Доналд Тръмп вече реди кабинета си и мисли за Русия

Останал сам в полето на републиканците, Доналд Тръмп вече реди евентуалния си кабинет и обмисля какви биха били отношенията му с Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп вече реди кабинета си и мисли за Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ ИЗБОРИТЕ СА ТЕАТРО ЗА НАИВНИЦИ!!!КЛАНА БУШ ЩЕ СЛОЖАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПОСЛУШНАТА ХИЛЪРИ!!АКО СЛУЧАЙНО СЕ ПОЛУЧИ НЯКАКВА ИЗНЕНАДА,КАТО С БАЩАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА И КЕНЕДИ,КРАЯ Е ЕДИН И СЪЩ!!!НЯМА ПРОШКА!!!САЩ СА АБОНИРАНИ ЗА ЗЛОТО!!!НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ!!!СТРАНА ИЗПОЛЗВАЛА РОБСТВОТО КЪМ АФРИКАНЦИТЕ,ПРОВЕЛА ГЕНОЦИД НАТ КОРЕННОТО ИНДИАНСКО НАСЕЛЕНИЕ,РЕЩАВАЙКИ СЕГАШНИТЕ СИ АМБИЦИИ ЗА СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО С УНИЩОЖАВАНЕТО НА СУВЕРЕННИ СТРАНИ,Е УМИШЛЕНА ЧОВЕШКА"ГРЕШКА"!!!ТЯ Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА КОРПОРАЦИЯ,И ЗА ЩАСТИЕ ВЕЧЕ ФАЛИРА!!!ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!!!В НЕГОВИТЕ ДЕЛА НЯМА ДА СЕ БЪРКАМЕ,САМО ЩЕ СМЕ МУ БЛАГОДАРНИ!!!

Уважаеми, пишете типичните за соц-агитацията нелепости. Обвинявате САЩ, че са изкуствено възникнали? - Нелепост! Естествено възникнали държави няма и не може да има - всички държави са създадени от хора, а не от природата и следователно са изкуствени. "Краят е един"? - Нелепост. И да има край, той не ще да е от хората, а от Вселената за човешките творения. Докато има хора, всичко от тях се развива и променя и няма край. И лошото и доброто от Президента Кенеди го има и ще има продължение и да убие някой човека Кенеди. Геноцид над коренното население? - Нелепост - басня за малоумни! Всеки завоевател унищожава реда на победеното население, но унищожаване на рода - "геноцид", не може да извърши и да ще. А щом приказвате за геноцид на "коренните" индианци, сравнението на сегашния прираст на населението от коренни индианци в САЩ със спада на българското население тук, доказва безусловно, че твърдениявта Ви са нелепи. Вие по соц-тъпота, се позовавате на нещо от преди два века - и злодейство да е и което вече го няма, за да охрачите нещо добро от сега и там - а то, поради това че Вас Ви има, го няма тук. И така, соцтъпите Ви лъжи доказват следното: - Смърт на социализма, свобода на народа!

ДеДоВиЯ

От пре дългата ти тирада лъха единствено невръстенишка омраза без капка логика и аргументираност. САЩ изкуствено или естествено създадена не е важно, важното е че за 250 години те не можаха да създадът нация. Това което те наричат американски народ е сбирщайн и се крепи единствено на егоистичното желание на отделния индивид да се чуства щаст от нещо велико, даже божествено. Но в момента в който САЩ изгубят този имидж на свръх държава със свръх народ, а това е съвсем близо, то този народ ще поиска друга идентичност. Този сбирщайн ще се разпадне на съставките си, по големите етнически групи мексиканци, англичани, италианци, китайци и многото по-малки. Това ще е краят на САЩ- най-голямото зло за човечеството, епидемия взела повече жертви по света от всички световни епидемии от чума, холера и други. Епидемия съсипала над 67 държави в света, епидемия която е в основата на всички войни и конфликти в най-съвременната ни история, тази от ВСВ насам.

