Доц. Чорбанов: Училищата не трябва да бъдат ограничавани заради COVID-19

Болните деца трябва да бъдат карантинирани, но не и целите класове, каза още той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво доценте! Продължавай да изсипваш фекалии в устите на страхливите скотове!

SWMGА - since when monkeys give advice

A oткога полумаймуните назнайват английски?

Като изпукат даскалите дето са масово на по над 60 год, ще иде доц. Чорбанов да преподава в училище. Тогава ще се моли да има дистанционно обучение, но и това вече няма да го има, защото учителите ще са 2 метра под земята. Този капацитет що не каже колко е смъртността в Швеция, що не каже, че в Гърция броя на заразените и починалите е два пъти по-малък от колкото в България, при положение, че Гърция е по-голяма държава. В БГ никой не спазва нищо, лъже се, крие се, както и сега. В Турция, Гърция, Италия, Франция, Испания, Англия валят трупове, тук няма заразени, айде бе... Оня се е скрил зад шакфчето и тия под него мълчат като путки. На тази територия е страшно, защото никой никога не носи отгворност за думите си. Тоя доцент ще влезе ли в затвора като призовава за групов имунитет с последваща масова смъртност на заразените. Не, ще се скрие в топлото си кабинетче в БАН и ще си пише за поредните грантове. Какво стана с ваксинатати доценте? Направи ли я вече, или чакаш джибрите да ферментират?

И защо ще изпукат? Така ли ти се иска?

Колега, овцете не обичат да се информират от разбиращи специалисти, а от мутри и простаци и от каналите за масово оскотяване

Вземи си колегата и дружно се хвърлете от високо. А ние ще продължим да се осведомяваме от мутрите от Роберт Кох в Германия

Еми точно "Робърт Кох" го каза това още преди месеци, това за груповия имунитет и за 70 % отнаселението, което трябва да се срещне с вируса. "Робърт Кох" го каза, Дир го публикува. Писахме ви тогава, че същото го казва и Мангъров, вие не ни отразихте. Ковидидиоти, не възприемате нищо, което не е заложено в програмата ви за унищожение...

Има пандемия и пуснали децата без маски в една стая. 25-30 деца без маски е престъпление.

ти си само една проста овца! заслужаваш си мутрата за премиер

Мутра ама глей как прекара целия свят с тоя вирус, навсякъде затягат мерките за да го задържат на власт

По цял свят друго говорят тоя обратното!

Тоя доцент ще влезе ли в затвора като призовава за групов имунитет с последваща масова смъртност на заразените. Не, ще се скрие в топлото си кабинетче в БАН и ще си пише за поредните грантове.

Ама тези българските доценти не четат ли научни статии вече? Неутрализиращите антигела падат след 3 месеца ако си развил достатъчно изобщо... Групен имунитет няма!

знаеш ли, че изобщо не е само до антитела, защото има и клетъчен имунитет?!?

Който не се придобива, разбирачо

Поклон!

Господин доцент защо не кажете направо че не ми трябва групов имунитет, а стаден имунитет. Ясно ми е че са такива като вас хората са просто едно стадо. И все пак не забравяйте, че освен да мислим, се различаваме от старото по това, че няма как Дани скриете под земята, след като се разбере фаталния резултат на вашите експерименти.

Хората не са стадо, но ти положително си .оведо.

Полека лека ша дойдете на мангъровия

Давам 1000лв. да ме запознаете със заразен от смъртоносния вирус!

Аз бях болна от ковид. Къде да се обадя за парите? Имам документ, че лежсх в болница.

Щом е писано, че си лежала в болница с Ковид, значи вече си си взела хилядата лева от тях. Тъпачко. И е било леко грипче, в най-лошия случай.

Ми иди в Пирогов, бе отворко, и дай 1000лв на някоя чистачка да те пусне в отделението. Също така снимай, че да разкриеш световната конспирация

Справка -моите родители.

кандидат съм за парите.Елате в Търново- с цялото семейство на приятелката ми ще Ви запозная.

Ако имаше вироз, Боко щеше да ходи с маска. Знаем че е страхлив.

