Коментари - Доц. Кунчев за коклюша: Ако училищните власти преценят, може да се премине към онлайн обучение | Днес.dir.bg

Доц. Кунчев за коклюша: Ако училищните власти преценят, може да се премине към онлайн обучение

Страшното е за децата до едногодишна възраст, особено за бебета, които не са навършили двумесечна възраст, заяви главният държавен здравен инспектор

Обратно в новината

Коментари - Доц. Кунчев за коклюша: Ако училищните власти преценят, може да се премине към онлайн обучение | Днес.dir.bg

Коментари

За си ги завре АК коклюша и дистанционното обучение отзад.

Пак ли онлайн! Айде стига толкова.

Идеята на престъпниците с лекарски дипломи е да пробутат задължителни ваксини за бременните. Нагли до бозбожие.

Съседите на този "експерт" явно са много заспали!

Този е еничара, дето го подготвят за следващата пЛандемия. Него ще показват сутрин, барабар с някой генерал , за да плаши оФцете с проценти...

Как така да затварят училища? Кина, ресторанти, хотели, магазини.... тях няма ли да затваряте бе боклуци такива. Никой вече няма да ви се връзва на акъла. Проиграхте си шанса доста аматьорски!

PEYTSCH

Гарван грачи, черно, зловещо...Пак Кунчев.

Не получиха наказания за ковид схемите и сега безчинстват душманската!

Тази сутрин две лекарки казаха, че трябва да могат да дават направления БЕЗ лимит за тестване , а този професор го разбрал да затварят отново учениците. На кръчма -може, а на училище не може така ли, г-н Кунчев?

Няма нужда от онлайн обучение. Те учениците така или иначе не влизат в училището. Риск няма

Още една година ли да загубят учениците, не, мерси!

Може може. След като сме подписали със СЗО споразумението - когато СЗО каже, че има пандемия - значи - ИМА. СЗО можеда вземе мерки, независимо от нашите властимащи. Може да ти ограничат плащанията например, локдауни, бариери накрая на градове/села и т.н. гестаповски похвати. И нашите тедали ТРЯБВА само да козируват и изпълняват. Точно по тази причина не казват нито дума по ТВ-тата на нашата територия. За да не знае стадото и да бъде поставено пред свършен факт един ден...

Смъртността от коклюш е 4%. Смъртноста от кромид е под 2% Мисля ,че е крайно време да затварят парковете и да къртят пейките.

Сещай се. Идеята е затъпяване на всички нацията, а не грижа за здравето

Сещай се. Идеята е затъпяване на всички нацията, а не грижа за здравето

И тоя взима няколко хилядарки заплата без особени ангажименти! Само се прави на всезнайко...

Да, заради простотията на родителите си антиваксъри.

От всичко което казаха, разболяват се предимно ваксинирани деца. Освен това, имунитета на всеки е строго индивидуален. Ако ти пушиш, наливаш се с ракия и ядеш кремвирши с палмово масло най-добре е наистина да си ваксинираш децата...

Абе чак екзекутиран много ми се вижда, първите 3 са достатъчни + затвор. В добавка, да му вземат парите за грим, така няма да може да се прави на драг куин.

Ей как трият тея лайнатори от дир.бг. Човека ви писа истината преди малко, веднага му изтрихте коментара.

Тоя съвсем изтрещя. Даже сам не си вярва. Мангъров 5 пъти му обяснява , че ваксинираните с коклюш няма са им се размине , а ще заразяват другите.

Страшно било за едногодишните ама да се минавало към онлайн обучение. Че тоя на какво обучава едногодишните? Май им хареса да са на "работа" онлайн?

Аз пуша е пия ама не ям кремвирши. За мен важи ли ваксинацията? А бустери да слагам ли? Айде стига глупости бе!

Колко удобно, точно за Великденските празници. И без това 2-ри пуснаха за неучебен ден. Сега и 3-4 дена коклюш и ей го 10 дена ваканция. И даскалите доволни, и гърците доволни. А за учениците - пей сърце. Ама пандемия е, няма как!