Господа, независимо от симпатията си кън Демократичната партия, считам г-жа Клинтън за неподходящ Президент поради пълната й управляемост от паразитни общества в банковия капитал и от вечния управленски апарат - пълно подобие на нашата соцноменклатура.. За разлика от г-жата и семейството й, г-н Тръмп изглежда достатъчно неуправляем от тези паразитни в САЩ среди, способен самостоятелно да преценява и решава в полза на държавата си. Противопоставен пък на Бърни Сандърс - противник на споменатите до нереализъм, г-н Тръмп изглежда реалист - естествено следствие на опита му на устойчиво прогресиращ предпиемач. Негово положително качество е умението да създава свой управленски апарат, а не да бъде подчинен на бюрократичния - стремящ се да изземе управлението от Президента. За това му качество г-жа Клинтън нарича г-н Тръмп "неправляем топ" и точно то я плаши, а то високо се цени от обикновените американци. Колкото и нестандартна личност да е г-н Тръмп, той в много и много превъзхожда противниците си - особено в категоричното си желание да унищожи нашия общ враг - Ислямска държава. Желая му успех, а дали ще успее зависи много от соцноменклатурата на САЩ - тя е твърде силна.

Тръмп няма какво толкова да ги мисли отношенията с Русия. Има добрият пример не Рейгън. Спечели ли изборите, ще ги навре в "миша дупка".

От бърз преглед на коментарите се набива нещо много интересно. Русофилите найвно смятат че в белия дом има шанс да влезе човек питаещ някакви по нежни чувства към втората им родина. Точно тези който за всичко американско се кълняха че е краварско, дъбилно, алчно и т.н. Ама той бил славянин видите ли! Ееее и? Разбирам страховете им и ще ги успокоя. Идва 9-ти, идва парада и отново ще са най-могъщите, най -безалтернативните и т.н. А Тръмп другари е кандидат за президент на САЩ и като такъв по презумция ще бъде господар на света.

Някоя ода за господаря ви, няма ли да изпеете? Още повече, че ще блеснете пред заместника на заместника, дето ще идва утре.

Не Другарю. Няма да стихоплетстваме! Това са отживелици то РЕАЛНИЯ социализъм в който вие май все още сте. Господаря на света в наше време е земен човек и като такъв ще го посрещаме. А оди писахте вие за ВЕЧНО ЖИВИТЕ, Ленин Димитров и т.н.

С ДРУГАРЯ ТРЪМП ИДВА КРАЯ НА ПУТАРАЦИТЕ НАЛАЗИЛИ БЕЛИЯ КАКТО И КРАЯ НА АРАБСКИТЕ ШЕЙХОВЕ ,ПРОЛЕТИ И ДАЕШ ........................ НАШИТЕ КРАДЦИ СЪЩО СА В ПОТРЕС !ЗА КРАДЕНИТЕ ПАРИ - ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ ДАРЯТ ДОБРОВОЛНО ИНАЧЕ ГЛАВИ ЩЕ СЕ РЕЖАТ

Да видим какво ще излезе... Ако укроти поне малко разбеснелите се бнкери можеби има шанс за мирна земята...

Некакво театро, а ?! Май само симулират алтернативи за американците - сякаш имат избор. Все пак президента не се избира с пряк вот , а от колегия.

Само мнение. Въобще не е важно какво приказват по време на предизборната си борба за външната политика. Това е АМЕРИКА!!! Който и да седне на престола ще слушка силните на деня. А в момента това е военно промишления комплекс. САЩ ще продължи външната си политика на доказване първенството си в икономика и военна мощ. Всичко друго ще го дискредитира пред тези който дърпат конците.

