Коментари - Доц. Кунчев: До дни ще предложа на здравния министър да обяви епидемия от коклюш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този няма ли кой да му набие един в наглата и долна мутра, и да го вкара в затвора, където отдавна му е мястото?? Ебати наглеца и нещастника...

Вземаме пуканките и сядаме да гледаме шоуто на Кунчо - "доцента".

И аз съм болен! Колко кръга вакса ще предложите, заедно с Лайненица, на българското население, за да го предпазите този път?

Кремълските продължават да обясняват как ковид бил лъжа и измама. Пита се тогава диктатора Путин защо се разхождаше с един жълт, много скъп и естествено произведен на запад скафандър? А защо година две не пускаше никой да диша на по-малко от десет метра от него? А гордостта му ПЪРВАТА ваксина срещу ковид Спутник забравихте ли? За случките в Китай хич и не питам. Сега Путин част от световната конспирация ли е или е глупав та се е вързал?

Ама как усложливо на лобистите на ваксата за продаване и да й вземат комисионните прасетата гниди, не казват, че това е бактерия и се лекува с АБ. Никакъв имунитет не се придобива, че да трябва вакса. ама що да не осакатим още едно поколение.

Хайде пак "умните" българи ще са първи по измиране от ......коклюш. Има ваксина, всички от старото поколение са ваксинирани задължително, само някакви "модерни" дебили не са си ваксинирали децата и сега ставаме огнище на епидемия!!!!

Кремълските тролове отново се опитват да убиват българи. Този път бебета. Какъв ви е аргумента срещу ваксината за коклюш този път? На повече от 100 години е. И се ползва и при бременни от десетилетия.

реплика +28 -3 2024-04-24 00:28:21 Има нещо гнило (нерегистриран) Внимание към бременните и съветите да се ваксинират! Има ли такава практика досега - жени докато са бременни да се ваксинират? Как ще реагира имунната система на бременната жена, проверено ли е? .... Ако чрез ваксината се предпазва бебето като се роди, защо бременните жени не се ваксинират всеки месец с по една ваксина за съответната болест, щом така се предпазват новородените! Вместо след като се родят да се бодат бебетата?! .... Изолиран ли е причинителят на заразата? Как бактерията е скочила от София в Кюстендил, кв.Изток, известен като циганската махала на града?! Проверено ли е, че е коклюш? ... Всички бременни, да се консултират с наблюдаващите ги акушер-гинеколози, понеже НЯКОЙ ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ за живота на бременната и бебето й!

Тоя изрод трябва да бъде съден за провеждането на ковид геноцида в България! А не да обявява епидемии. Услади му се властта на медицинския фашист!

след като нямаше наказание за престъпниците в бели якички , местни съучастници в спецоперация Ковид те безнаказано продължават с престъпленията! този път под прикритие на борба с коклюша! на мушката им са бебетата и бременните жени! и пак щели да тестват с ПиСиАр! дето изобщо не е тест!

Кой е луд- тоя дето яде баницата или тоя дето му я дава? Епидемия от коклюш щяло да има при условие че всички са ваксинирани против ощр като деца.

Тоя дебил едвам не пукна от "ваксините" които си беше набил, сега предложения щял да прави...

Ма ти мислиш ли, че си е набил ваксини.Всичко е наужким, та да се подведе народа. Те много добре знаят какво представлява ваксината, та да си вкара тая отрова.

Внимание към бременните и съветите да се ваксинират! Има ли такава практика досега - жени докато са бременни да се ваксинират? Как ще реагира имунната система на бременната жена, проверено ли е? .... Ако чрез ваксината се предпазва бебето като се роди, защо бременните жени не се ваксинират всеки месец с по една ваксина за съответната болест, щом така се предпазват новородените! Вместо след като се родят да се бодат бебетата?! .... Изолиран ли е причинителят на заразата? Как бактерията е скочила от София в Кюстендил, кв.Изток, известен като циганската махала на града?! Проверено ли е, че е коклюш? ... Всички бременни, да се консултират с наблюдаващите ги акушер-гинеколози, понеже НЯКОЙ ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ за живота на бременната и бебето й!

Хасковския каун има нужда от бухалка в главата да не се мъчи повече.