път в историята лекари търсят зорлем "болни" за едните пари.

Трябва да се отнемат научни звания за защита на грешни теории и практики.Тоя отначалото с Мангъра ги дрънка за колективния имунитет.Тоест минимум 70% заразени.В цял свят го отрекоха да важи за коронавируса.

Чорбанов е единсвеният учен в света, който прави или се опитва да прави ваксини и в същото време говори, че били безмилсени за грип ваксините. АМИ ТИ ЗА КАКВО РАБОТИШ В БАН ПО ВАКСИНИ ТОГАВА? ЗА ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ПО ТЕЛЕВЗИЯТА САМО?!? Трябва да се уточнява кога нещо е необосновано лично мнение - всичко от Чорбанов и Мангъров и кога по темата има проверени научни излседвания с сериозни научни издания. Проверено и сигурно е че: 1) децата заразяват колкото и възрастните 2) Маските намаляват разпстранението като пазят и този който носи и другите според зависи от маската. 3) Проветряването намалява концентрацията на аеорозоли и трябва да се проветрява задължително след всеки час.

Как да се скрият рисковите групи от децата бе тъпанар - учители, родители, че и деца. В цял свят твърдят, на базата на изследвания, не само плямпане, че групов имунитет няма.

Тъпчо, рисковата група от позиция възраст е над 60 години. Ти ако на 60 години имаш първолак, това си е твой проблем!

Тъпанар смотан, а възрастните учители, бе?

Като са слаби да мрат, бе, скапана утайко. Какво не разбирате?!

Тоя механджийски ли е какъв е - да излезе и да си понесе отговорността! Затвори младите по домовете им и влоши и без това ск'апаната жалка картина, в която се намираме.

ПСР не е инструмент за диагностика на инфекциозни болести. ПСР не може да определи дали сте болен или не сте болен. ПСР е лабораторен инструмент за мултиплициране на биологичен генетичен материал и не е в състояние да бъде използван като тест. Всички резултати от ПСР тестовете не са нищо друго, освен манипулативна интерпретация на неясен резултат от увеличен биологичен материал. Самият ПСР е революционен лабораторен научен инструмент, който в момента се използва за манипулиране на хората.

Като толкова знаеш кажи докрай, че PCR e 100% сигурен - щом е положителен, значи е имало заразяване. Не се знае дали ще се разболееш и също дали евтл не е минало и съответно не е заразно. Но положителен PCR означава на 100% че е имало среща с вируса и то сравнително скоро. Естествено, че ако някой е болен трябва да се лекува от лекар, и PCR e едно от изследванията.

Tестът не е двоичен/бинарен. Едва ли съществуват тестове за инфекциозни заболявания, които да са положителни или отрицателни. НЕ е като тест за бременност... или сте бременни, или не сте. Това, което правят, е, че вземат някакъв континуум и произволно казват, че тази точка е разликата между положителното и отрицателното. Т.е. Лабораториите могат да манипулират колко''случаи'' на Covid-19 има.

не говори глупости ами кажи на хората кой им пусна заразата?Защо сте толкова отвратителни индивиди?Всички ще ходим на едно и също място рано или късно !?

Тоя не е доктор.

Добре е, че все пак има здравомислещи хора, а не само скапани пропагандатори на ковид 19.

ТОЯ ЧОБАНОВ Е ПО -СКАПАН И ПО ВРЕДЕН ОТ МАНГЪРОВ .НЕ ГО КАНЕТЕ И НЕГО СЛУШАЙТЕ.

Няма да коментирам интелектуалното ти ниво, но всъщност Чорбанов е един от десетината в България, КОИТО ТОВА РАБОТЯТ и са СВЕТОВНО ДОКАЗАНИ СПЕЦИАЛИСТИ!!! А това, че Чорбанов, Мангъров и ВСИЧКИ останали СПЕЦИАЛИСТИ - вирусолози, имунолози, патопанатоми и т.н. НЕ САМО У НАС, а и по света казват едно и също не е чудно. Само коремни хирурзи и калинки могат да си мислят, че знаят повече от хората, които се занимават с вируси... Прекалено голяма камбанария са тези хора за теб и за това не ги разбираш... А докато изпълзиш до върха им и се огледаш за да видиш истинската картина ще мине толкова време, че "пандемията" ще е само лош спомен за една ИЗМИСЛЕНА епидемия!

