Доналд Тръмп с първи голям митинг след края на президентския си мандат (снимки)

Бившият държавен глава разкритикува имиграционната политика на Байдън и призова поддръжниците си да помогнат на републиканците да си върнат Конгреса

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп с първи голям митинг след края на президентския си мандат (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп направи америка Great. Сега се опитва да я спаси. Толкова е зает че не му остава време да си плати данъците.

В САЩ.....

Ще го смачкат комунистите, вече имат прекалено много власт и никой не може да ги спре. Показаха го нагледно с огромната фалшификация на изборите. В момента му готвят поредният скалъпен процес, от който едва ли ще се измъкне.

100+

Кога станахте капиталисти бе душко? И с какъв капитал разполагате освен скъсаните си гащи, мухливите панелки и счупените москвичи?

Капиталът им е парите в нашите джобове.

Цяла Америка на работещите и собствениците е зад Тръмп. Навсякъде, извън мегаполисите с лумпенпролегариат и бездомници....стоят до днес огромните плакати : TRUMP & PENCE. В имотите на американските собственици на земя. Щата Охайо е един от промишлените центрове на САЩ а земята е фамилна собственост на земеделците АМИШИ. Тези хора не искат евтини китайски стоки да им заменят труда в заводите а китайска селскостопанска продукция да затвори земеделските ферми. Въпросът не е до личностите на Тръмп или Байдън а до икономическия модел на САЩ а оттам и на света.

Нещо 'ич нямаш понятие от структурата на американското общество. Извън мегаполисите, в предградията живее американската средна класа ( тия с добри доходи и образование) ТОЧНО ТЕ масово се обърнаха срещу оранжевото недоразумение.

Стоят плакати, защото по затънтените краища на САЩ живеят необразовани, потомствени расисти, които са абсолщтни бедняци, но пък подкрепят 1% супер богати с надеждата и те да станат като тях някой ден...Пълна трагедия.

Добре че разкриха намесата на рашките в изборите. Само не мога да разбера, защо тоя тъпан не е в затвора?

((.))

рано го отписаха ... Демократите мислят, че са го смачкали, но бъркат. Тръмп ще се кандидатира пак!

За демократите ще им е добре дошло Тръмп да се кандидатира! Или дори само активно да се включи в кампанията с дежурните лъжи и измишльотини за 'откраднатите избори' през 2020. Докато републиканците не се отърват от него и откачалките като QAnon ще продължат да губят.

Да, и ще сяечели! Велик президент! Историята ще го запише с големи букви!

Браво, Дони! Давай смело, че хич не е добре сегашното положение с изкуфелия дядо.

Доньо Лъжеца пак е закъсал за донейшъни, ще събере някой долар

Кое от казаното от Тръмп не е истина? От #културния марксизъм#, дискриминиращ средната работеща класа, от #критичната расова теория#, обвиняваща белите американци за всички злини, от #политиката на отворени граници#, обогатяваща латиноамериканските трафик картели, от #дефинансиране на полицията# довело до бум на дрогирана тълпа, или изстъпления завършващи с палежи на магазини??

Тръмп е за ЗАКОННАТА имиграция; Байдъна за НЕЗАКОННАТА.

слабак, не е той човека дето ще спре либераския преврат

Байдън щял да прави контра-митинг. Организира гробищата. През пощите.

И да приказва и да не приказва бъдещето е на безработните,защото стават все повече.Ха-ха-ха!

ако това е любимеца на половината народ в една държава то тази държава е обречена не ми се вярва някой да може да я спаси

a ti si bokluk

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Държавният тумор, обхванал Щатите и застрашаващ да налапа целия свят, не може да бъде изчистен за един ден! Ние сме с теб! Виж, ако можеш, обедини се с китайците, с руснаците - така вече ще има резлен шанс да им резнете главите на къвопийците...

чее тръм е част от тоя тумор бе аланколо ела да му видиш строителните фирми кои работт там и в магазините на дъщеря му също и колко данъци плащат аз я знам тази фамилия от 70те що поразии е направила из сащ

a familaiya Klintun ot koi godini ya znaesh be pedetast

"Тръмп е част" от кое? От #културния марксизъм#, дискриминиращ средната работеща класа, от #критичната расова теория#, обвиняваща белите американци за всички злини, от #политиката на отворени граници#, обогатяваща латиноамериканските трафик картели, от #дефинансиране на полицията# довело до бум на дрогирана тълпа, или изстъпления завършващи с палежи на магазини??