Коментари - Доналд Тръмп се опитва да разбие Запада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На журналиста от този вестник бих обяснил . Вашата автомобилна индустрия буксува и се свива , защото в Европа и Япония вече правим по - хубави коли ; вашият износ на зърно спадна от 50% на 20 % защото в Европа и Китай се отглежда много повече ; при самолето производството сме 50/50 а беше 90/10 във ваша полза ; същото е и в елетрониката . Резултатът при вас е " ръждивият пояс " - вашите политолози въведоха този термин. А и дълг от 21 трилиона !!! ВЕЧЕ сме конкуренти и съперници във всяка област. Всеки иска големите печалби и бонуси за себе си .

Виетнамците не трябваше да освобождават от затвора летеца-убиец Джон Маккейн. Трябваше да изгние там! А не да другарува с Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава. (Има снимки на двамцата от 27.05.2013).

Никога не е имало съюз между САЩ и ЕС! Има го шефа на света - американският президент и васалите от ЕС!.

Yann

"Помогна за разпространение на демокрацията и за постигане на най-високия жизнен стандарт, какъвто светът някога е познавал." - с една малка корекция - най-високият жизнен стандарт за американците и най-нисък, за бившите врагове, а сега "съюзници". Демокрацията се крепи на раменете на робите - така е било в древна Гърция, в древния Рим. Така е и сега. Само дето робите са икономически зависими. Такива като нас. Избирането на ненормалника Тръмп идва да помаже, до къде са изперкали в САЩ - да избират между Килъри и Тромпета.

А Жириновски май бутилката с шампанско си я слагаше някъде отзад

при този избор аз бях на страната на тръмп.Онаяскрита джендерка ще разпали целият свят,а този само ще разруши върховенството на сащ!

Въпросът е иска ли? Тук се нахледахме на милионери и милиардери, които цоцат от запада и свободната инициатива, но едното им око е пак на изток /чудно защо ли/. Един вид, хем другар и равен с другите, пък хем бос-тузар! Все едно да съчетаеш вода и огън. Как стават тия пинизи, само господ си знае. И те.

както американски анализатори вече споделиха - Тръмп си изпълнява презиборните обещания. Кой му ги е писал и кой го е избирал е просто детайл, над който историците да спорят. Също бъдещето ще покаже дали Тръмп е бил в тотален амок или е имал някакви задни мисли, които наивно е вярвал, че ще се изпълнят. Не е изключено да направи America first с подаяния от другите, които от съжаление ще му заиграят по свирката. За беда е избрал изключително лош момент - националистическите движения из Европа са колкото против властта на ЕК и ЕП, толкова и срещу това да се кляка на чужди държави.

САЩ и Европа са спечелили двете световни войни... спечелили са таратанци. Тръмп не е нито руски, нито какъвто и да е избор, той е избран от плиткоумния американски народ. Такива ще са всички бъдещи президенти на САЩ, докато не се разпадне на малки щатове-държави.

Вземи почети малко за двете световни войни! Логиката ти, щом България ги е загубила, значи и САЩ ги е загубила, е парадоксална!

Незнанието не е порок, но не мотив да се пишат глупости. Руснаците се прегазили Европа през ВСВ. Генерал Жуков е задал един единствен въпрос на Сталин при падането на Берлин: "Да продължавам ли нататък?" Ако Сталин беше казал ДА, сега щеше да пишеш на руски. И слава богу, че го е спрял. Никога не подценявайте руснаците. Тези имат оръжие за 5 световни войни. Пусни бръмбарите от главата си на свобода!!!!

Е той Путин ако го е назначил Тръмп тогава да ти пикам на супер силата Америка

последно Путин назначил ли е Тръмп или да ?!!

Тръмп е назначен от Господа, да направи Америка отново велика!

Е, и ако САЩ съборят ЕС или РФ- какво ще постигнат? Ако РФ съборят САЩ или ЕС-какво ще постигнат? Да не би да установят рая на земята?

Путин го държи с компромат и момчето действа под диктат. Избирането на тръмп беше най големия успех на русия от втората световна война насам.

чак пък компромат- едно досие е достатъчно , елементарна работа.

