Доц. Атанас Мангъров: С мерки или без вирусът ще мине през цялото население

Главният държавен здравен инспектор е с две ваксини, не сваля маската и е с COVID-19, обяви инфекционистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клоун, с претенции за депутат, не с претенции за лекар, ама пак клоун. Нека да отиде на някое погребение на починал от Ковид и да успокоява с тия думи близките.

Сус бре Мангъров ! Друга ми е целта.

"върху хората да се ваксинират на всяка цена, дори и с фалшиви аргументи, че ако се ваксинираш, пазиш другите. В случая с главния държавен здравен инспектор показва несъстоятелността на тези твърдения. " Това горното, ако журланята са го цитирали правилно, ме убеждава за порден път, че му хлопа нещо горе и/или логиката му здраво куца и/или се прави на провокатор, ей така за кеф! Здравният инспектор е заразен (с ударение на Е!!!), откъде знае, че е заразявал!??? Кой и как го бил "доказал"? И защо над 2 години се прави на малоумен, че уж не схваща за какво са мерките- единствено и САМО да не се разболеят тежко МНОГО ХОРА ЕДНОВРЕМЕННО!!!! То бива, бива дебилизъм, ама това е първолаците го разбраха!

ТОЛКОВА КАКАВАНИ КАТО ВАС НА ЕДНО МЯСТО НЕ СЪМ ВИЖДАЛ .СБИРЩИНА БЕЗПОЛЕЗНА,

Всички ще умрем така или иначе, защо не от ковид и скоро? Тоя, ако имаше правосъдие, вече щеше да в в пандиза.

Аз съм ваксиниран още април месец. Сега съм с ковид. Цялото семейство е положително но само аз имам лека кашлица и температура останалите членове са без симптоми - и те са ваксинирани. Ваксината не пази от заразяване а от усложнения:) Прав е мангъров - ще нещем ще го изкараме!

Внимавай какво си пожелаваш :)

В ЗАВЕДЕНИЕ ВЛИЗА ВАКСИНИРАН И ЗДРАВ С ТЕСТ. ВАКСИНИРАНИЯТ Е БОЛЕН ОТ КОВИД НО УЖ НЯМА ДА УМРЕ. НО ТОЙ ЩЕ ЗАРАЗИ ЗДРАВИЯ. ИЗВОД: ВСИЧКИ ДА ВЛИЗАТ С ТЕСТ!!! ВАКСИНИРАНИТЕ Е ДОКАЗАНО ЧЕ СЕ РАЗБОЛЯВАТ И ЗАРАЗЯВАТ.

Само заведения са ви в главата на вас анти Ганьовците. То и тестовете са ви толкова истински колкото алкохола който пиете по тези заведения...

По мнението на доцента щом ще мине през всички - защо има мерки защо болниците са пълни и по същата причина и другите болести така или иначе идват та се питам по неговата логика изобщо защо ни са лекари да затваряне болниците, а лекарите и персонала им да си търсят друга работа. Мале ще спестим милиарди, а доцента може да се плеквалифицира в шаман...

е защо ни е Мангъра?

skromna35

Абе тоя е явно опериран от логика...

го казва човека, но..... не се връзва на партийната линия и нарежданията отгоре.... ковида ше го има докато отгоре не го отменят... явно целта е да се набоде населието с нещо дето точно не се казва какво е нито за какво е, минавайки с оправданието че помгало с ковида, ама досега не е помогнало и интересно никой не пита защо

А дано, ама надали!

Скоро България ще стане Ковидария. И, един от главните виновници ще бъде това уродливо недоразумение, мангъра.

то през ум не мое ти мине щот го немаш, дека като уж е ваксинирано 70% от световното население требеше тоя ковид поне малко да намалее а не да се увеличава... ма то мисленето не е вредно, само е трудно...

Не само си тъп, но и прост, и още - неук.

Абе, тъпанарино тия 70% в света заедно с " доцент " Мангалов ли ги смятахте? В някои нормални държави за разпространяване на неверни данни вкарват в дрънголнико и такива кото пишман доцента и търговците като тебе си седят мирно на нааканшти задницш а не занимават хората с простотията сш

Мангър, ама доцент.. доцент, ама Мангър... съд и затвор за такива като него.

УБИЕЦ !!!!

