Доц. Кунчев ще препоръча забавяне в разхлабването на мерките

България се движи по ръба на бръснача, заяви главният държавен здравен инспектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли са строги мерки....нощните заведения.Ами има мнооого хора, които не са стъпвали там, нито им се иска.

Изобщо не трябваше мерките да са само10 дни. Изобщо нищо не трябваше да.се разхлабва. Как В другите държави търпят мерки с месеци, тук не може. Затова сме зле във всичко.

ИДИОТ

Тралала аз съм безсмъртен, тралала другите не ме интересуват, тралала нищо не чувам и не виждам, освен това, което искам, тралала аз съм като кон с капаци, тралала всички други са идиоти само аз съм най-умен, тралала, тралала, тралала....

Ейй!! Морук нещастен! Какви мерки, какъв ЩАБ и какви специалисти сте вие бе нещастници? Съд и като в Китай-куршум в тила и семейството ви да плати патрона! Гадни манипилатори! "Получихме нота от НАТО", че "Яко ще се мре!". Дайте да я видим тази нота! Чее.. Явно скоро вие яко ще мрете!!!

В щаба говорят на различни езици не могат да се разберат кое е правилно и кое не

Няма го разпореждащия и за това си приказват за отчитане на дейност не че при разпореждащия нещо друго правеха.

Защо бързахте да отворите Моловете точно там има много струпвания на хора

Защото явно им просветва че няма как с такива ''мерки'' да се спре въздушнокапков вирус както се вижда резултата и от другите дето се надпреварват с рекета над хората..

Защото шефа на парадайза и киро гела са първи приятели е за тва и ония косматия за човеци на тулупа

Сленги, или си пий лекарствата редовно или си вземи очилата и започни да броиш правилно. За какво струпване говорим в МОЛа, като там площите са много по-големи и няма как да има повече хора. За тази една година точно заради тези боклуци сеещи страх всекидневно от медиите хората психясаха и няма да хукнат към МОЛа, а и покупателната способност на хората доста намаля през последните месеци. Сега основно се харчи за храна и плащане на сметки и погасяване на заеми. Нещо да кажеш за големите вериги за хранителни стоки. А за градския транспорт?? Или си на село и там разбираш за живота само от телевизора?

Тоя остана без господар.., горкия или иначе казано - ронин ! :)))))

Не знам докога ще продължават с тази наглост. Всички мерки, предприети от "специалистите" са всъщност решени от премиера в оставка според кефа му и какво е гледал по телевизията, както и с кой европейски политик му предстои разговор. Това е съвсем очевидно за всички българи. По-лошото е, че т.н. "експерти" не направиха почти нищо за да изяснят положението на хората. През цялото време шикалкавеха, с което постигнаха невероятното - хората не само да не вярват в предприетите мерки, но дори някои не вярваха и в сериозността на вируса. За ваксините въобще да не говорим - ръсеха лъжа след лъжа, държаха се като амбулантни търговци, а в следствие на това доверие към ваксинацията загубиха дори образовани хора, които започнаха да се питат кой и защо иска да ги излъже. Кунчев и няколко други от НОЩ са за съд. От целия щаб вероятно само Кантарджиев не е за затвора, при това просто защото него никой не го е взимал на сериозно и така не е успял да нанесе щети, а само развеселяваше хората.

Ееее, все някой е друг ви е виновен за малоумието на народа.....той нема акъл сам да се пази та или НОЩ е веновен или Кунчев...

Абсолютно си прав! Някои все чакат някой отгоре да им каже какво да правят и все други са им виновни за лошото положение. Но пък повечето си мислят, че знаят всичко - кой какво прочел във фейсбук или във вестника на баба си, или пък една жена му казала на пазара. И като най-умни и информирани не вярват нито на власти, нито на експерти. Само какво плюене в коментарите под всяко изказване на някой от тях...Всички станаха вирусолози, имунолози, всякакволози

Малко закъсня тази кампания за разясненията за ползите от ваксинацията, но по-домпе късно от никога. Народа не го е страх , че умират стотина човека на денонощие ( нали не са те) , но го е страх от ваксини....да се смее ли човек..да реве ли...от простотията спасения няма!!!

Айде Локумчев, пътя!

какъв експерт си ти бе, марионетка пръдлива

И понеже над 15000 жертви на ковида си отидоха от неадекватно лечение и малоумни разпореждания на Еднокнижника, сега да си бръкнат в чекмеджетата и бездънните джобове и да построят мемориал на жертвите.

ААА, почнаха да идват на себе си. Преди слушаха глупавата Тиква и махаха ограниченията при 3000 болни на ден.

Да, все ние сме виновни, така е , но тогава възниква въпроса защо трябва да ви плащаме огромните заплати, след като насреща няма добре управлявано и финансирано здравеопазване, защо толкова време се премълчаваха отрицателните последици от неизпитаните ваксини, защо не можете да обясните на населението човешки, а не с лъжи , заплахи и слагачество. Не знаете ли, че управлението е изкуство, а не налагане на власт.