СЛУШКА И ГО ОТСТРАНИХА ! МОЖЕ ПЪК ТОВА ДА Е ВТОРИ ОПИТ ЗА ПРОБИВ И ТО УСПЕШЕН !!! ТРЪМП ПАРИ СИ ИМА И НЕ МУ ТРЯБВАТ. МИЛИТАРИСТ НЕ Е, ЗАЩОТО АКО БЕШЕ,ЩЕШЕ ОТДАВНА ДА Е ВЛЯЗЪЛ В ПОЛИТИКАТА ! ЩЕ ВИДИМ...

Приятни емоции за Тръмп и Путин.

Загрижен съм за нашенските соросодомити! Какво ли ще правят горките зимъска, когато сняг забръска и чичо Тръмп набримчи тутурутката на Сороидиота? Та драги ми "неплатени борци за демокрация" време е да се преориентирате и да сменяте боята! Инак глад ще ви натръшка. Мислете отсега путинофили ли ще се пишете, кимченфили ли или нещо такова...... Хе хе трепарат ви мартинките яко май?!

Точно така сияехте от радост когато на власт дойде Оланд. Я сега кажи нещо?

Къ'в Оланд и к'во сияние те мъчи бе ахмак? Сияние ще има ако изборите спечели Мари Льо Пен!!!

не си ли чул че Дръмпф обеща да плющи безмилостно руските самальоти ;)

Е, голям праз, ще пуска Пърпъл, Ю. Хийп, Зепелин и пр., и пр., по-добри са от Стоунс...

и на тези мнението ще е подобно.

От 22 години живея тука и за първи път виждам едно сериозно раздвижване сред народа относно избора на президент. Мисля, че това се дължи точно на Тръмп и оригиналната му кампания. Досега на избори отиваха не- повече от 36% от американците, останалите 64% не гласуват, защото е все едно кой е. Сега според последните анкети 58% от хората ще подкрепят Тръмп. хилъри не я обичат защото представлява статуквото, освен това беше държавен секретар, назначена без никакъв политически или професионален опит, а само заради това, че е жена на Бил. Тука хората са много чувствителни на таз тема. Тръмп предлага смяна на статуквото и излизане от рецесията. Повечето българи тука ще гласуваме за Тръмп.

Те могат да подкрепят и бачо Кольо, ама електорите, кого ще изберат е божа работа!:)

Жалко, че тъпаци като някои българи в Чикаго имат американски паспорти. Май не знаеш, че много американци искат да се изнесат в Канада, ако този спечели. Нито Хилъри, нито този стават, но аз ще гласувам за Клинтън, само и само да не спечели това недоразумение Tръмп.

Абе май ти не си запознат с живота тук! Много американци се изнесоха в Канада по време на първия мандат на Обама, именно докато Хилари беше държавен секретар и направи куп злини в социалната сфера, затова хората почнаха да бягат. Част от тези американци се върнаха през втория мандат и още се връщат. Това дето го пишеш, че щели да избягат зарад Тръмп е пълна глупост и абсолютно невярно! Тук по адрес на Тръмп изливат много помия, но такава глупост не съм чувал.

Тия от "Ролинг стоунс" са се повредили. Когато на някоя циганска свадба викат/пеят дали са им искали и те дали са дали разрешение. Като си купя техен диск и си го пусна, какво разрешение да им искам? Или търсят публичност чрез Тръмп!

Те да не са кондю или азис.Ходи чуй Ролинг стоунс на циганска сватба пък тогава пиши глупости

Доналт Трамп е добър за всички християни, най вече славяни. Децата му и от двата браска носят във вените си славянска кръв. Любимата му дъщеря Иванка, от първия му брак с православната чехкиня Ивана днес е двигател в бизнеса на баща си. Пак ви повтарям, Трамп е човек с европейски корени от страна на баща му Чехия-Германия от страна на майка му Англо-Саксонка. Трамп винаги ще предпочете добри отношиния с православна Русия. За мюсюлманите и арабите Трамп не е добрата алтернатива. С евреите мисля че ще се разбере добре. Между другото за тези които не знаят Дъщеря му, хубавата Иванка, преди да роди третото си дете прие юдизма, -като основа на православното християнство и Новия Завет.