Верно е ! За Толупа го пише във Википидия, че е замесен в 23 ъбийства.

психопат,че и фъфлещ!

Ама си разбира от работата.

що не е в Курило?

е за такива като тебе

Пълен глупак! Поредния нарцис който от всичко разбира!Детски педиатър да говори как се спира пандемия. Във всички нормални страни лекарите казват на пациентите си да се ваксинират, за да се върнат към нормален начин на живот и за да запазят пациентите си и възрастните хора. На този явно човешките животи му са безразлични. 95% от хората коита умират не са ваксинирани и предпазени. Вервайте му на този да ви лекува с чайче и да ви оправи. Пукаму много. Той нали си прави медиен пиар и го дават по телевизията.

да знаеш.

Абсолютно. Грипът ще мине през всички и Бог ще отсее шкартото. Важното да спрат да ми ограничават правата.

Какви права като си без пари....

Кой е бедняк, бе, мръсен прост, шибан скоте?! Само вчера (вече е оня ден за дираджийските курви) съм сключил сделка за 10 бона! КОЙТО Е СЛАБ ТРЯБВА ДА МРЕ БЕ ГАДОВЕ, РАЗБЕРЕТЕ ГО БЕ!

ТОЗИ МОЖЕ ДА ЛЕКУВА КРАСТА. ЗА ДРУГО НЯМА КАПАЦИТЕТ.

Бокл*к нещастен е тоя

Този вирус беше създаден с цел да се " ваксинират" неподозиращите. С право се съмнявате в инжектирането и във вас и децата Ви! Не се поддавайте на манипулация. Накъде повече да отстъпваме? До дупката в ада ли? Ваксината променя ДНК! Оставете " елита" . Те отдавна се покланят на дявола в м асонските си сбирки.

КОЙ ГО СЪЗДАДЕ? ИВЪНЗЕМНИТЕ? Я РАСКАЖИ КАК СЕ СЪЗДАВА ВИРУС. АЗ ИМАМ ЕДНИ БИДОНИ В МАЗЕТО, МОЖЕ И АЗ ДА СЪМ НАПРАВИЛ И АЗ НЯКОЙ ВИРУС И ДА МИ СЪСИПЕ ЗЕЛЕТО.

Забрави за бил гейтс извънземните илюминатите и пирамидите. Ти като ядеш домати и днк-то на доматити явно ти е променило мозъка.

Мангъров титанът на медицинската мисъл, тираджията- педиатър, доцентът без нито една публикация,пророкът със скъсана диплома, лидерът на лумпенията, каймакът на 80%, идолът на Гробарите,подпавачът на сухи съчки. Само правдата се точи като сироп от сладката му устичка. Хвала, да живей.

На всички е ясно, че ще мине, но на каква цена?то се вижда броя на починалите в България

Просто преди не ни осведомяваха за починалите от птичи, свински и сезонен грип, бройката не е била по-различна.

Ти така си казал.

Кой брой починали? Със ,или без тия тип:ЧЕРЕПНО-МОЗЪЧНА ТРАВМА-ЖЕРТВИ НА КОВИД?

ПО ТАКЪВ ИДИОТСКИ НАЧИН, МОЖЕ ДА БРОИ САМО КРЕТЕН КАТО ТЕБ.

Ми прав се оказа Мангъров. С ваксина или без ти си еднакво заплашен да бъдеш заразен, да си разпространител на вируса и да развиеш пневмония, така че с ваксините само се спомогна да е увеличи времето на разпространение на вируса, ако не бяха те, досега да е минало и заминало всичко и хората да имат изграден собствен имунитет.

включително че Мангъров го е казал това.

Ако беше следил неговите изказвания още от миналата година, щеше да знаеш, че не лъжа :))))

Колкото и да не ви се харесва на всички ковид идиоти Мангъров е напълно прав. Ако не беше тая простотия със затварянето миналата година вече да сме забравили за короната. Никаква полза няма от измислените ваксини.но важното е да се боцкаме и да се качват бройките

Индия примерно дали затвори? А знаеш ли от къде дойде делта? А Щвеция? Защо ли се ваксинираха там? Съжалявам но Мангъров въобще не е прав. За нищо.

Напротив, прав е, през всички ще мине и така и става, не само у нас , а и по цял свят! Виж Израел например - почти всички са ваксинирани , а имат огромен ръст на новозаразени и болни.