Ако не слушате - ще има локдаун! Ясно ли е, овце с овцете ви!!!!! Дискотеки ли? Барове ли? Я пак? Ще ви кажа аз на вас овце. Носете си маските, и не блейте много, щото такива ще ги ядете, че ви е бедна фантазията. Ей сега ще видите като за последно кво ви чака овце с овцете ви!

Не се ли наяде бе

има от години ясно изграден правилник за приложение, който в момента се нарушава драстично! Ваксина се прилага за профилактика и предпазване, а не за лечение! Ваксина се прилага само на клинично здрав човек! Ваксина се прилага само след като е преминала всички задължителни четири фази на предварителни проучвания, с доказан ефект и безопасност! Ваксина се прилага в задължителния списък на имунизациите, с начало още веднага след раждане, по общоприетия начин и последователност, като в случая с Корона вируса, такава ваксина не е била, не е и няма как да бъде включена в този регламентиран списък на задължителните ваксини, според ваксинационния календар! Ваксина срещу Корона вируса, във варианта, който сега се предлага, на практика не е ваксина, а експериментален препарат, който се прилага на хората, след подписан от тях документ, т.н. информирано съгласие, което сваля всякаква отговорност от фарма фирмата, произвела препарата, и прехвърля отговорността (вкл. при смърт!!!) върху човека, който получава т.н. ваксина... А това е нечувана и невиждана практика! Но по този начин фарма фирмата сваля отговорността от себе си и дори роднини на починалия от т.н. ваксина няма да получат и стотинка компенсация за починалия си близък... Въобще, много са въпросите, на които фарма фирмите, както и тези, които определят ваксинационния процес, у нас, а и в чужбина, не желаят да коментират, защото нямат никакви аргументи за този техен яростен натиск да си продадат произведените т.н. ваксини, без гаранция за ефект и безопасност, както е според добрата медицинска практика...

Ама много време отдели да надраскаш глупостите си или копи пейст има. Лекар ли си,епидемиолог, какъв???? Щото няма нищо вярно в тез писанки......

какво се получава, когато такъв мушморок като теб се намеси в дискусия, която нито разбира, нито някога ще разбере... Но, за съжаление такива като теб сега влязоха и в Парламента, и там вече ще има огромно насиране... Мдаааа... тъжно ще е, Майко България...

ХАХАХАХА, тия хептен се осраха... Явно кокала е МННОГО голям, и за това не искат да го пуснат... Само не ми е ясно нещо: Бойко каза, че бил подал оставка като премиер и като депутат, и вече бил "гражданин". В качеството си на какъв тогава дава разпоредби на някакъв си бивш министър да прави нещо, свързано с каквото и да е????

до последно хапе.

Ха, ха, разформироването на НОЩ е куркапана на Боко. Новите ще се насерат до месец.

С това си действие боко само доказа че бяха говорители на неговите разпореждания и сега вече като не се разпорежда няма нужда от говорители което обаче тия ''умничките професионлисти'' още не могат да проумеят както ментора им не иска да проумее че властването му приключи.

Съобщиха новината официално. Борисов е върнал НОЩ.

Че та връща във властта който и да е

Педеройко Педерисов вече е никакъв, и няма никакви правомощия да прави каквото и да е. Подал оставка, гласувана му е оставка, сам си каза - вече е "гражданин", т.е. в качеството си на какъв разпорежда каквото и да е? Малоумна ГАД, не иска да пусне кокала.

Каква работа е свършил НОЩ като смъртността от Ковид до сега винаги беше и е висока? Как не ви е срам така да говорите?

ресторантьорите, сервитьорите, барманите, чалгарите, мутрохотелиерите свалиха Борисов. Трифонов ще направи Алибегов министър на икономиката.

Причина за сегашната ситуация с вируса у нас е неспазването на мерките и нежеланието за ваксинация. Ще останем ендемичното огнище на коронавирус в Европа, и всички ще ни отрежат.

Отивайте си,стига с вашите увъртания и манипулаций!

...поредния неграмотен келнер...

Нещо май не се наситихте на ''тука има тука нема'' защото от това джобове пълните.. Какво реално точно сте направили с ''препоръките и работата ви'' че сме на чело на починалите от вируса и нещо никой не ви взема за ''пример'' както се пъчите че живота на хората при другите не е стока като при вас.

БЕЗ ТИЯ. КАКТО ЗНАЕМ ОТ СЛАВУЦА, ВИРУС НЯМА. ПУСКАЙ ЧАЛГОТЕКИТЕ И КРЪЧМИТЕ! ГЮБЕКА НА НАКС.

я ходи се ваксинирай бе

Пуснете го този овчи народ да пасе и слуша чалга.

я ходи се ваксинирай бе

това е добра идея!

