Дончева и проф. Герджиков в остър сблъсък след определението "ортодоксален гербаджия"

Бившата зам.-шефка на НС заяви, че е важно да се минимизира влиянието на Бойко Борисов и партията му

Обратно в новината

Коментари - Дончева и проф. Герджиков в остър сблъсък след определението "ортодоксален гербаджия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е време да изчезва от политиката. Предизвиква само погнуса.

Хаха ... с тошко ще са на опашката пред съда ... той за половината милион тя за това че Софийския уж бил направил Борисов доктор. Тя има връзки в съда и прокуратурата ... ще може да си нагласи делата едно след друго и да не ходи по два пъти.

Може направо Тошко да преведе парите за неустойката на професора и да спестят от банкови такси.

на трътлестата мутра Дончева!

Дончева се (само)изходи в собствената си уста! Съвсем основателно заслужи и санкциата на Митева: "Такива хора нямат място в политиката"!!

Кой дава трибуна на тая червена подлога !?

Червен бидон. Са о лъжи и интриги произвежда.

За Дончева е важно да плямпа, няма значение какаво.

не0либералните Мутри и Мутреси едно си знаят - едно си баят какво друго от пореден американски политически проект в България ? да не би да очаквате по-високо качество от останалите продажници, като Продай България с Ицо Тулупа, ГЕРБ с ББ-то, псевдорепубликанците на Цвъяко Апартаментов,...?

Нещо май пропусна да кажеш някоя думичка и за гаргамел и гнома........а,те са ти любимците НЪЛ ТЪЙ селски идиот?

С тази голяма уста, дрънкайки какво ли не - само и само да привлече внимание, г-жа ТД - доста ще трябва да се извинява.

ама татяно, как ги нареди ДБ-то - това, Мая - онова, другия не знам какво, а къде ти е БСП на Нинова, ма.Що съ прайте на ударени че вие старите муцуни сте велики,а Нинова която геройски устоя на всички мизерии на борисоф и не се поддаде нея я игнорирате. За това ли ви плащат другарите от козяк. Колко удобно - пробутвате най-важните точки на Джо деменцията- джендъри, ЛГБТ, климата- затваряне на мини и зъзнене като в Тексас заради соларната им енергетика, митутките - постове на жените по високите етажи, мигрантите и ррочие, нещо срещу, което и Нинова, и Радев удържат позиции,а вие надупените "протестъри" сте готови на всичко за власт. Не ни стига герб че осра всичко за повече от десетилетие, а сега да ги сменим с поредните пионки.Само Радев и Нинова са надежда за промяна,каквото и да плюете.

ченгесарските номера на борисофф са ясни - всички по веригата издигат кандидат, патриотите- герберската патерица - всеки издигна и каракочев, и сидера, сега и валери-далавери, гърба на герб- дпс - и те щели да пуснат техен човек, отделно ДБ под натиска на еврогейския слуга раданчо, че Радев не слуша за джендъри и лгбт, и да затвори мините, разни там русофили - малиновци и възраждане че не иска да излезе от НАТО и прочие. Идеята е всеки да вземе гласове и така герберския кандидат да бъде избран с малко гласове, щото са наясно че 2 млн няма как да ги вземе. Евтини ченгесарски номера. Ако народа се върже и се размият гласовете значи си заслужава който си посочи и правилно си заслужава положението, така, че всеки да си действа според акъла.

Браво на Дончева, много точно анализира ситуацията и не се церемони с поредното "магаре" посочено от Борисов.

На Дончева лъжите са съизмерими с килограмите и от кръста надолу.(справката е от нета)

кой го интерсува дали е взел титла мутрата от Банки, важно е какво е казал за него кандидата им за президент, след като го назначил на този пост, щото е послушен мижитурка, а не защото има академични качества.

моля моля, много добре помня, че го предложи ама се вдигна по форума и фейса голяма аларма и Борисов даде заден и се отказа, но пак наля парички за жеста де, не ги остави на сухо, те затова си го обичат герберастите щото си плаща човека - бръкне в хазната и току хвърли някоя пачка, а герберастите това искат и затова са там все подмазвачи.

Дончева стига бе,нали се извини.

ха ха, това ми хареса как другаря борисофъ направил бил повече от стамболов за 7г, и от бай тошо за 30г, ми заработва си поста професора по латински, а сега за президентското номиниране с какво ли слово ще се отплати?

хареса Танчето когато веднаж запретна ръкави в НС и тръгна озверяла да нокаутира Тошко Шебека, който миментално напълни гащите от страх!

безформена ,лоена топка продължава с присъщата си наглост и арогантност да сипе лъжи. Ганю,пак ли ще вкараш това добиче и перхидролената му аверка да тровят народното събрание ?