и не е на болни. Със скороста с която минава няма как да мине през всички преди да се промени драстично и да почне „минаването“ на ново. И има голяма разлика в смъртността като минава през ваксинирани и неваксинирани. Мангъров не е прав. Защо не сме се отървали от грипа дето циркулира повече от сто години?

ти в индия ходил ли си? видял ли си или само слушаш пропагандата на средствата за масово зомбиране и дезинформация

Да бе, разправяй ни ги тия, че точно в Индия се ваксинирали. Откъде ли идва изразът "дива Индия"? А ние сме дивата и тъмна Индия на Европа.

Дано-СЪСИПАЛИЯТ: ЗДРАВЕТО,БИЗНЕСА,ОБРАЗОВАНИЕТО,СЕМЕЙСТВОТО,ПСИХИКАТА НА МИЛИОНИ-АНГЕЛ КУНЧЕВ Е ПРИМЕР,ЧЕ: “ВАКСИНИТЕ”-НЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ ТЕЖКО БОЛЕДУВАНЕ И СМЪРТ!!!

Любо , Любо добър хонорар си взел да крещиш в дир-а.

нито е тежко болен, нито е умрял. Сигурен съм че и ти не знаеш повече. Но това че се мъчиш да правиш изводи и внушения на база на неща които не знаеш говори много. За това колко струваш и коко стува това което пишеш.

Да, но с една малка подробност -ваксинираните ще го изкарат с болки в гърлото, а за неваксинираните ще е руска рулетка и до 20% шанс да го искарат много, много тежко, включително и смърт! Ваксинирайте се!!!

Кой ти го каза,или имаш тайна информация тип-ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ”? ДВАЙСЕТЕ ПРОЦЕНТА-КАК ГИ СМЕТНА...НА УМ,С КАЛКУЛАТОР,СМЕТАЛО,ИЛИ ПАК-“ЗВЕЗДИТЕ ТИ ГО ГОВОРЯТ”? ЩОТО ВСИЧКИ НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ(ИСТИНСКИТЕ,НЕ СПОНСОРИРАНИТЕ ОТ ФАРМА-МАФИЯТА)-НЕ ДОКАЗВАТ ТАКОВА НЕЩО!!! СМЪРТНОСТА ОТ ТАЯ “ЧУМА” Е:0.26% ОТ ЗАРАЗИЛИТЕ СЕ С ВИРУСА,НЕОТЛИЧАВАЩА ГО ОТ ВСЯКА СЕЗОННА ВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ!!!

Браво на Мангъров, ама на никой от "ДОКТОРИТЕ" не му е изгодно го слуша. 90% в болниците били неваксинирани, а САМО 10% от приетите в болница били ваксинирани, ами то при 15 % ваксинирани в БГ, колко да са приетите ваксинирани?

СТИГА ДАВАХТЕ ТРИБУНА НА ТОЯ ПЕЛТЕК. НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ГОВОРИ ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ, САМО И САМО ДА ГО ПОКАЗВАТ ПО МЕДИИТЕ. ЧОВЕК ИСКА ДА СТАВА ПОЛИТИК И СЕ ОПИТВА ДА СЕ ХАРЕСВА НА АНТИВАКСЪРСКИТЕ МАЛОУМНИЦИ!

Тоя”ПЕЛТЕК”Е: ДЕТЕ НА ДОКТОРИ! УЧИЛ Е СЕДЕМ ГОДИНА МЕДИЦИНА(ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ)! ПРАКТИКУВА НАД ТРИЙСЕТ ГОДИНИ В-ИНФЕКЦИОЗНА БОЛНИЦА(ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ)! ПРЕПОДАВА НЕДИЦИНА В СУ(ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ)! ШЕФ Е НА ИЗПИТНАТА КОМИСИЯ,ДАВАЩА -ДИПЛОМИ ПО МЕДИЦИНА! ЗА РАЗЛИКА ОТ ВСЯКАКВИ: ИНСПЕКТОРИ,ДИРЕКТОРИ,ЧИНОВНИЦИ,ТЪРГОВЦИ НА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ-НЕВИЖДАЛИ ПАЦИЕНТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ,НЕПРАКТИКУВАЛИ-НИТО ДЕН!!! АКО МОЖЕ ДА ТИ ГО ПОБЕРЕ-“МОЗЪКА”!

