Обединение ДОСТ осъжда безпрецедентната фашистка агресия

ДОСТ излезе с остра декларация срещу блокадата на "Обединени патриоти" по граничните пунктове с Турция, за да бъдат спрени автобуси с гласоподаватели.

Обратно в новината

Коментари - Обединение ДОСТ осъжда безпрецедентната фашистка агресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Islamo-fashizm. Tezi turski motherfuckers triabva da se osudiat.

Крайно време е : всеки напуснал страната за повече от 3 години - БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС (просто вече не е в час) и 6 месеца без прекъснане в страната да му връща правото ! .... Каква е тая идиотщина 40г ги няма , а идват да "гласуват" ?

Многа са убави тези двама турски шпиони за Влияние на МИТ В БЪЛГАРИЯ. еВАЛА на резаците, а държавата спи. Този отзад даже беше жоенен зам.министър. Еввалла

ДА го д*хат и ДОСТ, и ДПС, и БСП! Ще ни целуват отзад и ще гледат властта през крив макарон!

Кога ще се премахне двойното гражданство? Това е единственното решение на този въпрос. А дотогава трябва масово гласуване за български партии. Колкото и никой да не ми харесва в неделя ще се насиля да гласувам само зарди такива като този господин.

ГОЛЯМА ГА ДОСТ ТОЯ ТАПИР ВЗЕ ДА СИ СЛУЖИ СЪС СУЛТАНСКАТА ТЕРМИНОЛОГИЯ.?!

та казвате, "всеки който" ви нарича "протурска партия" ше го давате под съд?! А ПО ДЕЛАТА СИ вие сте си протурски и това няма как да е наказуемо. Антиконституционни сте и трябва да бъдете закрити моментално.

Нямаше да има проблеми, ако след Освобождението 1878 г. всички турци си бяха заминали за Турция.

Предлагам на първо време членовете на тази партия воглаве с човекът за Местан на снимката да научат български.

Лесното решение е премахване на двойното гражданство.

"право на влизане в родината"!!! ФАШИСТИте сте вие, "достатъчните" и министърът ви агитатор. За него това са "граждани от турски произход с български паспорти"!!!! Кой друг министър на друга държава е нарекъл българите в държавата му, 'граждани с български произход с италиански паспорти, американски паспорти, китайски паспорти... ФАШИСТИТЕ СТЕ ВИЕ. Защо ли? Защото фашизмът издига расата над гражданството. Целият ви "дост" е създаден на фашистка база. В нашата родина България НЕ ЩЕМ ФАШИСТИ. Веднъж от фашизма спасявахме евреите, а сега е дошло време нас българите да ни спасяват в родината ни ОТ ВАС ФАШИСТИТЕ, които тропате на граничната врата с Турция. МРЪСНИЦИ ДОЛНИ. БЕЗ ВАШИТЕ ДЯВОЛСКИ ПАРТИИ с амбиции да ОТНОВО да грабите кървави парчета земя от България - ИМАШЕ И Дай Боже да има мир между българи и българи които се мислят за турци. ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО НА БЪЛГАРИЯ. Но не бихте били, ако някой не би унищожил двестахилядната армия на България военното и оборудване. СТОРИЯТА го е доказала, където мине кракът на българската армия, турската е повалена барабар със знамената ви. Като няма армия има ФАШИСТИ НА ДОСТ. БОГ ДА ПОМАГА НА БЪЛГАРИЯ всички расови партии целящи унищожението на България да се забранят веднага със закно. ПОДЛЕЦИ МИЗЕРНИ.

Тези хора нямат Родина. Те са раздвоени отново заради политиката.

Тези са радикални и ще берем ядове с тях.

ТЕЗИ ще ги наказва ИСТИНСКИЯТ АЛЛАХ !

Представител на уродите, изкормвали жените ни, клали дедите ни, грабили къщите ни и отвличали децата ни, ще ми говори за фашизъм ! С вас никога няма да се примирим. Пак сте попаднали не на място. Узурпатори долни и гадни садисти !

До кога в Европа ще има двойно гражданство!? Всеки да избере какъв се чувства и толкова!

Ба тоя взе и да говори като Ердоган, след като е сваршил с почистването и лъскането на подкръстието му.

Този умен и начетен човек в името на парите и ...властта прие ролята на папагал!

