Доналд Тръмп: Откачената крайнолява паплач иска да унищожи наследството на САЩ

"В Америка на Джо Байдън грабителите и чужденците без законен статут имат повече права от тези, които спазват закона", каза президентът на първия си митинг за изборите за държавен глава през 2021 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих искал аз да съм го измислил, но пък го подкрепям: Левите не искат равенство на възможностите, а равенство на резултатите. Огромна разлика в концепцията. Престъпността като цяло изповядва и практикува "Равенството на резултатите".

Повтаря се ситуацията от предишните избори - две крайно поляризирани фракции, фанатично настроени една спрямо друга. Тогава се опитваха да очернят Тръмп на база на биографията и изказванията му, а сега му спретнаха масови бунтове. Той пък видя в тях шанса да заеме твърда позиция и да мобилизирата своята фракция пред надвисналата опасност от пълно разпищоляване на черните маргинали и укротяването им с повече социална държава, нещо което много американци смятат за чист комунизъм. Тръмп избра правилния ход, вместо да мънка и да се извинява за да обедини тези, които само търсят как да му подлеят вода и никога няма да се обединят с него. Неговият шанс е да спечели конфронтацията. И на предишните избори агенциите лъжеха, че Килъри е сигурен победител, така че сега пак всичко е възможно.

Родните соросоиди са изпаднали в потрес. Най-накрая ги нарекоха с истинското им събирателно име-КРАЙНИ ЛЕВИЧАРИ.Да не се чудят и да не подскачат като ущипани госпожици когато ги наричат ПСИХО ДЕСНИ... Тях,които денонощно обиждат опонентите си на "комуне"... Циркът е пълен. Соросоидите са наистина такива,каквито ги описва Президентът Тръмп. Те са левичари, троцкисти, кейсианци,анархисти,анархо-либерали,неолиберасти,джендъряги,меки китки и сатанисти-илюминати,които се кланят на Сатаната...и са смъртни врагове на трите основни монотеистични религии-юдаизма,християнството и исляма. Моля,да не се бъркат с национал-социалистите(нацистите) на Хитлер както и с военните комунисти на Сталин И Хитлер и Сталин са трепали и са набутвали в концлагери тази измекярска паплач. Тази гнусна сган е истинското лице на така наречената СВЕТОВНА ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА. -------------------------------- ПП. Хитлер организира "Нощта на Дългите ножове" точно срещу "левичарите" в неговата партия и техният лидер-меката китка Рьом. -А Сталин е бил толкова гневен на "левичаря" Троцки", че изпраща един испански интербригадист в Мексико ,(където се укривал Троцки)....който му забил един пикел ( кирка ) в простата глава...

не знам колко проста е била главата на Троцки, но в нея поне е имало нещо за разлика от кухата кратуна която стои на твоите рамене. Тея глупости дето ги дращиш вече за стотен път, няма за станат по-достоверни от найсе пъти повтаряне. Пък си и неграмотен, убеждавам се за пореден път. Този път си сбъркал думата Ощипани.

Орлин_Данев

до Хабе, (нерегистриран) Соросоид, подскачаш ли,подскачаш ли?..."умен и красив",а? Баба Хилъри,Дедо Джо "Деменцията" Байдън и Дедо Сорос нещо така....пачица с долари, макар и тъничка,"албанска"...ще ти пращат ли? Или те отебаха вече...?

подскачам аз в развинтеното ти въобръжение, където са намешани в някаква неясна каша всякакви конспиративни теории и фрагменти от идеологии. Хем си против глобализма, хем дращиш в помийната яма ФБ - най-глобалната социална мрежа. А не стига, че дращиш там ами и критикуваш Зукърбърг. Ами като си толкова отворен и морален закрий си ФБ профила и не ползвай тая медия. Ама не, простите отворковци си умирате за интернет арена за изява. Винаги съм се питал какво щяха да правят такива като теб, Аполо-нанайси и други объркани хорица с мания за величие, ако нямаше интернет. Щеше да ви остане кварталната кръчма за изява. Ако живеше във времето и държавата на любимите ти Сталин или Хитлер щеше да си един от първите прибрани в концлагер или утрепани, щото тия твои идоли не са търпяли никакви устати многознайковци и дървени философи, даже безобидните луди, какво остава за пропагандаторите на конспиративни теории.

