Коментари - Достъпът до тайни на президенския съветник Милушев е бил отнет незаконно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още малко и ще се отървем от червените хмери.А на бунището на историята ще изхвърлим най-неадекватния президент,който България е имала досега.

Краят на шайката иде. От вас зависи тези престъпници никога повече да нямат думата за съдбата на българския народ. Мястото на Борисов е на бунището на историята, като ще бъде запомнен като най-простият и нагъл популист, управлявал някога тази страна. Той трябва да бъде презрян за факта, че след 12 годишно управление оставя зад себе си най-бедната страна в ЕС, пропилявайки шансовете да наваксаме изоставането, като вместо към създаване на добавена стойност той и неговите хора използваха парите, знаете по какъв начин...

Дикси беше сменена наскоро май...(изтъркана) до кърваво червен блясък.

Целта беше,чрез съветника да се удари Радев.И сега тия които обвиниха съветника са се снишили и не смеят да обжалват,за да не ги разбере народа,какви са марионетки и на кого.

Лека промяна в съотношението на силите / прогнозно/ и всички..... ПОДНАСЯМ ИЗВИНЕНИЯТА СИ НА ГОСПОДАТА ОТ ДИР-А..... се изпонасраха!

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Няма начин човек на хунтата да е сгафил нещо Нъл тъй?

Нищо ново под слънцето. Щом е човек на Радев всичко му е позволено!

Вече всичко му е позволено. Червени боклуци

АХ КАКВА ИЗНАНАДА, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ МУНЧО УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО!

Направо да почнат да назначават хора от КГБ във всички ключови министерства и т.н., за да не се налага толкова сложно предаване на ивформацията към Москва. Нека руснаците директно да я получават и вечната дружба да се закрепи. Другарю Радев, благодарим ви за грижите към руския народ и руските интереси. Българите, майна им, те и без това за нищо друго не стават освен да бъдат разменяни за рубли.

Даааам, той Радев три дни как Расия брани... в Брюксел Аз не чух да е казал нещо за България, освен, че ЕС не ни наглеждал корупцията, но за Русия мед и масло му капеха от устата

Като другаря Радев втори няма, българската история е пълна с предатели и лакеи, но тоя ще сложи всички в джоба си

аз нямам спомен Радев да е построил и подарил газопровод за 3 млрд. лв. на Русия! Но пък Борисов го направи! С нашите пари, народни! Което ще рече, че и във вашите джобове е бъркал Борисов, за да угоди на Путин! Та, на кого не му пука за България и българите?! А?! Дееба и простите бокопитеци!

Това същата съдебна система ли е, която отмени назначенията в Автомагистрали и ББР? Същата система, която до днес плюхте за спрените назначения, а тази вечер възхвалявате като справедлива?!? Нещо не ви е наред.

същата е която обяви вожда ти за лъжец рецидивист. И само в България е възможно дважди осъден лъжец да е премиер.

Радев излъга, че не са го изгонили от Естония като крастава котка, ама си е президент.

дай малко повече информация, кога е осъждан, къде е лежал, че и ние да сме наясно. Само да не се измъкнеш като Рашков, че един човек ти е казал.

никъде не е лежал все още! Но е осъден от Елена Йончева и от Мая Манолова за лъжа! Каква подигравка за "великия" Борисов - да го осъдят баш тия двете! Колкото до това, че не сте чули и не сте разбрали - много ясно! Едно, че сте тъпи галоши, а второ - не ви изнася! Вие чувате и разбирате, само когато ви е изгодно! Овце прости!

Боче, преди да викаш опоненти на дебат от еднокнижническата си позиция, вземи да обясниш на твоите хора защо и как ви хвръкнаха 1/3 от избирателите и какво се каниш да промениш в партията си, за да спре това, вместо да се правиш на едноличен султан.

Фръкнаха от машинките, те така са нагласени, то затова беше този зор за тях. На всички е ясно какво правят и скоро ще разбереш какво е да те управляват комунисти. Ние тази попара вече сме я сърбали.

12 години комунистът Борисов ни управляваше по най-противния тоталитарен начин! Какво тепърва ще разбираме?! Ние вече го знаем, благодарение на любимата ви тиква!

Хе-хе.

А какво мислат момчетата от CIA...Много е забавно да си мислиш КАКВО НЕЩО Е ТРАДИЦИЯТА.По традиция-вече 77г-нещата в БГ стават така,както една малка "групичка" искааа.УУбачИИ нещата се променяяят.Не знам какво са им обещавали на тези сега,УбачИ те действат според традицията-правиш тва дето ти кажат теа от "групичката" и не си даваш сметка ЧЕ ВСЕКО НЕЩО ДЕТО ИМА НАЧАЛО ИМА И КРАЙ.И тогава неминуемо следва ТЪРСЕНЕТО НА СМЕТКА.Защото теа така действат сякаш СМЕТКА НЕМА ДА ИМ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА...Наистина е забавно да си мислиш че можеш да изчукаш некой и и това ше си остане без последствия -само а сметка на изчукания. А без окупатора русия,това да не ти се потърси сметка е доооста съмнително.И въпреки това теа абдали си мислат че ше им се размине...Нали знаете двете неща които са безкрайни,само дето за едното не е съвсем сигурно

PEYTSCH

Вся власть...протестом !

Бойко, това куче което ми подари много прилича на теб. Ака върху килима. После се свива в ъгъла и се кръсти. Казва че не бил той.

Тиквичко ли си го кръстил?

Що бе, герберастчета, нали уж бяха един файтон хора, 20-30 човека, щяхте да ги помитате и да си изберете пак Бойчето, пък сега изведнъж - вся власть? Що така сменихте песента, няма ли да се стягаме за ББ4 вече? И впрочем отлично говориш руски, браво! Коя школа си минал?

