Тръмп спечели победа на гнева, коментира световният печат

Някои вестници определят изборната победа на Доналд Тръмп като трагедия и катастрофа, други - като победа на гнева и реванш на обикновените хора.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп спечели победа на гнева, коментира световният печат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)))) Това Тръмп да е президент на САЩ е нож с две остриета за страните от бившият соц лагер.:)))Първата жена от Чехия ,последната от Словения.Явно първата му тъща е била готина щом и трета му жена е славянка.Може пък четвъртата да е българка:)))

Хахаха, как реват най-големите мръсници на света. :) Идва видов ден.

народа е дошъл и пита за сметката. или ше се взимат у ръце или след ссср...

Нормален избор, иначе щяха да прекалят, накрая след негъра, жена и после гей е това ще е върха - стига либерализъм!!!

Абе разни хора твърдят разни неща за Обама в разни лимузини...

Да не е бил кмета на Симитли???

Поздравявам лично хайко мас, който казал, че светът е станал по-луд. Ами по-добре по-луд, но креативен, а не тесногръд, некадърен, тъп, кръгъл идиот на държавна хранилка, който е тръгнал срещу народите, защото се мисли за несменяем, а е просто невменяем..

Какво ли не чух днес по повод Тръмп, който все още не е, но съвсем скоро официално ще стане президент на целите С.А.Щати по волята на Гласът Божии. Някои дори не искат да го поздравят, с което отричат мнението на онази част от хората, които не са на тяхното тесногръдо мнение. И това са точно онези, които се самонаричат - "толерантни" към всички и тяхното мнение. Лицемерието им просто лъсна, като калайдисан тиган на месечина.

Някак си сбъркани са тези понятия, които искат да ни убедят, че Тръмп бил спечелил нещо лично, както на практика направиха кланът Клинтън по времето на управлението си, който клан, като кланът Ким трябваше да продължи червената линия на съсипването на света от нео-болшевиките. Тръмп бе избран на редовни избори и изборът на хората не може така лесно да се принизява до нивото на собствените виждания на воините за статуквото, които се боят от всякакъв вятър на промяната, че да не настинат така, както са залепнали за местенцата си закътанки.

Чух коментари, че Тръмп бил сериозно подценен. Не е така, другари нео-болшевики! Вие просто се надценихте и надцакахте, защото се самозабравихте и летите някъде си, из някакъв си ваш - паралелен свят и чрез медийните си-фашистки манипулации и цензура - скъсахте окончателно връзката с онези хора, които някога ви имаха доверието не само да ви изберат, а и да ви подкрепят на всяка цена. Вие сами се направихте омразни, чрез непрестанните си лъжи и замазвания и не можете да прехвърляте вината си на никой друг

От днешните реакции си пролича пределно, ясно, че онези, които се наричат "толерантни", демократи, евроатлантици и дори са на високи постове във властите по-скоро биха забранили изборите, биха сложили пръв член в конституциите си, че само те имат право да управляват, отколкото някой друг, различен от тях да "спечели".

Световните медии, които изцяло се държат от евреите, бълваха по време на цялата кандидат президентска кампания помия и гнусни лъжи по адрес на Тръмп (и продължават да го правят), оголили зъби и пукайки се от злоба. На евреите не им изнася той да е президент на САЩ, защото няма да им играе по свирката, а ще защитава интересите на американския народ. Въпреки това народа на САЩ се усети, че е мамен от еврейските медии и гласува за Тръмп.

всички, дайте да си изберем президент с фаца- мачо като бойко, не мишок...заврете се апокалиптичните шизофренични сънища в backyard-а и в неделя всички за нов президент- мъжкар- ГЕН. РАДЕВ!

Ами, не мерси. Не е лош човекът, ама половинката му не става. Така, че без мен...

Значи според теб цецка става повече. Муахахахахааааааа.

Обикновените хора какво искат, а? Стабилност, нормален живот, и мир по света...А Килърито щеше да загроби целия свят, в една теромядрена война с Русия! Факт!!! Добре че повечето от населението наАмерика се оказаха нормални хора, а не стандартните луди крави с промит от толерастите либерали мозък!

Световните медии са зависими. Дори "артистичния" елит е зависим и безкрайно подкупен. Мадона примерно обещаваше сфирка на всеки гласувал за Клинтън. Чак се изкушавам да ида сега и да се наредя на опашката при Мадона. Тя опашката не е голяма, бързо ще ми дойде ред.

VIPER

Интересен лаф от мрежата: "Хилари изгуби 30 години, за да изгради своята кариера, за да загуби от мъж, който се зае с това за хоби - миналата година

Западните мозакомелачки са в ступор. Този човек ще им пъхне прът в колелото, а дай боже и нещо друго някъде другаде...

