Коментари - ”Доматена атака” по Съдебната палата | Днес.dir.bg

”Доматена атака” по Съдебната палата

Сградата на Съдебната палата в центъра на София осъмна с червени петна от домати.

Обратно в новината

Коментари - ”Доматена атака” по Съдебната палата | Днес.dir.bg

Коментари

Заслужават си го, никой не ги обича, дори и престъпниците които защитават.

Самотака следващия път гранати трябва да хвърчат по тия съдии без морал.

Браво! Като няма права редовият гражданин, домати поне (все още) се намират... и "По вътрешно убеждение"... отиват по предназнаяение!!!

А от кой да имат респект съдиите - от ЦВ.Цв., от ББ, от Фидосова ....или от прекрасните кметове, които наложиха насила по места?

В България няма правосъдие, няма и правда. Престъпниците най-нагло се разхождат из улиците и карат скъпите си коли. Според мен около 60-70% от хората с България са качествени, 10% боклук и неориентирани и 20% отявлени престъпници, които заливат всичко останало.

Не по сградата, по муцуните на корумпираните съдий трябваше да са доматите. Срам и позор за системата, осъдени в Германия тук се оневинятат.

Браво! Малко им е, това е само началото!

Ееех,Темидо,докъде я докара...Айде сега,джанъм,и по парламента,министерския съвет,МВР-то,абе направо карайте наред,накъдето и да фанете,нема да сбъркате..

Логично, господа САМОЗАБРАВИЛИ СЕ! На всяко действие има противодействие (макар и неадекватно, в случая). Народна мъдрост - "каквото почукало, такова се обадило" Започнете да мислите с горните си глави!

Dраги правници, станахте за смях пред света! Kакво ли ви очаква още??? Tова е началото, помислете си колко сме доволни от вас. бавите делата с години! повече не може да се тарпи.Mноооого си помислете!!!

много ми е интересно какъв ще е коментара на ТИКВОЧА ха ха голям кеф

Тиквочът прави всичко възможно да промени съдебните практики, но съдебната система до сега беше независима по следния начин: Първанов беше назначил заедно с Доган основната част от Визшия съдебен съвет и като следствие от това казваха какво и как да бъде отсъдено. Нали и Доган беше оправдан за 2 милиона хонорар за дейност, по която не е специалист? А в същото време оня, който е разписал проекта, казва на Доган 'Шефа'. Та какво общо имаше Борисов със Съдебната палата и доматите?

Сега в София, после и в други градове...

не домати трябва а гранати. докато ние мрем, бягаме в чужбина и се бесим те си ходят по крyuзи и почивки.

Вадя яйцата от хладилника и чакам сигнал в нета.

Сега е моментът, да се поискат с новия бюджет пари за каски и подправки за магистратите. Каски, за да няма контузии и да присъждат с главоболие и подправки, за да правят доматен сос на място, за не се хаби селско - стопанският труд.

Драги ми материалчета, не е само тази сградата пред която би трябвало да има масово, всенародно недоволство. Хората в други сгради трябва да си отидат, веднъж-завинаги и НИКОГА да не стъпват на политическата сцена! И тогава, може би новите хора в тази същата сграда, осъмнала днес с доматени петна, биха заработили по-добре. Само че се питам дали народа е готов за истинска промяна, дали я иска наистина, ще бъде ли активен или ще имаме само подстрекатели и сеирджии или мнозинството ще разсъждава така - Важното е аз да съм добре, пък другите да се оправят кой както може и ако може!?

На народа му писна да го лъжат. Писна му да скача и докато скача, ония разработчици да си кроят плановете. Писна му като се наведе, да го опъват. Народа е обезверен. Вижте по улиците какви празни лица с празни души се разхождат. УМОРИХА НИ! Изхода е само един и той е Терминал 2. Тук никога нищо няма да се промени. Жалко за хората, които са си давали кръвта за тази земя, защото в нея ще останат само циганите. Но нищо, всичко се връща на този свят, но не на изедниците ни, наречени политици, а на техните деца и внуци! ДАНО! И дано са живи за да видят и да се мъчат! ДАНО!

Браво!

