Доц. Ангел Кунчев пред Dir.bg: Връщам се на работа в понеделник

Главният държавен здравен инспектор отрече да е бил уволнен, д-р Кремена Пармакова е била посочена за негов заместник, докато той е в болничен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,къде е ...?

На мен ми хареса как се върна той на работа днес. Абе, къде е Кунчев?

Връща се - за него в дир.бг има 32 страници новини, но снимката от днешната новина за връщане на работа е използувана и на 12.11 / 10.10 / 7.10 / 26.9 / 13.9 (само от първите две страници). Толкова ли не можаха да го снимат как се връща на работа, или сега пък го е блъснал автомобил

Абе Кунчев появи ли се на работа?

Въобще не се връщай, нещастнико! Набий си още 5-6 дози, белким най-накрая се гътнеш!

Радвай се, че не си ритнал камбаната, умнико! "Защитения" с трите дози...

А защо всички скочихте и решихте, че се връща или че въобще го има?? Нито едно доказателство няма... някой, някъде, нещо бил написал. Както видяхте и Елвис Пресли и Майкъл Джексън също побързаха да обявят, че изадават нови албуми от понеделник.

Много добре, че се връща та да даде отговор на един много прост въпрос: "Абе, Кунчев, каква е ползата от тия ваксини след като ти, напълно ваксиниран, го изкара толкова тежко вируса, че чак тръгнаха и слухове за кончината ти"?

Може да се каже че Кунчев го е карал най-леко досега от всички. Бах ти ваксината. Той откара месец и половина. Ако беше си боцнал и бустерна можеше и да не го чуем никога повече. Току виж отнесъл 2 год. болничен.

Пак ще почне с глупостите

Кунчев, като всички гербери е готов България да загине само те да останат на власт. Затова се скри точно в този период. За пример ще дам хляба - тази година има рекорден добив на пшеница, но брашното поскъпна а не падна. Спомнете си за "Градус" и зърнените босове около тях. Всички големи ВЕЦ работеха цяла пролет на макс , но лятото ги няма вместо да балансират тока. И всички увеличения са спекулативни благодарение на ГЕРБ.

Кунчев да застане на детектор на лъжата и да отговори на следните въпроси: 1.С колко дози е ваксиниран и от коя ваксина? 2.С какви симптоми протече болестта му? 3. Лежа ли в болница с тежка форма на Ковид? Отговорите на тези въпроси ще дадат доста ясна представа, за многото нелогични действия на всички институции в държавата, които ми обясняват, че са много загрижени за моето , (а и на всички като мен обикновени хора) здраве. Ако отговорът му на последния въпрос е „ДА”, то тогава да излезе по всички продажни медии, както правеше досега, да се поклони на всички обикновени хора, на които е обяснявал колко е ефективна ваксината, да им се извини и повече никога да не се явява по никоя медия ,за да рекламира ваксините. P.S. Не съм ваксиниран срещу Ковид, но не съм антиваксър, когато става въпрос за ефективни ваксини.

турни си 4 игла, та да не те гледаме още 2-3 месеца

Като се върнеш на работа си удари още 100 ваксини...че идва НОВИЯ ЮЖНОАФРИКАНСКИ МУТИРАЛ ЩАМ(ПО-ЗАРАЗЕН И СМЪРТОНОСЕН).ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИШ ДА ПЛАШИШ ХОРАТА ВСЕКИ ДЕН,НАЛИ??? ЯКО ПАЧКИ ПАК ЩЕ ПАДАТ ЗА ТЕБЕ €£$

Антиваксърите и гласоподавателите на Мунчовеца са едни и същи хора. Не е странно, че докато народът ни измира - единият пее, а тези изроди псуват и проклинат. Банда лузъри, на които все някой им е виновен, и чакат МЕСИЯ 'да ги оправи', но по възможност - БЕЗ ДА работят, без да учат, без да имат качества! Не, нищо такова не ви чака, само още страдания, а на финала - китайците ще населят опразнените земи...

Напълно съм съгласен. Тук по-долу един "от далече" им го каза и те го нарекоха боклук. Лумпени, сър.

Кунчев не е ваксиниран, не си мислете , че е толкова тъп, затова и изкара тежък грип.

И кое му е умното, като е изкарал тежък грип.

Браво...Гоше! Великан!

Ами затова си нещастник, тъпо копеле такова!!!

