Доц. Кунчев: В 4 училища в София има нещо като епидемичен взрив на коклюш

Ако кашлицата се задържа повече от седмица и не се поддава на лечение с антибиотици, направете изследване, съветва главният държавен здравен инспектор

Обратно в новината

Коментари - Доц. Кунчев: В 4 училища в София има нещо като епидемичен взрив на коклюш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо като здравен инспектор, разказва нещо като басни, за нещо като епидемичен взрив, в нещо като училища, на територията на нещо като столицата на нещо като държава.

що не вървиш на нещо като мънътъ си?

Отиди да мякаш там от където си дошъл!

За първи път чувам, че кашлица се лекува с антибиотици?!!!

то и много други работи не се лекуват с антибиотици, но ти ги изписват и си ги пиеш, нали?

Не, не ми изписват и не пия антибиотици.

не са много такива като тебе

" нещо като епидемичен взрив " това е брилянтно умозаключение ... а иначе - да има ваксина и да - дори ваксинираните го преболедуват този нов/мутирал щам ... така че не се разцепвайте пак за и против ами мислете малко , ако може ...малко мисъл само !

Мда, даа, затова моя близка медицинско лице съжалява, че навремето е вапцала детето си с тая помия и няколко години не можела да я стабилизира. А колко човешки трагедии на родители срещнах на увредени от скъпоценните течности. Колко живота трябва да имате, за да добиете опита, че никой не ви мисли доброто, а сте само стока. Затова има ЕГН, соц.осигуровка или някакъв си там номер. Като на кравите. То и от там идва името – крава. Точно на място! За тях сме крави, овце, свине, амеби. Защото така и се държим :))

защото за поредна година започва пръскането със закъснение от месец, като не се взема предвид вече ясната тенденция към затопляне на климата още от края на февруари. С други думи : Ако започнат да почистват и дератизират парковете , зелените площи и междублоковите пространства още през март няма всяка година да ни налазва епидемия от кърлежи и комари.

Коклюш?... тая болест не беше ли ликвидирана?... Слагат се няколко последователни ваксини още в най-ранна бебешка възраст и за такива болести се чува само в историческите филми... А, да бе. Най-интелигентния народ в света. Ваксините го убиват и плаща на личната да ваксинира кошчето...

И правилно постъпват. А ти си просто идиот. Как се възражда изчезнала болест?

Причината е в новото течение” антиваксъри” при някои родители. Наша близка не си ваксинира двете деца, които сега са в начална училищна възраст. За да посетят децата детска градина , плащаха доста солена сума на доктори, да им издадат фалшива бележка за пълна изискуема ваксинация. Не можеш да убедиш такива, че самите те, ваксинирани в бебешкия и детския им период са израстнали здрави и нормални! Тук и голямото престъпление на докторите, които не следят и прикриват тази “ мода”. Казвам мода, такива родители, предимно майките, вярват изключително и на всесилието на хомеопатията. Тепърва ще се проявяват последствията, защото “скритите” неваксинирани деца са много. И този отказ от детските ваксинации е много преди психозата с КОВИД и ваксинациите около КОВИД!

оглупял си от ваксини, идиоте, добре е, че младите майки се усещат

у днешните антиваксъри доведоха до връщането на отдавна ликвидирани или поне ограничени в дадени райони на земното кълбо смъртоносни епидемии. Но.... понеже е на мода " Не знам как е, но не е така!" затова се забелязва и връщане на Вариолата в някои части на света като се смята ,че тя е ликвидиране 1962 година заради редовната ваксинация .

Хората те помнят...