Дали това е епизод от "реформата" на съдебната сисетма провеждана от ГЕРБ, реакция за съдебния процес срещу Цветанов или той не може да накара подчинените си да работят така, че да опазят съдебната палата? Чакаме Борисов да се изкаже и по тази тема, за да разберем, колко пъти при Станишев и неговите министри се е случвало да замерят съдебната палата в софия, с доматени консерви?

има сигурен човек, който заснима най-заслужилите магистрати. За повишаване на заплатите.

САМО ТАКА! Сега по сградата,след това по ............!!! Къде ли ще се крият тези "магистрати",помощници на дявола.Още малко ще ги търпи народът!

началото на народната анархия- подкрепям.

Такава е реакцията на публиката за лошата игра на артистите в древността. А те наистина са лоши.

Магистратите трябва да са доволни, че все още замерят само сградата, а не тях самите.

с по 1 кофа лайна трябва да се замерват, да им мирише поне 1 месец .

Браво, евала на смелчаците и дано не ги хванат. Но и яйцата вършат хубава работа, но директно по господата съдии, прокурори, парламентаристи и т.н. Ако бяха от друга народност хората тук до сега да са вдигнали всичко на бунт, а не толкова да мълчат и да търпят. Едно бягат навън да живеят и работят, други се самоубиват от задължения към банки, трети (единични) се борят, но не успяват, а търтейте седят и нареждат какво да става.

Е, веднага "вандалския акт"! Може би, някой е изразил демократично мнението си, само че в метафора. Както и този пушек над Витоша в момента. Над Бистрица изглежда пак гори. Но това едва ли е вандалски акт. Сигурно, някой иска да каже нещо, знам ли?

Подкрепям хората извършили този акт на погнуса от съдебната ни система. Ако се организира масово заливане на съдебната палата с домати, яйца и т.н. аз също ще се включа!

Ха сектир..Само условни за убиците на деца по ППатеки.

Браво!!! Скоро и по зализаните, охранени и мноооого корумпирани съдии и съдийки и адвокати и прокурори. Не е вандалски акт, а акт на отчаяние. Но съдиите са такива тъпигьози,че едва ли ще възприемат народното предупреждение .Да си опичат акъла...ако имат такъв

Съдийте съдят по законите създадени от КОРУМПИРАНИТЕ политици плюс КОРУМПИРАНАТА ЧАСТ ОТ СЪДИЙТЕ - това е съдебната система на НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ.

Язък за консервите и паричките, с които децата се ги купили, вместо да се купят закуски. С др. матр"иал трябва да се целят. Той се съдржа в изобилие в таолетните и е безплатен.

Конституционнияt съд озакони рекета на банките над гражданите. Подкрепям доматената атака. Следващата атака трябва да е над сградата на МВР, след което Народно Събрание и Министерски съвет.

Егаси кефа!

Next turn и бомба!

Ако така ще борим корупцията, то да започнем от Парламента...

Браво на момчетата/момичетата , които са го направили !!! Трябва да им се покаже на корумпираните търтеи в Съдебната палата , че ни е писнало от тенденциозните им решения , дължащи се на ширещата се корупция.

А сега и по парламента и по МВР щото и там нищо не става.

адмирации!!!

Свалям шапка на извършителя/ката/ите ! ...Ама ми се струва, че така само се помага на Вакханалията у Нас да се самоподдържа. Ей-сегинка например -- хем пушещите водопийци ще се зачешат по тумбаците ( Няма да хукнем сега и глави да им купуваме зер ! ) ... хем Данчето и/или бате Бобчо ще влътне някой-и друг милион Наша Данъкоплатска пара (към ясно-чия паст воняща) ======== Хей, Хора ! Защо не поканим Кристо ?! (Да ! Явашев) ...Пък като му Дръпне едно покривало от неговите : --било връз Съдебната Палата ...било -- парла-ментата ... било -- пппуезиденствуту ... било -- Банско/Витоша/Пампорово ... Червено, разбира се ! (пък може и изпонацвъкано с петолъчки и/или сърпочукчи ) ...А Действието и Резултатът : --в Реално Време по Мрежата ! И разбира се симултантно -- като Публично Признание за Всичко, ставащо Днес у Нас .