Кой допусна този турчин да бесней край бащино ни огнище? Кой регистрира тази радикална ислямска партия,проповядваща шериат?Искам доживотен затвор за предателите,а Местан застрелян

тоя фес и той почна да говори за фашизъм да не му казвам какво са правели дедете му ако го беше хванал чичко Хитлер както бе запалил пещите в полша

Главният виновник за регистрирането на тази антибългарска партия Винету си трае по въпроса като партизанин на разпит. Къде е този бутафорен генерал и псевдозащитник на народа да поеме отговорност за това национално предателство.

Както и да се наричат, КРЕТЕНИТЕ СИ ОСТАВАТ КРЕТЕНИ! Колкото до така наречената държава БГ, тя същи е олицитворение на кретенизма, така че защо се учудвате, какви сдружения и партии регистрира и озаконява?

Abu Talib

Ограничаването на права е фашизъм, а раздуването на задължения-сталинизъм.

Доста Оглупели Сбръчкани Ташаци

Обединени Д(ебили) О(лигофрени) С(еляндури) и Т(ъпаци)

Този на снимката от пред , бих го уцелил в 10-ката от раз !

Новото проклятие на България се нарича ДОСТ!

Обединение ДОСТ да вземе да си завре нещо, знаете къде! Боклуци долни!

Питам: каква е разликата между ДПС и ДОСТ? ДПС е мафията с путиновата подкрепа, ДОСТ искат да заемат тяхното място с помощта на Ердоган.. и двете са вредни за България, точка.

До сега бяхме комунисти, вече сме фашисти. Ислямистите ни кичат с какви ли не епитети, за да оправдаят престъпленията си.

ХА, ХА, ХА! А кой е казал че фашизма е нещо лошо?

проява на брутален фашизъм Тоя сякаш гълта думите на господаря си ердоган и после ги плюе по нас!

Можеше да мине много по-лесно, ако просто българският съд беше отказал регистрацията на тия безродници. Скоро ще дойде време тия да връщат парите, които са получили без да са постигнали заръчаните резултати.

Българския съд е взел нещо за да регистрила тази антибългарска партия.

това какво беше за бълхария няма такова нещо бе човек

Ма тоя спижурясалия е просто за лудница! Съдил Божидар Димитров, че го нарекъл шпионин и веднага след новината за делото повтаря мотамо думите на Ердоган в открита декларация. И не бил турски шпионин?????? Тая гнида има нужда от помощ - умира от страх пред Ердоган - държи се нелогочно, направо като шизофреник.Бой по каската от съд, прокуратура, национална сигурност! Обикновените, сплашени мюсюлмански избиратели не могат да го разберат, че е за лекар и за психолог най-малко.

Моля лекарите добре да огледат лицето на снимката, защото напоследък не изглежда здрав.

този с жълтото лице отдавна щеше да е с отнето гражданство и паспорт, даже и осъден в нормална страна

Да си дойдем на думата. Има ли нормални в Европа? До сега да бяха отрязали от всякъде тоя луд. Те турците като охъртеят сами ще му видят сметката.

А Доган с мед да го помажеш, така ли?

Подобни симптоми като Ердоган. Както вече писах, при тях лудостта е заразителна.

Хайдеее тези лакеи започнаха да говорят за фашизъм! На границата да се изгради бетонна стена с мини! Ако имах възможност и аз щях да подкрепя с присъствието си там тези на границата!

Новият хибрид Лютви Ердоган в действие :)))

да резнем това двойно гражданство и кой откъде е.

интересно,до кога ще го търпиме този антибългарин? защо не е вече в затвора? и децата вече виждат че този работи срещу българия.

Местан е опасен пропагандатор и поддръжник на Ердоган! Значи с него в България е опасно да се движим по улиците!

ДОСТ работи за Турските интереси. Щом Османлиите квичат, че ни ги оставяме да си правят каквото си искат, значи на прав път сме. Няма да им е лесно да разпространяват Ислямски и Турски идеологии по Български земи. В конституцията трябва да се впише, че България е земя на Християнски Славяни и такова трябва да бъде болшинството на Българските граждани. Либерализацията е наш враг, даващ възможност на всякакви анти-Христи, ислямисти негри, цигани и др. да се установяват и множат в България. Да си националист означава да си загрижен за това каква България ще оставиш на деца, внуци, правнуци.

