Доналд Тръмп: Разговорите със Северна Корея вървят добре

От 8 месеца няма изстреляни ракети или ядрени опити, написа Тръмп в Туитър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И разговорите с България са добре , въобще не се опъват , даже управляващите разпродават цялата държава ! И всичко е точно ,....................за САЩ !

"Разговорите със Северна Корея вървят добре", ама за кого? Ще поживеем, ще видим. За момента ми се вижда, че е "добре" за Ким.

е това добро за Ким? Всички виждат, че Ким си подложи задните части на патока Доналд за няколко телефона и видеоклипче което му показаха.

Тролчетата вече съвсем нямат аргументи срещу Президента и съвсем на плоски обиди са го подкарали... Логично публиката тотално ги е игнорирала. Добре че има един завеян като мене да им обърне внимание. Това е оптимистично. Сега по 1-2 скучни постинга, смислени колкото едното "у-у-у". А на есен и това напрежения няма фа го има. Извод - републиканците имат добър шанс да спечелят някое и друго законодателно място в повече. ПС. ще ми извините фриволния постинг. Сбих ги три в един да не хабя място.

В западната преса пише, че вероятно Ким е получил всичко което е желаел, та и затова ,,върви добре,,- но да време.

Дадох ти минус , но въпроса ти е напълно релевантен. Още е рано да се каже дали сделката е добра. А, за минуса - просто сер опасявам ,че си едностранчив. и ти го хакнах по инерция. :)))

Не е съвсем наред....дали е луд или парите на баща му са го оставили прост, агресивен и недоразвит в мозъка ....това го оставям на специалистите

мн плоско звучи това дори като за рутинен коментар.