала ръце ...

Колега, това му е хубавото на демокрацията, че народът решава кой ще управлява България. Аз може да си мисля за теб, че си изкуфял дъртак, бивш преподавател в АОНСУ. ..... И какво от това?

"21" ти не си ли специалист по "МАЧКАЙ" ...

Аргументирайте Се, Колега ! - Да Виждате макар-Сянка на чувства ил мммислеееннне от мен-Лично относно Тая Жалка ШАЙКА махленски шмекери дет Очевидно Си Е наумила да Ни докара да ги Линчуваме ПУБЛИЧНО ?!

Tи пък къде я видя тази демокрация в България? Отдавна народа не избира никого - изборите се манипулират.

Само без ДПС+БСП+Атака във властта !

Ти ми оправи деня!

Яяяя,то много интересно бе,как стават тия работи?

Първо: "голфърите" Андрей Райчев и Кънчо Стойчев отдавна не са шефове на Галъп. Шеф е Първан Симеонов. Второ: Във всички телевизионни прояви същият този Първан Симеонов набляга на факта, че с извадките, които всички социолози използват (около 1000 анкетирани), 2-3 процента НЕ СА ИЗМЕРИМА ВЕЛИЧИНА, а са в рамките на статистическата грешка

Галъп - да Галопира ! а уитсету от снимката - да Започва да Признава Всичко !!, барабар с Вся там-таковата. С Терористи - Не се преговаря, Хора !

Ала-бала ! Интересно с какво се подобри животът ни за тези 2 месеца, може би с " 10% увеличение" на тока или с "последователната реформистка" политика . Ей, приятели ако някой е идиот да вярва, аз не съм !! Всичко беше " бутам те, за да седна аз " и го казвам, даже и магаре да седне на премиерския стол повече ще си проличи. Вчера бях в голямо и централно държавно учреждение в което не бях стъпвак от 10 г. - още по-голяма разруха, упадък, бюрократщина, мръсотия и некомпетентнст. Ако това е европейския път, ние сме още на старта, а дали ще помръднем и с колко - много съмнения ме връхлитат !

ето видите ли, то няма много разлика.. някакви си проценти и то само за онези, които могат да смятат но пък не могат да осъзнаят, че губят време.. - посланието е ясно, получателите и изпращачите също. нищо ново в дс.

Мачкай Борка, мачкай! Народът е с теб. Причината, Борисов да няма загубени избори е това, че няма алтернатива която да го замени. ГЕРБ имат 12 изборни победи, но за сметка на това са последователни. Какво ли му е на серГЕЙЧЕТО? Същото очаква и бате Мишо Миков - тотална подигравка с неговия дърт електорат, който незнайно защо е в коалиция с Евророма, мислейки си, че така ще победят ген. Борисов. Какъв наивитет от страна на изнемощялата Столетница!? А ДПС/Атака няма да ги коментирам, защото тези две партии са едно НИЩО - от тях нищо не зависи.

Сурин и вечер по две от зелените-НА ГЛАДНО!

Ти като ги пиеш да не би да са ти помогнали ...

ега те смака на ануса, любимия ти пожарникар, че да ти стане още по-яубавичко, шопе.

в ,,колониите,, е така!!! а това ,,мачкаи,, боико??? много ,,мутренско,,!!! така си е!!! ,,рекет,, за ,,народът,,!!! в други държави щяха да кажат ,,диктатура,,!!! но от ,,бивши,, комунисти не чакаме ,,демокрация,,!!! ,,...Българското правителство е приело американски експерт да влезе в Министерството на енергетиката, за да помага за решаване на проблемите там..,,???

Браво ! ... Бихте ли Изказали името на отвъдАтлантика ?