Тази е жив пример как с лъжи и пропаганда русофилистиците ни затриват като нация вече 80години- това са истински враговв на народа долна, неспособна на нищи градивно измет, силни само в плюенето и очернянето, създадоха хаос и беднотия в държавата сами за да се доберат до властта

Виште какво се казва КОМУНИСТИЧЕСКА пропаганда! Изтапани се по национална телевизия в най гледано предаване и нагло изръси долни лъжи! После във фейсбук / съотношение на гледаемост 1 : 100000/ се извини!!!!! Ето това е долен, мръсен гаден КОМУНИСТ!

Впрочем направих ТАФТАЛОГИЯ! КОМУНИСТ беше достатъчно!

Бабишкелата е нагла и безсрамна.

Тая болонка не е на необходимото ниво да коментира професор Герджиков Няма избор само може да съчувства на мунчо :)

Това лъжливо, долно нещо пак ли ще става депутат??? Такива нямат място там!Морал, морал, морал! Ако имат морал трябва да в изключат от ИБГНИ.

Без нерви, че имунитета пада. После и пет игли да си сложите все тая. Спокойно бе хора. Я по-ведро.

Поздравления за начина , по който г.н Герджиков сложи на място устатата и лъжлива Дончева - твърдо , учтиво и прямо. Такъв президент искам , а не пенсионер, който наднича под чужди поли.

Твоят любимец само в панталони.

Ммммммммммммм,да ! Дали и е болен мозъка или е професионален провокатор - не знам ! Ама, че е пълен боклук - вече на всички е ясно !

Само си представете с този огромен задник Танчето какви огромни и дебели лайна сере на практика.

Колко е бил прав Румен Петков за тишината в спалнята на това СЪЩЕСТВО!

по време на връчване на титлата "доктор хонорис кауза" на СУ на Бойко Борисов на ДЖИПКО БИБИТКОВ (няма толкова смях) за приносът му към КАК ДА ВОЗИМ ПРИЯТЕЛИ В БАГАЖНИК НА ВИТОША...

Само ти ли не разбра, че това е измислица от бабикяновите сайтове? Дончева явно е разбрала, ама вие понеже сте бавни и със закъснение стига от окото до мозъка.

на Танчето,... Hяма ли, Kой,... да и подскаже как да се облича ? Вярно е, че тялото и не изглежда добре: Къс врат , къси дебели крака , голяма глава, ханша и като на заплодена крава , голяма уста и.т.н ..и тя го ЗНАЕ , Но дразнещо е да го прикрива с тези цветни парцали (вероятно Втора употреба) от Капълъ Чаршия!! Все пак,.. "БЕШЕ"!;) Зам.Председател на Народното Събрание!!;)

че тя купува дрешките си от "реномираните марки в Австрия".Тя просто иска да изглежда като съвременна млада жена и това я прави комична с тези дрехи. Личи й ,че е от провинция и по говора й...,който хармонично съчетава с облеклото й...

Татяна Дончева е за освидетелствуване!! Направо си е за лудницата.

Дончева, Булонке, израснала по ширина, а не по височина нискостеблен комунистически ПЛЕВЕЛ, преди да плюеш, трябва да съобразиш, че ще ти се наложи да лижеш! Оказва се, че си човек (то жената НЕ е като човека) с ниЗък политически морал, съмнителна честност и почтеност и несъмнена обвързаност с най-реакционните сили в обществото и защитник на: мутри, мутреси, сутеньори, откровени бандити, гангстери и терористи, които прекъснаха захранването на метрото!!!

Колко нагъл трябва да си за да учиш в два факултета на СУ (Факултета по математика и Юридическия факултет), да вземеш диплома от СУ и да ръсиш абсолютни лъжи в националния ефир за ректора на този университет? Дончева, Дончевааа, докъде стигна...

Гербаджии са само плиткоумни и дебилни хора, този професор е умен човек и не е гербаджия, просто е алчен.

Всеки има право да се надява,но определящ е момента.При Радев първият път нямаше сериозни опоненти и през години укрепна,което си е в реда на нещата,както кмет втори мандат е като местна водеща партия,така и той в страната.Вчера аха да изгрее нова звезда и днес последва кандидатурата на Лозан Панов и положението стана както на г-н Слави след появата на "Продължаваме промяната" и Радев вече може и да отпусне в някой курорт преди да празнува победата

Извинението е грешка.Няма за какво да се извинява.Казаното не е нито обида,нито клевета.

....а лъжа

Не е лъжа-прочети в речника или Уики какво е лъжа. Дончева обясни,че е подведена от информация в нета, а такава наистина има.Герджиков ще ти пише 2 за неграмотност.

Ехе,ами чувства се обиден човекът и тези които са го алармирали и те са си демонстрирали правните познания и то пред кого,ами пред адвоката на Мулти.Ще си премести носната кърпичка от единия в другия джоб.Луна президент не би обърнала внимание.