Хапчетата Любо. Розовите може и с ракия да се пият.

ТОЗИ Е УЧИЛ МЕДИЦИНА В БЪЛГАРИЯ ПРИ СОЦА И СИ НЯМА ХАЛ ХАБЕР ОТ КОВИД, РНК ВАКСИНИ И ГЕНЕТИКА. ЕВЕНТУАЛНО МОЖЕ ДА ТЕЛЕКУВА ОТ КРАСТА ИЛИ УХАПВАНЕ ОТ КЪРЛЕЖ

Няма СОЦ И НЕ СОЦ-МЕДИЦИНА!!! ВСЪЩНОСТ ИМА! ТОВА СЕГА Е РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ НА ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ,НЯМАЩА ЧНОГО ОБЩО С МЕДИЦИНАТА!!! КАКТО КАЗА ПРОФ.ЧОРБАНОВ: “КАЖЕТЕ МИ ЗА НЯКОЯ ВАКСИНА,СЛЕД КОЯТО ХОРАТА СЕ: ЗАРАЗЯВАТ,ПРЕДАВАТ,НОЛЕДУВАТ И УМИРАТ ОТ БОЛЕСТА СТЕЩУ КОЯТО СА ВАКСИНИРАНИ”!!! В “СОЦ-МЕДИЦИНАТА” СА УЧИЛИ КАК ДА ЛЕКУВАТ,НЕ СА ИМАЛИ ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС ОТ ПРОДАЖБА НА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ!!!

Незабавни уволнения и отнемане на Дипломите по Медицина(СТРАННО,ЧЕ ИМАТ)на ТВЪРДЯЩИТЕ,ЧЕ ВАКСИНИТЕ ПАЗЯТ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ(СМЕНИХА)! ВАКСИНИТЕ ПАЗЯТ ОТ РАЗБОЛЯВАНЕ(СМЕНИХА)! ВАКСИНИТЕ ПАЗЯТ ДРУГИТЕ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ(СМЕНИХА)’ ВАКСИНИТЕ ПАЗЯТ ОТ ТЕЖКО БОЛЕДУВАНЕ И СМЪРТ(ОЩЕ НЕ СА СМЕНИЛИ,НО Е ВИДИМО НЕВЕРНО)! СЪД ЗА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

От 100 души починали 95 не са ваксинирани. Да казваш пет души ваксинирани са повече от 95 не ваксинирани. Страхотна логика.

Пет души от18% ваксинирани е:25% -СМЪРТНОСТ ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ!!!

ТИЯ ПЕТ СА С ФАЛШИВИ СЕРТИФИКАТИ! В БЪЛГАРИЯ ИМА ХИЛЯДИ МЕНТЕ СЕРТИФИКАТИ.

skromna35

Абе тоя е опериран от логика!

Какъв ви е проблема с Мангъров? Човека си казва мнението и видимо го отстоява дори срещу течението. Някои слушали Мангъров, едва ли не той ги обърквал. Добре, ама защо не слушат Кацаров? Или някой друг корифей на нашата виросологична наука, задайте си въпроса. Нали трябва да се чуят различни мнения и стига с тази мантра за великия запад щото не му е за първи път да налага твърде унизителни социални режими, или сте забравили. Всички понятия които сме учили, абсолютно се променят, и то само и само да принудят хората да правят неща които иначе не биха. И сега устата на всеки който казва нещо различно трябва да се затвори, това ли научихме от 32г. демокрация. Накъде вървим? Слушайте мъдростта която са ни завещали умни и прозорливи хора, а не разни чиновници и да не кажа още нещо. Например френският математик Александър Гротендик, мнозина го смятат за най-великия математик на 20-ти век. През 1988 Александър Гротендик отказва престижната наградата Crafoord на Шведската Кралска Академия на Науките и предрича нещо което май наистина се случва сега, а именно: "Не се съмнявам, че преди края на века напълно непредвидени събития напълно ще променят представите ни за 'науката' и нейните цели и духа, в който се извършва научната работа. Без съмнение Кралската Академия тогава ще бъде сред институциите и хората, които ще имат важна роля в това безпрецедентно обновяване, след също толкова безпрецедентен срив на цивилизацията."