И какво като се връщаш бе, тъпак мръсен! ДА ГО ГО ДУХАШ ДО ПОСИНЯВАНЕ!!!

"От далече" е най-големия БОКЛУК тук - възгордял се българин в странство. Защо влизаш бе БОКЛУК в родни сайтове?

Още един примат, изтърван от зоопарка.

В оловен ковчег ли се връщаш, или кремиран?

Да си сложиш 4та доза , нещастник.

Ангеле добре, че се отърва, но повече никога не надувай фанфарите за ваксина. Ти самият си доказателство за липса на ефект и безопасност на експерименталните препарати, които и ти, заедно с кликата на купени родни "експерти", пенсионирани баби и дядовци, рекламирате от сутрин до вечер... Не си играй повече със Съдбата!!!

Сериалът къде е Кунчев 108 серия, Кунчев ще дойде в понеделник, в предишния епизод: Кунчев пише във Фейсбук жив съм

За сведение, киноцентърът в Бояна работи.

бРАВО! Каква всеотдаденост на делото. Само благодарение на хора като него в тази тежка икономическа и епидемиологична обстановка нашето здравеопазване работи и минимизира жертвите на тази страшна и коварна болест. Той е жив пример, че само всеобщата ваксинация реваксинация и ререваксинация ще ни доведат до щастлив край в това тежко изпитание.

Представям си какъв ужас и удар за привържениците на ваксинацията щеше да е фатален край за Кунчев. След 45 дни лечение съм убеден, че не е бил далече от гроба. Всеки друг щеше да е там, но за Кунчев е била впрегната цялата медицинска мощ за да оцелее. Дали обаче обикновеният ваксиниран може да очаква такова внимание. Категорично НЕ.

Хубаво се връщаш , ама да не забравиш да се ваксинираш / за 4 път / !?

Ужаст, Кунчев е жив! Антиваксърите се крият по дупките и им леят куршум против уплах! Желая ви крепко здраве проф. Кунчев!

Идиотите нямат свършване....

Ти, като го видя, да беше го снимал.

Не знам защо повечето от коментарите в този сайт са насочени срещу този човек. Ваксините намаляват риска от по-тежко протичане на заболяването и смърт и това все още е така дори и с новите варианти. Вие в Мутроландия обаче сте толкова ограничени, самовглъбени и със силно собствено мнение, което се базира на "Абе, той ли ще ми каже?". Ако се погледнете отвън сте толкова жалки, че ми става мъчно. Ядете лай.на, здравеопазването ви от съветски тип, облечени сте като клошари, живеете в панели, оскотели сте и пр. Чудя се защо всъщност съществувате?

Още един....откъде ви копат бе??

Такива като тебе, боклук са срам за България. Стой си там далеч боклук, не ни бери грижа как се обличаме и къде живеем. Гладай си животеца нещастник възгордял се . БОКЛУК си бил и такъв ще си останеш!!!

Такива като мен са гордост за България, а такива "българи" като теб като ги чуя или видя в чужбина, пресичам на другия тротоар. Коефицентът ти на интелигентност е колкото на един мой сперматозоид. Примат, имаш още да се развиваш еволюционо.

Да се чете "еволюционно". Ти разбра ли, че имаше грешка? Не ми звучиш на много lucid. Можеш ли да пишеш?

А защо ? За чий сплескан чеп си ми ?

Зщо на мен ми дадоха само две седмици болничен и бегай на работа? Ама още не ми е добре, какво от това, отивай да копаш. Както обяснява Кунчо го е изкарал по-леко от мен, но си почива 2 месеца.

Изкарал го леко ама за пред медиите. 45 дена си е чудо, че е оцелял. Но все пак е Кунчев и цялото лекарско съсловие е било мобилизирано. Ваксиниран, а 45 дни тежко болен. А сега да обясни как пазят ваксините. Тези, които не се казват Кунчев са на оня свят.

Тъкмо бяхме преборили пандемията и тоя пак реши да ни продава чувалите си.

Още един пример,че е извършен-ПРЕВРАТ,ЗАКОНИТЕ СА ОТМЕНЕНИ!!! СЛЕД КАТО ДВА МЕСЕЦА Е ПОЛУЧАВАЛО-БОЛНИЧНИ,ТОВА-ЧОВЕКОПОДОБНО,ТВЪРДИ,ЧЕ БИЛ ЗДРАВ!!! НИКОЙ НЕ МУ ПОВДИГА ОБВИНЕНИЕ,ЗА: ФАЛШИВ ДОКУМЕНТ(БОЛНИЧЕН),С ЦЕЛ ИМОТНА ОБЛАГА(БОЛНИЧНИ)!!!