Кристо, ако се навие, защото ни е сърдит / да ги премести в Родопите:)

Звучи перфектно ! ... Казват, чувал комай само от половинката му. Помогнете, ако обичате, да Ни Разбере момичето ! ----------- ( То ясно че аз-лично Ще изпонатаковам Нящо с дървенообразния-ми балзако-молиерски. ...Пък сигурно и дюма-хаитянски Ще сложа за Начало.)

А защо само съдебната палата? Преди нея има други много по-важни институции и сгради.Но все пак това е добро начало.

за нея всички мисля сме единодушни ;)

Чудесно. Следващия път направо по съдийте, където сме им се месели в работата (ако може да се нарече така) и работели в стрес милите. Тези боклуци, които защитават престъпницте и съдят бедните.

ЗАПОЧНА СЕ - БОЯТ НАСТАНА

Имаме все пак някакъв шанс, щом младите не само се убиват в Студентски град и рапират като М.Ш. Изненадан съм много (приятно)...;)

Когато нещо, някъде си не върви - трябва да се знае кой поема отговорността! Не може с години една система да буксува и да няма виновни...системата ве, системата е виновна...

Прав си гарга, тиквата и кратунарите осраха държавата

БРАВО!!!!!!!!!!

защо с домати, с тротил замервайте

ТОВА НЕ Е СЪДЕБНА ПАЛАТА А Е КОРУПЦИОННА ПАЛАТА И СИ ГО ЗАСЛУЖАВА

Аве да, ама почистването ще се плаща от бюджета, а не от хулиганите, та не знам от тая гледна точка дали палатата трябваше да си получи заслуженото :-

Гаргамел

Ти за почистването ли си се закахарил...аман от комунистически главочи

браво само така ,това са предатели мафия

Иванчу, аз па сАм оптимист! винаги може и по-лошо :)))

Съдебната система покровителства мафиотите, но най-лошото е, че от честните хора произвежда престъпници, защото нормалин човек, чиито интереси са накърнени или семейството му унищожено от мафиот се чуства неудовлелтворен от издаваните присъди и пристъпва към собствено правораздаване. Наистина крайно време е да хората да вземат правосъдието в собствени ръце, след като държава и правосъдна система не съществуват.

Коментари - ”Доматена атака” по Съдебната палата | Днес.dir.bg

”Доматена атака” по Съдебната палата

Сградата на Съдебната палата в центъра на София осъмна с червени петна от домати.

Обратно в новината

Коментари - ”Доматена атака” по Съдебната палата | Днес.dir.bg

Коментари

Заслужават си го, никой не ги обича, дори и престъпниците които защитават.

Самотака следващия път гранати трябва да хвърчат по тия съдии без морал.

Браво! Като няма права редовият гражданин, домати поне (все още) се намират... и "По вътрешно убеждение"... отиват по предназнаяение!!!

А от кой да имат респект съдиите - от ЦВ.Цв., от ББ, от Фидосова ....или от прекрасните кметове, които наложиха насила по места?

В България няма правосъдие, няма и правда. Престъпниците най-нагло се разхождат из улиците и карат скъпите си коли. Според мен около 60-70% от хората с България са качествени, 10% боклук и неориентирани и 20% отявлени престъпници, които заливат всичко останало.

Не по сградата, по муцуните на корумпираните съдий трябваше да са доматите. Срам и позор за системата, осъдени в Германия тук се оневинятат.

Браво! Малко им е, това е само началото!

Ееех,Темидо,докъде я докара...Айде сега,джанъм,и по парламента,министерския съвет,МВР-то,абе направо карайте наред,накъдето и да фанете,нема да сбъркате..

Логично, господа САМОЗАБРАВИЛИ СЕ! На всяко действие има противодействие (макар и неадекватно, в случая). Народна мъдрост - "каквото почукало, такова се обадило" Започнете да мислите с горните си глави!

Dраги правници, станахте за смях пред света! Kакво ли ви очаква още??? Tова е началото, помислете си колко сме доволни от вас. бавите делата с години! повече не може да се тарпи.Mноооого си помислете!!!