тролски манипулации и празни приказки. Мангъров е и се изказва в качеството си на лекар и хабилитиран учен. А за това вече се носи отговорност. Особено когато това особено мнение може и носи вреда за здравето и живота на тези които му се доверят. Иначе всички разбрахме, че запада и демокрацията ви пречат и не се свените да ползвате свободата на мнение и изразяване, която дават за да ги атакувате от вътре. Самоче западът не ни диктува нищо на сила. Ние искаме да живеем като тях. А и идеята е да копираме това, което правят по отношение на собствените си народи там и да го напрвим и ние, че другите варианти варират от не много приятни до пълен непукизъм.

Всеки лекар и хабилитиран учен трябва само да изказва официалната версия, няма право на собствено мнение нито като лекар нито като учен. Така ли? Остана сега да ни разясните как запада е създал демокрацията, ми той малко късно се сети за това. Според Платон, демократичният човек е повече загрижен за парите си отколкото как може да помогне на хората. По негово виждане, политическите режими следват предвидима еволюция от олигархия към демокрация и след това към тирания. Ученика му, Аристотел, изучава демокрацията и я нарича "последната дума на тиранията". Философите след него разглеждат обратното като още по-близко до истината, че тиранията е първата дума на демокрация. Всеки да прецени сам за себе си, опита ни е и от двете. Ама сега след 32г. сме съвсем под кривата круша.

НЕ СИ КАЗВА МНЕНИЕТО, ГОВОРИ ЛЪЖИ С ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ. САМИЯТ ТОЙ ЗНАЕ, ЧЕ ГОВОРИ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

Защо мутира вируса ?

Вирусът мутира, защото се размножава и при копирането стават грешки, от които 99.99% са нежизнеспособни, над 90% от останалите са жизнеспособни, но имат други дефекти, например не са заразни. Не си заслужава да бъдат отбелязани. Обаче останалият малък брой късметлии се разпространяват и затова получават име.

Човек с глава на раменете и с бистър ум.

Ай стига бе! Не го ли изкара цялото население още преди юни 2020? Струваше ли си тогава да има по 500 ковид трупа на ден за да миряса доцентът?

"Не го ли изкара цялото население още преди юни 2020?" Може би това че затвориха всички, затвориха границите и махнаха пейките от парковете има нещо общо с това?

Досега за премахнати пейки е известно само в Бургас, при това на едно определено място. Останалите си стоят или поне не се е чуло да са ги монтирали обратно. Ако в резултат е спасен дори един живот, значи си е струвало.

"Ако в резултат е спасен дори един живот, значи си е струвало." Интересно как не използваш същата логика за ваксините. Ако дори един човек умре от ваксината би трябва тя да бъде забранена, нали? Или ще отричаме че хора умират от ваксините?

До ами: Всеки ден в България умират 7-8 до 10 ваксинирани. Ежедневно по новините казват броя починали и процентът НЕваксинирани от тях. За средностатистически човек е много лесно да сметне колко ШПИКОВАНИ са починали...

Г-жо Ами, Много е просто. Нека обясня. Логиката за ваксините е друга. Защото ваксините не са като пейки. На всички е ясно, че не са напълно безобидни, но засега спасяват няколкостотин пъти повече животи, отколкото отнемат. И няма изгледи съотношението да се измени в дългосрочен план. Ти да не би да прилагаш една и съща логика за всичко в живота и вселената? След като сравняваш пейки и ваксини, то на каква база става това? Колко пейки са ти инжектирали до момента? Няма да питам за дупката, през която се е случило, че само при мисълта ме побиват трътки.

вижда се, че този вирус „минава“ с много по-малка скорост от тази, с която мутира. Така че докато мине навсякъде, се връща на същото място толкова променен, че нищо не му пречи да тръгне да минава отново. Така се случва с грипа примерно. Второ. Ковид убива у нас 40 000 човека на милион неваксинирани. Значи ако мине 6 милиона човека ще отнесе 240 000 на едно минаване. А както стана дума това очевидно няма да му попречи да мине пак. Накрая. Има толкова информация за това ,какво се случва по света и се вижда резултата от най-различни варианти на поведение относно пандемията. Може би ще е разумно да вземем предвид мнението на експерти от държави където имат по-големи успехи в решаването на този проблем от нас, а не на този наш пишманполитик.