Чорбанов световно доказан специалист? Не мога да спра да се смея...

Чорбанов работи грипни вируси? Не съвсем според библиографията му.

Само две страни в света прилагат ефективни мерки срещу коронавируса и все още няма нито регистриран случай на заразата. Едната е Северна Корея, която противодейства с тотална изолация от външния свят, а другата е Туркменистан, където населението масово се профилактира с помощта на степното седефче - растение, което е в изобилие в Туркменистан и отварата от което, освен да предпазва от коронавируса, може и да лекува заболели вече пациенти! Необходимата дневна доза за приготвянето на 2 до 5 чая като себестойност няма и 40 ст. В България също се среща степно седефче, но много рядко и е на изчезване-защитен вид, има друг вид седефче, който може да се намери по аптеките, притежава голяма част от свойствата на степното седефче, но все пак е сурогат. Решението е много просто - да се закупи сериозно количество степно седефче от Туркменистан и да престанат хората да харчат пари за ненужни маски, дезинфектанти и ръкавици, които не само че не помагат с нищо, но могат да причинят и други болести и неудобства!

А рекламката как я шплащат?

в седефчета.

малкия син се казва Седеф . големия е кръстен на Роналдо

е, кристално ясно е, че трябва да се балансира между глада и болестта- 50% за икономиката, 50% за здравето. и, който оцелее, Бог с нами.

Всъщност не е точно така. Над 80% от рисковата група са извън трудоспособна възраст, та икономиката не би трябвало да страда, АКО ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ. За съжаление в повечето страни не е така.

искате да кажете, че възрастовата граница на рисковата група си остава една и съща? дано, ще се радваме да е така.

А да го питам доцентчето, какво ги правим възрастните преподаватели?!?!?!?! Той влизал ли е скоро в училище да види, че единственият млад персонал са чистачките от един етнос... Младите преподаватели са не повече от 40%. Всичко останало е рисковата възраст. Какво ги правим тези хора?!?!?!?! Ама не мислите с доцентските си кратуни....

Чета щатските новини, където дават данни за починалите. До сега 200 000 човека. Дават увеличението спрямо миналите 2018 и 2019 та години, за един и същи период, като починалите са приблизително ДВОЙНО за 2020. Тия дето ще ми разправят, че нямало разлика в броя на починалите преди и сега да идат да подишат заразен въздух в някоя болница с ковид като са толкова смели.

ТИ, с минуса, искаш ли щатски линкове, сам да прочетеш, ако можеш изобщо да четеш английски разбира се

Има 10% увеличение на смъртността. И е твърде спорно дали е от Ковид или от борбата/лечението срещу Ковид.

Гледай си си имунологията и мишките и не се занимавай с епидемиите в обществото. Това е друга наука и ще се изложиш много.

Чорбанов, заради такива като теб хората ги е страх да отидат на лекар. Като не можеш да отделиш младите от старите в България защо правиш манипулиращи внушения, бе боклук? И като самия ти твърдеше, че имунитета трае под 3 месеца, за какъв групов имунитет говориш? Шизофреник ли си, или просто някой ти плаща да сееш раздор?

В Израел не можеш да мръднеш повече от 500 от дома, целия свят е пламнал и носи маски........тук разни измислени капацитети дрънкат по медиите

Нетаняху как ще се опази от народната любов, ако не използва ситуацията?! Дори и сега народът се е вдигнал масово и ще го изрита от властта.

Народната любов не може да опразни ковид отделенията.

Менгеле се скри сега излезе другия идиот говори си ганьовските говеда са с теб но не дай боже някой дете да се зарази и умре къде ще се крие после тази твар!

Хем така , хем не така Т.е. това от Швейцария не е приложимо за БГ, тогава защо правиш препоръки като за Швейцария!