Маските и затварянето на обществените места кога? За един приятел питам...

Сега проблем кой да гледа децата и ще има пищене, че училищата са безплатни гледачки...ученето никой не му дреме...

Какво значи да загубят една година ? ЗА къде ги бързаш тия ученици ?

А защо просто не минат всички училище онлайн до края на годината?! До тук се видя, че този начин на учене работи.

Пак ли тоя ковидар бе???

Това е слава богу бактерия и не се предава толкова лесно! Гледай никой да не ти се изкашля в лицето или спазвай минимална хигиена!

Влез в час пик в метрото и ще разбереш .

Да преминават към онлайн обучение. Нищо няма да им стане. Задължително е!!!!

Моля?! Това е неадекватно изказване! Какво общо има метрото с пренасяне на учебния процес онлайн???

Пуснете децата онлайн. Обучението си е добро , поне да не носят вирусите вкъщи на по- малките си братя и сестри. Все пак здравето е най -важно.

Не е заради антиваксърите. Има глоби, но не се прилагат.

Май не правите разлика между епидемия и пандемия.

Редно е всичко да се затвори, на децата да се забрани въобще да се показават на открито поне до 5 годишна възраст. А на тия дето доживеят до 5 години да се разреши, но само с доживотно носене на маски. Аз така виждам нещата!

Нашата българска ваксина БЦЖ, която се прави от 70 години и държеше българското население здраво е премахната от глобалистите, за да се вкарат техните незнайни ваксини. Вчера тук в Дир.бг пишеше, ЧЕ СА БОЛНИ И ВАКСИНИРАНИ СРЕЩУ КОКЛЮШ? ... Кунчев дължи много отговори за българската БЦЖ ваксина, която той тихомълком спря включително и реимунизацията на 11-годишните деца. БЦЖ срещу тубелкулоза и Хепатит Б се правеха веднага още в родилното и защитаваха нежните бели дробове на бебетата от всякакви мърсотии! ... Кунчев ваксината срещу коклюш, кой произвежда, откъде я внасяме?! Защото българската БЦЖ си я произвеждаше България и даже се изнасяше за други държави и ПАЗЕШЕ НАРОДАБЪЛГАРСКИ срещу всякакви вредители от въздуха ковиди, мовиди и прочие боклуци. Да не би някой да вземе пак комисионни за коклюшната ваксина, производителят кой, имаме ли му доверие, проверена ли е дали не е РНК?! Ай сиктир и на парите!

Направо затваряйте градовете и отваряйте КПП-тата!

Не знам за коклюша, но Кунчев и другите от НОЩ и последователи трябваше да са в затвора. Постигнаха по обща смъртност към 70 000 повече починали в България - няма да ви го кажат - по данни от НСИ. При неброени починали от ковида, а починали констатирани - да не обяснявам колко абсурдно да се припишат на ковида всичките и как пренебрегват най-голямата смъртност в България (64.4% от починалите преди ковида) от сърдечно-съдови проблеми, където бяха над половината. В Туркменистан бе забранено да се говори за ковида. Те 2021г били някъде 6.2-6.3 милиона население, а ние на преброяване 6.52 милиона - сравнимо. Да уточня, че преди ковида сме номер 1 по смъртност по класации, а Туркменистан е с увеличаващо се население. За обща смъртност за Туркменистан за 2021г даваха 41700+ починали. В България за 2021г даваха 148995. Или над 107 хиляди повече починали и над 3.5 пъти повече, при тук малко повече население относително. Ама прокуратурата ни, това че са измрели толкова хора не ги интересува. Лично съм подавал сигнал, плюс за други извършвани престъпления. Дори закона за здравето, член 63 за извънредната епидемична обстановка нарушава по 2 начина поне. Че всичко се заплаща от държавата - алинея 9 . И го въведоха преди да е влезнал в сила закона и лъжеха за решение номер 325 на министерски съвет от 14.05.2020г, което не съществува - няма тогава заседание на министерският съвет. Не прецениха, че ще се получи дупка, като влиза в сила на следващ ден от извънредното положение и какво да си играят, ще потъпкат собственият си закон. Може да се сетите, че го приеха в последният ден от извънредното положение, когато нямат това право и излезе пред медиите Кирил Ананиев и говори как е минала процедурата - първо през Кунчев. Самият факт, че нямаше законно приета извънредна епидемична обстановка, си представете последващите решения какви лъжи и престъпления са. А летните мерки 2022 ги почнаха при изключителна ниска смъртност, а после стана със стотици повече умрели.

