17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ББ нарежда, министърката изпълнява. България е Но. 1 по корупция и самоунищожение.

Кипърските офшорки, перачите на мръсни пари и мутрите съсипаха природата и туризма в България. Превърнаха райското Черноморие, Пирин и Рила в едни бетонени колаки за евтин менте-алкохол

Елте във Варна На Кабакум.И в момента "авера" на бб или турист.министърка строят на самия плаж ресторанти ,въпреки липсата на разрешение и в нарушение на разпоредбата за строителство до 15.05.2018.Огромни ресторанти .И тоалетни в самия пясък,но не химически.В нашата държава два типа хора са извън закона-циганите и аверите на Бойко.Другите всички по всяко веме могат да станат наруители.

Мутрите са "изяли" голяма част от плажовете на България. Практически всичко, което е построено на пясъчната плажна ивица трябва да се събори. Министърката е кукла на конци и защитава интересите на мутрите разбойници. Държавата ще конфискува ли комплексите по морето и в страната на кокаиновият крал Брендо осъден в Италия, Румъния и България ? Кога най-после ще бъде премахната бариерата на бандитската фамилия Баневи на Русалка и достъпът до плажа ще бъде безплатен ?

angelkova - koyato e leglova druzhka na dinko picata li??? Za tazi li "...….nka" stava vupros

Ангелкова изобщо не мога да я приема в ролята, в която и е дадена власт. Подкрепям Симеонов, въпреки, че не мога да разбера, защо го прави!

Валерката не е цвете за мирисане , но в случая е абсолютно прав .

Ей,тоя Валерката ще излезе пич!

Ангелкова работи за мафията. Впрочем, има ли по-гнусно нещо от хотела Дюн, който е на самия плаж в Слънчев бряг!

През 90-те години на Кабакум-Варна имаше дискотека,бар ресторант ДЮН.И само свлачището успя да ги изгони.Но те бяха близки до СИК тогава.

Тя, гуспуджата де, е права щот като са преместили ряката, оная там карта е требвало да се осавремени, разбиърш ли! Та, тъй станааале дваедесина декара да се извадат! Ееее, то едно са вади, ама друго си потъъъава в джобчето, нема само семки и бамбонки да дрънкат, я!

Точно преди няма и месец и гледах, как от т.н. Какао Бийч, който беше миналата година строяха мин. 3 пъти по голяма площ ново метално скеле върху пясъка. Имаше ужасно малко хора на плажа но и даже тогава всеки се чудеше какво е това. Миналата година имаше достатъчно отстояние от морето заведението, сега беше почти на половина. Сега сякаш с тези темпове заведението ще влезе във водата. Плажа бе сцепен почти на две. Да не говорим за паркинга зад заведението в еднопосочна улица. Дали е законно? Едва ли е само обновяване на карта от 2005-та год., защото тогава го нямаше :)

Ангелкова е неадекватна парашутистка, лобист, няма как да я подкрепя.