Нали си даваш сметка, че говориш за хазартен бос!? Какви православни, какви англосакси, само цар долар, другото е плява.

русолюбците сте се хванали за омразното ви до скоро православие , като руснак за последният си долар! представи си обичащият православието тръмп, реши да помогне на православна украина?

Изглежда само в България има значение какви са ти корените, вярата, сексуалната насоченост цвета на кожата и т.н. за да станеш президент. По точно само в главите на стояли на силно източно течение хора. В свободния свят заемащите тези постове се индетифицират първо с герба в който са се клели и с интереса на тези който са ги избрали. Пример за пренебрегване на тези ценности е Ирина Бокова.

То и Обама като спечели първия си мандат беше приветстван от Путин като най-добрия вариант за президент на САЩ още повече че е демократ а републиканците никога не са се погаждали с Русия иСССР. Обама върна в САЩ повече от 100 000 войници от Ирак и Афганистан които републиканеца Буш беше изпратил и въпреки това отношенията с Русия си останаха неблагоприятни да не кажа много лоши.

За т'ва гледаме Путиниада последните години! Обама е чудесен президент за Русия, негово височество прави, каквото си иска, когато си иска, както си иска и то винаги оправдано. Обама буквално бетонира Путин за вечни времена.

Знам,че военния бюджет на щатите е 12-пъти по-голям от на Русия.Това са много пари за безполезни надпревари.Русия няма да падне и при 40-пъти и при 400. Тези пари трябват на хората за прехрана и климата както е тръгнал -лошо ни чака. А дано Тръмп играе някаква роля,иначе смърта на света е след 50г.

Е, поне може да отпадне противопоставянето с Русия, което си е направо много вредно за хората. В това отношение Тръмп изглежда по-добре от Хилъри, която явно ще запази положение на конфронтация. Освен това при отношението му към имигрантите, туко виж се вразумили и от ЕС, а не да искат по 250 000 евро за неприет имигрант. Като това разбира се е и съобразено с БВП на страните. А къде по просто щеше да е, просто да ги качат на товарни самолети и обратно. Все пак среден билет е сигурно 250 евро, ако не и по-малко.

Може и да спра да ги слушам стоунса.

Никой не мрази американския народ,ако това на платените не им е ясно. Тяхната омраза към "ватенките" обаче е чиста комплексарщина или начин да привлекат внимание. Ясно е ,че искате да се пробутате вие или децата ви в САЩ но поне не бъдете толкова глупави.

Не просто глупави, а "слагачи", хора демонстративно погазващи честта си, да се харесат на господаря си.

Лично мое мнение е, че Тръмп много говори, но нищо не казва.

Нищо подобно- това го каза за себе си ген. секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

добре де , като чета каква радост е обзела русолюбците от евентуалната победа на тръмп, те явно ще заобичат сащ! и дали ще любят щатите тъй страстно кат русия?

Радваме се, че соросоидните неграмотни подлоги ще останат без заплати и че Тръмп ще им нарита гнусните продажни мутри, не за друго. А кат Русия както е казал поета няма втора, тъй велика на света.

Чудя се, при успех, Тръмп дали ще задмине Буш мл.

Путни обича Тръмп и бил готов да скъса с Рамзан Кадиров и Күжүгет оглу Шойгу

джудже е мозъка в главата ти...а с рекламите които правиш май, наистина е кремълско

според мен и Тръмп и Хилари са пълни аматьори. Ако имаха на разположение телевизия ALFA вече щяха да пият френско шампанско в овалният кабинет с руският посланик, докато Обама в оранжев костюм чисти статуята на Свободата от мръсотия.

Тръмп загуби още в началото,когато се обяви против имигрантите,а те са повече от половината американци!А недодяланите му отношения към Путин,направо го обезличават и шансовете му са химерни мераци!Хилари ще го размаже и това е ясно дори и в неговата партия,където също има много противници и ще подкрепят Х.Клинтън!