"Покачва се доверито в кабинета" - такааа, какво трябва да означава това: - покачва се бизнес средата - покачват се инвестициите в България на чужди фирми - покачва се икономическият растеж - покачва се потреблението на стоки - покачва се производителноста - покачва се средната заплата - покачват се постъпленията в бюджета - покачват се пенсиите - покачват се показателите на малки и средни предприятия - покачва се разкриваемоста на престъпления и от там работата на съда ..........ТОВА според мен означава да се ПОкачи доверито в един кабинет ... Е ... айде покачвайте приятно поставяне на минуси...

Браво !

Ако налееш достатъчно пари "Галъп" ще се опитат да убедят всеки, че си внук на Александър Велики!

Мани, мани! Не споменавай, че македонците веднага ще се юрнат!

върна се татавото време ...само портрета от стената липсва и децата на герб в редица..засрамете се бе затова стояхте 700 години в робства заради овчият си нрав

Сред ползващите интернет начело е П. Москов с 96% одобрение. ДПС винаги управлява с комунистите.

Партньорите на ДПС от АТАКА какво изквичаха по въпроса? ;)

Алла аукбар!

Атака е ясно че са фесове, но те са просто по далаверите, нали вие от ГРОБ се ЦЕЛУВАХТЕ С ТЯХ 3 години... При уринарски просто мъжа дето ги е*а беше рязан!!! Нищо лично...

реално погледнато да се покачва доверието в кабинета е чудесна новина за всяка държава защото това означава, че нещата вървят на добре. Лошот в случая е, че източник на тая информация е изключително компрометирана агенция.

Как само се оглежда тиквата и очаква да чуе сакраменталното "конгратулейшън"...

Алоо, тичай при Съсела ,осмърдяхте държавата ...

Дали и Галъп не намазаха нещо от височайшите посещения,някое доларче дали не е влязло в техните сметки.Много е съмнително.Щом слушкаш и ще папкаш.Никой не се съмнява ,че ако правителството каже на нещо -не! и веднага ще лъснат по вестниците всички неща за Боци.Всички писания на посланиците,които бяха изнесени в Уикилийкс ще се окажат на първите страници по вестниците.

Борисов ще печели избори до тогава, докато пожелае. А през това време електората на БСП/Евророма и ДПС/Атака ще страда, изпаднали в мизерия и глад.

Прав си! Друго си е да имаш всеки ден филия с мас и червен пипер ...

Щом комуниста Андрей Райчев - шефа на Галъп казва това, значи подкрепата за Бойко Велики е мнооого повече! ;)

Комуниста Райчев за комуниста Борисов ... Комунисти пряха преди 25 години, сега са си баш капиталисти ...

Дали е истина за управляващите комунодоиди начело с Буда,че се покачва доверието в тях.Ей Богу! Ей Богу! Прекален светец и Богу не е драг.Ей Богу!

Хубавата новина е, че все по-малко хора вярват на подобни откровени лъжи...И какво от това?! - ето и лошата новина...

Ей, мошенници галъпски, кого си мислите че манипулирате, бе...аман от слугинаж в нашите социологически агенции. "Подкрепата" за т.нар. "правителство" си е все същата и все толкова, както и когато дойде на власт - подкрепят го електората на герберастите и реставраторите - 26-28% от избирателите, толкова колкото и взеха на изборите. Всички останали, около 70-75%, са или против него, или не ги интересува. Егати и подкрепата, егати и популярността. И друго - правителството на Орешарски имаше същия рейтинг след 1 година невиждана и нечувана, масирана, тотална медийна и политическа атака срещу него. Сега, медиите си скъсват г..а и се надпреварват да се подмазват и подкрепят, до степен която не сме виждали НИКОГА ДОСЕГА в новата ни история. Никое правителство досега не и сънувало тази степен на медиен комфорт и контрол...И какви са резултатите - пълен провал...

Хубаво е човек да знае, че има отрепки които страдат от управлението на ГЕРБ!

Вярно, че е хубаво, лошо е кто знае, че има още повече отрепки, които просперират под същото това управление!