много ми е интересно какъв ще е коментара на ТИКВОЧА ха ха голям кеф

Тиквочът прави всичко възможно да промени съдебните практики, но съдебната система до сега беше независима по следния начин: Първанов беше назначил заедно с Доган основната част от Визшия съдебен съвет и като следствие от това казваха какво и как да бъде отсъдено. Нали и Доган беше оправдан за 2 милиона хонорар за дейност, по която не е специалист? А в същото време оня, който е разписал проекта, казва на Доган 'Шефа'. Та какво общо имаше Борисов със Съдебната палата и доматите?

Сега в София, после и в други градове...

не домати трябва а гранати. докато ние мрем, бягаме в чужбина и се бесим те си ходят по крyuзи и почивки.

Вадя яйцата от хладилника и чакам сигнал в нета.

Сега е моментът, да се поискат с новия бюджет пари за каски и подправки за магистратите. Каски, за да няма контузии и да присъждат с главоболие и подправки, за да правят доматен сос на място, за не се хаби селско - стопанският труд.

Драги ми материалчета, не е само тази сградата пред която би трябвало да има масово, всенародно недоволство. Хората в други сгради трябва да си отидат, веднъж-завинаги и НИКОГА да не стъпват на политическата сцена! И тогава, може би новите хора в тази същата сграда, осъмнала днес с доматени петна, биха заработили по-добре. Само че се питам дали народа е готов за истинска промяна, дали я иска наистина, ще бъде ли активен или ще имаме само подстрекатели и сеирджии или мнозинството ще разсъждава така - Важното е аз да съм добре, пък другите да се оправят кой както може и ако може!?

На народа му писна да го лъжат. Писна му да скача и докато скача, ония разработчици да си кроят плановете. Писна му като се наведе, да го опъват. Народа е обезверен. Вижте по улиците какви празни лица с празни души се разхождат. УМОРИХА НИ! Изхода е само един и той е Терминал 2. Тук никога нищо няма да се промени. Жалко за хората, които са си давали кръвта за тази земя, защото в нея ще останат само циганите. Но нищо, всичко се връща на този свят, но не на изедниците ни, наречени политици, а на техните деца и внуци! ДАНО! И дано са живи за да видят и да се мъчат! ДАНО!

Браво!

Дали това е епизод от "реформата" на съдебната сисетма провеждана от ГЕРБ, реакция за съдебния процес срещу Цветанов или той не може да накара подчинените си да работят така, че да опазят съдебната палата? Чакаме Борисов да се изкаже и по тази тема, за да разберем, колко пъти при Станишев и неговите министри се е случвало да замерят съдебната палата в софия, с доматени консерви?

има сигурен човек, който заснима най-заслужилите магистрати. За повишаване на заплатите.

САМО ТАКА! Сега по сградата,след това по ............!!! Къде ли ще се крият тези "магистрати",помощници на дявола.Още малко ще ги търпи народът!

началото на народната анархия- подкрепям.

Такава е реакцията на публиката за лошата игра на артистите в древността. А те наистина са лоши.

Магистратите трябва да са доволни, че все още замерят само сградата, а не тях самите.

с по 1 кофа лайна трябва да се замерват, да им мирише поне 1 месец .

Браво, евала на смелчаците и дано не ги хванат. Но и яйцата вършат хубава работа, но директно по господата съдии, прокурори, парламентаристи и т.н. Ако бяха от друга народност хората тук до сега да са вдигнали всичко на бунт, а не толкова да мълчат и да търпят. Едно бягат навън да живеят и работят, други се самоубиват от задължения към банки, трети (единични) се борят, но не успяват, а търтейте седят и нареждат какво да става.

Е, веднага "вандалския акт"! Може би, някой е изразил демократично мнението си, само че в метафора. Както и този пушек над Витоша в момента. Над Бистрица изглежда пак гори. Но това едва ли е вандалски акт. Сигурно, някой иска да каже нещо, знам ли?

Подкрепям хората извършили този акт на погнуса от съдебната ни система. Ако се организира масово заливане на съдебната палата с домати, яйца и т.н. аз също ще се включа!

Ха сектир..Само условни за убиците на деца по ППатеки.

Браво!!! Скоро и по зализаните, охранени и мноооого корумпирани съдии и съдийки и адвокати и прокурори. Не е вандалски акт, а акт на отчаяние. Но съдиите са такива тъпигьози,че едва ли ще възприемат народното предупреждение .Да си опичат акъла...ако имат такъв

Съдийте съдят по законите създадени от КОРУМПИРАНИТЕ политици плюс КОРУМПИРАНАТА ЧАСТ ОТ СЪДИЙТЕ - това е съдебната система на НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ.