Този боклук отдавна трябваше на се люшка на дървото. Пълен боклук.

Докторите завършили онлайн са като луд с картечница. Полза никаква. Вреда колосална. Желая ви "лечение" от някой "учил" по телевизора.

НЕ,не е задължително. Като не ви изнася си стойте вкъщи.

Чета коментарите и се питам как стигнахме до такова интелектуално дъно...

Все още се слага БЦЖ ваксина на бебетата. Не е премахната за тях,

В началото си даваха примери. Как на една лекарка по телефона и казала, че имала ковида, който нямала и да си стои в къщи и тя някоя седмица по-късно умира от нещо на червата. Нито прегледана, нито лекувана. Директен пример за умрял от ковид мерките. А в починалите брояха и такива след ПТП-та. Като при едно на младежи и починали на място на 19 и 17 години, а 2 дни по-късно в болница последния на 13 години. Него го водят починало лице с ковид 19, че влизащите в болница ги мерят. Замества и грипове и тяхната смъртност, от хиляда до няколко хиляди, говорено от Кантарджиев преди ковида, говорел същото за старите хора и пневмонията. Дори чисто статистически разни ще си умрат за периода и дори реално умрели от ковида, не са част от пика, както и горните заместващи грипове. На част ще са им грешни и тестовете, където дори служебен министър .при встъпване имаше 1 положителен и 3 отрицателни. А в Германия случай на 58 неверни резултата от 60 положителни теста -97% невярно. Реално примерно трябваше да са умрели примерно 75-80 хиляди от ковида, за да постигнат такава смъртност, а още не са броели.

В началото си даваха примери. Как на една лекарка по телефона и казала на жена, че имала ковида, който нямала и да си стои в къщи и тя някоя седмица по-късно умира от нещо на червата. Нито прегледана, нито лекувана. Директен пример за умрял от ковид мерките. А в починалите брояха и такива след ПТП-та. Като при едно на младежи и починали на място на 19 и 17 години, а 2 дни по-късно в болница последния на 13 години. Него го водят починало лице с ковид 19, че влизащите в болница ги мерят. Замества и грипове и тяхната смъртност, от хиляда до няколко хиляди, говорено от Кантарджиев преди ковида, говорел същото за старите хора и пневмонията. Дори чисто статистически разни ще си умрат за периода и дори реално умрели от ковида, не са част от пика, както и горните заместващи грипове. На част ще са им грешни и тестовете, където дори служебен министър .при встъпване имаше 1 положителен и 3 отрицателни. А в Германия случай на 58 неверни резултата от 60 положителни теста -97% невярно. Реално трябваше да са умрели примерно 75-80 хиляди от ковида, за да постигнат такава смъртност, а още не са броели.

Този КРЕТЕН пак се появи да ВСЯВА СТРАХ - вредна и жалка твар

А коклюшът може да се увеличава от имигранти, които не са ваксинирани. Много често разни се оказват непригодени спрямо други. Белите като отишли в Америка им донесли някаква болест от която онези масово измирали. Разни са придобили имунитет, а други не. Преди в разни страни просто с преболедуване - за цели фамилии с коклюша съм чувал.

Не видях никакво "всяване", д-р Кунчев разяснява какви са правилата. Ако властите преценят въвеждат мерки. Коклюш е доста коварно заболяване, не случайно го наричат 100 дневната кашлица. При най-малките има голям риск от смърт.