Човече, скаран ли си със статистиката или ти плащат да лъжеш? Ковид минава трети път. По 240 000 прави три четвърти милион... А с ковид и без ковид - у нас умират 110 - 120 хиляди годишно... Данните ги има, достъпни са за всеки, който не е платен или идиот! Я вземи се ограмоти, преди да ръсиш простотии!!! А гледам, че и доста плюсчета имаш. Сам ли си ги пишеш или наистина има идиоти, които вярват на всичко? Хора, прекалено много лъжа има в нета. ПРОВЕРЯВАЙТЕ ВСИЧКО!!!!!! Лъжат ви поголовно, а вие им вярвате! И на мен не ми вярвайте! ПРОВЕРЕТЕ МЕ и тогава повярвайте НА СЕБЕ СИ!!!!

На ден умират 100 души извън тези 100 хиляди за които говориш. Ама няма никакъв проблем нали-важното е да не ти се нарушава кефа и спокойствието. И Какво четеш по-точно-ето ти статистика. 5000 заболели на ден-значи ни трябват към 1000 дни за да минат всички през вируса. И 100 хиляди починали. Ама за такива като тебе какво са 100 хиляди починали.

Ами да помислим...излишно се палиш! "Първо" говори за чисто теоретични постановки. АКО вируса мине през 6 милиона ( ама той не минава през 6 милиона). Истината е че 3/4 от хората в България не се пазят и не им пука за другите. Ако влезеш в един мол, загледай колко хора си носят маските под носа, про форма. Това не са мерки. Никой не следи за спазването им. Ако си чул по новините, в Сингапур един турист го осъдиха на 6 месеца затвор за не носене на маска. Това се казва стриктно спазване на мерки. Същото и в автобуси, трамваи. Масово не се спазват мерките, а после говорят че маските не помагали. Ами как да помогнат като не ги носите бре. Това е като оня виц, дето един пиян повърнал върху една жена в автобуса, тя се развикала да протестира, а той я погледнал и казал:"- кво крещиш ма, я се виж на какво приличаш." Това е положението в БГ.

Защо още не е минал през всички щом трети път минава? Ама дори и на близо не е да мине през всички. А вече трети вариант кой от кой по-завъртяни междувременно. Между другото без ковид у нас умират под 110 000 човека. С ковид 2020 година умряха към 130 000. А през тази година до края на септември вече са над сто хиляди. И ни чакат още тежки три месеца до края на годината.

"Може би тези, които са ваксинирани, ще го изкарат по-леко" - само заради това искзване този човек би трябвало да отиде в затвор! Защото в България има голямо количество доста тъпи хора, които слушат и сляпо вярват на такива псевдо-специалисти и после... си умират. Най-жалкото е, че този псевдо-учен добре знае какви са безспорните факти, но само със такава подлост и лицемерие можеда си направи реклама. А хората си умират...

Когато някой отиде в затвор за всичките убити от ваксината, че вдигна тост над килията му!

чакаме да умрът всичките ваксинирани. нали трябваше до шест месеца след ваксината да сме умрели. по груби сметки половината от световното население и 3/4 от европа. само ковидпросветените българи ще останат на света. още ванга го виде.

Не знам къде си чул такова нещо. Да се сещаш че ваксъри, могат да пишат такива неща в интернет уж като антиваксъри и после да разпряват, че антиваксърите видиш ли говорили глупости???

Например "Райнер Фюлмих, който миналата пролет твърдеше, че 25 процента от имунизираните ще умрат незабавно, а други 36 процента щели да имат толкова тежки странични явления, че не е ясно дали ще оцелеят" та един милиард "умрели вксинирани" и милиард и половина "тежко увредени" къде са? или рептилите ги крият зад кемтрейлите?

пешо, много нахакано го даваш, но я вземи да чуеш вечерните новини. Там, между другото казват или показват броя на починалите от ковид и процентът на не ваксинираните. В понеделник 11 ВАКСИНИРАНИ починаха. От вторник до днес - по 7-8. Като си толкова ербап, иди да обясниш на семействата на тези хора, как васкината помага за леко преболедуване! При тези показатели за година около 3 000 ваксинирани ще умрат от ковид. Има ли значение, дали си ШПИКОВАН или не, щом няма гаранция, че ще живееш? И изобщо, защо наричате този БИОПРОДУКТ ваксина? Шпиковайте се на спокойствие, но не искайте и ние малоумно, като вас да вярваме, че ще живеем вечено. И не прокламирам антиваксърство! Имам всички ВАКСИНИ, пешо, но биопродукт няма да позволя да ми ШПИКОВАТ в тялото!