Големо въодушевление е настъпило като чета,но своевременната кандидатура на Лозан Панов ще му вземе едното крило и не бих се учудил,ако моят фаворита,жената от народа Луна президент стигне до балотаж,ако има такъв.

Тулупите щели да подкрепят някой, дето нямало да слушка ... с две ръце и три крака ... ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА ... Професор в България, отдавна е мръсна дума! ... От десетилетия Университетът бълва неграмотни и некадърни кадри, иначе той бил много "свестен"? ... ХА-ХА-ХА ... Ще ме уморите от смях, бе Гербави Глисти Недоклатени!

Радев го избраха с гласовете на БСП и ДПС. Обаче ДПС и БСП са избрали някого който нямало да слушка. По твоята логика:))))

Явно си от кадрите на Професора ... Апе те щъркела яко! ... Логика? ... Бъркаш я с Фасул, не е за теб! Ако БСП+ДПС имаха 2,5 милиона гласа, нямаше да можем да се отървем от тяхното управление ... Тъпак! Избора на Радев е единствения мажоритарен вот в България за последните 75 години!

Обръщам се към суверена. Моля да не позволим ЕБНИ да продължават да мърсят свещената сграда на Парламента. Това се отнася най-вече за Босоногата и госпожица Дончева. Народе мисли с главата си. Такива небивалици се сипят от техните усти, че се чудя да не би да им е направена някоя магия... Госпожицата днес стигна дъното като атакува проф. Герджиков, като тя уточни, че източника на информация е Интернет!?!?! Наистина НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. Закривай!!!!

Като се обръщаш към Суверенът, не забравяй кой ти е отзад, че с тези оголени гъзни бузки ...

Като гледам с каква нежност споменаваш гъзни бузки, явно твоите са розовички и пухкавички, жадни за ласки.

В началото съм нежен, после става брутално ... трябва да свикваш!

Долна червена мастия!!! Какво струват твоите извинения? А сега тебе да осъдят.

Баси наглите хора ,това е някаква лудница, лъжа след лъжа , след лъжа , падението ви е страшно

простата Тътянъ има отворени уста като задника и ама акъл -йок! Къде е тръгнала да мърси такова величие и научен ум като професора?

Значи професор от Софийския университет е достоен човек,а завършилите най-престижния университет в света ,Харвард, са боклуци.

Човек който нарушава конституцията на България и твърди че това не е проблем какъв е? Аз лично смятам че е боклук и престъпник и това е моето мнение. Хайде да чуем твоето мнение какво е.

И дипломите им като гражданството. Нищо не показват.

Ортодоксална глупачка.

ЦИРКАДЖИЙСКА ДЪРЖАВА Да се чуди човек, как тия прости селяци са се изкачили до етажите на властта. Демокрацията е истинска цедка за боклуци. Дали защото тия боклуци са най-гръмогласни, най-непукиз за скандали, най-послушни на западните и Евроазиатски господари. После се чудете защо нищо не върви в тая държава, и защо млади и кадърни бягат от нея. Изхвърлете западната псевдо демокрация. Постройте електронна държава без партии, политици и власти!

Ще се научи, лелке! То и РР нямаше опит... Този поне има акъл.

фейсбук на лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева Поднасям своите най-искрени извинения на професор Анастас Герджиков за твърдението ми в предаването „Денят започва“ по БНТ, че под негово ръководство Софийският университет „Св. Климент Охридски“ е направил Бойко Борисов доктор хонорис кауза и му желая успех в предизборната кампания!

Значи, охули го пред цяла България, а извиненията тихомълком от страницата на Фейсбук - я ги прочете някой, я не. Типично за всички пребоядисани издънки на БСП.

Помиярите (Радевистите) освен да бълват помия друго не могат.

Партииката на тюфлека Дончева ще се разтвори като шекер във вода на 14.11.

Р-а-д-е-в е напълнил гащите и ботушите със кафява зловонна маса от страх пред интелектуалеца и е впрегнал всичките си лайномети да пюят достойния човек.Обаче това така или иначе ще е новият ниП-р-е-з-и-д-е-н-т а не пР-Е-З-И-Д-Е-Н-Т.

"Татяна Дончева цитира част от реч на проф. Анастас Герджиков, произнесена по време на връчване на титлата "доктор хонорис кауза" на СУ на Бойко Борисов." Не е "цитирала", а безочливо лъже! Още вчера д-р Искра Баева, която е член на Инициативния комитет на Радев каза че такова нещо няма, че Бойко Борисов не е бил обявяван за "доктор хонорис кауза" и такава реч няма! Искра Баева ясно и категорично заяви заяви, че това е фалшива новина! Много грозно, Дончева!

Тази червена мърша докога ще се появява ! Тошко Африкански я постави на мястото и .