Язък за консервите и паричките, с които децата се ги купили, вместо да се купят закуски. С др. матр"иал трябва да се целят. Той се съдржа в изобилие в таолетните и е безплатен.

Конституционнияt съд озакони рекета на банките над гражданите. Подкрепям доматената атака. Следващата атака трябва да е над сградата на МВР, след което Народно Събрание и Министерски съвет.

Егаси кефа!

Next turn и бомба!

Ако така ще борим корупцията, то да започнем от Парламента...

Браво на момчетата/момичетата , които са го направили !!! Трябва да им се покаже на корумпираните търтеи в Съдебната палата , че ни е писнало от тенденциозните им решения , дължащи се на ширещата се корупция.

А сега и по парламента и по МВР щото и там нищо не става.

адмирации!!!

Свалям шапка на извършителя/ката/ите ! ...Ама ми се струва, че така само се помага на Вакханалията у Нас да се самоподдържа. Ей-сегинка например -- хем пушещите водопийци ще се зачешат по тумбаците ( Няма да хукнем сега и глави да им купуваме зер ! ) ... хем Данчето и/или бате Бобчо ще влътне някой-и друг милион Наша Данъкоплатска пара (към ясно-чия паст воняща) ======== Хей, Хора ! Защо не поканим Кристо ?! (Да ! Явашев) ...Пък като му Дръпне едно покривало от неговите : --било връз Съдебната Палата ...било -- парла-ментата ... било -- пппуезиденствуту ... било -- Банско/Витоша/Пампорово ... Червено, разбира се ! (пък може и изпонацвъкано с петолъчки и/или сърпочукчи ) ...А Действието и Резултатът : --в Реално Време по Мрежата ! И разбира се симултантно -- като Публично Признание за Всичко, ставащо Днес у Нас .

Кристо, ако се навие, защото ни е сърдит / да ги премести в Родопите:)

Звучи перфектно ! ... Казват, чувал комай само от половинката му. Помогнете, ако обичате, да Ни Разбере момичето ! ----------- ( То ясно че аз-лично Ще изпонатаковам Нящо с дървенообразния-ми балзако-молиерски. ...Пък сигурно и дюма-хаитянски Ще сложа за Начало.)

А защо само съдебната палата? Преди нея има други много по-важни институции и сгради.Но все пак това е добро начало.

за нея всички мисля сме единодушни ;)

Чудесно. Следващия път направо по съдийте, където сме им се месели в работата (ако може да се нарече така) и работели в стрес милите. Тези боклуци, които защитават престъпницте и съдят бедните.

ЗАПОЧНА СЕ - БОЯТ НАСТАНА

Имаме все пак някакъв шанс, щом младите не само се убиват в Студентски град и рапират като М.Ш. Изненадан съм много (приятно)...;)

Когато нещо, някъде си не върви - трябва да се знае кой поема отговорността! Не може с години една система да буксува и да няма виновни...системата ве, системата е виновна...

Прав си гарга, тиквата и кратунарите осраха държавата

БРАВО!!!!!!!!!!

защо с домати, с тротил замервайте

ТОВА НЕ Е СЪДЕБНА ПАЛАТА А Е КОРУПЦИОННА ПАЛАТА И СИ ГО ЗАСЛУЖАВА

Аве да, ама почистването ще се плаща от бюджета, а не от хулиганите, та не знам от тая гледна точка дали палатата трябваше да си получи заслуженото :-

Гаргамел

Ти за почистването ли си се закахарил...аман от комунистически главочи

браво само така ,това са предатели мафия

Иванчу, аз па сАм оптимист! винаги може и по-лошо :)))

Съдебната система покровителства мафиотите, но най-лошото е, че от честните хора произвежда престъпници, защото нормалин човек, чиито интереси са накърнени или семейството му унищожено от мафиот се чуства неудовлелтворен от издаваните присъди и пристъпва към собствено правораздаване. Наистина крайно време е да хората да вземат правосъдието в собствени ръце, след като държава и правосъдна система не съществуват.