Ако живееше по времето на Хитлер, вече да беше станал на сапун! Защото със се евреите другите които правеха на сапун бяха либерастите педерасти джендърстанци.

прав е

"Те искат да разрушат нашето наследство и да наложат своя нов потиснически режим...." ХО ХО ХО ПП Вашия е дъ бест

Ние сме го преживели това--1917г.

Един вирус върви по света... Ъъъ... ДВА вируса вървят по света...

Боклук руски стои си в кочината

Вирусите са 2 - Путлер, тръмпанаря и короната...

В САЩ назрява революционна ситуация. Накрая се появява един човек с мустаци ... Може да е и без мустаци

Сталин ли ве ?

Троцки-)

Нормално е да не спомене мангала...защо трябва това да е новина...?

Откачената крайнолява паплач опитва да унищожи нашата история, да оскверни паметниците ни - нашите хубави паметници - да събори нашите статуи, да накаже, да зачеркне и да преследва всеки, който не изпълни техните искания за абсолютен и тотален контрол. Ние няма да се подчиним", каза Тръмп, цитиран от Ройтерс...... Дони, Дони, Дони!! Каква левица те гони ве Дони!!! След като се разбра че всички средства от кампанията за дарения отиват право по сметките на педократите Байдън и Килъри и останалата педократична паплач! Това всеки може да го провери в нета! А какви комунисти и социалуиси са те?! НИКАКВИ!! ТЕ СА СИ ЧИСТА ПРОБА КАПИТАЛИСТИ ФЕОДАЛИ!! ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ИСКАТ ПЕДОКРАТИТЕ Е ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТА В АМЕРИКА ЗА ДА МОГАТ ДА ГРАБЯТ И ТЕ КАТ НАШИТЕ ГРОБАРИ ОТ ГРОБ И ТЛЪСТИЯ НЕРЕЗ С КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО, ПАЧКИТЕ С ЕВРО И ПАТЛАКА ПОД ВЪЗГЛАВНИЦАТА! Това искат те! Това не е никакъв социализъм или недай си боже комунизъм! И тия които ги подържат са си чиста проба АНАРХИСТИ, защото никой от тях не изважда СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЛОЗУУНГИ!!!! НЕЩО ОТ ТИПА СВОБОДА, БРАТСТВО, РАВЕНСТВО!!!! ТЯХНИЯ ЛОЗУНГ Е ТОАТАЛНО БЕЗАКОНИЕ И СВОБОДИЯ ЗА ВСИЧКО, ДА МОГАТ Д АГРАБЯТ< УБИВАТ, КРАДАТ И НИКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ НИКАКВО РАВЕНСТВО, НИКАКЪВ СТРОИ С ИДЕАЛИ И КУЛТУРА- А ТОВА Е АНАРХИЯТА В НАЙ-ЧИСТИЯ И ВИД КАТО ТАЗИ НА НЕСТОР МАХНО!!! ТАКА ЧЕ ИМ ВИКАЙ НЕ ЛЕВИЧАРИ А МАХНОВЦИ АНАРХИСТИ!! ФАКТИ!!!

Колко точно характеризира собствената си държава Русия ,това ти е познато,но от кочината можеш да пишеш колкото си искаш ,света за вас е затворен.

Ква Русия те гони ве Кончи? Говориме за обора Америка муньо! Не за Русия! Да знам че те боли за кочината Америка, но такива са фактите! А в Русия отдавна си има и социалистои и комунисти, и както виждаш управляват патриотите социалисти на Путин! А в обора Америка винаги идват на власт феодалите капиталисти, независимо от партията!