в неделя!...защото по малките градове и села страхът дотолкова витае, че хората са уплашени да кажат лоша дума срещу герб точно толкова, колкото навремето бяха уплашени да разкажат виц за милиционер?!... в неделя ще се гласува протестно- 39% за ген. радев с/у 29.5% за цацка!

В неделя сборът от процентите трябва да прави 100.

ще има и "недействителни"...доста:)

Тръмпокалипсис...? Идиотокрацията май и идва края.

да видя виещи соросоиди! Вчера им казах, че ще имат троен повед да се нас...ират! Единият е Мамата на нацията да отпадне на втори тур, друфият е Доналд Тръмп да стане президент и третият - след като е президент, ще им спрат подаянията!

американците снощи почнаха да емигрират в москва.

Отдавна започнаха. И то богати и известни. Защо ли?

Я ти хаповете на буфета виде ли ги? Земи ги изпии и емигрирай за Масква хахахах!

Защо нашите, а и европейските медии непрекъснато заблуждават, че Щатите са очаквали да спечели Клинтън. Напротив, масовите очаквания бяха да спечели ТРЪМП. На всички вече им омръзна безобразната и безсмислена конфронтация с Русия, слагачеството пред арабските държави, грешната политика спрямо незаконните емигранти. За съжаление нашите управници продължават да повтарят като папагали рефрените - Русия е враг и Добре дошли, емигранти, дори да сте терористи. Тези погрешни политики дойдоха от изцяло сгрешеното мислен на Европейските лидери, доминирани от Германия. Чувството на вина на немските управници, останало още от втората световна война, доведе до репликата "Добре дошли, емигранти"! Оттогава остана и омразата към Русия (Съветския съюз), която за съжаление бе подета от много европейски лидери, включително от нашите недодялани политици. Защо? Американският народ излезе много по-умен от нас и нашите "европейски" политици.

Точно така, аз съм в Азия в момента и тука попагандата е страшна също! Всички медии все едно са една! Само се говори за Тръмп и Трета Световна! Истината е, че на Америка и писна, както ти написа, но аз чакам и в Европа да се опомнят, а това ще стане скоро, като гледам как на талази на талави мигрантите я заливат!

Ами честита победа на омразата и нетолерантността! Да не си мислиш, че те ще донесат мир? Лично аз смятам обратното - Тръмп, Путин и Ердоган са гласовете на реванша и омразата, които ни доближават до голямата война. При Тръмп - и глупостта.

Така, до днес и аз се подигравах на Тръмп и гледах смешните колажи с него из целия нет. Днес той спечели и аз реших аджаба да погледна защо, та изгледах речта му след изборите. НЕ само разбрах защо са го избрали, ами и завидях на Америка! Сега се надявам и в Европа (дано и в БГ) да има такива лидери. Който още е заблуден от медиите, които изкарват всичко наобратно, да чуе поне една от речта на Тръмп.

Trump - Pence rulz ! Make America great again ! Благодаря , Уисконсин ! Благодаря , Aмериканци ! Гледах обявяването му за Президент , беше страхотно ! Не четеше от лист , първата му работа беше да посочи с пръст от един тълпата и да му каже - "Thank you" ! Западните соросоидни машини за промиване на мозъци са като ударени с мокър пешкир в главата ! Глобалисти , либерали , грантаджии , го плюят и в момента , но Тръмп ще им го сложи ! Мерил Стрийп, Робърт де Ниро, Брус Спрингстийн, Мадона, Дженифър Лопес, Кейти Пери, Джей Зи и Бионсе, Джордж Клуни, Риана , Майли Сайръс , Самюел Л. Джаксън ,Барбaра Стрейзанд, Упи Голдбърг, Дани де Вито и барабанистът на Металика Ларс Улрих се заканиха да напуснат страната , ако Доналд Тръмп спечели. Напускайте , лабаджии ! Научете се да губите , това ще ви е ежедневието отсега нататък ! Брекзит , сега Тръмп , a дано в неделя и у нас да се случи чудото !

Какви са световните западни медии? Голяма маст от световните медии печатни и електронни бяха закупени от малък брой собственици - и престанаха да бъдат независими. Медиите от средство за информация се превърнаха в инструменти на масирана платена пропаганда. Манипулират и дезинформират потребителите, това, което се е случило в действителност има все по малко значение в тяхното отразяване на събития и факти. Собствениците и редакторите на тези медии си въобразиха, че могат да създават реалност, с внушения различни от истината. Този медиен модел е в конфликт със съзнанието и ценностната система на "обикновените" хората. Най-сериозни поражение на този модел на западните медии през 2016 г. са Брекзит и сега победата на Д.Тръмп. Две събития, чиито изход не бе изненада за независимите анализатори. Случилото се показва и че пропагандата е безсилна, когато "обикновените" хората взимат съдбоносни решения!