NAMELOS

Как е по-правилно да се пише - Швеция или Швейцария? Според теб очевидно е Швейцария....

Поредния недоучил дъртак с ниско самочувствие. Защо да му вярваме на тоя тулуп?

стига сте казвали на хората това, което искат да чуят и един път за разнообразие им кажете нещо вярно.

Много е прав човекът. Дано да го чуят капацитетите.

Капацитетите няма нужда да го чуват,. Те сами си го знаят. Отговорните фактори трябва да осмислят казаното. Те също са го чували, но за съжаление не мислят!

Болните деца просто трябва да бъдат лекувани, но те по принцип се оправят много бързо от този вирус! Никакви карантини не са необходими! Доц. Чорбанов досега се изказвал винаги много умерено, поздравления!

А докато се лекуват могат да пръскат вируси неконтролирано и от това да боледуват и умират родители, учители и лекари. До пълната победа на вируса.

Пълни глупости, ама нали Ганьо от всичко разбира!

Да го обясни това за груповия имунитет на родителите на младежите които умряха.

Погледни ги как живеят "тия младежи" и с какви гадости се тъпчат! Като се напъваш усилено, можеш да си скапеш имунната система и на 15 години.

Откъде ги изравяте тези капацитети, дето все успокояват хората? Покажете истината, не искаме да ни лъжат повече.

Абе дайте му интернет на тоя човек да прочете статистиките за Швеция, продължава да плещи глупости. Да, Швеция в момента има горе-долу толкова смъртни случаи дневно, колкото и ние, но много повече заразени. Т.е. тяхната здравна система е много по-добра от нашата (и псевдо-доцентчетата като Чорбанов са част от проблема).

Средна продължителност на живот в Швеция, Италия, Франция, Испания, Гърция е много, ама много по-висока от тази в България. Там умират предимно хора над 75- 80 години. Това е рисковата група, за която говори "тоя човек" и която трябва да се пази.

Слушайте гласовете на разума, а не на измекярите от НОЩ! И двамата доценти - Мангъров и Чобанов препоръчват правилния подход. Дори във Франция цял клас се спира от посещение на училище едва при 3 и повече заразени ученици.

да отбележим само , че вирусът май не подбира дали си доцент или професор. на чужд гръб и 100 тояги са малко, ама на собствен и 1 боли.

е, дали ще карантинираш първо едно, после още две и след две седмици всички ще са за карантина или направо ще карантинираш целия клас, за да ограничиш заразяването, е въпрос на приоритети.

Време е за разум, защото психопатията на паникьорите доби чудовищни размери.

Гн доцента да си навие дипломите на руло и да си ги навре в задника..

МАНГЪР НОМЕР 2.

Наказателна отговорност за типове като този за саботаж на здравната система

Поредната шушумига от БАН която мъти главите на хората. Преди време една ненормалница от същия институт разбуни телевизиите как щяла да прави супермаски с активен въглен от...........кайсиеви костилки.

Като изпукат даскалите дето са масово на по над 60 год, ще иде доц. Чорбанов да преподава в училище. Тогава ще се моли да има дистанционно обучение, но и това вече няма да го има, защото учителите ще са 2 метра под земята. Този капацитет що не каже колко е смъртността в Швеция, що не каже, че в Гърция броя на заразените и починалите е два пъти по-малък от колкото в България, при положение, че Гърция е по-голяма държава. В БГ никой не спазва нищо, лъже се, крие се, както и сега. В Турция, Гърция, Италия, Франция, Испания, Англия валят трупове, тук няма заразени, айде бе... Оня се е скрил зад шакфчето и тия под него мълчат като путки. На тази територия е страшно, защото никой никога не носи отгворност за думите си. Тоя доцент ще влезе ли в затвора като призовава за групов имунитет с последваща масова смъртност на заразените. Не, ще се скрие в топлото си кабинетче в БАН и ще си пише за поредните грантове. Какво стана с ваксинатати доценте? Направи ли я вече, или чакаш джибрите да ферментират?