Кочината е Украйна

Боклук раша е световното вмирисано блато и всичко бяга от там ,вас нико по света не ви приема за нормални хора ,. Бях на почивка в Италия първо ме питах дали несъм руснак защот ще изгоня клиентите им ,мухал смотан вмирисан. Срам сте кадети и да отидете,крадете от хотелите пиете припадате търкаляте се и какви ли не свинщини. Господ да пази всеки да не се доближава до вас

Бе знам ли... Вирусната криза шамароса най-вече малкия и средния бизнес - опората на капитализма. Бунтовете трошат и мародерстват из ресторанти, магазини и офиси - предимно малкия и средния бизнес - опората на капитализма. За същия период дебесолерковците са забогатели с още няколко трилиона, а дебелосерковците така са се срастнали с държавата, че не им пука за капитализма. Те и в социализъм, със силна ТЯХНА държава, пак ще просперират.... даже повече. А дебилите по улиците, от мангалите наркодилъри в гетата, до полуграмотните хуманитарни професорчета в треторазредните колежчета от плевеловата лига, въобще представа си нямат какво искат, извън това, да изглеждат важни. На мене доста ми намирисва на социализъм...

който и да дойде на власт в америка все няма да става. и двамата кандидати са изкукали старци с наченки на алцхаймер

Американец взема на ден ,колкото руснак за месец,138$ ,вие руски мухлувци много ставате.

Като взема толкова много, какво ги прави? Яде ли ги?

Не гладува като руснак е това прави обикаля света,копува коли и къщи учи си децата,а руснака рови кошовете за боклук

Доста ти е стара информацията. Може и да е било така в Америка някъде допреди 30-40 години. Сега е доста по-различно. Ако искаш иди и разгледай. Пък ровенето в кофите за боклук е характерно за целия капитЪлистически свят. Демокрация е, всеки си рови където може.

Ти моята инфо е много прясна,аз съм живял в Русия и САЩ ,но мрасотя и мизерия ,пиянство и побоища ровене на кошове от възрастни детска пронституция и педофилия само в Русия видях.

Леле ето ви го и "Д"-то... който е ослепял от руският боярщник та е отишъл да се черпи с опиум в САЩ-)

Randall_Zwinge

С 40 милиона безработни, повечето от които и бездомни... па може и да зема. Като се разделят трилионите на дебелосерковците... може и по толкоз да се получава на глава.

искат или не американците ще прегърнат комунизма и ще се съюзят с китай

бъдещето е на Германия и Япония,не на Сащове,Русии,Китайове и др.

1% протестиращи черни ,те ли ще докарат комунизма,ти си боле руски глупак,с това сте известни,

не бе, майтап си правя бе

САЩ където отидат с армията създават цивилизация. Афганистан,Ирак,Германия. В Ирак хората след падането на Садам доволни всеки си купува черна техника,автомобил. А ушанките където се бръкнат оставят само цигания и неразбория,у нас, в Африка с тяхната пионка Мандела. Подобно е само че и двете неща започват с ц и май още някоя буквичка и нщо друго общо.

в ирак са близо да умрат от глад въпреки нефта. да не говорим за афганистан и др.

Имаш предвид Венецуела ,от износител стана вносител на нефт,

На оранжевия смешник му трябват врагове за да мобилизира подръжниците си. Сега комунисти му се привиждат.

Моля тюрко-иранците да не се бъркат в работите на белия свят/западна Европа.Гледайте си Булгаристан и Ефбет лига,яжте кИбабчета и кУфтета и не коментирайте!

Персите са арийци. Тъп си на галош, брато. А Западна Европа напоследък не е много бял свят.

Дааа,арийци са само в твоята глава.Те и ромите се пънат да са арийци,ама според теб арийци ли са?

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОВА ПРЕСЪХВАЩО БЛАТО? НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ТАЗИ ЗАДЛЪЖНЯЛА И ФАЛИРАЩА,,,,,,,,,,,,ИЗКУСТВЕНА ДЪРЖАВА!!!!

Кои те интересува рашка беднос ,мизерия ,убийства ,боклук руски

Човече,върви да ти леят куршум!ГОЛЯМ страх те гони,навсякъде ти се превиждат руснаци и Русия.

Много се палите тука ,бе! Я си напукайте пуканки и сядайте да гледаме ! Дреме ви на .... кво ши кажи Тръмп ! САЩ са на пързалката и имат 2 пътя и не е ясно ,кой е по- лошия! Който не го вижда ,е сляп!

Прост си Йоцо, тъй си си от малък. САЩ са на пързалката, ама ние сме в тяхната шейна, щот сме много умни. Тъй че остави пуканките, ами хващай мотиката и изкарай пари за АК, че не иде хубаво. А, и друг път не си пускай козите боща, че ми огризаха три черници оня ден.