КИЛЪРИ ЩЕ ГО "РАЗМАЖЕ",А ПОСЛЕ ЩЕ РАЗМАЖЕ И ЦЕЛИЯТ СВЯТ!!! АБЕ КАК НЕ ВИ УВРЯХА ТИКВИТЕ ?!

Заради Тръмп Жужака щял да изостави Медведев.

Просто всички харесват Путя.

В САЩ тече превброяването на тъпаците. Тръмп е броячът. Последствията ще са ужасяващи. Ще наподобят тези от ВОСР. За тези, които не знаят кое е ВОСР, това е Великата октомврийска социалистическа революция. Русия още не може да се оправи от нея, а минаха 100 години.

Да благодарение на нея Русия излезе от средновековието, стана най-голямата държава на планетата и спаси света от фашизма и всичките запазняци трепереха от нея. Трагедията дойде след предателството на антихриста, но вече нещата започнаха да се връщат на местата си.

ВОСР е хубаво нещо. Обрулена и разбита България днес има нужда от ВОСР повече от всякога.

ВСИЧКИ РЕВОЛЮЦИИ СА ЗАМИСЛЕНИ И ИЗПЪЛНЕНИ ОТ ЕВРЕЙСКАТА ФИНАНСОВА ВЪРХУШКА,А ТОВА НЕ Е ДОБРО ЗА НИКОГО,ОСВЕН ЗА ТЯХ САМИТЕ!!!

Според мен американците се умориха от войни далеч от тях и искат повече във вътрешната си политика. По тоя начин Тръмп събира протестния вот на хората, които избират по-малкото зло в негово лице.

Един"третокласен вариететен холивудски актьор" ви срути кочината, сега един друг "неуспял артист, борсов спекулант и фустопоклонник" ще ви направи палатката СССР2. на дреб.

това за Рейгън е легенда. Но много благоприятна за руснаците защото утвърждава кой е врагът. Нелицеприятната истина е, че СССР се срина под собствената си номенклатурно-корупционна тежест, която не можа да сътвори работеща планова икономика. Опитите на Горбачов да оправи нещата бяха недостатъчни и прекалено закъснели. Е аз руснак да си признае, че е сгрешил не познавам защото такова животно нЕма.

БЪЛГАРИН ?! ИЛИ АМЕРИКАНЕЦ ?! ИМАМ ПРЕДВИД ПОЛИТИЦИТЕ ИМ,РАЗБИРА СЕ !!!

Ще поживеем - ще видим.

Да Тръмп е рисков играч за глобалистката америчко-ционистка клика, която се опитва да контролира целият свят. За нея нерисков и предсказуем играч е слабоволевия афроамериканц с мюсюлмански произход, заради когото светът днес е изправен на границата на трета световна ядрена война, понеже не е "рисков" играч.

...и бабчето Хилари...

Тръмп ми е изобщо извън калсацията, познай защо. А ти правиш сравнения. То таков ане може да има. Все едно да сравниш муха с човек.

Е всеки нормален човек иска да има добри отношения с найголемия политик на нашето време!!!Само колониалните администратори не го осъзнават,но те са преходни!

така си е. Добрите отношения са много важно нещо. Само така Кабаева може да стане мис Свят.

Е Мадлин Олбрайт ли да стане???Знам,че тя ти харесва но.....бъди реалист...

За Путлерастите е добре да научат че Рейгън има висше икономическо образование, нищо че е бил актьор. Донал Тръмп не е самоук, както плещат тъпаците. Баща му се занимавал с недвижима собственост и е имал голяма фирма, а самият Доналд Тръм е завършил Wharton School of the University of Pennsylvania, където са учили и Уорън Бъфет, Елън Мъск, Сундар Пичай и т.н. Предизборна кампания и всеки трябва малко дасе прави на клоун за да привлече вниманието. Но когато нещата станат на злобното джудже ще му се стъжни. Тръмп обаче е твърд рисков играч и конфронацията може да се изостри изключително. Умереното отстъпление на Обама срещу агресивната и безкрупулна политика на КГБ няма да го има вече.