Здраве и спорна работа!

Не знаех, че като се ваксираш и се заразиш и боледувал тежко и хабиш държавен ресурс, за награда те хабилитират на професор.

Слава богу! Чудя се как не измряхме всички, докато този безценен кадър не беше на поста си да ни пази!

Бизнесът с ковчези гърми в момента.

Този субект направи перфектна анти реклама на ваксините.И да не дрънка глупости-при лек ковид след 10 дни си на работа.А него го нямаше повече от месец-поне средно тежък е изкарал.Или иначе казано-да ви пикая на ваксините.Явно не действат както трябва.А новата версия на която ваксините не действат направо ще ги довърши.

Защо мислиш, че тебе ще те подмине?

Преди да умра напълно ше гледам да "ваксинирам" колкото се може повече хора. Няма само аз да умирам от тези ваксини, я ! А, и ми трябват пари за лодкаря.

бе земи си почини още малко повече та и ние да си починеме бе.... ся пак ш съ почнат едни заповеди едни рестрикции....

Да видим дали ще се върне на работа или пак ще има стара снимка и съчинение от Дойче Веле на тема " супер съм, заради ваксините е"

И 100 процента да са ваксинираните пак ще мрете. Ще мрат ваксинираните и оправданието, ще е че не всички имат бустера доза.

Нямаш идея какъв ужас е, глупак. Замълчи маматидейба.

Ти нещо не си добре, човече.

Холандия при 90 процента ваксинирани 60 умрели вчера и се увеличават. Заболелите в пъти повече от преди ваксата. Ваксърите пълнят трапа.

Ама не мрат толкова от ковид, колкото от инфаркти и инсулти.

kamito69

Инфаркт и инсулт случайно да си чувал, че се предизвикват от ваксите, а?

По добре да е жив и да бъде съден и осъден за геноцид. Важно е тъпите ваксъри да видят присъдата му.

Да дойде понеделник пък да го видим най-накрая. :)

Чудно дали в понеделник хората ще твърдят, че е бил умрял, но в последствие съживен с изкуството на некромансерството? хахахахахха Толкова са забавни и най-вече прости конспираторите! Е човека само трябва да излезе през журналисти и край на твърденията, но добрият конспиратор няма да отстъпва и ще продължи да опорства, че било така и иначе. Нищо че няма доказателства за тези твърдения.

Боко каза,че е в болница, той отрича. Така или иначе нещо се крие.

Добре де, какво лошо има, ако един фашист и боклук като Кунчев се гътне?

Are you idiot of so?

Уау! Какъв наситен с новини информационен поток днес! Проф. Кунчев е жив и здрав! Завръща се от болничен! Млад мъж с фалшив сертификат умря от ковид! Задава се нов по-страшен щам!

Въведете задължителна ваксинация гн Кунчев, стига сме се огъвали пред пещерните диваци с техните "права"!

Кой и какъв си ти,та да ми определяш моята съвест,бе европеецо?......Заради такива като теб ще страдат много хора по света.....

Те много искат да го направят, но няма как. Не може да сме единствената държава, където да са задължителни, няма как да сме по- католици от папата. Нали от САЩ и ЕС ще скочат. А не могат да са задължителни, защото който въведе задължителна ваксинация, трябва да носи отговорност и да е готов да понесе последствията. Затова йезуитски го извъртат - абе не е задължително, ама за лекарите ще е задължително, после за пожарникарите, за полицаите и т.н. Докато не успеят да разделят обществото на ваксинирани и неваксинирани и ги настроят едни срещу други. Засега най-добре се справят в Австралия - там Вече задължително ваксинират коренното население - аборигените, и всеки положителен и контактите му (!!!) се откарват от военни в "карантинни лагери". Адолф трябва да е позеленял от завист в гроба.

Завръщането на Кунчев, по-зъл от всякога!

jiv i zdrav da e doktor kun4ev! vapreki BG prostotiqta tozi 4ovek si var6i rabotata.

Сега пак ще ни го навират навсякъде, ужас