Чакаш народния съд от 44,излез в Балкана първо,но се обади и на децата си да се върнат от западна Европа ,не драска глупости или иди в Донецк там вече е рай

dyado Yotso gleda

Я по-добре ти с АКто,а язе отзаде с кривако ще довършвам! Аз мотиката не съм я пускал , откак са помня и си имам каквото ми трябва и за децата съм отделил , ама много зеха да ми заничат в зимника тия наще ,днешните дето не могат да накарат държавата да работи и прогониха народа ! Не се кахъри за черниците, че никаква ракия няма да изкараш , ами ела обери две от моите кайсии да видиш сладост!

Дончо, прав си бате, ама само с демокрация няма да стане.... Вади Сопата, щото приматите разбират само от бой...! Виж Китай и Русия, не са цвете за мирисане , но там има ред и дисциплина ')') ')...

Баси, толкова ли съм стар (ходил съм войник по времето на соц-а), само аз ли помня времената преди 1989-та, само аз ли мисля, че сегашните времена заприличват все повече на онези времена, които ние все пак отхвърлихме? В САЩ свалят статуи на Вашингтон, в Германия издигат статуи на Ленин... Това ли ни е демокрацията? Това ли искат от нас неолибералите? Ми тогава ние си имахме "чудесен" паметник на Ленин, издигнат на едноименния централен софийски площад! Защо изобщо го махнахме? Може да не сме постигнали кой - знае колко, може да не сме успели във всичко (даже в повечето неща), но все пак две основни неща направихме - отхврлихме една диктатура (на пролетариата, както официално се водеше) и не проляхме българска кръв. Сега какво искате от нас - вие, новите, по-младите, на които дадохме България - нова диктатура (на крайнолевите, на ЛГБТ-тата, на прогресистите - милиардери, на ненавиждащите собствената си бяла раса, собствения си народ, собствената си нация, на мутрите и мафиотите), това ли искате от нас? Диктатура, която в някои отношения доста надминава тази на пролетариата ли? Е, не - няма да стане! Ние все още сме живи и помним. Докато сме все още тук -вие ДГД!

Така ,със закани по форумите ХЕ, няма да стане. Както е тръгнало в САЩ дали Тръмп , но най-вече Байдън ще целунат публично черния ......! И ако не си духал скоро , ще ти се наложи! Купи си гланц за устни! Ароматът по избор !

"Ми тогава ние си имахме "чудесен" паметник на Ленин, издигнат на едноименния централен софийски площад! Защо изобщо го махнахме? " ОТКАКТО ГО МАХНАХМЕ ЗАПРИЛИЧАХМЕ НА СМЪРДЯЩ КЕ НЕФ!!!!! ЗАПРИЛИЧАХМЕ НА ФАЩ!!!!.............ТОВА ТИ ГО КАЗВА ЧОВЕК, ЖИВЯЛ ПРИ СОЦИАЛИЗМА!!!!!:)))))))))))))))))

Отрепка

това е истината комунизма се завръща и изглежда че ще превземе и америка. китай е пример за развития социализъм и комунизъм

Идва време, когато спокойно ще се живее само северна Корея.

То това там не е живот, а оцеляване в пропагандна скотобойна. Севернокорейците живеят в романа "1984" на Оруел.

А американците и западноевропейците отдавна са го задминали този роман! Такова тотално наблюдение и шпиониране както в САЩ и Великобритания няма никъде по света, въпреки че Китай може и да ги стигне след известно време!

Той, Китай вече ги е задминал - и с технологии, и като бройка доносници.

Кои чакаш заминаваи.

тоя не съм го чел

Иска да унищожи наследството на САЩ,ама не чак от сега. А това дето 60-те години Русия създаде хипарското и кришнарското движение в Америка за да може американския народ да не може ида не искат да ходят войници,а вместо това да се друсат,протестират срещу армията. САЩ са били такова процъвтяване през 50-те години,ама не смрадливците от Русията е както тук като окупирали и са били като цигани,мръсни,неподредени за разлика от немците преди това които са били винаги чисти,подредени ипр. Хипи и другите движения възникнали при намесата на кгб са същите като самата червена армия с този манталитет,първия гей парад е в Ню Йорк през 1967. Ако кгб не се бяха намесили в 60-те,Америка още щеше да си е на белите,да си просперира,да няма нарокотици,пиячи и т.н. Е но да не забравяме че и САщ са много лоши пускат вируси,вредната храна на веригите им икакви ли не опити.