От 100 души 95 са неваксинирани. Не те знам ти кой сайт за световна конспирация четеш.

"От 100 души 95 са неваксинирани." Все още чакам информация как са го разбрали. Подобни твърдения в западни държави се оказаха крайно манипулирани.

а на колко от тези седем-осем им е ваксинирана мивката за 300 лева? българия има многократно по-висока заболеваемост и смъртност от ковид на ваксинирани. по света умрелите от ковид ваксинирани след "пробив" са единици. в българия са статистика. разследвания схеми за фалшиво ваксиниране трябва да почват от умрели ваксинирани.

Ами тогава аз чакам да разбера как по-точно сте разбрали че има починали ваксинирани. По вашата логика.

мангъров - знаме на българския ковидиот. от учен макар и "нищо особено" се присъедини към клуба на бившите учени. като люк монтание, андрю уейкфилд, робърт малоун и подобни. отделно че е виновен за увреждането и смъртта на много хора които са му повярвали и са отказали да се ваксинират и да спазват противоепидемичните мерки.

Сигурно ти е много трудно да живееш в свят, в който хората не мислят като теб!?

Човека казва че трябва да имаме право на избор който иска нека се ваксинира няма лошо който не не стига се делихте на вакси и антивакси всеки човек има право на свободен избор а не да се налагат едвали не насилствено в това е въпроса а простолюдието нека се напада един друг кой си бил кой не бахти тъпотията която ходи по хората.

Всеки път когато запиташ почитателите и защитниците на мангаров какви научни знания има този човек-пълна тишина. Айде бе като толкова му вярвате и го считате за капацитет-този човек би трябвало да извършва научноизследователска дейност върху коронавирусите и респективно да има публикувани научни трудове по въпроса. Дайте да ги видим къде са? Таман да прочетем и да видим колко ги разбира нещата. Защото ако никога не се е занимавал с изучаването на коронавируси и няма научни публикации по темата-като Как е станал експерт?

в този ред на мисли - Кунчев и Кантарджиев, каква научноизследователска дейност имат в съответната област...? Колко научни труда написаха, на база проучвания...? Колко дисертации, в областта на коронавирусните инфекции, защитиха пред ВАК...? Какъв е коефициента на импак фактора им в съответната област...?

Гледам не можеш да ми отговориш. Те да питам защо трябва да вярвам на тоя детски лекар а няма да вярвам на Кунчев Кантарджиев както и на световната здравна Организация и на трите милиарда ваксинирани. С лъжи и извъртания доникъде няма да стигнете.

Че този се е ваксинирал.

Този няма ли кой да го метне в някоя килия?

Този е баси елементарния човек.

Значи щом ваксинираните се заразяват значи няма смисъл да се ваксинираме.така ли? Средно 91% от заболелите не са ваксинирани в България.Значи има смисъл.Освен това имаме още десетки ваксини за които никой не ни е питал ама хич:хепатит,дифтет кок все смъртоносни болести.Плюйте срещу тях .Защо не плюете.

Кой ти е казал да не се ваксинираш? Всеки е свободен да се ваксинира щом иска на собствена отговорност. Или едно си баба знае, едно си бае?

пореден път Мангъров е неоспоримо прав! Плюха го, подиграваха го, но всичко, което е казал от началото на пандемията досега, се оказа вярно! Без значение дали говорим за ковид или друг вирус, без да премине през цялото население, или по-голямата част от него, няма как да отслабне силата му. И в случая нито ваксини ще го спрат да се разпространява, нито нещо друго ще спре разпространението му. Единственото, което може да го спре, е масовото преболедуване!

Първо няма абсолютно никакъв капацитет по въпроса. Никога не се е занимавал с изучаване на коронавируси. Второ не е привел нито едно научно доказателство.

по-добро научно доказателство може да има, от положителния тест на Ангел Кунчев....?

Е щом това ви е научното доказателство значи разговарям с бавноразвиващ се. Което означава че е безпредметно да се говори с такива като вас.