А стига вече де! Щом не е обучаван в КГБ за шифровчик значи си е самоук.

Не зная къде е учил Тръмп, но ти или репспективно авторът на текста, който си преписал, си (е) доста неграмотен. :)))) Впрочем, както показва практиката, това е типично за простестърите - американски мекеренца.

Тъпунгер, може да съм негрпамотен, но от боклуци като тебе съм доста по грамотен. На некадърните тъпаци единственият им аргумент е "запетайката". Само че не съм тръгнал да пиша литературни произведения, а и нямам "свободното" платено време на путлерастката сган. Ае бегай у лево.

Тия неща соросоидите много ги разбирате. Щял да се конфронтира с Путин. Човекът ти казва, че ще водят нормален диалог, но соросоидите сънуват мокри сънища и като се събудят проблем.

за сега вероятността Тръмп да стане президент е малка и няма да може да се убедите колко много грешите за конфронтацията. Тръмп преди всичко е бизнесмен и ще направи всичко възможно да присвои Европейският пазар и да изхвърли руснаците от там. ако трябва ще направи газопровод по дъното на Атлантика ;) А в случай, че не си забелязал в момента най-голямата болка на Путин е как да възстанови търговските отношения Русия-ЕС (най-вече пазара на енерго-носители, но не само).

Путни обича Тръмп защото е рус и синеок и започнал да оплешивява като джуджето

Путя е по-красив и по-мъжествен. Особенно като набръчка ботокса.

Мислейки за Русия, сигурно Тръмп разсъждава, кой план за ликвидиране на Русия да избере - План А, според който след ракетен залп само от Бази на САЩ ще спечели ТСВ за 5 минути и 6 секунди, или План Б според който САЩ и НАТО с колективен ракетен огън ще сринат Русия за 4 мин и 43 сек.

Пази Боже от реална ядрена война. Повярвай, тя няма нищо общо с компютърните игрички и/или холивудските бози за американски супергерои.

Няма да ти повярва. Има видими психически отклонения.

.

Я пак с кой залп -първият от САЩ където вероятно ракетите им няма да излетат щото не са реновирани от 1994 г. и всичко е останало на ниво Холивуд,или вторият залп от картоненият звяр НАТО.Така ако не друго поне уморят руснаците от смях .

Периметър (означение по ГРАУ 15Е601) е комплекс за автоматично задействане на масиран ответен ядрен удар, разработен от СССР през Студената война и на въоръжение днес в Руската федерация. Периметър е система, отговаряща за поддържането на руските ядрени инсталации в бойна готовност в случай на криза или извънредно положение, когато е възможно връзката на тези инсталации с командването (генерален щаб и президент) да бъде прекъсната. Изпитанията доказват работоспособността на комплекса. Министерството на отбраната на СССР нарежда фунцкиите на комплекса да се разширят, и дейността му да засяга не само ракетните войски, но и военноморските и военновъздушните сили. През 1982 завършват последните изпитания, и през януари 1985 година комплекс Периметър е приет на въоръжение и въведен в бойна готовност.[1][2]

Тролетарии, не забравяйте, че така се радвахте и на дружбата между Путя Късокракий и Ердоган.

нека бъдем коректни все пак. Мурзилките в масовата си част твърдяха колко прост е Боко Тиквата- дето не се целуваше с Путин, докато Ердоган се бацкаше с джуджето по време на Турският паток.

Не само там се бацкаха! Спомни си и на откриването на самая бальшая джамия в Масква.

Тръмп е патриот и обичта му към Путин е само предиозборно говорене. САЩ и Русия няма как да бъдат приятели, защото двете държави са идеологически противоположности. Тръмп, ако евентуално стъпи в президентският кабинет, много бързо ще разбере, че Русия не е и няма как да бъде приятел на Америка. Ако вече не го е разбрал, и просто си прави евтин ПР на гърба на джуджи.