Лютви Местан е 100% европеец, тоест нито знае какво е агресия, нито какво е фашизъм. За зла беда ние бързо можем да си спомним за тези понятия, като гледам какви закани към Европа отправя сънародника на Местан отвъд границата.

на султана! Фашистка агресия ,фашистка Европа и т.н.

ДОСТ първо са лоялни на Турция, и изпълняват техни поръчки в ущърб на интересите на нас Българите. Съжалявам, но това трябва да разгледа съда, ако вие наистина сте загрижени за България, няма да провеждате това платено автобусно турско гласуване. Ако ДОСТ я няма, по-добре за България.

И НЕ САМО! Да не забравяме и другата етническа партия!

Ех, къде е Бай Тошо? Така ви беше наредил всичките резяци на опашка пред КПП-то. Щеше да видиш дост, мост и др. подобни терористични свърталища. Дирекно РАЗСТРЕЛ за турчин назовал Българин фашист! Този индивид да бъде разстрелян незабавно!

Хюсеин Хафъзов ДОСТ от трибуната на Българския Парламент. 15 май 2015 "Хюсеин Хафъзов излезе на трибуната и заяви: Нека мюсюлманите реагират на обидите като се вслушат в цитати от Корана. Така ще защитим нашия пророк Мохамед" Хюсеин Хафъзов ДОСТ от трибуната на Българския Парламент. 15 февруари 2014 "Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да платя за свободата си. Аз ще вървя по пътя на Нури Аданъ, Ахмед Давутоглу (министър-председател на Турция), Ахмед Доган", заяви Хюсеин Хафъзов в парламента. Хюсеин Хафъзов ДОСТ на митинг в Чорлу, Турция "Велик Турски народе. Тебе те очакват Родопите, Айтоското поле, Тракия , Лудогорието. Всичко това е твое, твоя територия" Хюсеин Хафъзов ДОСТ , интервю за един от водещите български вестници, 4 ноември 2014 "Аз принадлежа на великия турски народ и се гордея с историята на Великата Османска империя. България на три морета, че какъв повод за гордост е това, Османската империя пет века е била на 10 морета, а България 20 години на три, въобще няма база за сравнение. Аз самият съм пряк потомък на пророка Мохамед, Баязид Светкавицата и Сюлейман Великолепни, ето тези три имена ме изпълват с гордост, че съм част от великия турски народ" Хюсеин Хафъзов: Трябва да има висше учебно заведение по ислям. Религията трябва да присъства в обществения и социалния живот. Това каза във "Факторът Кошлуков" по TV7 кандидат-депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов. 27 апр. 2013,

напълно е потомък на Сюлейман великолепни ... напъулно като него ще свърши от множество изнасилвания в клетка. Само как ще му докараме монголи за автентичност на изживяването? Ей само ни затрудняват тия отрепки.

НА ВНИМАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ (дето никакви ги няма), ПРЕМИЕРА, ПРОКУРОРА и ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДИПЛОМАТИ! "На учредителния конгрес на партията на Лютви Местан ДОСТ са също зам.-председателят на Партията на националистическото действие Семир Ялчън, който предаде поздрав от лидера й Девлет Бахчели. "Където и да се говори турски език, за нас това място е част от нашата родина" КОЯ Е ТАЗИ ПАРТИЯ: Партията на националното действие (на турски: Milliyetçi Hareket Partisi) е турска крайнодясна националистическа партия. Основана през 1969 година от полковник Алпарслан Тюркеш, партията е свързвана с неофашистката терористична организация Сиви вълци (тясно свързана с пантюркизма и отговорна за множество терористични атаки). От 1997 председател на партията е Девлет Бахчели. АКО ТОВА НЕ Е МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ! АКО ТОВА НЕ Е ОТКРИТА ТУРСКА АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, здраве му кажи! ЗАБРАНЕТЕ ТУРСКАТА ПАРТИЯ "ДОСТ" и ИЗГОНЕТЕ МЕСТАН и ТУРСКИЯ ПОСЛАННИК ОТ БЪЛГАРИЯ! ПРЕKЪСНЕТЕ ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ С ФАШИСТКА ТУРЦИЯ

"Обединение ДОСТ осъжда безпрецедентната фашистка агресия" СЛУШАШ МЕСТАН- ЧУВАШ ЕРДОГАН

На Орхан Исмаилов дядо му е бил активен борец срещу фашизма и капитализма.

за Лютвито - ташакларъ диор