Какъв е тоя тъп коментар и несвързано бръщолевене?

МЧИ ЩЕ ТИ Е ТРУДНО ДА ГО РАЗБЕРЕШ „„„„„ ЗАЩОТО ИМАШ САМО 2 НЕВРОНА В ГЛАВАТА СИ

Еми, много смешен коментар! На САЩ все някой друг им е виновен,така ли ? Ти да не си от ония : Извади го по- навътре ?

САЩ където отидат с армията създават цивилизация. Афганистан,Ирак,Германия. В Ирак хората след падането на Садам доволни всеки си купува черна техника,автомобил. А ушанките където се бръкнат оставят само цигания и неразбория,у нас, в Африка с тяхната пионка Мандела. Подобно е само че и двете неща започват с ц и май още някоя буквичка и нщо друго общо.

Една гражданска война в САЩ би разведриха обстановката и ситуацията в света.

Чи тя обстановката се разведрява ,ве !

Какви са донецката и луганската НАРОДНИ републики, руски свинье! ЛЕВИ са като резбата на любимия ви вожд!

Свинете са украински

Да го духаш руска свиньо

Руските свинье пак дестабилизират чужда държава! Разсипаха Украйна, Грузия. Молдова, цяла Източна Европа сега се опитват да разсипят и САЩ, НО няма да им мине номера! СМЪРТ за пПутКин ппедала!

ХАПЧЕТАТА И СИ ЛЯГАЙ

Шуткин здрасти, как си човече ?

САЩ са много демократична държава. Най-демократичната в света

Май не е най-оптималния строй когато трябват бързи решения за цалата страна - типичен пример е провалът на борбата с вируса. Тук Китай е за пример.

Да даде Господ здраве и сили на Тръмп да ръководи Америка, че онези лигави, цветни, черни и полово неопределени ще направят тотални поразии...

Абе честно - не съм сигурен веке кой е по-добре за америката. Те теа савсем изтрещеа. Единиат щеше а ги прави "отново" велики, апа другиот залита към разни "модерни леви" движениа, горят и рушат паметниците на собственните си герои/личности. Не знам наистина. Теа сами ша си докарат на главата това дето и най-върлите им врагове не са си и мечтали :( Оттекоа се у канализациата "демократичните" щати и това е. Без значение кой ша си изберат. Сами изпуснаха духа от бутилката и сега ша берат горчивите плодове на собственната си глупост :(

Мачкай Тръмпи сороснята ! Дедо трябва да продължи да ги бие и да им реже кинтите, така ще може да ги изхвърлим и от Европа, преди да е станала еврабски кенеф. Пък някой ден, кой знае, може да стигнем и до върха на пирамидата и да ги накараме да си платят за цялата объркана история на човечеството от хилядолетия насам.

Колкото по лоши новини от UK и САЩ толкова по-добре за останалия свят. Тези 2 държави разбиха съдбите и животите на милиони хора. На всичко отгоре, поканиха тези главорези в UK но и напълниха цяла Европа. А на тези , които се осмелиха да откажат, им спретнаха по една "цветна революция" и по живо по здраво. Та колкото по зле за тях, толкова по-добре за нас PP. И модератора да не ми трие мнението, не съм нагрубил никой и нищо.

Ооо, 5 педала сложили минус

Точно така е! Дълбоката държава се опитва да свали ТРъмп от власт, защото обърка плановете й и понеже не успява с Ковида, сега пробва с "расизма" и дебилните чернилки!

Прав е! Левите само рушат - винаги и навсякъде!

Имат и градивни периоди. Тук имаше един такъв от 45 години. Но тези в САЩ в момента не са леви. Това са джендър и всякакви НПО боклуци, платени от Демократическата партия.