Чудех се дали Путин не направи Тръмп президент просто за да има дебил в белия дом, това не е малка победа. Всъщност е голяма, да успее да докара такъв дебил до президент на щатите е всичко но не и лесно. Но се вижда, че не е играл толкова на дребно, държи го с нещо и дядо Тръмп му скача по свирката та краката ще си счупи. Което е и грешката в плана на Путин. Западната цивилизация е изградена по далеч по-отворен начин, Тръмп ще е просто глич насред шума, в който оцеляваме. Доста краткотраен, ако и текущите проблеми, които създава на цивилизования свят да са най-големият азиатски успех от разрушаването на Рим досега.

верно ли си такъв дебил? :))

Без да чета пропагандния "анализ", внушението е, че Меркел сплотява Запада с имигрантите, а Тръмп го разбива.

Ню Йорк Таймс е пропагандна машина и залива фалшиви помии 24 часа .тия същите даваха статистика как Клинтън води със 90% пред Тръмп на изборите..трябва да си супер олигофрен с промит мозък да им четеш и слушаш фалшивите новини и стъкмистики

Е много сте интересни, като се заразделяте на западни и източни по показател принципност или безпринципност-дайте ми един пример на напълно принципна политика, моля.

преписвал от фалшивите еврейски медии на сорос и ни обяснява колко прост и лош бил бай Тръмп .И какви са тия тарифи от 0.15% които се цитират ...пълни лъжи и глупости. Канада ,Европа и Китай имат тарифи по 100,200 и дори 300% на отделни американски продукти Какво лошо има в предложението на Тръмп за честни свободни търговски взаим.оотношения и всеки да си плаща сметките а не само Америка .....тези пишман журналисти да ги пратят командировка в столипиново за един месец да живеят с малцинството или в Африка при Боко харем и после да пишат как виждат нещата

и що тръмпи се отказа от нафта и тихоокеанското търговско съглашение? те нали бяха за безмитна търговия?

безмитна търговия основно за Мексико едностранно за да обслужват олигарсите на сорос и Клинтън с евтина работна ръка .Изнесоха фабриките в Мексико и Китай за да не плащат на американците справедливо заплащане но пък обратно Мексико ,Китай ,Канада и другите имат тарифи за американски стоки от по 270%

прочел -непрочел едни 270% за млечните продукти и вече стана специалист по митата... я чети тук сега: Основната цел на НАФТА е да създаде зона за свободна търговия в северно-американското икономическо пространство. От 1 януари 1994 до 2008 г. митата са спаднали с 99%. Според споразумението 50% от всички продукти, експортирани от САЩ към Мексико, трябва да бъдат освободени от мито. Постепенно през следващите 14 г. и останалите мита трябва да бъдат отстранени. По своята същност НАФТА е най-големият търговски блок в света, обхващащ население от 370 млн. души и брутен социален продукт от 6,5 трилиона $.

и какво прочете ...трябвало ,щяло ,можело и типично либерлални неопределени бози .Гледа ли срещата на Тръмп с Трюдо където двамата излязоха и каза пред пресата директно че канадеца се е съгласил да премахнат всички мита между тях .После Тръмп замина за Сингапур и канадското лайно излезе сам и си извъртя задника и почна да се прави на мъж как ще слага ответни тарифи и прочее …...

Статията е в Ню Йорк Таймс Официалният вестник на кампанията "Хилари Клинтън-Президент " при президентската надпревара !!? Какво повече има да се коментира !

По- глупава статия не бях чел. Положението е че Америка стои пред рецесия, а на Израел се подготвя бойкот. Както синдикатите така и Фифа и още други организации искат бойкот на Израел за окупираните територии и незаконно строителство на палестинска земя. Тоест двама съюзници- Америка и Израел започват да срещат трудности каквито не са имали до сега. И представте си- Израел се изказва, че не било морално да има бойкот срещу тях- този бойкот впо план включва икономически, културен и т.н сфери на действие- та точно този Израел който убива хора си позволява да говори за морал. Америка пък прави някой маневри на икономическия фронт с цел - всъщност- забавянето на тази рецесия. Това включва повишаване на лихви, печатане на пари и купуване на книжа от собствените им производители и т.н. Разбира се зад всичко това стоят евреите като майстори на банковото дело. Да се говори, че позицията на Меркел и Макрон е правилна е също като да се каже, че след като си се намокрил трябва да се предпазиш от дъжда. Нейната политика се оказа диктаторска политика, но за късмет не всички политици и разрешиха тя да диктува в техните държави. Всъщност Меркел е на ясно, че едвам се крепи във властта и икономическата сила на Германия много скоро ще отслабне. Русия няма да влезе в съюз с никоя европейска държава или Америка, но икономически ще приема изгодни договори. Русия и Китай имат своите отношения както икономически така и в други области. Монголия, Северна Корея са също в съюз с тези две държави. Филипините за сега поне показват тенденция да са с Китай. Не Трумп разбива Европа- той не решава нищо сам. Просто западните държави дадоха доказателство, че тяхната политика е безпринципна, безпланова, използваческа- имат опит за това от колониите които са имали- с една дума АРОГАНТНА политика на ненаситени профани. А думата демокрация всъщност е като чадър с който те се предпезват всеки път когато завали критика срещу безсрамното им поведение.