от това Хасково дето ни хакна връз главите какво ли не. Д.Добрев, А.Василев, бизнесмените - уличени контрабанди плюс тукашния ... :)

Хасковския каун има нужда от бухалка в главата да не се

тази мания се избива с бой по главата

Положението на държавата хич не е розово. В България имаше бум на покупки на имоти на тройно завишени цени. Проблемите с изплащането на кредитите вече е налице - има сериозен скок на необслужените заеми. Тепърва баМките ще прибират имоти, а за съдебните изпълнители ще има много работа. По-голямата част - 96% от кредитите, са с плаваща лихва, което означава, че следващите 25 – 30 години кредитът ще „плава“ в зависимост от икономическата ситуация в страната, обясни кредитният консултант." „Сега плаващата лихва е 2,3% – но може да отиде на 4 - 4,5%. Хората да са по-внимателни и да предвиждат как ще се развиват финансите им. Ако видят, че компанията им има затруднения и ще им намалеят доходите, да предвиждат, защото ипотечните кредити се отпускат за 30 години. Кредитните консултанти обясняваме рисковете във възможното задлъжняване. Ако сега лихвата е 2% по кредита, може да стане 4 – 4,5%“, обясни кредитният анализатор."

Е нали лошите социалисти и Путин са виновни ;) на ви сега локдауни , цигани и бежанци около вас с право да убиват. Така де, в природата им е. ;) няма по-голямо удоволствие от това да наблюдаваш издевателство над умно красиви дебили

“Няма да притежавате нищо и ще сте щастливи...!” Клаус Шваб

Много ви сърбят ръцете да обявявате епидемии.

Кунчо с вмирисаната брада номерът със затварянето на маййймуните минава само веджъж те после нахитряват и не можеш да ги излъжеш

да обявя моята прогноза новата пандемия ще свърши когато вовата засили една пиратка в евроггейски град Путин ще и сложи пак край

Дано !

кунччо потрива брадата бай Шиле чака нова служба да му измислят гладни като вълци през зимата готови да ваксинират стадото и да го плашат със страшни истории давайте момчета айтитата първи ще се ваксинират против кашлицата и даже ще си снимат зелените сертификати у фейса хайде че ми се гледа шоу шоуто на бай Шиле и Кунчо Радка Пиратка и оная на Ч!убака жената

Аре тоя Скункс пак почна да сънува Пландемии - явно на украинците им е спукана работата вече и скоро ще трябва да сменяме темата!

дийде Тиквун на власт и пак почна далаверката с болниците и ваксините ха,ха,ха

Какво точно му е обучението на "онлайн обучението". Престанете да се аврите с учениците!

Нали ви е ясно, че колкото и да се скатавате в един момент няма да имате друг избор освен да убивате тия изедници и господарите им от Посолствата и корпорациите. Някак си не ви виждам на опашка да ви набиват отровите и да ядете синтетични пържоли. Колко да са "тарикатите" като количество? А и колко може да се купи полицията, която ще яде същите лайна като вас? Армия няма. Тукашните бази на Краварите са за да ги пазят от народната любов. Ма знаем колко са в час. Няколко строителни бригади ще ги приключат от бой за ден два. Опичайте си акъла. Първият път ни се размина. Ние и Румънците ги отебахме и за това имаме най-ниската смъртност от Пландемията в Европа.

!!!!!

Кунката е гнусен пеераз и корумпе!

300 заразени в страната = епидемия ... Помина яма, не държава!

Да благодарим на украинците, че са ни донесли тази епидемия! Само добри неща ни носят!

Натискат за подписване на пандемичното споразумение със СЗО. Наднационална фашшистка организация. После - дупе да ви е яко

Кунката е корумпирано "розово пони" ... като мис Бони :)))

тя е касиерка в голям супермаркет. тя е счетоводителка. тя упражнява всякаква друга професия извън тези в здравеопазването той е монтажник на дограма. той е шофьор на такси или спедитор. той упражнява всякаква друг апрофесия но не и такава на имунолог. нямате право да разсъждавате за ваксини. нямате капацитет. нямате знания за вируси, нямате интелект. какви сте вие. Никакви не сте.ще се ваксинирате децата! Благодарение на такива като вас , отдавна забравени болести се зьавръщат! Обаче като стане дебела работата, търчите при конспираторите с бели престилки да ви лекуват и скимтите пред кабинетите.