А добрите десни кравари какво добро градиха във Виетнам, в Чили, какво добро градят днес в Ирак, в Сирия, в Украйна, в Афганистан,в Европа.....? Където минат трева не никне! Жалкото е това, че още не са разбрали, че времето им е изтекло, отдавна! Империята на злото отдавна се сгромоляса. Могат само войни да разпалват и да печатат пари! БАСТА! Не на алчните англичани и кравари!

не знам за Тръмп ама не мога да разбера кой нормален американец би гласувал за тоя доказано корумпиран измамник Байдън?

педофил и отявлен ционист!!!

Право в десетката! Простата, откачена, крайно лява и умерено лява паплач иска да унищожи не само наследството на САЩ, но и целия цивилизован свят и да го хвърли в ада на комунистическия строй, при който тази тълпа да мародерства и живее чрез експлоатация на останалите, които съзидават. И ако съзидаващите не са съгласни с тях, да ги унищожава по най-жесток и перверзен начин.

Да. Който си мисли че само ще гледа сеир как гори Америка, много греши. Либералната гнусотия ще плъзне по целия свят.

След като ви упраляват такива задокеански дебили, си представям в какво се е превърнала булгаристанската територия.

Наименованието "турчин" е определение, в случая прозвище, идещо от староесейския еврейски език. Селджуците и караманите, които основават Османската империя, воюват с особена, дива жестокост, разширявайки границите на държавата си. Поради това есеите ги наричат "гадове". Така между ХІІ и ХVІ век селджуци и карамани съпътстващо започват да бъдат обиждани или по-скоро проклинани като "турци" (т. е. "гадове")! Това налага султаните от ХVІ век, та чак до кърджалийските времена, да забранят употребата на това позорно определение, което в по-широко значение се тълкува като "гад", "гадняр", "гадина", "гадост", "гадория", "гаднярщина" и въобще всичко, което би те отвратило...

Ох, нема нужда да ми напрмняш. Още ме боли гъзо.

Щом е лява, значи са комунисти! Щом са комунисти, значи са свързани с раССия на Шуткин ппедала!

Щом квичиш, значи си свиня. Щом квичиш силно, значи си ибана свиня.ха.ха.ха

"ляв" изобщо не означава , че си ляв.... по делата ще ги познаете, не по думите ... думите лъжат... те са примамката, закачена на куката ...

СПОКО И ЗА ТЕБ ЩЕ ДОЙДЕ КОЛЕДА

Не като нашия мухлю с чекмеджето

Нашият президент е мухльото с дрона, Деса и съветника. Мухльото с чекмеджето ни е премиер. Не ги научи тези работи, ей!

Всяка цивилизация рано или късно стига до упадък и загива. Такива са природните закони. Всяко нещо на този свят се ражда, съзрява, развива се, преживява разцвет, остарява, изпада в упадък и умира. Най-рано упадъкът започва в най-развитата част на цивилизацията. Така е било в Египет, в древна Гърция, в древен Рим. Стигне ли се до масов разврат, масова хомосексуалност и перверзии, до властници с психични отклонения (Нерон, Калигула) нищо добро не чака такава цивилизация. А сега погледнете какво представлява САЩ в момента, накъде върви Европа, накъде вървят богати държави като Япония, Ю. Корея, Китай и се замислете дали да очакваме нещо добро да ни се случи в бъдеще. Живеем в свят, който усилено замърсяваме с най-различни отпадъци, сами се тровим, хората откачат и се самоубиват или убиват себеподобните си от расови, религиозни подбуди или защото просто са психично болни. Дали ще изберат Тръмп или Байдън, няма особена разлика за САЩ. Те вече са едно много болно общество. Бедата е, че тази зараза вече е проникнала и в Европа и на други места по света. Алчността,безмерната човешка алчност владее и управлява човешката цивилизация и ще погуби тази цивилизация, ако нещо не пречупи духовната нагласа на човешката раса в световен мащаб.

рижавият, много лесно могат да бъдат поставени "на място" от хората, само с две думи: "като си много можещ, знаещ и работещ, защо не си работиш сам-самичък, ами търсиш някой "да ти работи" ? защо ? нали си много "велик" ... толкова велик, че САМ нищо не може да направиш! с ей такив като този руски парцал , би било свършено на мига, ако хората откажат да им работят за неква мизерна част от това което създават и това се видя короната - за 3 месеца леки ограничения, и изпищяха на умряло тия "велики" творци и "велики" водачи... а всъщност - едно голямо нищо !