Извинявам се, но още първото изречение е нонсенс. Съюзът между Западна Европа и САЩ спечелил две войни? Я пак? Войните между кого и кого бяха? Между човечеството и Марс? И двете войни бяха войни започнати от западноевропейци срещу западноевропейци. И в двете САЩ се намесиха накрая, като видяха кой печели. А през останалото време продаваха оръжие и на двете страни. А за втората война определено точното определение е , че съюзът между Русия, САЩ и някои западноевропейски държави спечели войната.

Ако избухне война а тя е на часове от нас е без значение кой разбива Запада.Запада го разбива Израел който е натясно и той чрез Тръмп се опитва да печели време докато се реши на удар.Въпроса е кога и как?По скоро исках да видя в повечето коментари гняв който да бъде насочен срещу политиците изобщо.Но такова нещо в България едва ли може да се случи.Когато лодката потъва всеки сам се оглежда за спасителната сламка .Но ако тази сламка въобще не се появи тогава е без значение кой е прав и кой е крив.

Библейският потоп би бил едно малко събитие, при възможността да избухне съвременна ядрена война.

Ако избухне война а тя е на часове от нас е без значение кой разбива Запада.Запада го разбива Израел който е натясно и той чрез Тръмп се опитва да печели време докато се реши на удар.Въпроса е кога и как?По скоро исках да видя в повечето коментари гняв който да бъде насочен срещу политиците изобщо.Но такова нещо в България едва ли може да се случи.Когато лодката потъва всеки сам се оглежда за спасителната сламка .Но ако тази сламка въобще не се появи тогава е без значение кой е прав и кой е крив.

Действията на Тръмп са в полза на Русия. Тя се превръща в печелившия световен жокер. Сьс съюзник Русия, ЕС става най-могъщият военен и икономически фактор в света. За това Меркел и Макрон спешно отидоха в Москва и Сочи. Подир тях в Русия се дотътри и Борисов, с някакви невъзможни предложения за АЕЦ и газови хъбове.... Обаче същото се получава и ако Русия е съюзник на САЩ. Тогава се създава един наистина световен хегемон ... Но знае ли човек, какво има в главата на Тръмп ?

безпринципните коалиции винаги се разпадат поради липсата на основното свързващо вещество- морала.

Моралът и ценностите са приоритет на силните. Слабите са принудени да ги приемат. Иначе им ги налагат ... даже с бомби и ракети.

е, а такъв липсва във всеки от западните "партньори". Поради което Русия засега пасува.

Слабите ще станат силни.

по голяма глупост не съм чел

"И точно както действа Русия, САЩ, поставяйки си за цел да разбият Атлантическия алианс, биха започнали да се месят във вътрешните работи на други страни, за да поставят там нови правителства, които също отхвърлят стария съюз." Изплюха камъчето? Ама ха, вместо да поставят хубави и послушни правителства те поставяли лоши правителства! Наш Бойко кой го постави? Добрите или лошите? Пък те ни ги разправяха че при демокрацията хората си били избирали правителствата! Мижи да те лъжем за балъци!

Ако този пич, написал статията дойде из Европа, ще осъзнае че целия свят е полудял и връзката общество - управници е безвъзвратно скъсана. Много отдавна, с хилядито си регулации западна Европа не е добър партньор за останалия свят. Единствената пречина да съществуват в охолство е подпомагания от банковите системи по-висок стандарт на живот, като разбира се игнорират ислямизацията и все по нарастващите гета от бедни и безработни хора. Нищо чудно, американси президент да му е дошло до гуша от глупости и да им е теглил една майна - на управниците и техните "регулации". Луда работа.

