Рязко поскъпнаха домати и краставици

Цената на доматите и краставиците рязко скочи на тържищата. Леко понижение отбелязаха цените на картофите и зелето, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Рязко поскъпнаха домати и краставици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поскъпването е предварителен стратегически ход на зарзаватчиите с оглед на рязкото и неотменимо повдигане на стандарта на живот на средностатистическия българин след изборите!

Бойко е виновен и Герб ... Яжте само червени домати от БСП щото тях никой не ги клати-понеже са сушени!

Тази седмица ще съм в София за нк дни.От 3 години не съм бил в БГ.Най-голямото ми желание е да преям от бг домати,предпочитам розовите.Моля ви,кажете ми има ли още градински хубави домати и къде?Каква им е долу-горе цената?Благодаря ви и дано имам късмет.

не. само от роднини на село

БЪЛГАРИЯ СЕ НАМИРА В ПУСТИНЯ И ТУК НИКОГА НЕ СА РАСЛИ ДОМАТИ ,ЧУШКИ.....И ДР....ПОДОБНИ

Рязко се смени и вкуса и материалът, от който правят доматите. Последните, които купих от голяма верига магазини имаха вкус на обор и бяха произведени от лъскава пластмаса!?

Не е чудно, че изборите не ги правят след нова година

Само гледайте какво става след изборите днес.....

Другата седмица започва ЗИМАТА/Димитровден!/ и ще нагъваме ТУРШИЯТАА !!!/ кой си е направил, де.../А тя върви и с РАКИЙКАА!

КАТО СА СКЪПИ ДОМАТИТЕ И КРАСТАВИЦИТЕ--ША ЯДЕМ ПАСТИ

По-добре банани - те са по-полезни.

Леле! Това е предизборна манипулация! Довечера падналите да се мъчат и да пият ракия без салатка:)))

Ти мани това, ами тиквите, тиквите-е, алабашът как е? В ресторант:" Пилешки мозък-пане - 0,23 ст. Мозък-пане от политик - 1500 лв. 0,50 г." Защото набавянето му е много по-трудно, затова.