Коментари - Доц. Кунчев за коклюша: Ако училищните власти преценят, може да се премине към онлайн обучение | Днес.dir.bg

Доц. Кунчев за коклюша: Ако училищните власти преценят, може да се премине към онлайн обучение

Страшното е за децата до едногодишна възраст, особено за бебета, които не са навършили двумесечна възраст, заяви главният държавен здравен инспектор

Обратно в новината

Коментари - Доц. Кунчев за коклюша: Ако училищните власти преценят, може да се премине към онлайн обучение | Днес.dir.bg

Коментари

За си ги завре АК коклюша и дистанционното обучение отзад.

Пак ли онлайн! Айде стига толкова.

Идеята на престъпниците с лекарски дипломи е да пробутат задължителни ваксини за бременните. Нагли до бозбожие.

Съседите на този "експерт" явно са много заспали!

Този е еничара, дето го подготвят за следващата пЛандемия. Него ще показват сутрин, барабар с някой генерал , за да плаши оФцете с проценти...

Как така да затварят училища? Кина, ресторанти, хотели, магазини.... тях няма ли да затваряте бе боклуци такива. Никой вече няма да ви се връзва на акъла. Проиграхте си шанса доста аматьорски!

PEYTSCH

Гарван грачи, черно, зловещо...Пак Кунчев.

Не получиха наказания за ковид схемите и сега безчинстват душманската!

Тази сутрин две лекарки казаха, че трябва да могат да дават направления БЕЗ лимит за тестване , а този професор го разбрал да затварят отново учениците. На кръчма -може, а на училище не може така ли, г-н Кунчев?

Няма нужда от онлайн обучение. Те учениците така или иначе не влизат в училището. Риск няма

Още една година ли да загубят учениците, не, мерси!

Може може. След като сме подписали със СЗО споразумението - когато СЗО каже, че има пандемия - значи - ИМА. СЗО можеда вземе мерки, независимо от нашите властимащи. Може да ти ограничат плащанията например, локдауни, бариери накрая на градове/села и т.н. гестаповски похвати. И нашите тедали ТРЯБВА само да козируват и изпълняват. Точно по тази причина не казват нито дума по ТВ-тата на нашата територия. За да не знае стадото и да бъде поставено пред свършен факт един ден...

Смъртността от коклюш е 4%. Смъртноста от кромид е под 2% Мисля ,че е крайно време да затварят парковете и да къртят пейките.

Сещай се. Идеята е затъпяване на всички нацията, а не грижа за здравето

Сещай се. Идеята е затъпяване на всички нацията, а не грижа за здравето

И тоя взима няколко хилядарки заплата без особени ангажименти! Само се прави на всезнайко...

Да, заради простотията на родителите си антиваксъри.

От всичко което казаха, разболяват се предимно ваксинирани деца. Освен това, имунитета на всеки е строго индивидуален. Ако ти пушиш, наливаш се с ракия и ядеш кремвирши с палмово масло най-добре е наистина да си ваксинираш децата...

Абе чак екзекутиран много ми се вижда, първите 3 са достатъчни + затвор. В добавка, да му вземат парите за грим, така няма да може да се прави на драг куин.

Ей как трият тея лайнатори от дир.бг. Човека ви писа истината преди малко, веднага му изтрихте коментара.

Тоя съвсем изтрещя. Даже сам не си вярва. Мангъров 5 пъти му обяснява , че ваксинираните с коклюш няма са им се размине , а ще заразяват другите.

Страшно било за едногодишните ама да се минавало към онлайн обучение. Че тоя на какво обучава едногодишните? Май им хареса да са на "работа" онлайн?

Аз пуша е пия ама не ям кремвирши. За мен важи ли ваксинацията? А бустери да слагам ли? Айде стига глупости бе!

Колко удобно, точно за Великденските празници. И без това 2-ри пуснаха за неучебен ден. Сега и 3-4 дена коклюш и ей го 10 дена ваканция. И даскалите доволни, и гърците доволни. А за учениците - пей сърце. Ама пандемия е, няма как!