Приятно съм изненадан от коментарите по статията! Явно българина не се лови на евтини пропагадни клишета и просто глупава пропаганда!

Нормална статия от платен журналист. Тръмп е президент, който поставя интересите на САЩ на първо място, както би следвало да прави всеки лидер и всяко правителство. Какво е било добре като съюз преди 100 години се е изчерпало. "Глобалната икономика" е очевидна глупост, която разори милиони в "развитите" страни. Няма български производител, който не би се зарадвал на мита върху вносните стоки. Така чуждата продукция не би убивала родния производител. "Изберете Българското" - Тръмп кардинално прави варианта: "Изберете Американското". Браво!

Боклуци не ям и не нося- без значение дали са родни или чужди. Надути цени на родни и чужди производители също не плащам. Ако предлагат нещо качествено и на достъпна цена- да заповядат, никой не може да ги измести от пазара.

Братле и ти си тъпок, няма как да ти се обяснятт елементарни икономически положения

няма какво да ми обясняваш- който не може, да не се захваща да прави нещо- било то производство, търговия, услуги или каквото и да е. няма нужда некадърниците да се крият зад гърба на държавата, нито да задължават клиента да им купува боклуците и то на космически цени- не може да искат максимални маржове разни скромни местни играчи. ако искаш милиони- трябва да си роналдо, ако си пешо- ще караш на стотачки и ще благодариш.

Стигнах до твърдението, че западът е спечелил всички войни на 20ти век и спрях. С партенки не си губя времето!!!

"Съюзът между САЩ и Западна Европа постигна забележителни неща. Той спечели две световни войни през първата половина на 20 век. След това се разшири, включвайки бившите си врагове, и спечели Студената война. Помогна за разпространение на демокрацията и за постигане на най-високия жизнен стандарт, какъвто светът някога е познавал." На тази простотия само Краимира и останалите 90% дебили вярват!!!

Така е аман от изперкали журналисти.

трэмп наш!

Наш, ваш,..талаш!

Позната картинkа! Желая му успех!

Меркел е примерът за правилния подход, защото разбира заплахите в дългосрочен план. Само като прочетеш това и се разбира че авторът е написал една голяма глупост!

Тръмп или Русия, която го доведе на власт се опитва да разбие Запада?! И не само Запада, а обърква и всява разкол из целия свят. Докато не озаптят това озлобено джудже Путин, никога няма да има ред в нормалния свят!

Ама ти си къде по-злобен от него?!

Чичо Т. си е най-обикновена червена къртица - републиканците го избраха за кандидат, понеже видяха, че му скача рейтинга заради изключително наглата му капания, после го стиснаха да не мърда и да прави, каквото трябва. Сигурно има още такива- проблемът на щатите е именно вътрешен, а не външен. А за външната олигархична върхушка, която му е платила , кво има да говорим -те са ясни. Но, който пак ни продаде на безсъвестните лицемери, да гори и тва е. Без значение от мотивите му. Естествено, най-добре е да има мир и разбирателство , но за това трябва сериозно обществено покаяние от много действащи лица, а до сега такова няма. Е, щом е така-всекиму заслуженото.

джендъре, лекувай се докато е време! че после ще спиш при мурзилките и ще се борите за последната капка.. бояришник :)

New York Times 100% цицонистки вестник и то не от сега а от 100 години.

Тръмп не е направил нищо особено за икономиката на САЩ. 99% от това, което говори е пушилка и плямпане. Ръстът и малката безработица започнаха при Обама. Аз съм по-скоро за републиканците, но фактите са такива. Като се започне с това, че мексиканците ще платят стената, почти всичко казано от Тръмп е ала-бала. Пуснаха му ниските данъци, защото това е основна политика на републиканците. И аз мисля, че е правилно. Де факто единственото, което Тръмп направи сам е вдигането на тарифите, което може да се окаже с много лоши последици. Той, според мен, просто се прави на защитник на работниците, но е обикновен популист.

От това което си писал си личи че няма хал хабер от икономика ама грам.Важното е да тролиш и да бичиш центовете.

Айде първо да се научиш, да пишеш поне на ниво 3-ти клас?! След това да правиш рецензии на магистри по икономика!

