Реставраторка от Турция взе награда ”Достойните българи”

Церемонията "Достойните българи" се състоя в Централния военен клуб в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Реставраторка от Турция взе награда ”Достойните българи” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

струва ми се, че някои хора бъркат думата политик... тази жена не е политик, тази жена е сторила нещо добро за България, което й благодарим, а що се отнася за българските турци някои са много по човечни, по умни, по трудолюбиви по-по-най от българина/българите. при наближаване на избори и се започва с националистическата карта???, а българските турци живеещи в Турция, те милеят за Родината си, тук са родени, тук са учили... Живи и здрави, Хиляди целувки на моите приятели от Истанбул, Бурса... Липсвате ми,

"Не го правете, ние (МВР) никога не искаме пари", рекъл прочувствено министъра на пенсионерите;) Извинете, Радев, ама оня ден един катаджия от системата - Тръпков, Трътков или нещо подобно - ни каза "айде да не се заблуждаваме, всички вземат" и имаше предвид точно финикийските знаци;)) Ами спрете да излъчвате противоречиви сигнали към пенсионерите, де, че хората се бъркат;))

СЛАВА НА РУСИЯ ! ДА ЖИВЕЕ ПУТИН !!

Машалла, ашкоулсун ибрикчии!!!

А Гинка? Мечето ПееФски? Това не са достойни българи? Опори на българската икономика и пример за предприемачество :-)

Хора от бкп(герб), които всеки божи ден, всеки миг от своето действие или бездействие показват и доказват, че не знаят дори смисъла на думата достойнсво раздават награди "достойните българи"- ПАРОДИЯ Държавата вече пълно блато ако мръднеш потъваш.

Поради липса на достойни българи се налага да награждаваме турски архитекти, които са направили нещо за България.

В случая турски архитект е направил нещо в Турция и ние му даваме награда "достоен Българин"

"В един момент на сцената бе повикан министър-председателят Борисов, който връчи част от наградите. Тогава обаче възрастен гражданин стана от мястото си и започна да вика: Тази кампания е достойна, но премиерът Бойко Борисов е три мандата премиер и не можа да оправи държавата. Това е един некадърник, той е некадърник и това е безобразие. Много моля да си ходи Бойко Борисов!" Това що го спестихте, бе?;))

Как що?... Ами защото "трябва да не Го излагаме пред чуждинцити, и да не проваляме европрецедателство Му"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) ОСТАВКАААА...!!!

Казва се " евроПРЪЦедалство". После следва другото....

най достоен българин се оказа една турска архитектка! Евала ханъм! Работата, която е свършила е чудесна, редно е да се поучим от нея !

На тази пародия на церемония която беше организира само и само да се възхвалява тиквата. Веждичката не можа да не се прояви като простак, сигурно отвън е счупил носа на момчето което критикуваше бащицата на нацията. името на гочева и в. 24часа беше спонато само около 19473283613 пъти от всички "официални" лица, няма по-добра реклама. под принуда всеки награждаван и изказващ се трябваше да благодари на буда че съществува. пълна гротеска организирна от безмозъчни същества. вече съм убеден че в Северна Кпрея и Саудитска Арабия демокрацията е на много по-високо ниво.

Достойни награди за достойни хора!Дано има повече хора, които да правят добро и да помагат на нуждаещите се. Има и хора, които няма да получат признание, нито награди, но продължават да правят добрини. Прекланям се пред тях.

не се въодушевявай толкова, защото "безработните" младежи съвсем скоро ще напуснат страната, и вместо Бойко да ги награждава да направи спешен план как да задържи младите хора тук!!!!!!!!

Значи ако някой си е свършил работата за която му плащат то той става Достоен българин. Странното е, че телеонните измами в продължения на години само се съобщават без да има някакви реални действия. Години по късно имаме някакви резултати и това е Сензация

От МВР не искали пари...никога...

Колеги, не се срамувайте! Напишете кой организира церемоният вече 16 години. Вестник 24 часа се казва медията...

Когато не е съвсем неграмотно написана статията, когато е горе долу разбираема, когато няма очевадни грешки, то пък тогава стила е на в Работническо дело съобщаващ за напредъка в петилетката и за 12 конгрес на партията майка.

Недостойните българи какво да ги правим ?

дайте им вяра ! че могат да бъдат полезни на себе си и на другите !

Ние МВР никога не искаме пари.

Как кои са "достойните" българи? Ами, всеки ден журналята ни ги дават за пример: Златка Бяла или Черна, Отварачката, Азис, Нора Недкова, Маги, Митьо Пищова, и към тях още цяла армия татуирани мутри и тунинговани мутреси... Ето, това е "богатството" на България! Даже се чудя как така, тук сега са отделени няколко реда за наистина достойни наши сънародници! Вероятно грешка???

Турската архитектка сънародник ли ти е?