Доц. Петър Атанасов: Няма пациенти фантоми в "Пирогов", 99% съм ги консултирал аз

Проверяващите манипулират пациентите, заяви завеждащият Клиниката по вътрешни болести на УМБАЛСМ Н. И. Пирогов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро плюе ето по лекарите ще спре. Причината е проста. Младите заминават/защо ли? /, старите се пенсионира. Тези които 30 г настройват обществото срещу лекарите обаче не се лекуват в България. Имало далавера! Ами нали вие, политиците и "експертите" създавате системата и осъществяват в контрол. Или системата не струва или контрола ви е никакъв.

Стана ми ясно защо решиха че и ''пост ковид синдром'' същества а то било да си оправдават фалшиментото.. Когато си изписал някой пациеееент као ''здрав'' ние знаем че понеже пътеката е свършила и след седмица пак идва защото от ''много оздравяване'' взел че се влошил много по ''достоверно'' звучи по новата пътека нали ''лекари''

Kacarov I negovoto gonce zam ministara ako ste lekari vie az sam nikola tesla

ПРАВ Е ДОЦ. АТАНАСОВ. И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ЛЕКАР В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО СЕ ЗАРАЗИ ДОБРОВОЛНО, ЗА ДА ЗНАЕ КАК НАЙ- ДОБРЕ ДА ЛЕКУВА БОЛНИТЕ И ГИ ЛЕКУВАШЕ БЕЗ МАСКА И БЕЗ СКАФАНДЪР. КОЙТО БЪРЗО ЗАБРАВЯ ДОБРОТО - ЩЕ МУ БЪДЕ ВЪЗДАДЕНО СЪЩОТО, КОЕТО ТОЙ ПРАВИ НА ДРУГИТЕ. ЗАКОН.

От една страна тук ги обвиняват докторите,че неправомерно вземат пари.От друга гледам как последните няколко години около мен в Гърция купуват къщи без да се пазарят и правят скъпи ремонти ...Лошо няма! Надявам се накрая да се окаже,че парите им са получени за положен труд!

Да проверят камерите в Пирогов - мое да носят ром и пури Да иба мааму да иба, рома и пурите са за докторите да ги давате ве, не на съветника на Резидента да ги носите Мисоту да ми ядети !

няма кражби, няма корупция, няма изтърбушено здравеопазване, заплатите и пенсиите ни са високи, ние живеем във Франция, а аз съм Наполеон Бонапарт

Аве, Цезаре!

Доц. Петър Атанасов: Няма пациенти фантоми в "Пирогов", 99% съм ги консултирал аз - той от къде знае колко са пациентите ?!?

Защото лично той ги приема хора в не тежко състояни се водят лежащи в Пирогов по 1м. Нормалната саторацията с плевмония им наливат венозно антибиотик и така 20 -30 календарни дни. Купища изследвания и скенер на бял дроб без една стотинка да плащат. Познавам 10 човека само аз дали не източване на касата.

Доценте, доценте… ако си беше платил данък ром в пликче и го беше предал на Узунов както правят митничарите сега нямаше да те закачат.

::От 1 март и „Пирогов“ стартира ПостКовид програма, която е насочена към пациентите, които все още страдат от последствията ::АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА : ПРОГРАМА ПОСТКОВИД. Програмата за консултиране, лечение и рехабилитация на пациенти преболедували Ковид-19

Е така и при капитализма, каквото се спусне отгоре като план за боледуване следва да се изпълнява стриктно. Няма такива работи като чернодробните недостатъчности са свършили, има цирози, дай да пишем цирози ... подобни хитрувания следва да се преследват и да се наказват най-строго. Каквото е спуснала здравната каса ще се изпълнява. Нито крачка встрани!

Тоя доктор е като Павлик Морозов

Защо бе???-Да не би да са го направили герой на СССР, заради това че Е ПРЕДАЛ, баща си на съветската власт!!?

Искал е да каже като Матросов на амбразурата.

А в другите страни има ли толкова приети в болница за postCovd синдром? При липса на съвест и морал коментарът звучи така: Защо ни осъждате? Ние сме намерили възможност, от която сме се възползвали....

„Обущарю гледай си обувките и не се занимавай с неща по сложни от тях“!!?

Да има, усложненията от КОВИД са най-различни, вкл.неврологични усложнения и има специализирани кабинети за това.Но в България тези кабинети ще се направят, когато вече няма да има Ковид