Байдан, Обонго и Клинтън са останалите парцали

ти кой си ? аха ...

А да ти е известно, че Тръмп е единственият президент в историята на САЩ, който работи без заплата??

И каква стана работата - Путин изигра ролята на Рейгън и САЩ се катурнаха набързо.

той, а играе както му свири ... вълшебната флейта!

пак путя ти се върти в овчата капацуна ,само промити гладки мозъци могат да повярват на елементарната сорос пропаганда че Тръмп е зависим от Путин и даже е полковник от кагебе а също че наредил да се пие хлор против китайския вирус а той говори за лекарсво хидрохлорофин което от 50 години се ползва срещу малария и има ефект срещу вируси

Тръмп не казал нищо за черните и платените сорос протестъри които рушат паметници,палят и грабят магазини като варварите ислямисти на барак хюсеин обама които рушиха вековни паметници на историята и палеха книги в Африка и Близкият Изток

Ами тя и крайнодясната е същата. Нищо не се е променило - деввдесетте скинари и пънкари се млатеха, сега им писна да си боядисват косите и да се стрижат и станаха крайно леви и крайно десни! Все гюбрета!

Незнам за Америка ,но на Европа ти Дончо ще и раскатиш мамата

коя Европа на сорос ислямизирането и еврогейските ценности ДА за да има Европа на европейците и християнските културни ценности

Значи,не може да се рита против законите на развитието !?Маркс е казал -социализмът ще насдтъпи в най-високоразвитата капиталистическа държава!Но не е казал какви ще бъдат особеностите на този социализъм !Някои от особеностите на този социализъм виждаме в ЮАР,макар там да няма никакъв социализъм!

щатите са единствената държава в света воювала сама със себеси за да осдвободи робите си! през 1865г. всичките 3 000 000 роби получават свободата си! а в братска россия освобождават всичките 30 000 000 крепостни едва през 1907г след загубата в рускояпонската война

Трябва да сте доста неук, за да смятате, че само в САЩ е имало гражданска война.

"През 1865 г.всичките 3 млн.роби получават свободата си"! ?Първо е спорно дали са били 3млн.А още по-спорно е дали са получили свободата си!А сравнентието с крепостничеството в Русия е просто неудачно -крепостните селяни все пак са имали собственост и т.н,по законите на икономиката това са различни категории! Да припомня -робът е вещ,неодушевен предмет!А това ,че крепостине селяни в Русия са третирани като роби в някои случаи е отделна тема .Бунтовете в САЩ и в други държави,колкото и да са неадекватни на сегашната действителност и политически манипулирани ,показват че раните от робството още не са заздравяли!

ще се самоизтребят за пари

а ти овчаря за какво се трепиш да не те изядат мангалите

Поздравявам 80-те% по света и у нас с песента на Лили Иванова "Панаири".

Явно се върви към гражданска война. За разлика от предишната обаче при тая няма да има обединение на Севера и Юга, а мексикански щати, негърски щати и бели гета.

молете се за бай Тръмп защото като дойдат либералфашагите на сорос пак почват войните в Сирия и Либия иислямизиране на България и Европа

Пускайте електората на Тръмп - реднеците с пикапите, уйнчестерите, колтовете, картечниците...

може и добрият стар изпитан напалм

Ти в коя масовка искаш да се включиш?

ще се включа в ескадрилата която ще пуска напалма над зомбитата либерал фашаги на фона на музика на Вагнер

Добре си дошъл. Давай смело. Такива дебили ни трябват.

Така наречените протестиращи, на практика са бандити. Бутнаха паметника на Колумб, на Вашингтон, на автора на химна на САЩ. Те носят не идеали, а разрушения, грабежи, пожари и насилие. Сега никой не иска да изтъкне САЩ като пример за другите страни. Митът за града на хълма е мъртъв

И санкюлотите във Франската революция са били бандити, обаче след като революцията победила станали революционери. Така, че зависи кой ще напише историята като победител - ако не дай си боже спечели Байдъна могат да почнат да им правят нови паметници на мястото на бутнатите.

Тази кървава измислица Сатанински американски щати се разпада. Както е и справедливо да стане.