може ли името на хубавия policeman;) от ляво и малко кординати..хаа

На 11-ти ГРОБ си отиват и платения им трол NeXu S излиза в нелегалност.

Помечтай си дотогава

Поне не си сменяй ника. Много е издаващо.

PEYTSCH

Как пък един свестен и интелигентен фен няма Тошко Славев !

Давай, давай. Става ясно на всички от колко различни ника пише един и същ ММА боец.

''президенския'' браво Дир.бг супер редактори имате :))))

PEYTSCH

Миличкият. Дочака „изчегъркването“ да бъде анулирано...Сладурана на татко Румен...

.......Комунистическите гадове са налазили форума и са заложили червените си задници на амбразурата за да защитават един русофилски боклук......мръсни предатели няма да ви се размине!

Учи българска граматика, говедо неграмотно.

Напълно нормално червеният съд оправдава господарите си. Някой учуден?

Аз пък друго си мисля - че самия му достъп е даден незаконно, защото достатъчно е да му погледнеш продажната физиономия за да ти се изясни що за човек е.

То по тоя критерии от цялата държавна администрация и политиците от всички парти я останат десетина души с достъп, я не.

За Борисов надеждни са били само Пеевски и на ЦвЦв жена му!

Не знаеш !!!-Пеевски щеше като председател на ДАНС, да „вади зъбките на Борисов“ !!! „Извади ги!!! с закона Магнитски“. Сега други се опитват.

Мата Хари

Седя и се чудя дали бате Бойко в момента съжалява какви ги свърши миналото лято или още не съжалява? Хем цялата работа излезе ялова, хем поналя и малко масло в огъня, хем уплаши още повече и опонентите си, но и васалите си, че от брутална саморазправа никой не е застрахован. И, като се погледне от днешния ден и се тегли чертата - защо въобще му беше всичко това?! Имаше хиляда правилни начина да реагира на справедливия гняв на хората, той избра един от десетината неправилни и сега се чуди кой да му е виновен. А каква лисица беше само като по-млад! Как бързо схващаше накъде ще задухат ветровете!

Дрогара Милушев е отдавнашен и отявлен русофил и то от тия дето са тип "лумпен" Каквото и да кажеш - не е така защото не го е казал той. Ако Гешеф си беше свършил работата както трябва, нямаше да има съд, който да го оправдае, още повече че групака в началото сам си призна че е крил документи с гриф"секретно" в чекмеджето си. После го научиха какво да прави и започна да се прави на ударен, като видя че работата е сериозна. А съдът днес се уплаши от настоящето правителство, по стар български обичай. Сега изчакват накъде ще духне вятъра след изборите, за да знаят на коя страна да се нагъзят. Истината скоро ше излезе наяве, като ни отрежат достъпа до секретните документи на НАТО - въпрос на време е.

Но все пак е много интересно, как при все че веднъж е признак, сега съда забрави тази подробност

Съдът отменил!!! Какво общо има съдът с НАТО и класифицираната информация!!!

Пипалата на гадното изчадие Тиквата падат едно по едно.

Да обясня изрично на простите гербери и тъпаците, които не схващат какво означава решението на съда, което нефелниците - Гешев и останалите дори и не смеят да протестират: “ На 9-ти юли миналата година здравеняци от Бюрото за защита на свидетелите нахлу в президентството по разпореждане на прокуратурата, за да обискира кабинета на Милушев. Демонстрацията и нахлуването в сградата на държавния глава даде старт на мощна протестна вълна, която продължи дълги месеци. След решенията на съда и ДКСИ все повече става ясно, че атаката срещу съветника на президента е свързана с желанието институцията да бъде умишлено компрометирана.” Че ... Гешев Е ПРЕСТЪПНИК-РЕЦИДИВИСТ, който непрекъснато гази законите и работи срещу държавата и държавността, корумпиран и тотално зависим от Пеевски, Борисов и мафията, които си го инсталираха на този пост чрез марионетките си в т.н. ВСС!!!

Най-после случихме с Главен прокурор! Само при него бяха вкарани в ареста и повдигнати обвинения стещу Мафията! Бий Гешев, олигарсите и предателите в Президенството! И Кьовеши те подкрепи и Нсрода е с теб!

За кой ли път се доказва и в съда, че Гешев и шайката му СА ОПГ!!! Първо във Фрог: Върнаха достъпа до класифицирана информация на съветника на президента Илия Милушев 28.06.2021 Държавна комисия по сигурността на информацията върна достъпа до класифицирана информация на съветника на президента Илия Милушев. Това научи Фрог Нюз от източници от комисията. Според ДКСИ от 24-ти юни е отменено решението на ДАНС, с което миналата година бе забранено на Милушев да работи със секретни документи. Така той вече ще може да изпълнява на 100% задълженията си в президентството. Припомняме, че наскоро съдът обяви неговият арест за незаконен, а до този момент прокуратурата не му е повдигнала никакво обвинение. На 9-ти юли миналата година здравеняци от Бюрото за защита на свидетелите нахлу в президентството по разпореждане на прокуратурата, за да обискира кабинета на Милушев. Демонстрацията и нахлуването в сградата на държавния глава даде старт на мощна протестна вълна, която продължи дълги месеци. След решенията на съда и ДКСИ все повече става ясно, че атаката срещу съветника на президента е свързана с желанието институцията да бъде умишлено компрометирана.

Мале, колко ви е зле словоредът на заглавието….

Сефте герберастите да нарушават закона.

Комунисти работещи против България

Нормално. От партия със заклет комунист още от 18 годишен какво да очакваш.