като едно умно джудже, защо не ни осветлиш кое още от заявленията на Тръмп е просто евтин ПР и предизборно говорене, та да сме наясно кой всъщност ще назначава генерал-губернаторите в нашата изстрадала родина?

Това ли пише в новите инструкции от Козяк? :))))))

Абе ти живееш в свят който си отиде преди 25 години! какви идеологически противоположности бълнуваш бе? Айде приземяване...!

Тогава срещу кого водите война от Врабча?

американската идеология е, че президента се контролира от едрият бизнес. Руската идеология е, че всичко - най-вече едрият бизнес принадлежи на президента. Очевидно са противоположни.

Я ПРОЧЕТИ КАКВО КАЗВА ГЛАВНО- КОМАНДВАЩИЯ СИЛИТЕ НА НАТО ЗА ПУТИН : НАРИЧА ГО ЕДИНСТВЕНИЯТ СЪС ЗДРАВ РАЗУМ !!!

Известно е, че форумните Щерити, освен заради мизерните си простестърски надници, ненавиждат Русия и за това, че там обратните не са особено толерирани от властта. Та във връзка с това се замислих, да не би Тръмп да е отявлен хомофоб? :))))

Бившият държавен секретар и кандидат за номинацията на демократите Хилари Клинтън определи Тръмп като "неуправляемо оръдие" .... А Обама като "управляемо" мекотело какво направи за два мандата.Доразруши Близкия Изток. Подпомогна ислямистите в Сирия, скара се с Путин и накрая се опитва да наложи на Европа крайно цинично търговско споразумение в полза на САЩ. това е един от най-слабите и некомпетентни президенти на САЩ.

не знам какво толкова и овсъждаме на тая новина. Тръмп ще си отпере два мандата и ще го пратят с почести в пенсия. Путин ще стане на 70 и кусур, ще натири Кабаева и ще вземе руската шампионка от олимпиадата от 2024 г за наложница. Ще сложи Кадиров наместо Медвед и ще проведе референдум в Швеция. 99,9 процента шведите ще гласуват за присъединяване към Крим. Те така живота си тече.

Един тъп народ могат да си изберат само тъп представител. Този ако успее ще е последния президент на САЩ.

Като гледам как вървят нещата, със сигурност на есен на изрода Сорос ще му бръкнат на едно място. А нашенските соросодомити ще останат на сухо и ще требе да си търсят работа. Ще им секне мазната слуз отпускана им от това разложено същество!

ГОЛЯМ КЪСМЕТ ! НАПРИМЕР - СОРОС ДА СЕ ПРЕСЕЛИ НАЙ-ПОСЛЕ В ПО-ДОБРИЯТ СВЯТ,ЗА КОЕТО ОТДАВНА МУ Е ВРЕМЕ НА ГАДИНАТА !!!

Тръмп и Путя ще се вземат ли, че толкова се радва тролетариата?

..Доналд Тръмп вече реди кабинета си и мисли за Русия.. --- а не българите нямаме право да редим кабинета си, но това не ни пречи да мислим за русия, например как да и обявим воина и те да ни окупират... нали?

През 1944 г. и без да им обявим война ни окупираха североазиатците.

Ами сърди се на Чърчил бе! Той прецени, че за английските интереси Гърция и Турция са далеч по-важни от България.

Хилари е отмъстителна и еманципирана кокошка с тежки комплекси, затова че стана за смях пред цяла Америка! Би била чудесния ръжен на американските корпорации и еврейския политически елит. Тръмп е непредсказуем играч, доказал се и станал 2 милиардер - 1 път от нулата и втори път след тотален фалит. Много по-независим от външни влияния и лобита. Спец по риска! Не мога да определя кой от двамата би бил по-опасен за световния мир

Ако Хилъри, стане президент, кой ще бъде първата дама!