Трудностите тепърва предстоели.Зад Клинтън стоели много мощни групировки .Но този път на водената политика от САЩ и на евреите им писнало.Евреите считат ,че Клинтън,нейният мъж и Обама са пряко отговорни за създаването на ИД.В израелски сайт пишело и че много евреи живеещи в САЩ ще гласуват против Клинтън.Евреите са недоволни и от водената война в Сирия,нападките срещу Асад,водените войни в Близкият Изток.Това пряко засягало и тях.Светът като цяло не иска войни и конфликти.

ОКОЛО ТРИСТА ЕВРОДЕПОТАТИ СА НА АМЕРИКАНСКИ ПАРИ (ЗАПЛАТИ ЗА ДА ГОВОРЪТ ТОВА КОЕТО ИМ КАЖЪТ)И ТЕХЕН РЪКОВОДИТЕЛ Е БЪЛГАРИН ! И АКО НЕ ГО УБИЯТ ДО ИНОГОРАЦИЯТА ЗНАЧИ ЩЕ ИМА РСЛЪНЦЕ И НАШАТА УЛИЦА

А ЗАЩО НАПИСАХ ЗА ТЕЗИ 300 - ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ КМКВО ДА ПРАВЯТ БЕЗ ИНСТРУКЦИИ ОТ САЩ

Ама много от българимте (иза недостачна инф-я )не си представляват какво е това ТРАМП ! Товане е просто смяна на някойси президент на нов ! ВСИЧКИТЕ Европеискм лидери нямат инструкции и виждате и слушате как млямват пред медиите ! лидерите на европа са в шок ! НЕ дават интервю защото всички са васали и незнаят какво да говорът - НЯМА Е ЕШТЪН !!! И СПИ ГРАДЪТ

Все пак не е без значение кой държи ядреното копче! Трамп казва, че първо ще говори, а лудото бабе само чакаше момента :)

Нагли коментатори. Не уважават избора на гласоподавателите. Смятат, че хората са глупави и недостойни да изберат кой да ги управлява. Това са наглеци и демагози. Това са хора, който няма как да твърдят че са демократи.

Основната грешка на хилъри в предизборната агитация беше непрестанното повтаряне в медиите, че Тръмп е руски агент и човек на Путин! Американците повярваха и гласуваха! Същото важи и за Българоя ;)

Добре, че тая кукувица не стана, че световна война щеше да подпали

тъпо, динков.

Не закачайте счетоводителя Динков, на човека само сметки му са в главата.

СОРОСОИДТА ПО СВЕТА И У НАС Е ПОБЕСНЯЛА Вие на умряло.

Не се ли избързва малко с коментарите?

прекариатчетата, които просто нямат никакъв шанс да се впишат в съвременното хай-тек американско общество и потомствено са обречени на такъв живот, та дори Господ да им стане президент.

Е те го изкараха по-черен и от Обонго.

Няма да се учудя ако Доналд Тръмп бъде обявен за новият ДИКТАТОР от империалистите , всеки който е не удобен за тях му лепват епитета ДИКТАТОР може да влезе в списъка редом Ердоган и Путин

няколко пъти това дет си изходил ???

аз се изходих а ти го изяде

Клинтън носи много вини към света. Освен това излъга, че има алергия към съперника си, а в същото време е знаела, че е болна от пневмония. Някои избиратели не прощават и най-малкото прегрешение. Така ще е и на нашите избори в неделя, когато с гняв ще изпратим досегашните управляващи в историята. Тя няма да ги оцени толкова ласкаво, колкото те се самооценяват.

Статуквото по целия свят се е разпенявило! Вият на умряло всички, които са на хранилка на "демокрацията" А да ви го начукат сега републиканците, мамицата ви оядена и продажна по целия свят!

само ние българите се радваме понеже сме по-нормални от другите и с по-запазени инстинкти! аз това го предсказах още преди година че ще стане президент тръмп понеже света върши глупост след глупост с тези мигранти-всяка жаба да си знае гьола е казал мъдрия български народ

Тръм е истински джентълмен. Осигури време на Килъри да си лекува болната глава.

Сега ще излезнат умните и красивите в Америка и ще го свалят.

Този номер там не минава ! Полицията си е на място и доста бие, ако че е демокрация !

Умните и красивите, хахахахахаха? Как ще го свалят, ма сволоч? Ще ги натика в панделата, всичките корумпирани зомбита!

сега като се смени началника в щатие,цачева има ли за какво да се бори.Тръмп няма да я върже дори за дървото зад къщата си

Да не тешат мъка в дъното на бутилката или са отишли да вземат последните хонорари от Козяк

Споко.Ще изплуват.Няма ли ги форума не е толкова колоритен.

Отидоха да ги "утешат" афганистанските и суданските "мигранти", с голеееемите.... носове.

"Изборите не променят нищо, те са нагласени!"

Това, че във Вирджиния бе позволено на затворници да гласуват в последния момент и точно те спечелиха вота за Килъри как го наричаш? И това не включва всичката измама и гласуване с данни на покойници!