Путин използва сибирски шамани, които пият отвара от мужик корен и шлемник байкалски за да изпаднат в транс. В това състояние шаманите влизат в главата на Тръмп и го превъщат послушна марионетка на Путин :) Утре се очаква Тръмп да поиска политическо убежище в Северна Корея, Хилари Клинтън да извърши военен преврат във Вашингтон и да стовари десант в Пхенян за да го предаде на мексикански имигранти, ЛГБТ дружинки и палестинци за линч.

Изобщо не си познал! Сибирските шамани използват червена мухоморка (Amanita muscaria) за транс! Нещо, от което всеки нормален човек би се озъбил за отрицателно време...

Полето на дипломацията не е за простаци, като тръмп! Не може да обижда министър-председател! Плюс това на пресконференцията отново излъга, че отношенията му с другите от Г7 са десетка! А минути след това обиди канадеца! Ако не беше президент на САЩ, щяха да го разлепят!

незадоволен, да не са ти свършили батериите?

Ако иска Тръмп може да накара Трюдо да му изсвири един менует и оня няма да гъкне. Същото може да стори и със Шмеркел, и с Макарон, и с джапанката :)

Изобщо не си мислете, че добрата икономическа кондиция на щатите ще е достатъчна да намали огромните им задължения. Принципите на които се репи светът, са морални.САЩ да не се правят, че не е имало комунизъм в Европа. Господ гледа кой какви безпринципни коалиции прави и въздава всекиму според заслуженото.

икономическият разтеж няма нищо общо с паричния поток :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха Господ те гледа колко си безмозъчен, но пак те обича.....

пише се раСтеж, глупчо-ти една нищо и никаква дума не знаеш как се пише, за икономика ще ми говориш хаха

и ти имаш неконтролируем растеж на мозъка, чак през ушите ти излиза :)))))))))))))

не се притеснявай за моя мозък- ти гледай паричния растеж на светлото бъдеще- като потече един мед и едно масло- гребеш и ядеш

бояришника как капе и събирай в чашка, та да има какво да вечеряш

Западът е световна кочина, казвам ви го експертно като прасе.

САЩ са в блестяща кондиция!!! Голям ръст над 3% на БВП, под 3% безработица ,над 4000 долара средна заплата,20 Трилиона БВП , 100 Трилиона финансово богатство на населението ,30 Трилиона годишен търговски оборот,основен контрол на финансовите потоци чрез долар и институции,най-силната армия и космическа индустрия,неоспоримо технологично превъзходство.Тръмп изпълнява точно и последователно всичко,което обеща преди изборите.Работи и си защитава интересите на собствената държава. Няяяяяяма да се трогна от писанията на един гей демократ и джендър политици като Трюдо,Меркел,Макрон и Бойко. Америка ще бъде велика отново !!!!

Фактите са такива, но Тръмп не е допринесъл с нищо. Намалиха данъците, но това щеше да го направи всеки републиканец

защо не го направи буш тогавa??? пий си соевите хормони, джендъре :))))

Алоооо, от хамериканското посолство съвсем изгубихте приличие и срам ! Я по-спокойно с пропагандата, че сте едно към едно със СССР ! А нещо за десетките милиони бедни, неосигурени, наркомани и пр. ?! А нещо за космическия външен дълг ?! А нещо за зловещите стрелби по всички улици и училища ?! А нещо за останалите 2875556777 проблема ?! Айде, стига, че се нас. Ра. Хте вече от демагогия, лъжи и популизъм ! Да ви. Пи. Кая у "американската мечта", смешници !

и като икономика, и като права но хората, и като иновации и морал :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ходи да копаш колхоза, бояришник :))) и не забравяй да те снимат по ръшан кар крешес ;)))

Е добър ден! Авторът на статията откри топлата вода - че Доналд Тръмп лъжата за нищо я няма и воден от интересите на групата лица, които го лансираха и са от т.н. световен елит, който с фамилиите и мрежите си, и чрез банките, холдингите, бизнесите и много ефективните си конспиративни и НЕФОРМАЛНИ, НЕПУБЛИЧНИ ВРЪЗКИ И ИНСТРУМЕНТИ ЗА ВЛИЯНИЕ лансира, контролира и сваля правителства и президенти на държави и провокира конфликти и войни в различни точки на света в зависимост от интересите си - като например огромната миграционна вълна в Европа, породена от създадената пак от някои от тези Ислямска държава, възникнала след войната на президента ОАК на тези - Джордж Буш, който “по една случайност” също се оказа голям фен и много добър приятел на @местните сини очи” на другаря от КГБ Путин! Който, между другото, върши отлична работа и обслужва интересите пак на същата група хора, според възможностите си и конкретните обстоятелства в Русия, Европа и света. Отново - добър ден!