Моника Левинска.

Е как кой? Клинтъновица най- вероятно, а може да стане и КОЙ? (демек Пеевски)! :)

МИР,ОТДАВНА ДА Е СТАНАЛ ПОЛИТИК ИЛИ ПОНЕ МАСОН !!! НИЩО ТАКОВА НЕ СЕ КАЗВА ЗА НЕГО,НАЛИ ?! ТОЙ Е БИЗНЕСМЕН, КОЕТО ЗНАЧИ,ЧЕ Е ДОБЪР В СДЕЛКИТЕ,НАЙ-ВЕЧЕ. НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ Е МИЛИТАРИСТ !!!

Путинофилите дали са разбрали, че 11 човека от Алфа ТВ не са получили заплатите си за последните 3 месеца и на Разпети Петък са били уволнени!? Ако не са си получавали рублите за писаните постове във форумите да знаят, че и тях ги чака същото! Парите са свършили! Честито на мурзилажа! Ха ха ха!!!

а на мен ми вдигнаха заплатата и дозата водка! дори и хайвер дават вече с руския черен хляб! забогатявам вече и банка с рубли ще си отворя!!!

КАЖЕШ И КОИ СА ТЕ !!! ЗАЩОТО ГИ ГЛЕДАМ РЕДОВНО И НИКОЙ НЕ МИ ЛИПСВА ОТ ПОГЛЕДА !!! АМА ТИ ВСЕ ПАК НИ ОСВЕТЛИ !!!

Скоро ще си бършеш г... с долари, защото покрай задаващите се избори от федералния резерв са свършили вестникарската хартия и ще печатат доларите на тоалетна хартия!

КАЖЕШ И КОИ СА ТЕ !!! ЗАЩОТО ГИ ГЛЕДАМ РЕДОВНО И НИКОЙ НЕ МИ ЛИПСВА ОТ ПОГЛЕДА !!! АМА ТИ ВСЕ ПАК НИ ОСВЕТЛИ !!!

Тръмп е набрал такава инерция, че няма сила която да го спре! Единствено възможен способ за отстраняването му е да го убият. тамошните мафиоти имат опит в убийствата на неудобни президенти. Нали са водеща демокрация!

" Ако Балтийските държави, Полша и Украйна не могат да понасят Русия-да се изселят в Африка " Доналд Тръмп

На мен ми напомня на Роналд Рейгън ако си спомняте какво успя да направи преди тридесет години. Тогава и на него се подиграваха, че е каубой от евтин уестърн.

Рони фалира СССР. Велик президент!

нищо не направи-всичко това са митове и лигенеди които бяха отдавна развенчани от мемомарите на приближени хора на рейгън..Цялата работа я направи клоуна Горбачов защото така е решено от съветският елит10 години по рано.А рейгън стоеше напикан с памперси на срещите и само го уведомиха за решението на предадителите в тогавашнияат ссср.

Има ли значение дали са ги насрали или са се насрали сами? Вонята е една и съща.

Оправи си правописа, "рабфак"!

Оправи си правописа, "рабфак"!

От статията става ясно, че според Хилари американският президент трябва да е "управляемо оръдие". Т.е. самата тя ще бъде добре управлявана. Добре де, това го знаем, ама така публично....

Е нищо, сега ще си имат президент НУРС.

Тръмп ще бъде новият президент на САЩ! Това е извън всяко съмнение. успя да се справи успешно с хилядите мръсни номера, които му устроиха илюминатите от собствената му партия, та няма да има никакъв проблем да размаже Клинтъновица! Тая е олицетворение на шуробадажнащината и дерибейството на неистово мразената от народа прогнила олигархия която мачка американците вече 60 години. Иде края на корумпираното еврейско лоби! народа масово ще гласува за Тръмп. Всички проучвания сочат това! Освен туй е ред на републиканците да управляват и те няма да пропуснат тази възможност!