пуска пак нова корона, значи разссейва погледа от войната ...а значи там ще има ли изаглъхване или рязко изостряне ... . определно тия абсолютни ненормалници- готвят нещо ... . карантиниране по подложило овцете на нова "дресировка" ...която да доведе до "трайно изработгване" на "он-лайн навици" ... . тикат ви в "дистанционното" ...във виртуалното, т.е. в нереалното ! . въпрост е - защо ?? ами щото така могат да ви следят - няма друг начин да ви следят - освен чрез камери и чрез интернет!

Да се готвят хотелите. Знаете ли как се влиза в страна с епидемия като турист? И как се връща оттам? За 1000 души не може да се обяви епидемия.

Ох, тоя ненормалник. Зорлем искат епидемия да направят и да ни стресират. 1000 души на 6 милиона и давай епидемия. При условие, че голямата цифра са възрастни. С тези безклетъчни вак.сини не може друго да се очаква, защото не създават общ имунитет.

Верно ли, бе ;)))

И ако се предизвика непълен имунитет поради незрялост на имунната система? Абе поне не може ли да спази листовката на ваксините? Да не говорим че отново създаваме варианти на патогена, имунизирайки по време на епидемия.

Ти да видиш!! ;))

Туко що гледах двама представители на хотелиерския бизнес как настояваха за улеснения на вноса на работници от трети страни и с неясен имунизационен статус, които да поемат туристическия поток. Въпросът ми е пак ли ще затворим само учениците, г-да?

Дано Русия по-бързо въведе ред и постави на място многото изроди.

Дай Боже!

Айде търгашите пак започнаха с простотиите Кунчувци мунчовци ни подкараха отново Тая паплач няма спирка

У наше село на такива като тях им казват: луд умора нема.

Този пак ли започна с простотиите си?

П.С. и да не забравят да изкъртят пейките по парковете!

Планирано е на 27 Май да се направи Световен,медицински преврат и Световната здравна организация да завладее Света,като изземе всички пълномощия на правителствата... Трябва да се забрани това !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И защо точно на 27-ми май ? Информацията е достоверна или идва от космоса ?

Идва от Бил Гейтс ,Клаус Шваб и Джордж Сорос !!!!!

сички дасе ваксинират!

повече няма да направи тази грешка, заради която за малко мнвого народ да умре от ваксата , предизвикала инфаркт !

Продължават да тормозят хората с какво ли не. С началото на руската спецоперация ковидът изведнъж зачезна, но сега измислят друго. Важно е и учениците все повече да затъпяват.

Кунчев, пращай ги да учат онлайн, че да се облекчи трафикът! Добре си беше при короната!

поколение остана неграмотно ! . ще видиш последствията в близките години !

Абсолютно вярно!

Този защо не е в Карлуково!

Фамилията, чието богатство надхвърля 500 трилиона долара заради войните и която налага „Новия световен ред“ Фамилната линия на Ротшилд произлиза от Майер Амшел Бауер, който променя фамилното си име на Ротшилд 20 Март 2024, 01:50 82328 прочита 32 коментара Автор: БЛИЦ

тези са "видимата" част, която показват на тълпата ! . със сигурност има други "над тези", които са "невидим" за масите и които реално дърпат конците ! . а като знаем че реално "пари" не съществуват, то на какво са "богати" богатите ? ами ако хората престанат да вярват в "парите" им ? кво прайм ? на кво ще са "богати" ?!?

Трябва да се обяви Нулева Година за Децата ни . В България има няколко Милиона Украинци , Иранци , Еврей , Афганистанци и такава Паплач без Имунизация .Денков Вкара в България хора без Имунизация .

Всичката антиваксърска мисъл дето се лее у нас от коя от тези дестинации идва? Аз като гледам коментари на същите никове под други статии само към Москва виждам следи.

Ами - отивай за поредния бустер и си ´бавай майката...

извади "корона - 24" ! . днес и мангъра са извади ...да опява ! . баси изродите ...тия няма да се прат, докато не махнат кеша и не ви натикат в електронният концлагер ...и не ви набримчат "въглероден данък" - че им дишате въздуха !

Белите Шапки трябва да избият Драко-рептилите и всичко ще се оправи...

Терорът на обикновените хора продължава !!!

продължава ! по план !

някои им липсват заключванията и сутрешните емисии :) аре малко по сериозно - къв си ти че ще ми кажеш...