човек не може да обори опонента си с доводи, в безсилието си започва да подхвърля нападки и обиди - типичен прийом на губещите! Бъдете здрав/а! И малко по-зрял/а от едно обикновено "сериозно" !

Мангъра каза миналата година, че 2021 година няма да има вече Ковид19 по света. Вече сме 2021 година и Ковид19 още го има и още колко го има. Много го има. По 100 на ден само в България отнася ... Мангъра каза, че ако не познае ще си скъса и изяде дипломата. Потърси си го в Гугъл. Новина е от 2020 година пролетта.

Както винаги е прав... 2020 февруари – Епидемията от коронавирус вероятно ще отшуми до лятото март – Няма смисъл на носите маски април – Стотици хиляди са болни от ковид май – В страната няма нито един починал от ковид юни – Няма да има втора епидемия от коронавирус наесен юли – Няма излекувани от коронавирус у нас, просто им е минало август – Няма нищо притеснително с ковид септември – Част от мерките бяха абсурдни и самоцелни октомври – Това е вирусна инфекция, за която няма дефинитивно лечение Мангъров – НАЗНАЧЕН ЗА ШЕФ ноември – Мерките в България са съвсем правилни

Някой би ли ми посочил къде да намеря научен Труд или научна публикация на доцент мангъров относно лечение на коронавируси и тяхното разпространение? Всъщност като се замисля някой въобще виждал ли е някъде научнитрудове и публикации в медицински списания на доцент мангъров? Пък като се замисля още малко-някой да е чувал доцент мангъров въобще да е извършвал каквато и да било изследователска дейност? За да може да се изявява като някакъв капацитет?

Към Мангъропитекус Булгарикус Хубаво, но ти откъде си сигурен с какво са ги ваксинирали? Може примерно да е физиологичен разтвор. Аз на тия дето се показват по медиите не вярвам.

Чест и почитания господин Мангъров. Като чета коментарите изпълнени с омраза и просташки изрази вече наистина мисля ,че при ваксинираните има някакви отклонения. И не знам защо този сайт допуска език на омразата.

И Владимир Путин ли има отклонения, защото и той е ваксиниран?

Ей , проклетнико! Колко хора се заразиха и измряха заради теб и бандата на Мунчо! Дано заразата мине няколко пъти през вас за да отидите и вие в небитието! Виж си мутрата в огледалото, природата си е ударила печата върху нея!!!

Мангърче, я кажи защо Владимир Путин, Доналд Тръмп, Борис Джоунсън, Ангела Меркел, Джо Байдън, Си Дзипин и Виктор Орбан се ваксинираха срещу Ковид19?? Очевидно не са те питали тебе, дали да се ваксинират? Клоун!

Въпрос на тълкувание пичове.Затова във 67 милионна Франция има 30 починали а в 7 милионна България три до шест че и седем пъти повече.При положение че Франция има десет пъти по голямо население значи че българите умират от ковид 30 до 70 ПЪТИ по често.Лошото е че неваксинираните заразяват другите.семейство работа,обществен транспорт .Колкото повече хора боледуват толкова повече вируса мутира и вече има вариант който заобикаля ваксините-тъпият индийски вариант.Няма друг начин трябва имунитет:или ваксина или го изкарваш(ако оживееш).Уви между 1,5 и 3 % от заразените умират.В България стигаме до 4%

Кунчева е ваксинирана, спазва мерките, носи маска. Ангелина Кунчева е болна. Как така като е изпълнила всички мерки против ковид. А всъщносъ може да е с фалшив сертификат, нали според нея ваксинираните, които да болни са с фалшиви сертификати. Дано Ангелина оцелее, не зашото й желая смъртта, а защото в противен случай това ще бъде удар по експерименталната течност наречена ваксина. Тежки времене предстоят и за ваксъри и антиваксъри. Всъщност аз имам всички ваксини според имунизационния ни календар, но такава за ковид няма да сложа. Какъв съм тогава?

Коментара кърти, смея се с глас

С мерки или без всички ще умрем. Желателно е да бъде по организирано. Както в Швеция. Не по улиците както беше в Индия и някои латиноамерикански места. Или по стълбите на болниците както в една европейска държава. Съседна на Румъния, Сърбия, Северна Македония, Гърция, Турция, и Черно море.