Маските и затварянето на обществените места кога? За един приятел питам...

Сега проблем кой да гледа децата и ще има пищене, че училищата са безплатни гледачки...ученето никой не му дреме...

Какво значи да загубят една година ? ЗА къде ги бързаш тия ученици ?

А защо просто не минат всички училище онлайн до края на годината?! До тук се видя, че този начин на учене работи.

Пак ли тоя ковидар бе???

Това е слава богу бактерия и не се предава толкова лесно! Гледай никой да не ти се изкашля в лицето или спазвай минимална хигиена!

Влез в час пик в метрото и ще разбереш .

Да преминават към онлайн обучение. Нищо няма да им стане. Задължително е!!!!

Моля?! Това е неадекватно изказване! Какво общо има метрото с пренасяне на учебния процес онлайн???

Пуснете децата онлайн. Обучението си е добро , поне да не носят вирусите вкъщи на по- малките си братя и сестри. Все пак здравето е най -важно.

Не е заради антиваксърите. Има глоби, но не се прилагат.

Май не правите разлика между епидемия и пандемия.

Редно е всичко да се затвори, на децата да се забрани въобще да се показават на открито поне до 5 годишна възраст. А на тия дето доживеят до 5 години да се разреши, но само с доживотно носене на маски. Аз така виждам нещата!

Нашата българска ваксина БЦЖ, която се прави от 70 години и държеше българското население здраво е премахната от глобалистите, за да се вкарат техните незнайни ваксини. Вчера тук в Дир.бг пишеше, ЧЕ СА БОЛНИ И ВАКСИНИРАНИ СРЕЩУ КОКЛЮШ? ... Кунчев дължи много отговори за българската БЦЖ ваксина, която той тихомълком спря включително и реимунизацията на 11-годишните деца. БЦЖ срещу тубелкулоза и Хепатит Б се правеха веднага още в родилното и защитаваха нежните бели дробове на бебетата от всякакви мърсотии! ... Кунчев ваксината срещу коклюш, кой произвежда, откъде я внасяме?! Защото българската БЦЖ си я произвеждаше България и даже се изнасяше за други държави и ПАЗЕШЕ НАРОДАБЪЛГАРСКИ срещу всякакви вредители от въздуха ковиди, мовиди и прочие боклуци. Да не би някой да вземе пак комисионни за коклюшната ваксина, производителят кой, имаме ли му доверие, проверена ли е дали не е РНК?! Ай сиктир и на парите!

Направо затваряйте градовете и отваряйте КПП-тата!

Не знам за коклюша, но Кунчев и другите от НОЩ и последователи трябваше да са в затвора. Постигнаха по обща смъртност към 70 000 повече починали в България - няма да ви го кажат - по данни от НСИ. При неброени починали от ковида, а починали констатирани - да не обяснявам колко абсурдно да се припишат на ковида всичките и как пренебрегват най-голямата смъртност в България (64.4% от починалите преди ковида) от сърдечно-съдови проблеми, където бяха над половината. В Туркменистан бе забранено да се говори за ковида. Те 2021г били някъде 6.2-6.3 милиона население, а ние на преброяване 6.52 милиона - сравнимо. Да уточня, че преди ковида сме номер 1 по смъртност по класации, а Туркменистан е с увеличаващо се население. За обща смъртност за Туркменистан за 2021г даваха 41700+ починали. В България за 2021г даваха 148995. Или над 107 хиляди повече починали и над 3.5 пъти повече, при тук малко повече население относително. Ама прокуратурата ни, това че са измрели толкова хора не ги интересува. Лично съм подавал сигнал, плюс за други извършвани престъпления. Дори закона за здравето, член 63 за извънредната епидемична обстановка нарушава по 2 начина поне. Че всичко се заплаща от държавата - алинея 9 . И го въведоха преди да е влезнал в сила закона и лъжеха за решение номер 325 на министерски съвет от 14.05.2020г, което не съществува - няма тогава заседание на министерският съвет. Не прецениха, че ще се получи дупка, като влиза в сила на следващ ден от извънредното положение и какво да си играят, ще потъпкат собственият си закон. Може да се сетите, че го приеха в последният ден от извънредното положение, когато нямат това право и излезе пред медиите Кирил Ананиев и говори как е минала процедурата - първо през Кунчев. Самият факт, че нямаше законно приета извънредна епидемична обстановка, си представете последващите решения какви лъжи и престъпления са. А летните мерки 2022 ги почнаха при изключителна ниска смъртност, а после стана със стотици повече умрели.