Защо ли не са учудващи коментарите за ционисткия англосаксонски проект. Започнат ли да вият нези чифути, очаквай война. И отново това журналистическо недоразумение на Дира е публикувало статията. Ех чифути, всекиму заслуженото, за сега с добро.

Америка е прекрасна страна, а Тръмп е добър президент. Трябва да я обичаш, за можеш да разбереш това. Всички българи са щастливи там

Откога това? Радваме се, че така си променихте мнението, другари, браво.

Факт: през 2014г. Русия нападна Украйна. Следните събития се случиха след реакцията на Запада срещу тази атака: Бежанската вълна, терористичните нападения в ЕС, Брекзита, Тръмп. Остава да преценим, доколо тези събития са свързани.

Я поясни точно, как Русия е нападнала Украйна. Аз нямам такива спомени. Но си спомням, че САЩ и НАТО нападнаха Югославия. След това се появи най-големата военна база на САЩ в Европа, в Косово, което беше отнето от Сърия чрез военни действия на САЩ.

Да поясни, как Россия е нападнала Украйна?! Луд ли си или другите луди се опитваш да изкараш?! Типична маскалска наглост и безочие!

Време е за саюз между Русия и Европа . Да си дойде всичко на място

Вместо Русия да се разбере с голяма и могъща държава като САЩ,ще се хваща с вековните си врагове,лицемери и капути от западна Европа?

германците, или по-скоро корейците и китайците, като подкарат ядрения синтез, тогава денги нет ама здраво :))))

Извадени от моята нова книга "Фейк-Речник" Лудият краварТръмп е тъпак и империалистическа свиня, джуджето е Путин простак-милиционер с носталгия по царизма и комунизма. Меркел е влюбена в нас "източните", защото е "източна" , в арабите защото са още по юго-източни и в ББ, защото няма вкус по наследство. Макрон го командва жена му. Трюдо е п...а непоръбена. Всички в Европарламента са педали или пък девствени хуманоиди. Разбира се, всички са джендър до джендъра. Ким Еди кой си номер е тлъста лъжлива свиня, като предишния Ким Еди кой си номер. Евреите са крадливи псета, които са се молели за Холокост. Мутрите в България са лоши или пък са добри- зависи от мутрата. Нацистите са легенда и останка от фалшифицирането на историята. Всички мохамедани са терористи и джихадисти. Всички християни са кръстоносци, тайнствени тамплиери и почитатели на Дявола. Всичко се решава с оплюване.Всички са криви, само аз съм прав..... и още 500 страници Не може ли да бъде друго? Да се мисли! С глава, а не с омерзнена душа. Да повечето определения вероятно са верни, ама дали изцяло? Ако нещо е "полувярно", то истина ли е? Има много истини и всичко е въпрос на вяра. Особено при партийните лица! Ако си убеден, че САЩ са мръсници, а руснаците "сладурчета" /или пък точно обратното/, то замисли се дали чуваш и виждаш, това от телевизора и Интернет...... Ущипи се и се увери,че ..... не си мъртъв, човече! Може и да са те убили гадовете, вече? Напълно възможно е, нищо че не ти се вярва. "Когито ерго сум" от лат. но мразя чат на латински в България, колкото и да е обожаван,, затова на кирилица- ей тъй, на инат :) Означва "Мисля, следователно съществувам". Ами обратното какво ще да е тогава? Не мисля, следователно не съществувам? Защо да не е вярно? Оставиш ли се да мислят вместо теб, какво ще стане? Ще измислят, че си мъртъв и не съществуваш, според мен, но мога и да греша. Важно е аз да мисля!

САЩ ИМАТ ПРОБЛЕМ. Тоя коментар е перфектен. Браво, поздравления.

Опитва се да освободи запада,и да го върне към нормалността,защото глобализма убива цели народи,държави,цености,накрая и човешката цивилизация ще убие.