"Ще препоръчам забавяне на разхлабването на мерките, защото избързаме ли с това - неминуемо ще има отражение на заболеваемостта", категорично заяви той и уточни, че ще препоръча предстоящата стъпка на отваряне на нощните заведения да не бъде предприета. ХАХАХАХА, Да видим сега ресторнатьорчетата - ще изтърпите ли и тази гавара. А? Кво ли питам - вие всичко търпите. Заключвайте, и хвърляйте ключовете някъде. Те повече няма да ви трябват. Изтърпите ли и тази гавра - следващите, независимо кои са - ще продължат да се гъбаркат с вас. Просто защото могат. И защото търпите. Овце ли сте? Явно да.

Кунчо лъжеца вече нищо не може да препоръчва, той е господин Никой и скотовъдство ще трябва освен да си търси нова работа и да лежи в затвора! Махайте се с вашите малоумни мерки! Оставете хората да живеят и работят.

В качеството си на какъв ще го препоръчаш, и на кого бе пундьо нещастен???? Заврете си мерките в на бойко чекмеджетата.

Защото е главен санитеран инспектор на държавата, това му влиза в професионалните задължения, глупако!

Не споря трябват ли мерки или не, но ме дразни, че докторите ни оставиха да мрем по домовете си за пари. Доктор вече е равно на предател и убиец. Само страх и манипулация, настроиха хората едни срещу други, сякаш преди бяхме безсмъртни. Бъдете здрави и мислете с главите си.

мрете по домовете си защото не спазвате елементарни хигиенни мерки и не се ваксинирате, сами сте си виновни.

С какво да се ваксинирам? С Астрата , която ако подейства е след 3 месеца?

Дано тъпо копеле се молиш за живота си на доктор и да се гърчиш.

"България се движи по ръба на бръснача и то доста успешно", коментира главният държавен здравен инспектор и обясни, че високата смъртност е и заради лошия здравен статус на българите - инфаркти, инсулти, затлъстяване и т.н." Само и единствено на това се дължи високата смъртност! А причината отчасти сте самите вие, докторите и политиците, защото само говорите за реформи в здравеопазването но нищо не правите освен да крадете!

аз ти казвам - саморазпускайте се, с половин уста изразете лично менние като граждани, че вече следва да отпаднат абсолютно всички мерки и оставата новата власт да решава кого да назначава, какво да прави, пък каквото стане. Поне ще намалее родата на тук пишещите бакшиши и бармани.

Тъпунгер

проклет глупак

Ние сме си виновни защото сме хронично болни. Ние сме си виновни, че не искаме да се ваксинираме. Ние сме си виновни, че не вярваме на "експерти". Доц. Локумчев, един истински експерт, вЕрвайте му.

че единствен той ще се окаже виновен... Добре бе Кунчев,разбрахме че без твое съгласие те вкарали в щаба, ама си има ред бе Кунчев....Ти имащ ли създадени документи към здравния министър както е по закон, какво препоръчваш относно мерките? Защото заповедите на здравния министър,се основават на твой доклад и препоръки. Тогава ако някой реши нещо друго,отговорността е негова.

Глупако-слуга на мутри,вече си извън играта.Ще правиш компания на мутрата в централния.

няколко дена се опитват да се отърват от отговорност - че само консултативен орган... З А П О В Е Д № Р-37 София, 26.02.2020 г. 3. Националният оперативен щаб по т. 1 да организира, координира и наблюдава всички действия на компетентните органи във връзка с предотвратяване на разпространението на COVID-19, както и да събира, обобщава и анализира цялата информация за развитието на ситуацията, свързана с разпространението на COVID-19, и да информира медиите и обществеността.

отговаря изпълнителната власт - министерския съвет, които е излъчен от партията, спечелила изборите. НОЩ не са избирани чрез избори, министерският съвет обаче е!

Абе, мойто момче, айде, няма ли да се застреляш вече! Ами нямам търпение вече, на какво прилича това?! Давай, действай, че няма време!

Препоръчваме Куню първо да стане истински доцент и да го запишат в регистъра... РЕГИСТЪР ЗА АКАДЕМИЧНИ ДЛЪЖНОСТИ И ДИСЕРТАЦИИ

И ако си толкова кадърен, че да предлагаш подобни неща, защо си в България, да те питам аз така искрено и лично да ми кажеш, може ли?

НОЩ вече няма, кой си ти д-р Кунчев?

главен санитарен инспектор на държавата, глупако.

от всички страни, обединявайте се!

Ако все още не използвате CryptoTab Browser, то изпускате една добра възможност! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и да започнете да добивате Bitcoin, докато просто сърфирате в интернет, както и досега. Към момента Биткойн се търгува над 55 000$, а очакванията са да достигне над 200 000$ в близко бъдеще. Криптовалутите отдавна не са феерия и скептицизмът няма място при тях. Разгледайте https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 и опитайте. При редовното му използване ще сте благодарни за решението си! Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия! Не губите нищо да опитате, ако не ви хареса винаги може просто да спрете да го използвате.

Не бих казал , че е успешно ! Повече прилича на истински провал !

Абе говедар не се ли наяде вече хайде скривай се .Крайно време е да излезете на борсата .Ама ти липсват ония месеци с черните униформи и многото пари.Алчно копеле