Този боклук отдавна трябваше на се люшка на дървото. Пълен боклук.

Докторите завършили онлайн са като луд с картечница. Полза никаква. Вреда колосална. Желая ви "лечение" от някой "учил" по телевизора.

НЕ,не е задължително. Като не ви изнася си стойте вкъщи.

Чета коментарите и се питам как стигнахме до такова интелектуално дъно...

Все още се слага БЦЖ ваксина на бебетата. Не е премахната за тях,

В началото си даваха примери. Как на една лекарка по телефона и казала, че имала ковида, който нямала и да си стои в къщи и тя някоя седмица по-късно умира от нещо на червата. Нито прегледана, нито лекувана. Директен пример за умрял от ковид мерките. А в починалите брояха и такива след ПТП-та. Като при едно на младежи и починали на място на 19 и 17 години, а 2 дни по-късно в болница последния на 13 години. Него го водят починало лице с ковид 19, че влизащите в болница ги мерят. Замества и грипове и тяхната смъртност, от хиляда до няколко хиляди, говорено от Кантарджиев преди ковида, говорел същото за старите хора и пневмонията. Дори чисто статистически разни ще си умрат за периода и дори реално умрели от ковида, не са част от пика, както и горните заместващи грипове. На част ще са им грешни и тестовете, където дори служебен министър .при встъпване имаше 1 положителен и 3 отрицателни. А в Германия случай на 58 неверни резултата от 60 положителни теста -97% невярно. Реално примерно трябваше да са умрели примерно 75-80 хиляди от ковида, за да постигнат такава смъртност, а още не са броели.

В началото си даваха примери. Как на една лекарка по телефона и казала на жена, че имала ковида, който нямала и да си стои в къщи и тя някоя седмица по-късно умира от нещо на червата. Нито прегледана, нито лекувана. Директен пример за умрял от ковид мерките. А в починалите брояха и такива след ПТП-та. Като при едно на младежи и починали на място на 19 и 17 години, а 2 дни по-късно в болница последния на 13 години. Него го водят починало лице с ковид 19, че влизащите в болница ги мерят. Замества и грипове и тяхната смъртност, от хиляда до няколко хиляди, говорено от Кантарджиев преди ковида, говорел същото за старите хора и пневмонията. Дори чисто статистически разни ще си умрат за периода и дори реално умрели от ковида, не са част от пика, както и горните заместващи грипове. На част ще са им грешни и тестовете, където дори служебен министър .при встъпване имаше 1 положителен и 3 отрицателни. А в Германия случай на 58 неверни резултата от 60 положителни теста -97% невярно. Реално трябваше да са умрели примерно 75-80 хиляди от ковида, за да постигнат такава смъртност, а още не са броели.

Този КРЕТЕН пак се появи да ВСЯВА СТРАХ - вредна и жалка твар

А коклюшът може да се увеличава от имигранти, които не са ваксинирани. Много често разни се оказват непригодени спрямо други. Белите като отишли в Америка им донесли някаква болест от която онези масово измирали. Разни са придобили имунитет, а други не. Преди в разни страни просто с преболедуване - за цели фамилии с коклюша съм чувал.

Не видях никакво "всяване", д-р Кунчев разяснява какви са правилата. Ако властите преценят въвеждат мерки. Коклюш е доста коварно заболяване, не случайно го наричат 100 дневната кашлица. При най-малките има голям риск от смърт.